Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne szomorkodj hej!
kari mar megvan -tegnap ejszaka megcsinaltam, cska nem jatszottam vele 😄
milyen console paranccsal lehet keresgelni/kommunikalni?
chat amennyire neztem eleg nubnak tunik :d

holnap gyuvok, ma mozi eletem parjaval.. :o)

anti hero

[HUN]Crassus
jól látom,hogy még nincs opció a próbajáték key-re? vagy faxx vagyok?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tatyla
megvettem ma én is,és igen az mm-ben cd-project kiadásban 7990Ft-ért.
a kérdésem az lenne ha fenn van a closed béta elég ha csinálok egy accot vagy újra kell telepiteni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Jockey
emp renew meg blood flow az pont spirit ág, én wrath-l tolom, a 24órás buff meg sajna csökkenti a healing képességet cserébe, azt nem nagyon akarnám sztem
ahogy nézegettem a fontos kombok featek lvl80ra mind meglesznek, majdnem végig lehet zongorázni mind2 feat ágat, cserébe sajna a priest ágra nem jut pont, bár ott nem is találtam semmi izgalmasat..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

lololol
az extrém gépigény miatt eladnám Conant. preorderes account (ingyen mammut mount + nagyobb inventory minden karakternek kezdésnél), barátmeghívó nincs elhasználva, júni 22-ig tart az ingyen hónap. 8k dobozzal bp-n

Avenger
BSnek vannak pedig szép featjei. Empowered renewal, ami +50%dmg egyfolytában, mert mire lejár lehet is újra nyomni, ráadásul nem kell kasztolni sem, ütés közben is ellehet lõni. van a blood flowra is ilyen feat ami +20% sebzést ad. van még blood fever 24 órás buff +20% dmg. összességében durva dps-t tol BS. és ezek csak self buffok.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Jockey
az szép, nekem egy kék 2h blunt jött az egyik q-bõl, ami végre nem bészball vagy farönk kinézetû, hanem normál hammer..😊
az is jopofákat csap :-)

[HUN]Crassus
2200 lvl 34😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

30s kuldiert kaptam egy kek crossbowt, na az eleg uber 1000+ critek csapkodtak vele.😊 Az a baj viszont, hogy kisse lassu es en jobban szertem az ijjat.Foleg mivel crossbowal nincs salvo skill, ami egy lovesre 4-5 nyilveszot is ki lo.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Jockey
többiek azt csicseregtk, hogy az elsõ kb 10 ingyenes, de nincs infom róla, még pár pontot szétdobok és utána akarok respecelni, mert ha pénzes akkor gáz lesz:-)

Jockey
hox-al nem volt még dolgom emlékeim szerint pedig 80 felett van a nyert/vesztett meccsek száma, de kiváncsi lennék mindenestre. Hálistennek volt HOX-om bétába, tudom mikor kell futni és várni picit, de gyakorlatba még nem próbáltam ellen:-)

Respec penzbe faj mint a wowban?

Jockey
én nem nagyontettem még arra sem, ált van nálam mindig valami kaja és ami nem sta regent ad non comabt vagy teljeset azt adom is el, mert abban igazad van, hogy 30+on már masszívan stamina hiánya van a embernek 1 mob után..(sta póti is sokat segit ezen)

TDC Geronimo
HoX szinte csak nukeolni tud, olyan bepróbálkozott már? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jockey
jaja, ha elsõ pár támadást túlélem (expect ranger) akkor a hot-k meg a timeres nagy heal általába sokat segít.
Ha én nyerek, akkor szinten mindig közel full hp-al végzek, a gyengék a nagy burst damage-t toló playere, cloth-kat általába eddig levertem, igaz szinte mindd necro volt, azokat van aki nem veri le?😊
hp nagyon gyík, és sajnos a featekbõl is szar hp buffot kapunk, ugyanis amit megvettem tegnap Battle roar az csak 60secig tart, viccnek tartom. Hasonló gondom van Ursine Roar feattel is, ami debuffol, de könyörgöm 10 secre??? még rakok rá 1 pontot ha nem nõ a tartama megyek respecelni és leszedem amit ráraktam..
dühítõ, hogy nem találtam még olyan feat plannert, ahol értékkek is normálisan le vannak írva, így nekem kell kitapasztalni mindent😛

Köszönöm.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem a regen skillekre minden keppen erdemes. Az elejen nem nagyon kell de 30 kornyeken mar sokat fogsz pihegni.😊

Laza
A skill pontokat mire erdemes Guardiannal tolni?
Tegnap mar elhasznaltam 30-at a climbingre, hogy egy kuldetesben fel tudjak maszni a tuzhanyo tetejere 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

TDC Geronimo
Nekem sincs sok HoXként. 47es szinten van 1800 körüli HPm. Igaz a dpsre nincs panasz.

Avenger
Elég kevés a bear shaman hp-ja, conq-nak 30ason 1600-1700, shamannak jó ha 800. de 2 healt magamra rakok harc elején, egyik 15öt másik 30-40et tickel másodpercenként plusz még gyógyít az elején 80at kb.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TDC Geronimo
...

Nyugodtan lehet pvp területen kvesztelni, nem olyan általános a gank, lvl40-ig mindenképpen el lehet menni soloban, gondolom 80-ig is, az utazás még a wownál is szarabb, mindenhova gyalog mész és át kell az összes zónát gyalogolnod ha vhova el akarsz jutni, ugrani lehet, nem olyan mint a gw, hogy a virágágyás szélén ott a láthatatlan fal.

TDC Geronimo
...

TDC Geronimo
HPval hogy állsz?

Jockey
waoww télleg megtaláltam, Wrath ágon van amit én tolok, de ahogy nézem olyan lvl35+ kell hozzá, azt hétvégére behúzom és akkor mondom milyen..

Én már régen nagyon kiváncsi vagyok a játékra, de még nem vettem meg.
Kiváncsi vagyok mi a véleményetek, kinek hogy jött be. Lehet- PVE területen indulni, vagy állandona mindig b*sztatni fognak a lvl nagyobb vérpistikék? Lehet egyedül questelni, vagy kötelezõ összebandázni valakikkel? Utazás hogy megy? WoW-os elgyaloglok/lovaglok A-ból B-be, vagy Guild warsos gyorsutazás? Ugrani lehet, mekora a szabadság a játékban?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

nyugi jovok majd
:d
amint lesz idom (ma tuti nem)

anti hero

Avenger
Hm Ursine rush a neve, legalábbis feat calculatorban.

Avenger
Az charge, meg ad valami extra bleedinget vagy nemtudom, nem emlékszem már pontosan 😊

nem próbáltam még azt a feral chargot, feat táblában nem maradt rá pontom, de most már megnézem 😊

"agyatlan zúzda, néha "menj ki a tûzbõl" meg "menj át a másikhoz" meg klikkelj" azon felül mindenki csak üt, healerek meg healelnek. nagyon izgi."

ha csak egy agyatlan zúzda, meg tényleg ennyire simple, ahogy leirtad, akkor nem értem, hogy pl. a wow community-nek miért csak az 1%-a ölte le eddig illidan-t, meg miért nem öli már mindenki röhögve kil'jaeden-t.
szal' lehet, hogy az a "menj ki a tûzbõl" meg "menj át a másikhoz" nem is annyira egyszerû?
fõleg, ha 25 embernek kell csinálnia hibátlanul?
hmm?
mi lenne, ha ezen kívûl még valami komplexebbet is kéne csinálni bosskill közben???
mondjuk 6 combo irányos fejen átpördülést, vagy 7 combo irányos tigrisbukfencet hullahoppkarikán át?
asszem' akkor senki nem látna 1 bosskill-t sem, nemde? 😄

Jockey
ammmi ammii? azt ne mond van charge-unk..

Mr_no_NaMe
EU Servers are online!
Avenger
rakjál pontot a feral charge-re 😊

igen van, de snare nélkül sem érek oda 😄

mivel 0 távolra ható varázslatom van...megállok és gyógyítom magam õ folyamatosan lõ, ha elindulok behalok mire megérkeznék 😊
amúgy nagy pvp gank nem történt még velem.

tiszta harcban dark temltart lenyomtam, papot lenyomtam, Tempestet az kétesélyes, viszont a meleek eddig elkerültek eddig.
Ranger ellen emg esélytelen eddig lvl42-n

Mr_no_NaMe
:SADSAD
Sztem is inkább váltsunk témát: gank

Engem is néha megtalálnak a kokok, de általában beszopják. Éledek és álltalában mindig ott ülnek a képzeletbeli hullám felett. Csak az a bibi, hogy baszok odamenni stealth nélkül. Szerencsétlenek mindig megszopják a counterattackot ._.
Gankelni nem szoktam amúgy mert tényleg parasztság. Viszont mindig várom, hogy melyik koknub esik nekem akit le lehet majd csapkodni 😊

Amúgy assanál lesz olyan, hogy stealthból támadok és utána újra vissza lehet menni stealthba? Mondjuk ez így azért már az opw csúcsa lenne, mert 1 counterattack is kb -40% hp.
Jockey
pedig featbõl elvileg van snare effekt leszedõ skilled nem?
rangerek atm elég durvák tényleg, de sztem fognak velük csinálni valamit..

ranger elkezd lõni és nem érek oda ütõtávba 😄
kéne az a plate bear shamannak is 😊

Jockey
haggyuk már ezt az fps szarságot, akinek kevés nézze át a video optionst, vagy vegyen erõsebb gépet, vagy van más mmo alternatíva..😊
inkább azt mondjátok meg ki mennyire gankol?
engem szoktak, de kirögöhöm visszamegyek (ha nem több 10 szintel) és jól pofánbaszom a bunkómmal:-)

Botond
Körökre osztott stratégiát nem a körökre osztottság miatt mondtam, hanem mert az is pont annyira qrvára nem számít,mint az fps stílusú gémek.
Botond
itt azért nagyobb a tûrésköszüb. Az ütésed/spelled betalál, ha egy nagyjából 90-120-150 fokos tartományon belülre forogsz, fpsnél meg pontosan fejbe kell lõni, hogy lepadlózzon. Szóval itt kb arra nézzél azt helló, nem kell becélozni semmit Ezért is elég bõven 20-30 fps.
Jótanács: ne játsz "jólmegmondó" embert ha halvány segédfogalmad sincs mit védsz vagy éppen támadsz.

Ezt jol megmondtad, koszi 😄

Egbekiallto hibak ellenere kitarto veteran MMO player forumtarsam.
Hajra, van meg legalabb 40 lvl onkentes szivas,hibakat mindig fogsz talalni.
Laza
De ha rajossz, hogy mitol is jobb celozni nagyobb fps-el, akkor kiderul, hogy pont az elforgatasoknal gyorsabban fogja kirakni a kepeket, kvazi nem fog megakadni ... mint 20fps-nel 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Mr_no_NaMe
Igazából egész végig ügyességbõl kell harcolni a kombók miatt amik rendesen fizikálisan sebeznek, és nem pedig telljesen körökreosztott módon.
Pont ez az új ebbe az mmoba de sebaj ._.
Laza
Ha adnak a class balancera, akkor barmi lehet. De ehhez nagyon at kell gondolni, hogy pl a tankok hogyan fognak feltartoztatni akar 50 vadat a clothosok elol 😄
Ha meg nincs is ra szukseg, nincs is class balance 😊

Botond
Aha,csak ez nem fps. Körökreosztott stratégiában meg a 2fps is teljesen jó, nem is értem itt miért vannak vele gondjaim, pedig gjáték-játék, és körökre osztott stratégiában is van multi. Ki érti ezt.

(fpsnél a célzás miatt kel a nagy fps, itt ilyen nincs...)
Mr_no_NaMe
gyász ._.
BEAST
Nem lesz tobb :p

mai patch notes

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Laza
Jujj... ne hasonlitsd mar a jatekokat a filmekhez 😊
A jatekban is max addig latod folyamatosnak, mig nem mozditod meg a kamerat/karaktert. Probald mar ki hogy milyen amikor 20fps-nel 360 fokban korbejarod a karaktered 😊

Ha nem latod a kulonbseget, menj szemeszhez 😄
24 fps
30 fps
60 fps

l3alF1aKe
miért a boss harcok nem ilyenek ?
agyatlan zúzda, néha "menj ki a tûzbõl" meg "menj át a másikhoz" meg klikkelj" azon felül mindenki csak üt, healerek meg healelnek. nagyon izgi. Meg lehetne csinálni ha nem is 100, de kevesebb trashel az egészet, és még élvezetesebb is lenne, igaz nem nagyon lenne idõ pihizni csapatok közt, mert max 1-2 csapatra lenne szükség, ergo valamit elrontasz, kezdheted elölrõl.
Gondolj csak wow ban Mount Hyjal ra.

Laza nak ment

That\'s All Folk\'s