Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kari mar megvan -tegnap ejszaka megcsinaltam, cska nem jatszottam vele 😄
milyen console paranccsal lehet keresgelni/kommunikalni?
chat amennyire neztem eleg nubnak tunik :d
holnap gyuvok, ma mozi eletem parjaval.. :o)
anti hero
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
a kérdésem az lenne ha fenn van a closed béta elég ha csinálok egy accot vagy újra kell telepiteni?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ahogy nézegettem a fontos kombok featek lvl80ra mind meglesznek, majdnem végig lehet zongorázni mind2 feat ágat, cserébe sajna a priest ágra nem jut pont, bár ott nem is találtam semmi izgalmasat..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
az is jopofákat csap :-)
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha én nyerek, akkor szinten mindig közel full hp-al végzek, a gyengék a nagy burst damage-t toló playere, cloth-kat általába eddig levertem, igaz szinte mindd necro volt, azokat van aki nem veri le?😊
hp nagyon gyík, és sajnos a featekbõl is szar hp buffot kapunk, ugyanis amit megvettem tegnap Battle roar az csak 60secig tart, viccnek tartom. Hasonló gondom van Ursine Roar feattel is, ami debuffol, de könyörgöm 10 secre??? még rakok rá 1 pontot ha nem nõ a tartama megyek respecelni és leszedem amit ráraktam..
dühítõ, hogy nem találtam még olyan feat plannert, ahol értékkek is normálisan le vannak írva, így nekem kell kitapasztalni mindent😛
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tegnap mar elhasznaltam 30-at a climbingre, hogy egy kuldetesben fel tudjak maszni a tuzhanyo tetejere 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Kiváncsi vagyok mi a véleményetek, kinek hogy jött be. Lehet- PVE területen indulni, vagy állandona mindig b*sztatni fognak a lvl nagyobb vérpistikék? Lehet egyedül questelni, vagy kötelezõ összebandázni valakikkel? Utazás hogy megy? WoW-os elgyaloglok/lovaglok A-ból B-be, vagy Guild warsos gyorsutazás? Ugrani lehet, mekora a szabadság a játékban?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
:d
amint lesz idom (ma tuti nem)
anti hero
ha csak egy agyatlan zúzda, meg tényleg ennyire simple, ahogy leirtad, akkor nem értem, hogy pl. a wow community-nek miért csak az 1%-a ölte le eddig illidan-t, meg miért nem öli már mindenki röhögve kil'jaeden-t.
szal' lehet, hogy az a "menj ki a tûzbõl" meg "menj át a másikhoz" nem is annyira egyszerû?
fõleg, ha 25 embernek kell csinálnia hibátlanul?
hmm?
mi lenne, ha ezen kívûl még valami komplexebbet is kéne csinálni bosskill közben???
mondjuk 6 combo irányos fejen átpördülést, vagy 7 combo irányos tigrisbukfencet hullahoppkarikán át?
asszem' akkor senki nem látna 1 bosskill-t sem, nemde? 😄
mivel 0 távolra ható varázslatom van...megállok és gyógyítom magam õ folyamatosan lõ, ha elindulok behalok mire megérkeznék 😊
amúgy nagy pvp gank nem történt még velem.
tiszta harcban dark temltart lenyomtam, papot lenyomtam, Tempestet az kétesélyes, viszont a meleek eddig elkerültek eddig.
Ranger ellen emg esélytelen eddig lvl42-n
Sztem is inkább váltsunk témát: gank
Engem is néha megtalálnak a kokok, de általában beszopják. Éledek és álltalában mindig ott ülnek a képzeletbeli hullám felett. Csak az a bibi, hogy baszok odamenni stealth nélkül. Szerencsétlenek mindig megszopják a counterattackot ._.
Gankelni nem szoktam amúgy mert tényleg parasztság. Viszont mindig várom, hogy melyik koknub esik nekem akit le lehet majd csapkodni 😊
Amúgy assanál lesz olyan, hogy stealthból támadok és utána újra vissza lehet menni stealthba? Mondjuk ez így azért már az opw csúcsa lenne, mert 1 counterattack is kb -40% hp.
rangerek atm elég durvák tényleg, de sztem fognak velük csinálni valamit..
kéne az a plate bear shamannak is 😊
inkább azt mondjátok meg ki mennyire gankol?
engem szoktak, de kirögöhöm visszamegyek (ha nem több 10 szintel) és jól pofánbaszom a bunkómmal:-)
Ezt jol megmondtad, koszi 😄
Egbekiallto hibak ellenere kitarto veteran MMO player forumtarsam.
Hajra, van meg legalabb 40 lvl onkentes szivas,hibakat mindig fogsz talalni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Pont ez az új ebbe az mmoba de sebaj ._.
Ha meg nincs is ra szukseg, nincs is class balance 😊
(fpsnél a célzás miatt kel a nagy fps, itt ilyen nincs...)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A jatekban is max addig latod folyamatosnak, mig nem mozditod meg a kamerat/karaktert. Probald mar ki hogy milyen amikor 20fps-nel 360 fokban korbejarod a karaktered 😊
Ha nem latod a kulonbseget, menj szemeszhez 😄
24 fps
30 fps
60 fps
agyatlan zúzda, néha "menj ki a tûzbõl" meg "menj át a másikhoz" meg klikkelj" azon felül mindenki csak üt, healerek meg healelnek. nagyon izgi. Meg lehetne csinálni ha nem is 100, de kevesebb trashel az egészet, és még élvezetesebb is lenne, igaz nem nagyon lenne idõ pihizni csapatok közt, mert max 1-2 csapatra lenne szükség, ergo valamit elrontasz, kezdheted elölrõl.
Gondolj csak wow ban Mount Hyjal ra.
Laza nak ment
That\'s All Folk\'s