12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#5855 Mi a baj a játékkal? Általában az MMORPG-k jól szoktak sikerülni, és milliók játszanak vele. Igaz én erről a játékról csak képeket láttam, és híreket olvastam a gamekapocson. Miért ábrándultatok ki? -
#5854 s van olyan amikor a fikázók fikázása teljesen jogos. elég régóta vártam ezt a játékot , mondhatni nagy fan voltam de aztán teljesen kiábrándultam ebből az izéből. kevés ilyen balfasz fejlesztő céget láttam mint "fun"com. -
dzsihad2 #5853 na igen ez jelemzően igy szokott lenni, álltalában a fikázók a leghangosabbak minden fórumon.
ezért is szeretném saját magam megnézni a gamet, de igy hogy nem lehet trial acchoz jutni, elég esélytelen azért, hogy 11K-t kifizetek blindre. -
#5852 Fury szerver a karaly, gyertek népek Conanra fel! -
#5851 én még nem mondtam hogy szar, csak nem üti azt a szintet, hogy fizessek érte, igy jó ? :P -
#5850 Értem.. -
#5849 -
#5848 ennyire nem lett szar, csak akiknek tetszik, azok jatszanak vele s nem igazan irnak ide, akiknek meg nem tetszik, az cca 10 ember meg mar ugyanazokat a koroket rojjak itt a forumon hetek ota, ti. h mekkora szar a jatek -
warbar #5847 nagyot mondtál öblitsél -
#5846 Esetleg ha megoldható és valaki segitene elérni egy trial kulcsot ,megköszönném. -
#5845 Szted?:P
Maradjunk annyiban, hogy "a legjobb startot vett es 2 honap alatt a legtobb elofizetot veszto" mmo. -
#5844 Ennyire fos lett a játék mert igen csak rosszakat irtok ? -
#5843 ennyi :DDD -
#5842 :DDDD -
#5841 jobbat mondok, a trial kiküldése után a haveromnak frozen accountja lett, és nem tudta kiprobálni, azóta megszünt ez a "funkció". müködött itt már valakinél a buddy kod? elöre is köszi -
WiLDoR #5840 az a baj, hogy a trial key kiküldéséhez aktiv(!) account kell, az meg itt leginkább senkinek sincs már :D -
dzsihad2 #5839 Üdv,
kiprobálnám ezt az AoC dolgot. láttam kapott ott már hideget meleget, de én azért megnézném magamnak. van vkinek tryal acca ( már ha egyeltalén van ilyen, mert még most sem tudom a sok forumozás után :) ), estleg lejárt ami nem kell neki ( nem érdekelnek rajta lévő karakterek, ugyis ujat iditok :) )
köszi -
Maksi #5838 Eladó MAMUT KÓD 16-os táskával!
http://teszvesz.hu/item414402887_war_mammoth_kod_16slot_os_taska_age_of_conanhoz.html -
#5837 LOOOOL -
#5836 Egyébként meg a pvp nem abból áll,hogy gankeljük a questezőket vagy páran összeállnak és csapnak egy kis kanbulit néhány szerncsétlenen :D
A WHO-ban határozott célok,questek vannak és ez inkább RvR(ralm vesrsus realm)mint anno a DAoC-ban(Dark Age of Camelot). -
#5835 Én inkább veszek belőle annyi alkoholt, hogy azt is elfelejtem majd, hogy egyáltalán megvettem -
#5834 Nincs olyan hogy pve tartalom nélkül. Van a WARba is ugyanúgy pve csak a pvpre nagyobb hangsúlyt fektetnek. Amúgy meg ez még mindig az AoC topic :D -
#5833 ezért nem tetszik nekem a who pve tartalom nélkül felejtös.. -
#5832 hát a who alapja pvp minden mennyiségben:) -
#5831 gondolom nem vagyok ezzel egydül, de én várok kicsit who megjelenés után. Aoc ból kiindulva, jobban teszem. Aocot is befizettem véletlenül hónap elején, nem tiltottam le még lustaságból az accot, ugyhogy most 1 full hónap megy kárba :) Szóval sztem warhammerrel várok 1 hónapot szerintem, vagy ha csak/túlnyomórészt pvp izű, akor meg sem veszem. -
#5830 Tudod van egy mondas, "nem az szamit hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja" meg olyan is hogy "bolod lyukbol bolond szel fuj" szoval ezekutan szamit valamit amit irsz ? :)
-
warbar #5829 dehát nem teszik ugye :() -
warbar #5828 betennék végre a pvp-t nem lenne itt semmi gond -
#5827 Jó látni, hogy vannak akik még hisznek benne :c -
#5826 hát zárni szerintem nem kell, várjuk meg azt a pár hónapot, lehet hogy végül csak jó lesz a dolog... én reménykedek, jó igaz ha kijön akkor WHO lesz nekem, előrendeltem már, de ha ez jó lesz tuti visszajövök mert a világ megfogott -
#5825 Meg kicsit korai lenne szerintem... ne feledd, 2009 elejen kiegeszito! :o -
#5824 hamarosan lehet szerintem zárni a topicot -
#5823 amúgy kedvenc filmem:P -
#5822 tudom de az se sok:DDDDD -
#5821 az egy link:D -
#5820 rohatt ::( -
Bhalage #5819 GH:aerosmith tolom es GECIJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
-.- : AoCot felpatcheltem, de nem fizettem be -
#5818 Köszi dav, ebből értek mindent :d -
#5817 hát ez nem sok xD -
#5816 -.-