12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
dzsihad2 #5935 én tartok kicsit WHO-tol, az a baj tul rég óta készül és a grafikai motorja sztem elég elvault. elnézve a képeket, konkrétan ronda.
pedig én is baromira várom már régóta, mert az a világ vmi iszonyatossan hangulatos -
dzsihad2 #5934 nyilván akkor ne AVz. mindenki tudja, hogy az a legunalmasabb modja a honor farmolásnak...de nem kötelező csinálni.
cuccaid fejlődenk. nyilván. mint ahogy minden egyébb játékban ahol elérted a max szintet....ellnben ott van a talentezés rendszer, amivel bármikor megváltoztathatod a karaktered. elég nagy mértékben...ami megint nem sok játékban lehetséges maximum szint elérése után...
szval szidni lehet (én sem játszom már egy ideje, mert már unom kicsit de 3 év után untam meg, nem 2 hónap után mint minden más játékot) csak elöbb el kell gondolkodni rola mi tudta még ezt a játékélményt nyujtani ilyen hosszú időn keresztül...semmi -
#5933 Meg a torpeknel is ratyibbak kb ;p -
#5932 Nem bántjuk, mert WARba is a kis goblinok a legpwnabb faj :d -
#5931 tevagy. -
#5930 ha élvezhető contentbe burkolva "nem venném észre", hogy farmolok akkor nem szólnék egy szót sem, de ha neked élvezetes a 25 ezredik av, aminek az a lényege, hogy a két ellentétes frakció elfut egymás mellett, mert nem érdekük leállni harcolni, akkor én kérek elnézést :) ahogy te is mondod egy bizonyos szintig elkerülhetetlen a farm egy mmoban, de úgy érzem, hogy a blizzard igencsak át esett a ló túloldalára
btw a wowban nem a karaktered fejlődik, hanem a cuccaid -
#5929 nubok -
Chris #5928 Na azé'...
Ne bántsd a pink gnóm fanokat, még nem érték el az mmo-evolúciójuk bizonyos fokát. :D
-
#5927 Mar hogy lennek az ... irtam hogy warrior priest, vagy chosen, es mivel eleg valoszinu a Destruction oldal, ezert chosen -.- -
#5926 hát ha alli lennék akkor alap lenne a pink gnóm dk -
Chris #5925 Mondd, hogy nem az leszel...
-
Chris #5924 Ne említsük a kettőt egy mondatban, ég és föld a különbség.
-
#5923 Ez alap, viszont ennyi erovel te meg pink haju gnome dk gyrocopter pilota >_< -
#5922 te meg törpe vasutas leszel:D -
dzsihad2 #5921 hát én elképzelni nem tudod mit vársz egy számítógépes játéktól.
mondj már akár egyetlen mmo-t is ami végső soron nem a farmolásról szól, szint, cuccok, pénz farmolás, hogy a karid egyre jobb legyen...
-
#5920 Csak tudnam mi bajod van ezzel... mintha wowban, vagy akar aocban ne ilyesmik lennenek.
fanboi -
#5919 who is annyira érdekel mint aoc (itt figyel aoc asztalomon full ingyér szereztem ezt is de installálni sincs kedvem :D ) -
#5918 igy is van, amennyire megkonnyitette az utazast, legalabb annyira szarta el a maradek outdoor pvp lehetosegeket (gank) -
#5917 neked mindegy mert te mész whozni. hobgobling ámokfutóval pörgeted a parittyát a hátsó sorban -
#5916 on
ez a repülősdi kényelmes dolog volt bcben és nehéz tőle megválni, de ki kéne dobni a francba northrendről, vagy limitálni 20perces cdre, hogy lehessen jól gankelni és ne repüljenek el a csírák.
druida flight formot meg úgy ahogy van kiszedni. -
#5915 felviszed druidát meg warrit is 80ra aztán törlöd őket és visszakéred bsen a huntered aztán azt is törlöd visszakéred a druidát és rájössz, hogy ugyanolyan maradt a játék mint amilyen volt (a legnagyobb újítás benne ami nekem alap need lenne az kb a barber shop :D fashion > all) -
#5914 amíg élvezem az új tartalmat addig az nem farmolás. mire megunnám addigra meg jön az SC2:D -
#5913 sajnos az endgame farmoláson nem változtatnak, pedig tényleg jó irányba haladnak pvp terén, szép lassan eltűnnek az rngk, ha nem is megszűnik de drasztikusan lecsökkentik a los jelentőségét arenaba, jók az új talentek, az új bg, wintergrasphoz bár nem fűzök sok reményt (epl és halaa miatt legfőképp), de megnézném, a repülő mount combat és a harcigépek meg egyenesen zseniális, kár hogy mindezekhez hányásig kell magad farmolni, hogy élvezhető szinten tudd művelni :O -
#5912 alap. mióta kijött wow northrendet várom:P -
#5911 Akkora wow fuggo vagy hogy mas szoba sem johet, csak a wow kieg ;p -
#5910 akkora wow függő vagyok hogy fé éve(?) nem is játszottam -
#5909 nagy átlagról beszéltem..
mondjuk az hogy tudod fos, még nem jelenti azt, hogy nem vagy nyomorék wow függő, szal maradjunk abban, te se vagy külünb..:-) -
#5908 nekem is L2 volt az első mégis tudom hogy egy fos:D -
#5907 jah sajnos, behúztuk és ott ragadt egy fossal, amit aztán ha jol tom el is adott...
sok embernek meghatározó az első mmo, mert az igazi élmény mindig első mmo-l van meg (ingyenes fosokat hagyjuk). Azt mindig nehéz felülmúlni és utána már csak útkeresés van és objektivitás hiány..:) -
#5906 2hónapos lelkesedés? vagy a következő balfasz pecsig tart?
örülük, hogy jól elvagytok, de potbs-s halott télleg nekem..
pedig jókat játszottunk télleg, de a harcrendszer olyan problemákat vet fel (maga bent király) de a többi fos számomra..akkor ott jó volt..veletek..
u.i.: adjatok zsebkendőt..:-)( -
Chris #5905 Amúgy Balu barátunk és az L2 esetét látom visszaköszönni ebben.
Nyitott szemek és fülek kellenek.
-
#5904 jah, nekem is ugyanezek vanak afejembe, mintha megint a sok rószaszin gnome armourtól nem látnák pára az erdőt..
pontosítok, nem is kell, van aki jól érzi így magát, ámmen:-) -
#5903 most pont hogy nem halott , elég sokan jöttek vissza . Cda-ban esténként 25-30 online tag van és minden society átjött Robertsről szóval bazi sokan vagyunk amcsi serveren. eleve world servert kellett volna csinálni nem regiont. na mindegy ez itt megint off :D -
#5902 egyet értek lentebbi kollegával..
jelenleg (már ne haragudj) neked bármilyen mmo fog kijönni esélytelen lesz szvsz, annyira wow addict vagy még ennyi idő után is, wotlk szépen le gof kötni téged ugyanis hidd el, az a te játékod. Nem szívodásból mondom, de neked gumimaci kell és ilyenek, who sem lesz a te játékod:-)
aztán majd egyszer eljutsz arra a szintre (ami semmimképp nem magasabb, csak más..), hogy már wow sem lsz elég..no majd akkor találkozunk valahol ingame huzamosabb ideig..:-)
-
Chris #5901 Már a Wotlk előzetes infói alapján is gyilkos unalomérzet kerülget, kapunk újabb játszóteret a konstans repu/honor/arénapont farmra. Épeszű embernek nem alternatíva... jaah, Wildorról van szó? Nem szóltam. :D
-
#5900 mint mondtam s írtam, neke mind1, épp mit fogok csinálni, ha nagyban tolom who-t valszeg akkor is be fogok nézni max futok pár kört, nem az a 3k HUF fog odabaszni engem speciel..persze ha who beüt akkor ez módosulhat, annyira, hogy ismmét cancel acc lesz:-) -
#5899 dead risingot próbáld 360on (legjobb) -
#5898 potbs nekem továbbra is totál halottnak tűnik.
ezek a költözgetések tipikus vanguard feelinget ad, és sztem hülyeség is volt, főleg ha flippekkel csinálnak valamit. Balance sehol nincs, van akit túrboznak (pl pirate) többit leszarják, gyakorlatilag a fejlesztőket még funcom-l is lentebb rangsorolnám..
1 hónap-t elbohóckodom addig xbox-l.. -
gatyo #5897 Ezzel az a gond, hogy 2-3 hónap az nov-dec ugye. Azaz akkor már WOTLK miatt nem fogod megvenni WAR-t. :-) -
#5896 Sokan vagyunk meg igy, de ha ilyen tempoban haladnak addigra nem hogy warhammer, vagy wow kieg ... de meg sc2 is kijon :(