12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#5335 Fórumra írtam, de látom már megtaláltad. -
#5334 valamit íj már le a változásokról mert nekem korlátozott a netem a munkahelyen..
mik alényegesebbek? -
sanyiiiii #5333 Ha pvpben xp-t akarsz kapni várd ki a jumpgate evolutiont -
#5332 ja várj késő van már:P másik embert leölni xp ért nem lehet, hanem vele közösen ölhetsz mobokat, akkor kaptok xp t -
#5331 igen ahhoz csapatot/group ot kell csinálni
ezt a /invite neve parancsal teheted meg és akkor oszlik az xp és a pénz is -
Stief #5330 ne így gondoltam! hogy küzdhetek másik emberrel úgy hogy xp-ét is kaphassak érte? -
#5329 Eladó Age of Conan, elhasznált ingyenhónappal, drinking capevel és az accon egy-két 20-30-as karival.
Irányár: 8k
Budapestiek előnyben! -
#5328 vicces, mert tisztában vok ezekkel az etikettekkel de így olvasgatva kicsit utópisztikusnak tűnt:D kb 3 playerrel találkoztam akikre igazak az állítások:P -
#5327 MMO szótár, érdemes az etikettet is végigolvasni, felül a nyilakkal tudsz lapozni -
Stief #5326 Melyik szerveren játszol? -
Stief #5325 mi ez pvp ? Én nagyon új vagyok az mmo-kban magyarázza el valaki plz! -
#5324 Próbáltam testen ezt az új pvps dolgot. Elsőre így nem tűnik rossznak -.-
Játék stabilitása mintha javult volna. A kombók sebessége lassab, de így valahogy mégis jobb az összkép. A sebzést is mintha balanceolták volna egy kicsit. Na mind1 meglátjuk mi sül ki belőle, mert ez még csak egy része a pvp updatenek, meg persze azt se tudjuk milyen bugokat hoz elő majd -
#5323 Én arra lennék kiváncsi, hogy mikor lesz érdemi változás a pvp rendszerben (a patch note-ot olvastam) és mikor lesznek uj questek.. -
Stief #5322 A játéban a szakmák mire jók? -
Stief #5321 Hát guild listába sincsen a nevük! -
#5320 Ars Bellum ott van csak már ők is megfogyatkoztak. -
Stief #5319 Aha ha tényelg ott lennének elég sokat játszom ahoz képest senkit nem találok! -
#5318 Gondolkozz
Fury szerveren próbáltam. -
Burca #5317 Most a notidat vagy a gamet adod? Melyik szeron jatszol?
Most más ilyen rovidites nem jut eszembe -
#5316 Sziasztok! Nem fut a játék a notimon használható sebességgel, szóval ha valaki igényt tart rá, szívesen továbbadom! Gyűjtői verzió, és júli 14-én vettem, vagyis aug közepéig még ingyen lehet vele játszani. -
Lerstal #5315 lehet h "anyu" :D -
#5314 nembaj apu legalább értelemben túlszárnyaltalak -.- -
Bhalage #5313 ahh bocs, a haveroknak szoltam be, nem kimondottan neked, de orulok hogy tetszett, kisfiam
;d -
#5312 szerintem mindenképpen el fog készülni az aoc a kérdés hogy mikorra és hogy emnnyi játékos marad és vagy mennyien jönnek vissza majd kiderül én tuti itt leszek majd:P -
#5311 Vannak ott magyarok, sőt egy elég nagy magyar guild is, eztolvasd el. -
Stief #5310 Igazából nekem is egy közepes karim van, ikább proci meg memória igényes!
Corinthia serveren magyarokat keresek! -
#5309 meg nincs dx10 a jatekban, mindenki dx9-cel jatszik :) -
markmor #5308 én szivesen kiprobálnám ezt a játékot cask akkor a gép igénye mint 1 hegy ugy hogy a közel 5 évben nem álmodozhatok rola, meg dx10 huu hát ez nálam a kanyarba sincsen:S remélem lesz vmi patch amivel meg majd dx9-el is -
Stief #5307 Valaki nem játszik a corintia serveren?, eléggé egyedül vok! -
WiLDoR #5306 én csak azon csodálkozom, hogy te még mindig hiszel a csodában -.- -
#5305 olyan szépek a napjaim ha 1 ilyen gyökér megszólal, azaz hogy megszólal az túlzás böfög valamit -.- -
#5304 -
Bhalage #5303 gyertek wowozni nubok -.- -
#5302 soon -
#5301 ja igen sry :d -
#5300 very soon! -
#5299 Előző hétre ígérték...azt nagyon tudnak csak sajna nem lett ebből se semmi :) Majd lesz valamikor (soon). -
szabi34 #5298 sziasztok
nem tudja vki még mindig nincs vmi trial verzió? -
#5297 Tudtommal a cast concentration meg mindig bugos, vagyis eleg egyetlen egy pontot tenni ra hogy teljesen vedett legyel... a tobbi skill mukodik, az ilyen hp/stamina/mana regenes skillek csak rest alatt mukodnek. A futasra vonatkozo skillek is mukodnek, bar 100 pontonkent 1% valtozast jelentenek. -
#5296 Kerdes:
skillek kozul mire erdemes adni (pl egy Tos,vagy ranger tekinteteben)
(nem aze kerdezem mert huje vagyok es nemtom eldonteni, csak olvastam tobb helyen, hogy egyik masik nem mukodik, vagy total felesleges ra adni, mert nem hasznal,de lehet hogy azt meg beta vagy javito patch elott irtak, es nemtom, hogy mire koltsek...cast contetration muxik? mana regen?) elore is koszi