12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#5295 Jaja. Már be is jelentették a kieget 2009 első felére :DDD
Hova lehet ezt még fokozni nem tudom. -
Ragnar360 #5294 Ne adjtátok fel, csak észbekapnak - biztos megilletöttek egy kicsit a srácok a nagy player tömegtöl :) + az sztem a kisebbik gond, h nagyobb szinten alig van kiépítve a játék...na mind1. -
#5293 Guild city megrekedt t2nél. Progress meg semmi, mivel 80 után nem sok ember játszik. Azt hogy mennyien vagyunk meg nem mondom, mert naponta 2-3 ember jön de ugyanannyi is hagyja abba a gamet. -
#5292 Elderath furyn mennyien vagytok ? progressben hogy álltok ( radi , guild city/battle keep) ? -
#5291 Én se sajna oO -
#5290 hmm tegnap du néztem a fórumot azóta csak 3 üzi. hehe ennek is annyi. vhol azt írták hogy 100k-ra teszik az aktív előfizetők számát :D nem tartom lehetetlennek. -
#5289 Nekem nem csinál ilyeneket, nem fagy, nem lép ki. -
Sanca #5288 ToS + barmilyen melee.
Ha meg caster alatt mage archetype-ot ertesz, akkor guardian es demo/necro/HoX -
#5287 1. Notit nem játékra.
2. Van némi különbség a grafika terén.
De persze attól még bugos, mint állat.
A kérdőívbe bele is írtam a srácoknak, hogy egész pofás bétát adtak nekünk. :) -
#5286 Nekem is csinált ilyeneket, már fel is hagytam a notiról való próbálkozásról. (Wow pedig maxon is szépen ment) -
#5285 Ez AoC... ha be is jutok rogton egy hiba fogad amit termeszetesen rogton jelentenie kell a kliensnek(bar ez mar egy ideje igy van), csak annyi valtozott hogy az utolso patch ota teljesen kifagy es semmire sem reagal :s -
#5284 Patch óta van ez sok embernél. AoCal van gond nem a rendszereddel. Megint egy "jó" patch volt -
#5283 egy kérdés, csak nálam fagy ki masszivan vistaval együtt a gamma, vagy másnál is vannak ilyen gondok?
álalába csak power gomb segit, nemtudom ez aoc vagy rendszer gond? eddig nem vlt ilyen, pecs óta tapasztalom -
#5282 egy tank meg valami nyomi pap -
#5281 szerintem a BS HOX is nagyon jó páros elsőkézből mondhatom:) -
#5280 Köszi! -
#5279 es melee+caster duoban mi lenne a jo? -
Sanca #5278 AoE duot lenne celszeru nyomni, ugy lehet a leggyorsabban fejlodni.
Leggyorsabban sztem a ToS+necro fejlodik, de jo duok meg:
ToS+demo
ToS+PoM
PoM+demo
PoM+necro
Kb ebben a sorrendben.
Turheto AoE classok meg: HoX(iszonyu terulet root, kicsi de megis AoE sebzes), waylayer archer(sok ido elokesziteni a lovest, de akar 10+ mobnak is leveheti a 70-90% hp-jat 1 lovessel)
-
Sanca #5277 Calloused leather : Eiglopian mountains, NE van 3 ape tabor, ezeket nonstop lehet farmolni, ha nincs ott senki, nekem 3 ora alatt 180 jott, Silk meg elegge olcso, jobban jarsz ha farmolsz meg plusz 60 Calloused leathert, eladod olcsoer gyorsan es veszel belole 200 Silk-et. -
#5276 Calloused leather meg Silk lelőhelyet tudtok mondani? olyan kéne ahol dobják ezerrel a cuccost:P:) -
#5275 Udv mindenkinek,
szeretnek tanacsot kerni, hogy atm melyik a legjobb duo felallas aocban?
en a conq+pom-on gondolkodtam, ti hogy latjatok? -
#5274 Én tegnap elküldtem már, mailbe küldték nekem. -
#5273 AoC kérdőív , töltéstek ki minnél többen. Talán lesz vmi hatása , talán... -
Rzut #5272 Eladó egy Age of Conan account 6 ezer forintért. Az ingyen hónap már lejárt. Ha kell, dvd, doboz, kézikönyv, számla sértetlenül megvan.
Scammerek kíméljenek. -
Sanca #5271 En a kezdetektol fogba 1 megaval szedtem a peccseket, egyszeruen ilyen jo a peccser (server?). -
Lerstal #5270 nekem is ilyen gyors a patch.
van egy 13as Dark templar-om, nekem tetszik, szerintetek jó nagy szinten?
és mennyi idö kifejlödni kb 80ra?
:) -
#5269 "a kutya nem kiváncsi már erre" Erre tippelek -
#5268 500al szedi a patcht. Vagy iszonyat sávbővítést csináltak, vagy a kutya nem kiváncsi már erre. :) -
gatyo #5267 Még most sem késő... -
#5266 Már csináltak :) -
#5265 csíterr:D (csak viccelek:P) -
Tucker Case #5264 Lol, tegnap játszottam, white sandon voltam egy altommal és bazki 0!!! hp-n éltem túl egy csatát. :))) Mndom ilyen nincs, ott néztem egy darabig, hogy van ilyen, aztán mire eszembe jutott hogy screenshot, már regenerálódtam. :( -
#5263 és az attack spd-el fognak csinálni valamit vagy marad így?
mert ez alapján sok 1h user nagyon nagyon morcos lesz.. -
#5262 én is bf eztem jó klánnal és valóban ott kuss volt a nevem mert 1x kifizettem és ennyi itt viszont mi tartjuk fent a játékot mivel a mi pénzünkből él az egész, ergó elvárhatjuk hogy kinyalják a kis seggünket:D de ettől függetlenül, szerintem nem annyira vészes a helyzet kivéve hogy kevés a quest nagyobb szinteken de kb ennyi amit nagyon nehezményezek (majd ha már oda értem) -
#5261 Irogattuk hogy a nőknek el lett baxva az attack speedje /lassu lett/ ezért lenerfelték a férfiakét is most :) bug javítás.. -
#5260 Nálam is van ilyen bug néha előjön néha nem :( -
#5259 nekem eddig nem volt ilyen. sőt még crash sem nagyon erre tegnap raid alatt többször is . :( erghh -
#5258 Ez nem mostani bug, régebben is volt már. -
#5257 tegnap harvestelgettem poitainben . pacigolok nagy nyugodtan aztán egyszer csak belém köt 1 miniboss. lóról le , lóra fel pattogok össze vissza s mire normálisan megálltam előtte a fél hp-m már el is illant s "kedves" fc múlt heti assa nerfjének köszönhetően már esélyem se volt a túlélésre. szééép.
az tény hogy ebben a peccsben végre volt pár hasznos újítás de ha nem mellőzik az állandó bugbehozatalat akkor még kevesebben maradnak :(
-
#5256 Én nem fizetek, haverom bankkarijáról vonja és még egy vasat se adtam neki, aszem a kitartott ribanca lettem. Habár még nem kért semmit.