12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • TDC Geronimo
    Jaja. Már be is jelentették a kieget 2009 első felére :DDD

Hova lehet ezt még fokozni nem tudom.
  • Ragnar360
    Ne adjtátok fel, csak észbekapnak - biztos megilletöttek egy kicsit a srácok a nagy player tömegtöl :) + az sztem a kisebbik gond, h nagyobb szinten alig van kiépítve a játék...na mind1.
  • TDC Geronimo
    Guild city megrekedt t2nél. Progress meg semmi, mivel 80 után nem sok ember játszik. Azt hogy mennyien vagyunk meg nem mondom, mert naponta 2-3 ember jön de ugyanannyi is hagyja abba a gamet.
  • Torzonborz
    Elderath furyn mennyien vagytok ? progressben hogy álltok ( radi , guild city/battle keep) ?
  • TDC Geronimo
    Én se sajna oO
  • Torzonborz
    hmm tegnap du néztem a fórumot azóta csak 3 üzi. hehe ennek is annyi. vhol azt írták hogy 100k-ra teszik az aktív előfizetők számát :D nem tartom lehetetlennek.
  • raziel.
    Nekem nem csinál ilyeneket, nem fagy, nem lép ki.
  • Sanca
    ToS + barmilyen melee.
    Ha meg caster alatt mage archetype-ot ertesz, akkor guardian es demo/necro/HoX
  • 0Fritz0
    1. Notit nem játékra.
    2. Van némi különbség a grafika terén.

De persze attól még bugos, mint állat.
    A kérdőívbe bele is írtam a srácoknak, hogy egész pofás bétát adtak nekünk. :)
  • edios
    Nekem is csinált ilyeneket, már fel is hagytam a notiról való próbálkozásról. (Wow pedig maxon is szépen ment)
  • BEAST #5285
    Ez AoC... ha be is jutok rogton egy hiba fogad amit termeszetesen rogton jelentenie kell a kliensnek(bar ez mar egy ideje igy van), csak annyi valtozott hogy az utolso patch ota teljesen kifagy es semmire sem reagal :s
  • TDC Geronimo
    Patch óta van ez sok embernél. AoCal van gond nem a rendszereddel. Megint egy "jó" patch volt
  • Jockey
    egy kérdés, csak nálam fagy ki masszivan vistaval együtt a gamma, vagy másnál is vannak ilyen gondok?
    álalába csak power gomb segit, nemtudom ez aoc vagy rendszer gond? eddig nem vlt ilyen, pecs óta tapasztalom
  • Running
    egy tank meg valami nyomi pap
  • Seithennin
    szerintem a BS HOX is nagyon jó páros elsőkézből mondhatom:)
  • [HUN]Crassus
    Köszi!
  • Pari
    es melee+caster duoban mi lenne a jo?
  • Sanca
    AoE duot lenne celszeru nyomni, ugy lehet a leggyorsabban fejlodni.
    Leggyorsabban sztem a ToS+necro fejlodik, de jo duok meg:
    ToS+demo
    ToS+PoM
    PoM+demo
    PoM+necro
    Kb ebben a sorrendben.
    Turheto AoE classok meg: HoX(iszonyu terulet root, kicsi de megis AoE sebzes), waylayer archer(sok ido elokesziteni a lovest, de akar 10+ mobnak is leveheti a 70-90% hp-jat 1 lovessel)
  • Sanca
    Calloused leather : Eiglopian mountains, NE van 3 ape tabor, ezeket nonstop lehet farmolni, ha nincs ott senki, nekem 3 ora alatt 180 jott, Silk meg elegge olcso, jobban jarsz ha farmolsz meg plusz 60 Calloused leathert, eladod olcsoer gyorsan es veszel belole 200 Silk-et.
  • [HUN]Crassus
    Calloused leather meg Silk lelőhelyet tudtok mondani? olyan kéne ahol dobják ezerrel a cuccost:P:)
  • Pari
    Udv mindenkinek,

szeretnek tanacsot kerni, hogy atm melyik a legjobb duo felallas aocban?
    en a conq+pom-on gondolkodtam, ti hogy latjatok?
  • TDC Geronimo
    Én tegnap elküldtem már, mailbe küldték nekem.
  • Torzonborz
    AoC kérdőív , töltéstek ki minnél többen. Talán lesz vmi hatása , talán...
  • Rzut
    Eladó egy Age of Conan account 6 ezer forintért. Az ingyen hónap már lejárt. Ha kell, dvd, doboz, kézikönyv, számla sértetlenül megvan.

Scammerek kíméljenek.
  • Sanca
    En a kezdetektol fogba 1 megaval szedtem a peccseket, egyszeruen ilyen jo a peccser (server?).
  • Lerstal
    nekem is ilyen gyors a patch.
    van egy 13as Dark templar-om, nekem tetszik, szerintetek jó nagy szinten?
    és mennyi idö kifejlödni kb 80ra?
    :)
  • TDC Geronimo
    "a kutya nem kiváncsi már erre" Erre tippelek
  • Botond #5268
    500al szedi a patcht. Vagy iszonyat sávbővítést csináltak, vagy a kutya nem kiváncsi már erre. :)
  • gatyo
    Még most sem késő...
  • MarkBlade
    Már csináltak :)
  • Seithennin
    csíterr:D (csak viccelek:P)
  • Tucker Case
    Lol, tegnap játszottam, white sandon voltam egy altommal és bazki 0!!! hp-n éltem túl egy csatát. :))) Mndom ilyen nincs, ott néztem egy darabig, hogy van ilyen, aztán mire eszembe jutott hogy screenshot, már regenerálódtam. :(
  • Jockey
    és az attack spd-el fognak csinálni valamit vagy marad így?
    mert ez alapján sok 1h user nagyon nagyon morcos lesz..
  • Seithennin
    én is bf eztem jó klánnal és valóban ott kuss volt a nevem mert 1x kifizettem és ennyi itt viszont mi tartjuk fent a játékot mivel a mi pénzünkből él az egész, ergó elvárhatjuk hogy kinyalják a kis seggünket:D de ettől függetlenül, szerintem nem annyira vészes a helyzet kivéve hogy kevés a quest nagyobb szinteken de kb ennyi amit nagyon nehezményezek (majd ha már oda értem)
  • MarkBlade
    Irogattuk hogy a nőknek el lett baxva az attack speedje /lassu lett/ ezért lenerfelték a férfiakét is most :) bug javítás..
  • MarkBlade
    Nálam is van ilyen bug néha előjön néha nem :(
  • Torzonborz
    nekem eddig nem volt ilyen. sőt még crash sem nagyon erre tegnap raid alatt többször is . :( erghh
  • Running
    Ez nem mostani bug, régebben is volt már.
  • Torzonborz
    tegnap harvestelgettem poitainben . pacigolok nagy nyugodtan aztán egyszer csak belém köt 1 miniboss. lóról le , lóra fel pattogok össze vissza s mire normálisan megálltam előtte a fél hp-m már el is illant s "kedves" fc múlt heti assa nerfjének köszönhetően már esélyem se volt a túlélésre. szééép.
    az tény hogy ebben a peccsben végre volt pár hasznos újítás de ha nem mellőzik az állandó bugbehozatalat akkor még kevesebben maradnak :(
  • Running
    Én nem fizetek, haverom bankkarijáról vonja és még egy vasat se adtam neki, aszem a kitartott ribanca lettem. Habár még nem kért semmit.