12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#5895 na erről ennyit :D
én PotBS-ot nyomom megint de WHo-t is megnézem majd azért. -
WiLDoR #5894 "kivárni és ha a visszajelzések is jók, esetleg megvenni és időt szánni rá"
ugyan nem 100%-ig erre vonatkoztattál, de én meg pont emiatt nem fogom előrendelni és megvenni a war-t.
várok szépen 2-3 hónapot, aztán azalatt kiderül majd, hogy megéri-e pénzt kiadni rá, vagy hasonló sorsra jut, mint az aoc (remélem, hogy nem) -
#5893 igen igen, meguntam a szintezést és a pvp grindelést, who-ra fókuszálok, ott is egész jó is csapat fog összejönni és én WHO-g adtam időt funcomnak a tényleges pvp contentre, de mivel who szept 20 és vettem egy xbox360-t is, így addig inkább el GTA4-m:-) -
warbar #5892 detto -
#5891 csupán 2002óta játszom mmo-t..:)
amúgy azért bizonytalan ideig, mert a pvp pecst meg fogom nézni az biztos..ha lesz.. -
#5890 Mégsem játszhatsz túl régóta mmo-kkal, ha csak bizonytalan ideig cancelezted aoc-t -
#5889 öööö lol ? -
#5888 aug 28ig él az accom, utána bizonytalan ideig cancel-tem.. -
Robcuskilla #5887 Igazából ez a megjegyzés olyan volt, mintha a játékos "tehetne" arról, hogy átbassza egy fejlesztő vagy kiadó a nagy ígérettel, kb. hehe de pofára estetek a nagy conannal :) Tuképpen igen, én is megvettem, de nem érzem, hogy szánandó lennék, mivel nyilván csak in game szembesülhettem azzal, hogy ez mégsem az aminek szánták... nem kell ezen csámcsogni, max tapasztalat, hogy az ember ne üljön fel feltétlenül minden ígértenek, lásd driver3 stb. stb. stb. ennyi. kivárni és ha a visszajelzések is jók, esetleg megvenni és időt szánni rá. Én még nem offoltam a gaméból, hátha lesz belőle vmi, de ha nem, akkor nem, nem csinálok belőle tragédiát, tizenezer forinttól megszabadítottam magam feleslegesen. És tolom azt az mmo-t, amit szerencsére aoc ellenére sem hagytam abba és jól tettem. Nem kell már ezen nyűglődni. -
WiLDoR #5886 nem rerolloltam sehova, most már nem érdemes :)
de amúgy nem tévedtél sokat, van 70-es druidám is x) -
#5885 igen ez ilyen aki el tud futni és pl. tud futva healelni hotok miatt az örül, aki meg mondjuk nem tud, az teljesen nyugodtan tudomásul veszi, hogy egy class amivel 3 éve játszik használhatatlan a játék bizonyos részeiben, igazad van ez tényleg kurvára jelentéktelen probléma, mondhatni egy egyszerű relollal meg lehet oldani, fudejó
vannak olyan setupok arenaban, ahol minimális tudással igen jó ratingeket lehet elérni, és vannak olyan setupok, hogy hiába vagy jó, ha vért hugyozol se leszel eredményes és ebben nagyban közre játszik pl. az rng és az oszlopos los baszakodások plusz a hihetetlen jó class balance
us beta óta játszom, semmi bajom a wowal sőt minden elismerésem a Blizzardé, de azért ilyet ne hazudjunk már be, hogy a legjobb pvp rendszere a wownak van
-
Chris #5884 Mind a 10 embernek, akik még lvl40 alatt még csak morzsákat láttak a későbbi keserű tapasztalatokból. :D
-
#5883 Nem fogunk,mivel a game jó és van akinek tetszik,van akinek nem -
Chris #5882 Más megvilágításba helyezem ezt a kommentedet egy apró ténnyel, ami mindent megmagyaráz.
Druidra rerolloltál. :D
-
#5881 de ne offoljunk mert szegény aocosok még mélyebb depresszióba zuhannak:D -
#5880 random szarságok például a CC resist talentek.
ami most mondjuk 30% resist esélyt ad fear ellen az wotlkban 30%al csökkenti a fear időtartamát. -
#5879 "az arénában lévő oszlop körüli kergetőzést pedig én sose éreztem akkora nyűgnek, mint ahogy itt páran lefestik."
pedig az lehet mert változtatni fognak rajta. dalaran aréna pl alapból los mentes lesz és néha előjön egy vízfal ami oszlopként üzemel:)
-
dzsihad2 #5878 én ezt azért nem érzem akkora problémának.
mondjuk "random szarságok" alatt nem tudom mire gondolt
kergetőzés: hát ez ilyen aki el tud futni az eltud, azért elég sok képességgel meg lehet ezt akadályozni és nyilván a jó PVPsek kihasználnak minden lehtőséget (én sosem tartoztam közéjük, de elismerem ha vki jo vmiben és nem a játékrendszert szidom :) )
sok spec nem használható arénában: igen. és? sok meg másra nem jo. nem hiszem, hogy mindenkinek egyformán jonak kéne lenni mindenben, akkor valóban semmi értelme nem lenne a kasztoknak. -
WiLDoR #5877 ezzel kb. egyetértek.
én se vagyok egy túl nagy pro pvp-s, 1,900 fölé még nemigen sikerült mennem, de ennek ellenére elégedett vagyok ezzel a pvp rendszerrel.
az egyetlen dolog ami nem szimpi az a honorgrind a pvp kiegészítőkért (na meg altot felgearelni pvp-re, az kész rémálom).
ha ezzel kezdenének valamit, akkor lennék igazán happy.
az arénában lévő oszlop körüli kergetőzést pedig én sose éreztem akkora nyűgnek, mint ahogy itt páran lefestik.
ok, ok, nem egyszerű elkapni a másikat, de igazából csak a druida az, amelyik gondot okozhat (de ott is csak az ügyesebbje), a többi fogócskázót simán meg lehet szorongatni.
nameg ugye a másik nézőpontból nézve az is egyfajta skill, hogy sikeresen elkerüld healerként a dps-t, aki kinyúvasztana, mint a szart, ha el tudna kapni.
menekülni is tudni kell o.O -
#5876 azért ezek elég nagy problémák -
dzsihad2 #5875 olyan rendszer sosem lesz, amivel vkinek ne lenne vmi baja :) -
warbar #5874 na ez a szaros utalás a legjobb leirás a gamera -
#5873 ez az egyik része a másik az hogy hiába van battle keeped gyk. kitörölheted vele a segged mert nem jó semmire. -
Burca #5872 Nem hiszem hogy attol lesz jo a pvp rendszer ha majd cuccot kapsz a gankelesert. Inkabb a GvG-et kene dijazni es megcsinalni az ostromokat (nem tudom mukodik-e mar). Amig jatszottam keptelenseg volt ostromolni. Vagy elirtak az epuletek HPjat egy 0val vagy egyaltalan nem is lehetett sebezni. Ha nyertel is, a keep nem lett a tied, de olyan is volt hogy valami csoda folytan egy 3. guild is bentvolt ostromkor es veluk is harcolni kellett. -
#5871 arenanak 3 nagy hibája van
1. túl sok RNG(random number generator = random szarságok)
2. oszlop körül kergetőzés
3. egy rakás spec használhatatlan arénában
a különbség az hogy a Blizzardban megvan a szándék hogy változtassanak és a pénzük is megvan hozzá:P -
Chris #5870 *kitörő gurgulázó nevetés*
-
#5869 Szerintem ezzel mindenki egyetért. Mire hasznlálható lesz az aoc kiürülnek a szerverek. Az meg hogy miért került így a polcokra számomra rejtély. Vagy kiadói nyomás, vagy fejlesztői igénytelenség valszeg. -
Kipu1 #5868 Az hogy a FC elbaszta a játékot az igy ebben a formában szerintem nem helyes. Mert mik a hibák: nics kidolgozott pvp rendszer, magasabb szinten
nincs elég quest, nincs balansz, nincsenek raid insták. Ezek tipikusan
not yet ready problémák. Tehát amit elbasztak az a kiadás időpontja illetve a fejlesztés üteme. Magyarul kiadták mielött ezek a dolgok készen lettek volna. Kik sírnak most? Akiknek volt elég idejük gyorsan végig játszani a játékot (biztos baromira unták azt az egy-két hetet) és most nem tudnak mit csinálni, és a többség már el is hagyta a játékot. Ezt a nem kész állapotban kiadást a WoW után büntetlenül már nem teheti meg egyetlen MMO sem. Ennyi. Akinek bejön a játék az most is talál benne örömet, vagy szünetelteti hiszen nyár van, a többiek meg várják a WAR-t hogy aztán ott is megtapasztalják milyen egy frissen kiadott MMO (mintha nem tudnák)és majd azt fikázzák. -
dzsihad2 #5867 azért ezzel nem teljessen értek egyet, sztem jelenleg a wownak van az egyik legjobb PVP rendszere, attól független, hogy én sosem voltam nagy PVPs. Mindenki megtalálja amit keres, nyilván legtöbben a cuccokért csinálják, de aki nem ügyes benne az ugysem kaphatja meg. Sztem az Aréna az egyik legjobb fun amit a blizz kitalált.
ha jol értem aoc-ban azért nem szeretik a PVPt, mert nagyából abból áll, hogy unatkozo 80asok öldöklik a kvesztelőket...ez nem PVP ez szar. -
#5866 Csak azok sírják vissza akiknek nem volt már ott küldi.. :) Szerintem az ami ott ment értelmetlen volt.. -
#5865 A patchek minőségéből én pedig arra következtetek. Meg ugye, amit torzonborz is írt, hogy semmi koncepció nincs abba amit csinálnak. -
#5864 Bizony, az elsők között remegtél és vártad a szervernyitást.
Picit szánalmas volt, de mi jót mulattunk rajta.
-
#5863 nem hiszem, hogy amatőrök lennének, szerintem elfogyott az energia és a pénzt a content fejlesztésére, ahogy az látszik is szinte mindent a kinézetre fordítottak, aminek meg is lett az eredménye sajnos -
WiLDoR #5862 mondjuk azért elég érdekes ez a szitu.
itt mindenki azt mondja, hogy gáz a pvp, mert az emberek céltalanul ölik egymást, nincs reward, nincs semmi, céltalan az egész, blablabla...
wow-ban azt mondják gáz a pvp, mert mindenki csak a cuccok miatt csinálja, nincs benne semmi fun, csak meló, farm, csak cuccokért megy, uncsi, blablabla...
mégis a wow-osok nagy része még a bg-k elötti tarren mill + southshore közötti random adok-kapok pvp-t sírja vissza, pedig ott se volt se reward, se semmi. -
#5861 Az meg, hogy mekkora fun voltam régebben...kérdezd torzonborzt :d -
#5860 Hiába tudtam vele fullba játszani, ha mást nem lehetett csinálni a pörgésen kívül. Hogy mi a baj vele? 0 content még mindig 80on (60 felett egyre kevesebb). Semmi pvp rendszer 3 hónappal a megjelenés után. Pedig elvileg ez egy pvp játék. Ezernyi bug, köztük olyanok is, amik a beta óta benne vannak és nem képesek vagy nem tudják javítani. Lehet az utóbbi, mert annyira amatőrök. A grafika rendben van csak az a baj, hogy maga a grafikus motor is egy bughalmaz. A 3.0as shaderek még mindig tiszta bugosak. Kiváncsi leszek a 4.0ára mikor kijön a dx10, ha egyáltalán kijön még idén. AoC egy szarba mártott gyémánt. Csak sajna a funcom nem tudja megtisztítani a szartól :d -
#5859 lvl80on elég unalmas az élet sajna. nincs megfelelő high lvl content , vagy raidelsz ami engem spec. annyira nem fogott meg vagy pvpzel aminek meg ahogy Warbar írta semmi értelme. funcom össze vissza változtatgat/nerfelget de nem nagyon látni benne a koncepciót. nincs normális kommunikáció a közösség felé. bugos , instabill kliens , nevetséges patchek. pedig jó lehetett volna nem is kicsit. -
Tucker Case #5858 Azon a szerveren van magyar klán? Az a baj hogy itt nincs hun csati, mint a woeban és nem nagyon lehet fellelni a magyarokat.
Amúgy nemtom mit rinyálnak sokan, lehet hogy gyengébb gépen játszanak, vagy nemtom, de az aoc egy erős gépen eszméletlen. Nekem eddig ez a legjobb mmo. Akinek meg nem tetszik hogy csak ember lehet, az menjen vissza elf hunterezni, vagy ork harcosozni. :D -
warbar #5857 nincs értelme a pvp-nek nem kapsz pontot nem kapsz cuccot semmit csak ölik az emberek egymást a nagy semmiért legtöbben ezért -
warbar #5856 énis cancelleztem az accom a pvp pchet nagyon elhúzták sajnálatomra ennek ellenére tegnap este akkorát pvp-tünk,szinte már jó volt játszani :)