12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Burca #5975 Akik tort szervert keresnek miert mindig szerónak hivjak?
Wildor: az osszes mmo farmolasrol fog szolni sztem ne is told egyiket se!:) -
WiLDoR #5974 jah, jogos, de ne hidd, hogy a who-ban más fog majd várni.
ugyanaz lesz ott is, mint ami a wow-ban van.
csak ott mondjuk nem av-nek fogják hivni, hanem praag-nak. -
#5973 Senki sem allitotta hogy nem a grindelesrol fog szolni, csak van egy apro kulonbseg a ket dolog kozott. Nem mindegy hogy tobb mint 3 evnyi grind es farmolas utan toljak a kepedbe ugyanazt mas neven - "Na meg 10 fekvotamasz!" - vagy egy teljesen uj jatek, mas alapokon. Az hogy "Foglald el 100x X erodot", inkabb lekotne engem mint a "Verd meg 100x az ai-t". Pontosan ezert vartam az AoCot is, es pont ezert varom a WHO-t is. Lehet masoknak szep meg jo amit ujit a WotLK, de nekem ennyi ev utan nem eleg egy uj kaszt (ami meg ha tetszik is, csak ujabb balance problemakat szul majd), egy uj foldresz (Amin feltunoen probalnak mindent elnagyolni aka "hudenagytemplom" "hudenagyvar" ilyet meg sehol sem lathattal!), es egy achievement rendszer, ami erdekes szinfoltja lehet a jateknak, de semmikepp sem lesz erv a login mellett.
Igazabol meglepo hogy en x karakter es ev utan ha vissza is mennek wow kiegre, tudom hogy max 1-2 honap szorakozast nyujtana, te viszont 10x annyi karakter utan is lelkesen varod :) Jo jatek a wow, de megfelelo tarsasag nelkul biztos hogy nem maradtam volna tobb mint 3 even at ;p -
Chris #5972 Lemaradtál, Sonic kollega úr az #5930-ban velősen megfogalmazta a lényeget.
-
EnDeFFecT #5971 Valaki nem tudja van e valami tört szeró conanra? -
WiLDoR #5970 azt hiszi itt most mindenki, hogy war majd más lesz, mint a wotlk.
fenét lesz más.
lesz 2-3 hónapig a hűha-ez-milyen-új-már feeling, aztán majd amikor elkezdik bepakolni az új content-et és ott lesz, hogy na akkor foglald el 50x az X ellenséges pontot, meg 75x foglald el az Y ellenséges pontot és akkor majd jól kiválthatod az új imba pepix-et, akkor itt is jön majd, hogy hű-de-gáz-war-is-csak-a-farmról-szól.
már pedig igy lesz, különben nem fogják hosszú-hosszú hónapokra a monitor elé szegezni az előfizetőket -.-
szal' ideologizálni lehet, csak tök felesleges.
war is a farmról fog szólni egy idő után, épp úgy mint a wow, vagy mint ahogy az aoc is arról szólt volna, ha normálisan befejezve adták volna ki.
még épp psychedelic irta itt ~1-2 hónapja, hogy X guild már napi szinten farmolja X boss-t, s mekkora jó pepixek esnek belőle, mert az imbah, s az király.
bár az is farm volt.
tehát a szar wow farm mellett aoc is a farmról szólt, meg nyugodjatok meg, war is arról fog szólni.
ez van, ezt kell szeretni -.-
vagy nem szeretni, kinek hogy... -
Bhalage #5969 az ment csont nélkül... -
dzsihad2 #5968 tudom mi kell. azt küldtem, csak nem emlékeztem most a pontos nevére
de a szolgáltatás nem müködik hibával visszadobja
neked akkor sikerült? mert ez volt a kérdés -
Chris #5967 Fog majd még a véleményed, ízlésed sokat változni idővel, mi sem tanusítja ezt jobban, mint a wow-vakság meg ez az aion dolog.
-
sanyiiiii #5966 johogy nem fogad el divx txt-t xD
<dxdiag kell...> -
dzsihad2 #5965 *WHO -
dzsihad2 #5964 tényleg sikerült vkinek jelentkezni WOH bétára? mert nekem az istennek nem jön össze. pár napja nem fogadta el a divx txt-t ma meg már az oldal sem megy :D -
dzsihad2 #5963 az a baj a nagy reménységek mostanában mindig megbuknak. tartok tőle a WOH is ilyen lesz. én még az Aionban reménykedek. -
#5962 hát igen ahhoz, jó játékot kéne csinálni:D -
dzsihad2 #5961 hát a vitának pont ez a lényege, hogy ütköztetjük a véleményeket. ezen mondjuk kár felidegesíteni magad :) -
#5960 egy hasára kötözött teroristával beszélsz én megválogatnám a szavaimat helyedbe. Amúgy kb azon a szinten van minden szempontból:P -
#5959 idegesítő vagy, de kurvára, és nem azért, mert más a véleményed, hanem mert a másét nem tudod vagy nem akarod megérteni... úgyhogy részemről itt én abba is hagytam -
dzsihad2 #5958 én miért? én azért játszottam vele mert tetszik. és még most is tetszik. ha most kezdeném, valószinű ujra sokat játszanék vele.
a te elmondásod szerint viszont nem létezik olyan játék ami számodra megüti a szintet...sztem nem is fog soha -
#5957 "hogy ha van 2 szar és nincs más ami télleg fasza.."
javítás -
#5956 már leírtam máshova, de leírom ide is.
Az, hogy mi az igény, meg mi a kínált, az nem feltétlenül egyezik. És ez igaz abban az aspektusban is, hogy ha van 2 szar és más ami télleg fasza lenne, akkor mivel szeretek mmo-ni, így a 2 szar közül fogok játszani valamelyikkel és várom a jobbat. Nálam ez így van, és nem azért játszottam egyes mmo-kal sokat, mert az volt a legjobb. Ezért volt az, hogy egyszerre volt wow, l2, coh és eq2 élő accom, ugyanis egyik sem kötött le annyira egy idő után (a hiányosságai miatt), hogy mellette maradjak:p
szal ez a 3év játszottal és akkor te is szar vagy nem teljesen úgy néz ki mint ahogy gondolod.. -
#5955 kidobják a fejlesztők elhamarkodottan játékaikat ez pont, hogy a wow hibája.
mellesleg wow sosem volt kis kedvencem, nem véletlen l2ztem helyette stb stb -
dzsihad2 #5954 1 játék, csak bizonyos kereteken belül tud változni és változott is...különben senki nem játszott volna vele 3 évet. ha visszagondolsz a 3 évvel ezelötti wow és a mai ég és föld.
az meg hogy még három év után nem birt senki kijönni konkurenciával, nem hinném, hogy a wow hibája lenne. ezért lehet dühöngeni, de felesleges szapulni a "régi kis kedvencet"
persze szidhatod is, szived joga...de én fentatrom, hogy ezzel magadat köpködöd szemen :) -
#5953 vagy te még mindig a 9 éveskere buksz?:d keblemre! -
dzsihad2 #5952 hát pont ezt mondom én is. nincs konkurencia, mert mások nem képessek még csak hasonlo szintet sem megütni.
az meg hogy ez a szint kinek hol van az megint egy más kérdés. persze kérdés érdemes-e arról álmodozni, hogy 5s alatt lefutjuk a 100 métert, mikor a jelenlegi világrekord közelébe sincs.... -
#5951 ez nem így van, 3 év eltelt 3 év alatt változik az ember is az igény is és a játéknak is változnia kéne de nem teszi.
ami 3 éve jó volt az most már simán szar -
#5950 egyszerű a válasz is, nincs olyan játék amivel 3.5 évet játszottam volna
(aki ennyit wowozott az reroll munkahely+élet) -
dzsihad2 #5949 csak mert tök vicces, hogy mindneki össze visza szid 1 gamet amivel évekig jácott.
...ezzel nagyából saját magatokat hülyézitek le :) -
#5948 ez leginkább annak köszönhető, hogy fantasy vonalon nincs konkurencia (1-2 kivétellel) és ez nem kizárólagosan a blizzard érdeme, hanem a többi fejlesztő igénytelensége és ötlettelensége vagy hozzá nemértése -
#5947 space invaders > all -
#5946 hát ezaz amikor elemental plateaun mindenki farmolt és ha valakit szájoncsaptál akkor hülyének néztek (pvp serveren)
szomorú az, hogy outdoor pvp is azon a helyszínen mertült ki, máshol nem is lehetett találni kb, még halabba meg hellfiren se -
#5945 milyen jó hogy megint a foswowról megy a téma -
dzsihad2 #5944 azzal a szarral?...no comment
wizards of war, interkarate 3 ...ennyi :P -
#5943 mekkora jó, hogy lehet talentezni pvpre meg pvere húúúú.... -
sanyiiiii #5942 Dio2!!! xD
Mellékesen a talent rendszer a Dio2 skill rendszere, megspékelve egy resettel azt csocsi.
Amúgy meg AO-ban is van perk reset.. Ohh és az Funcom termék xD -
#5941 donkey kong c64en -
dzsihad2 #5940 hát akkor egszerű a kérdés.
van még 1 játék amivel játszottál 3.5 évet? :) -
#5939 3 és fél éve* -
#5938 de postolni bezzeg nem lehet frozen accal :d -
#5937 Újabb patch halasztás.
2 hete nincs patch, dögöljenek ezek meg(nem mintha már érintene -.-). -
#5936 én meg 3.5 fél éve szal én nyertem...
látszik, hogy túl sok viszonyítási alapod nincs, így tök értelmetlen a vita