12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Lyan Kyj
    nem a játékra értettem, hanem a korai release okozta galibákra.

@ Running: Pontosan ezért nem kell csodálkozni, ha egy kiforrott játékkal hasonlítják össze.
  • Torzonborz
    de az mmokat az előfizetők tartják el és ha szar akkor lelépnek s nem lesz pénz ergo lassul a fejlesztés . ördögi kör.
  • Running
    Kicsit másképp működnek már ezek a dolgok, mint pl 10 évvel ezelőtt. A játékok 60%-át bétaként dobják ki és peccsekkel próbálják felhozni, ez az mmo-kra mégjobban vonatkozik. Valahol ez érthető is, mivel nem 10 embert kell fizetni évekig, hanem 100+ fejlesztőt meg még ki tudja mennyi supportos csókát.
  • 0Fritz0
    Nem elqurták, hanem még nem fejezték be és úgy adták ki.
    Egy onlány játéknál mindig adott a lehetőség a változtatásra. (A kérdés csak az, hogy merre)
  • Lyan Kyj
    Miért kellene az akkori WoW-val összehasonlítani a mostani helyett? Ha újoncként leülök a gép elé nem az akkori WoW és az AoC közül van lehetőségem választani, hanem a mostani WoW és mostani AoC között.
    A fejlesztőknek úgy illene kidobni játékukat, hogy a mostani piacon legyen életképes a játék, nem a pár évvel ezelőttin. Amit elqrtak elqrtak, ezen nincs mit szépíteni.

És pontosan ezért húz mindenki az anyjába WoW-ot és nem AoC-ot játszani, pontosan ezért hasonlítgatják ahhoz a játékhoz.

• s0n1c
    ne keverjük a "divatot" a hagyományokkal
  • 0Fritz0
    "és máris ott járunk, ha kimész az utcára nemtod egy rózsaszín gömbnyalókán élünk vagy ezen a szaron..:"
    Ezen felröhögtem. :)

Most én sem kapkodok a játékban, még van egy csomó insta, ahol nem is jártam.
    Rengeteg játékos csak most fogja elérni a 80-as szintet és akkor már lesz elég hentelnivaló. :)
  • Torzonborz
    szívemből szólottál vala Jockey koma :)
  • Running
    Az L2-ben van néhány homi arc, de szokható szerintem. A fegyverek és páncélok pedig kifejezetten szépek voltak. WoW-ba egyszer megmutattak képen hogy néz ki valami megagiga brutál páncél meg kard. Hát befostam a röhögéstől, gusztustalanul giccses, poligonmentes fospumpa volt. L2-ben a leggagyibb kacagány is ezerszer jobban nézett ki.
  • Seithennin
    "szoknyát minden pasinak" ergó a skótok ősi metroszexuális nép?!
  • sanyiiiii
    Ha elmennének arrafelé az már nem lenne Conan... Tehát joggal reménykedhetsz benne:P
  • Jockey
    és az utolsó post..
    nagyon remélem aoc-ba nem mennek el e felé a szétgiccsezett cuccok felé, nekem bejön ez a puritán style és a világhoz is ez illik...:)
  • Jockey
    jah, l3 lesz az igazi sterilbuzi gamma ha egyszer lesz olyan...
    éljen a metrosexualitás, szoknyát minden férfinek...
    valahol láttam, hogy egyik divattervező már szoknáyt hordat farmerre a pasikkal..ehhez jön az ősbuzi feelinges emo és vasalt haj történet és máris ott járunk, ha kimész az utcára nemtod egy rózsaszín gömbnyalókán élünk vagy ezen a szaron..:p
  • Jockey
    ősbuzira szavazok, warcraf3 óta azt kell mondjam a homofób kissebség egyenjogúsága földbetiporta a véleményem szerint túlzottan magasba dícsért blizzard designer csapatot is..:p
  • Running
    Na majd a Lineage 3. :D
  • s0n1c
    az armorokkal talán egyetértek, ott néha tényleg túlzásba esnek, vagy csak a designerek ősbuzik :D
  • Jockey
    emészthető lenne a grafika, ha nem a csilivili rózsaszín tűrkizlila stb armourok lennének benne..
    Ezek apala meg warlcok meg isten tudja milyen cuccok sztem kifejezetten ratyik:-)
    még mesevilágnak is giccs..
  • s0n1c
    ez csupán ízlés kérdése, nekem pl. nagyon bejön
  • Running
    Annyira szép a játék, h már a megjelenésének pillanatában is szarul nézett ki, persze tudom h ez nem számít.
  • TDC Geronimo
    Majd az új nextgen Blizz MMO -.-
  • edios
    Majd ha nem fogja az mmo piac 60-65%-át kitenni egyedül, nem lesz messze a legbugmentesebb és legszebb látvánnyal rendelkező játék relatíve kicsi gépigénnyel, akkor majd nem a wowról fog szólni minden. Egyelőre azonban nincs, és a közeljövőben nem is várható olyan mmo, ami ezen változtatna.
  • Running
    Leszarom h jó játék a WoW, egyszerűen csak idegesítő h egy pár hónapja megjelenő mmo-t hasonlítgatnak egy olyan játékhoz amit már évek óta fejlesztenek. Azért ne keverjük már a szezont a fazonnal. Hamár hasonlítgatás akkor az alap, anno megjelent wow-hoz hasonlítgassuk, ne a mostanihoz. Ha meg valaki fogyatékos és nem tudja csak a mostani WoW-hoz hasonlítgatni, akkor kussoljon, mert borzasztó minden kibaszott fórumon és a játékban a cseten is azt olvasni, h a wow mekkora király ez meg milyen kiforratlan. Akinek nem tetszik a rendszer az kussojjon és húzzon el mással játszani, nem kötelező ezt erőltetni. Nekem sem tetszik sok minden, sőt pár hete elég komolyan kiakasztott a játék, de nem tépem a számat folyamatosan emiatt. Nem is értem az ilyen szájkaratés arcok miért nem húznak el nyáron valami kungfu táborba.
  • MarkBlade
    Valószínűleg aki írta felhúzott egy karit lev 20-ra és közben 100* genkelték.. Így lehet reális véleményt írni..
  • sanyiiiii
    A legszebb ebben a mondatban az hogy a wowban az eredetiség konvergál a nullához. Mint a dio1en kívűl minden más Blizzard játékban.
  • Seithennin
    alapon milyen kövér lootot lopnak el?:D én még semmi olyan egetrengetőt nem találtam xDde különben is a wow mintha nem lett volna kaki a kiadás után sőt, úgy beszélnek róla mintha nem ott lennének a direkt gankelésre létrejött guildek, vagy mintha nem csak évekkel később lett volna valamennyire jól megcsinálva a pvp az arénával mondjuk nekem az sem tetszik mert az nem pvp hogy bujkálok szaladgálok körbe körbe az itt is megvan, és a többi pvp meg csak zerg... szóval a wow pvp ben kussolhat szerintem mert 1 kalap szar, és a pve része is nem a kiadás napjától lett olyan mint amilyen...
  • lololol
    amíg jobb mindennél nem lehet úgy kezelni mintha nem lenne jobb mindennél
  • Running
    Elmehetne az anyjába az is aki ezt a cikket írta. Egyszerűen hányás már, h minden a WoW meg a Blizzard körül forog. Kibaszott WoW már...
  • AnarchoiD
    [URL=http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=23891]"Szenzációs eredetiség sugárzik a játékból, persze a Funcomot ez nem akadályozza meg abban, hogy nagyképűen beszólongasson a Blizzardnak. "[/URL]
  • Maksi
    AGE OF CONAN bontatlan, eredeti játékszoftver eladó 10.500 forintért /bolti ára 11.990 Ft/. Igény szerint Mammut kóddal +16 slotos táskával együtt: 14.000 Ft
    A játék 30 nap ingyenes játékidőt tartalmaz! Csak 18 éven felülieknek! :)
    Érdeklődni: e-mail: ageofconan kukac indamail.hu
    tel: 06-voda-2-868584

EXTRA AJÁNLAT!!!
    Annak, aki a héten vásárol tőlem Age of Conan játékszoftvert, tehát július 21-27 között, Fury szerveren 1 GOLD-ot kap ajándékba az első karaktere!!
  • Bhalage
    osszes videoja jo :)
  • flashpointer
    en is szeretném kipróbálni, ha valaki lenne olyan rendes és küldene priviben egy keyt,egy nagy köszönömöt tudok erte adni ^^
  • Lazarus
    Van valakinek eladó buddy key-e? Adok érte valamennyi wow goldot :) (arathor/xavius/ragnaros)
  • Seithennin
    megnéztem 6x így kb megértette:D amit megértettem az vicces volt:D de sokat nem értettem xD
  • Torzonborz
    1 perc után feladtam. annyira hadar a csóka :D
  • TDC Geronimo
    Najó ezen halálra röhögtem magam :DDD

Jobbféle angoltudás nem árt hozzá.
  • sanyiiiii
    PWND.... Asszem népszerűbb torrent oldalakra fel fog kerülni a kliens elég hamar...
  • TDC Geronimo
    Igen van, de amikor megláttam a köv üzenetet megint nagyot nevettem... : "We recommend that you lend your install DVDs to your buddy to get him or her ready to play as fast as possible. Alternatively your buddy will be offered a $2,99/€2,99 client download with 3 additional days of playtime to cover the download time. "
  • Torzonborz
    minek akarsz Te ezzel a szarral játszani ?
  • Colmath
    Üdv!
    Olvastam, hogy a collector's edition buddy key-jeit aktiválták a mai napon. Amennyiben igaz, akkor nagyon nagyon boldog lennék, ha valaki küldene egy buddy key-t lehetőleg minél hamarabb, mert nagyon kíváncsi vagyok.... Az e-mail címem: [email protected]
  • Jockey
    jep