Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Egy kis pve ratyiskodás 😊

5 perc munkája kb szal nem fikázni! <#idiota>

80on lesz úgyis idõ nagyobb és komolyabb filmek összedobására.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Azért azok akik ilyen hamar 80ra vitték elhiheted, hogy nem most látták elõször a gamet. A legtöbbje tolja több mint fél éve már a betat is, ahol szintén volt 80as karijuk.

Kojiro
úgy értettem az elsõ karit, hogy mikor kijön az adott mmo megveszed és asse tudod mi merre, meg mi mire jó.
wowban a kockáknak volt 2-3 hónap egy kari, volt akinek fél év.

kérdésem továbbra is fenáll: mit csinálsz 80as szinten innentõl kezdve? ki van dolgozva a pvp vagy a pve annyira, hogy még lekössön?

City of Heroes volt eddig a legérdekesebb/legélvezetesebb mmo, amivel játszottam (amúgy kb 5-tel), de mikor elérted a max szintet, játszottál vele 1 hetet és inditottad is az altot...

Itt hogy van ez?

Kojiro ergo sum.

BEAST
Nem csak KoS, de mar IC-t is latni Furyn ;p ... sot mar Parabellum meg Tempest is van... bar lehet csak lelkes rajongok nyuljak a hangzatos neveket 😊 ... Eve onlinebol is atjottek paran , Lotka Volterra pl 😊

KoS meg LV legalabb biztos hogy nagyreszt azok akik anno is jatszottak :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Wowban? 1 hét a 70es kari, ha ilyen ütembe tolják, mint itt. 80asok nagyrésze meg exploit miatt érte el ilyen hamar. Tisztelet a kivételnek. Azok csak szimplán kockák :p

Tatyla
egyszerü fejlödni igaz egy idö után csak grindelni kell

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kojiro
2 hete megy a game és már ennyi 80as van?
kiquesteltetek mindent? bejártatok minden helyszínt?

azért ha már mmo akkor legyen annyi varázsa, hogy 3-4 hónap az elsõ kari, mint wowban vagy lotroban...

szóval hogyisvanez? mit csináltok a karival innentõl?

Kojiro ergo sum.

Tatyla
full minimumon el 800x600-ban

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ezzel a konfiggal minimumon az elsõ 5 szintet (ami single player)gond nélkül meg tudod csinálni, feljebb is az egyjátékos módú részekben még elmegy, de a multi résznél, pláne városban játszhatatlan lesz.
A ranged fegyverek dmg range nem kicsit van elszállva. 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Nethyrrea
te mennyé wowozni 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
miért nem vagyok meglepõdve hogy a KOS-os nyomorékok is ottvannak a képen.... õk erre verik magukat.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

MeoH
Nem sok joval tudlak biztatni, sztem meg min grafon is lenne problamad.

fuck mmo's..i.,

Valaki válaszoljon a #4284-ra pls.

0Fritz0
Huhh, már azt hittem, hogy a játék szar. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

raziel.
Együtt aludtatok vagy mi?;>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Lynx_TWL
ez a játéák szar

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

shala
alap -.-

non potest pluere aeternum

Jah a sárkány neve Vistrix. 😊
Hogy ne csak a lvl 50 fölött nincsenek questek téma pörögjön.
Egy kis world first raid boss kill.

De hogy siras el ne maradjon, egy rakás crashelés után sikerült, tehát közelse tökéletes.
Meg elvileg world first Champion of the Honorguard, is EU-ban van szinten total bugos szet crashelös fight, valamin nyomatnak meg egy parat de a tököm se tudja mivel hogy állnak.
Hát még nem pont olyan mint wowban, de lehetõség adott. 😊

És a jol megérdemelt epixx. 😛

raziel.
3 éve 3 stam enchantal pörög ogriba szokás szerint

Sziasztok!

Gondolkodom rajta, hogy megveszem én is a játékot, és nekiállok, csak a gépigény egy kicsit elriaszt. Nekem egy olyan gépen van, ami teljesen a minimumnak felel meg (AMD3200+ Gef6600GT 128Mb Ram 1GB system ram) Elfutna élvezhetõen ezen a gépen a játék (minden minimum, de szaggatás nélkül), vagy amíg nem veszek új gépet, addig ne is próbálkozzak vele?

TDC Geronimo
"Funcom is proud to announce that Age of Conan will pass the astounding “One Million Copies Shipped” milestone, in less than three weeks after the launch of the game." Sok sok patch még és jók leszünk 😊

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Enchant remélem már van a vizihulládon :d

TDC Geronimo
Mivan pupák?

😄D

shala
ne terelj wildor, mond ki hogy szar 😄

non potest pluere aeternum

TDC Geronimo
Ja látom megint elõvetted a szokásos "én vagyok az okosabb" formád <#hehe>

Botond
Te rinyáltál, mert olyan dolog miatt siránkoztál amin kb semmit nem tudunk változtatni, én elmondtam, hogy mit csinálunk szarul, és azon lehetne változtatni, ez kritika. Szóval neked kellett volna linkelni a videót. 😊 De nem várom el,hogy értsed mi a különbség.
TDC Geronimo
Szerintem a kettõnek nincs köze egymáshoz, valahogy nem egy kategória.

Botond
Jajj,malac neked a múlt heted azzal telt, hogy a miért nincs quest kérdéskörben akkor rinyálást csaptál, hogy az már nem is river, hanem oceán,amit összesírtál,szal te ne, jó? 😄😄😄
TDC Geronimo
Erre láttam megoldást

MarkBlade
Ne aggodj nem most kezdtem, CSak nem akarom szétfamézni a fórumot <#taps> Peddig te minden gamét nyomsz bazz hogy van rá idõd? Én is ott akarok dolgozni 😄
thx

nem baze, nekem beöntik minden reggel az ajtó alatt a pénzt...
persze, hogy dolgozom -.-
kínai meg nem vagyok, a kötözködés meg valahogy nem jött át. elég gyenge vagy még ilyen téren ifjú padawan, gyúrj rá kicsit még erre a témára xD

MarkBlade
Wildor te dolgozol ennyi game mellett?Azt hittem kínai vagy! Bocsi de ma kötözködõs vagyok..<#zavart1>
Torzonborz
View my Subscription és azon belül van cancel

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

gammát hogy lehet felfüggesztetni?
nem találtam olyan opciót az acc. manager-ben, mint pl. a wow-ban a cancel account.

ps.: nem foglalkozom a gaméval most annyit, hogy megérje pénzt kiadni rá, mert nincs és nem is lesz rá idõm. költözés, munkahelyváltás is befigyel hamarosan.

raziel.
updatelve van, ezt már röhögve lehet tartani én is azt mondom, és 2 lovat is vehetsz mellette

Botond
Locked.
raziel.
felõlem leléphet mind a 10, matekok itt maradnak az a lényeg

BEAST
Mi lenne ha ezt oda irnad ahol a helye lenne? <#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hat igen, abszolut nem vagyunk egyformak, szal ... kell egy jo rendszer vagy nemtudom :f

anti hero

en egy pillanatig sem aggodtam, de aze koszike 😊

anti hero

Botond
Persze, hogy ad az ember pénzt,de nemilyen, na mindenpénzed ide minden héten,mert ez vicc. Vagyunk 10en aktívak,azoknak a fele is a lelépésen hezitál, és akkor ilyen 100-110%os sarc, hogy ne habozzon,menjen a picsába. 😄
Botond
Jó,de minek pitiánerkedni ilyen lvl51en 1 golddal? Legyen 20 azt jóvan,hamarabb összejön a pénz. (lvl50,9en van 96silverem, és ezt 50 szint alatt szedtem össze) Hétfõig nem leszek, hogy az 50 silveres kategóriába essek,aztánmajd meglátom mi lesz.
BEAST
megnyugodhatsz 😊 ugy lvl50ig nem is lesz normalisan penzed ^^

mondjuk ezt a nem adok pénzt kjukjut én sem értem, szerintem is fel kéne építeni minnél elõbb, dehát nekemis lvl20iksz szinten nincs még egy goldom se, pedig AHból semmit nem vettem, mondjuk nem is adtam el. minden loot megy vendornak azt csás...

anti hero

raziel.
Valamikor felkell építeni, minden guild ahogy szintezi magát úgy építi a guild cityt. Mikor majd kijavitják meg ott lesz a kész városunk. Eddigi épületeket pár ember állta csak, 150g kell a falakhoz és az új t2 cucchoz, ezért kell lóvét szedni.