Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam felhozni de mostmárcsakazértis:
cs16ba ugye alap 85 fps van. Sokáig így játszottam mert koknub voltam átállítani. Felraktam 101 fpsre és érdekes módon az emberem kétszer gyorsabban futott és olyan fénysebességgel lõttem, hogy vmi hihetetlen.
Tehát nem mind1, hogy 30-40, vagy 80-100 fps.
A film fps =/= game fps! Ezt ne keverjük pls.
Lattal te mar olyan jatekot, amiben ez nem egyenlo az agyatlan kaszabolassal? 😊
Az altalad irt esetben oda a classok egyedisege, a balance.
Es ha mar emlitetted a WoW-ot, a 8+ eves MMO-s tapasztalatom alapjan szerintem ebben volt a legjobban kidolgozva a PvE, a classok hasznalhato egyedisege, amire taktikakat lehetett epiteni, amitol nem ugy nezett ki a jatek, hogy berohan 5 ember, es ut vag mindent ahol er (mint pl D&D Onlineban).
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ne az itteni embereknek regélj az mmo-król, a többségünk 6-7 éve már csak ilyen játékokra hajlandó szánni esetenként azt a minimális szabadidejét is ami van neki, de nem is ez a lényeg. Fogalmam sincs milyen lvl80-on a játék, de az égbekiáltó hibák és hiányosságok már a teljesen átlagos alsó szintjének mondható lvl40-en jönnek ki, ami még az én szûk szabadidõmmel is elérhetõ másfél hét alatt úgy, hogy hétvégén kb. 3-4 óra lehetõségem volt játszani.
Én elhiszem, hogy a sok újszülöttnek minden vicc új és a grafika sokakat elkápráztat, de ma, amikor minden komolyabb és valamirevaló ámítástechnikai cég az mmo-k terén akarja megvetni a lábát, látván mekkora piaca lett az elmúlt 2-3 évben, az ilyen hiányosságok felérnek egy öngyilkossággal. Nagyon remélem, hogy kiadás óta nem aludtak a készítõk és egy-másfél hónapon belül látjuk csak akár a szándékot a fejlesztésre meg a kitûzött haladási útvonalat, különben ez is az enyészeté lesz, mint az összes többi nem túl régi szintén korszakalkotónak szánt versenytárs.
Ha hullanak a fejek es frocsog a ver akkor igen 😊
meg eleve tartottam ettõl hogy elején még ilyen lesz, ahogy haverom is mondta, ki akarták hamar hozmi még mielõtt megjelenik a wow új kiegje, mert ha utána hozzák ki akkor bajba lettek volna.
várok aoc-al kicsit, szerintem pár patch jót fog tenni neki.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ha csinalok egy Pongot, es azt mondom hogy 4 magos proci kell hozza, meg a legujjabb videokartya, azt is megeszed? 😊
Es persze nem az en hibam, neked nincs megfelelo geped hozza 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Majd ha 3 ev utan ez is szinte minden honapban az USA eladasi listak elen lesz, akkor visszaterhetunk ra kinek mi is kellett 😊
Gondolhatnátok a peccsekre is.
Legalább 2-3 hónapot várhatnátok a nyafogással és ha akkor is minden szar meg izé, akkor én leszek az elsõ, aki helyeselni fogja a fikát. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
WoW még mindig :P
Az MMORPG nem egy konzol jatek, es meg csak nem is egy single PC jatek,
ami nehany nap vagy jo esetben het jatek utan megy a sullyesztobe.
(Tisztelet a kiveteleknek) Egy jo MMO-val evekig lehet jatszani.
Komolyan mondom sajnalom azokat akik 10 nappal a nyitas utan, lvl 80-on olyan bugok miatt szivnak amit a nagy tomeg csak hetek honapok mulva tapasztalna meg - ha ok nem lennenek. Mert a bugokat idovel azert tobbnyire
kijavitjak, csak mindig van valaki aki az elejen sziv vele. Mert mindig van valaki aki az elso akar lenni valamiben, nem tudom miben. Aztan sok
keseru tapasztalat utan elhagyja a jatekot, mert nem tokeletes, mert nem
tudtak 100 ezrekkel tesztelni, de onkentes martirok mindig vannak.
Ez a gep igeny meg 1 ev mulva nevetseges lesz, ezt mindenki tudja, az is
aki most sir a 30 fps miatt a 2 giga RAM-javal amikor szamtalanszor
leirtak mar hogy 4 GIGA,8800,c2 3G - addig ne varj tul sokat.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Lore-t jobban kedvelem, pvp is már most sokkal tisztább és érthetõbb és ugye azt van mihez hasonlítani mert a DAOC egy mérföldkõ volt azért annó az MMO piacon. És gyengébb gépeken is jobban fog futni...
Szerencsés helyzetben vagyok, új a gépem és stabil 30 fps-en megy a játék, eddig 1x volt akadás akkor lement 17fps-re városban, bloomot kivettem, 16 helyett 4AAval tolom most és megint 25-30 minimum pvp-ben is.
Tudom nem mindenkinek van új gépe és frusztráló ha ez a gyönyörû játék nem úgy fut ahogy kéne, de várjunk türelmesen , 1 hete jött ki a játék...lesz jobb is
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Amúgy a pvp engem se vonz annyira...kiváncsibb vagyok a raidekre, dropokra és a csilivili cuccokra. Remélem azért nem hanyagoltál el azokat sem.
Mit ér egy erõs kari csilivili és agyoncsicsázott cuccok nélkül ^^
Akik a PC-s 30 fps-re aztmondjak, hogy jo ... azok nem jatszottak meg konzolon, ahol tobbsegeben stabil 30 fps-el futnak a jatekok 😊
Oriasi kulonbseg van.
Karbantartások pedig legyenek! Ennél talán több is lehetne, mert ráfér a játékra. Legfeljebb megtoldják az ingyenhónap gamét + 1-2 nappal.
Biztos hogy mindkettot kell folyamatosan fejleszteniuk, mivel nem hinnem hogy azert csinaltak a jatekot, hogy idovel par 10-100ezer ember jatszon csak vele ... valamivel itt kell majd tartani az embereket, mikor jon a WotLK 😊
Raadasul a Warhammer Online is erosen PvP orientalt lesz, szoval az sem alternativa ennek a nepcsoportnak.
Itt is adott a lore, kezdjenek hat vele valamit 😊
én pl tegnap mentem át stygiána meg aquiloniaba, azok a tájak stb engem annyira megfogott, hogy nagyon elnézõ vagyok most..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
That\'s All Folk\'s
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
We are sorry for the inconvenience.
azaz csak délben lesz server.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
FPS: én nem megyek bele hatvanadszorra a nevetséges "a szem 25 fölött mozgóképet lát" parádéba. Nekem MMO-nál stabil 60+ a limit. A másik gond, ami sajnos már szinte minden játéknál így van, hogy a fejlesztõbrigád kidolgozza a játékot a maga agyonhúzott, ultra-high-end gépén (amilyen gépe még a legelvadultabb felhasználónak sincs), amin aztán az ingame videók is készülnek, aztán egy harmadrangú programozó sebtiben összedobja a skálázórendszert. Ezért van az, hogy hiába állítok mindent drasztikusan alacsonyra, a látvány már okádék, és nyerek rajta összesen 10 FPSt, jó esetben, mert elõfordulhat (és AoC esetében pl. jobb Ati kártyákkal elõ is fordul), hogy 1024*768 low és 1600*1200 16*AA 16*AF maximum között nincs 5 FPS eltérés.
Ez a mostani nem tûnik lófasz patch nek, már 2 órája azt lesem, mikor lesznek végre online a szerverek 😛 Valami nagyobb jegyzetet várok.
That\'s All Folk\'s
trade post/temple hót üres de nekünk mákunk volt mert keep-el együtt felépültek legalább. az más kérdés hogy trade építésnél beragadtam a paldóba és call-al tudtam csak kiszabadulni , stuck nem csinált semmit.
s lehetne még sorolni sokáig.
iszonyatos sokat kell ezen dolgozniuk de talán nem olyan lóf@sz peccseket kéne kitenniük mint pl tegnap.
- gemcutting: listázza a játék azokat a gemeket amiket legyárthatok, ám hogy ezek legyártás után milyen képességekkel fognak rendelkezni, milyen bónuszt adnak, azt elfelejtették odaírni, tehát teljesen lutri az egész, ráadásul a kész gemek nem stackelõdnek és a normál inventoryban mindegyik egy helyet foglal...
- tradepost: egyszerûen nem mûködik, ki van kapcsolva mert bugos volt...
- fields of the dead: stabilan fagy a játék, tényleg csak a hangok kikapcsolásával lehet játszani a zónában, ami -50% játékélmény
- minimap: egyik zónaváltáskor fogta és megadta magát, nem a karakterem van rajta középen, alapból beáll a térkép bal felsõ sarkába és nem mozdul, nem trackeli a questeket, ez se újraindítással, se zónaváltással, se semmivel nem állt helyre.
- guildkeep: elõzõ egy-két napban meg akarták a srácok csinálni a guildfalu fõépületét, ám mint ahogy a GM késõbb azt elmondta, minden anyag elveszett és semmi nem épült meg egy bugnak köszönhetõen, ami amiatt van, hogy ellenséges játékosok - a nem partyban lévõ guildtagok, mivel még raidet sem lehet csinálni - álltak az építész közelében... természetesen az elveszett pénzt, nyersanyagot nem adják vissza.
Most hirtelen ennyi, ez kb. másfél óra tapasztalata volt. Épp tegnap olvastam, hogy már most van 400 ezer elõfizetõ, ami a minimális ahhoz, hogy legyen pénzük rendesen fejleszteni a játékot. Kezdem úgy érezni, hogy még ez is kevés és hamarosan még ennyi sem lesz.