12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Torzonborz
    415000 előfizető lenne most ha jól értem ? vajh miért nem tudom ezt elhinni ? vagy talán ebben benne vannak a tiral accountok is ?
  • BEAST #6014
    Egy ket erdekes resz a Funcom jelentesebol (majusi starttol egeszen augusztus 14-ig).

Launch status
    - The largest MMO launch since WOW
    - One of the largest PC launches in this decade
    - Accumulated sell-in of over 1.2 million copies
    - On top of sales charts in all major markets for several weeks/months.
    - Over 800.000 copies sold through to customers.
    - 415.000 customers per August 14

Product focus since launch
    - Improvements in Customer Service
    - Additions of new content
    - Ongoing UpgradesNew content and enhancements
    - Technical improvements

Short term focus
    - PVP
    - New content Ymirs Pass, House of Crom, Thunder river etc
    - New armor and items, raid gear
    - Group and guild game play additions
    - Etc

Longer term focus
    - PVP enhancements
    - Expand high-end content
    - Focus on items and importance of items
    - DX10
    - Performance improvements

! Ha valakinek az AoC nem lenne eleg, mar keszul a kovetkezo Funcom termek:

’The Secret World’ Funcoms next large scale MMO

- Funcom created brand
    - Explore a secret world within our world where every mystery, myth, conspiracy theory and urban legend is true
    - MMO gaming combined with Alternate Reality Gaming and social networking
    - Funcom’s proprietary DreamWorld tech
    - PC and Xbox 360 platforms
    - 40 people team and growing, experience from Dreamfall, Anarchy Online, Age of Conan, Everquest 2, The Longest Journey and other games

forras
  • Maksi
    Mamut kód + 16-os táska eladó 6k-ért.
    ageofconan kukac indamail pont hu
  • dzsihad2
    nekem meg pont az a bajom, nem tudodm magamat beleélni 1 játékba ahol kockaemberek futkosnak. Egyébként sztem a l2 garfikája konkrétan fos, akármit mondanak rá. külön külön leht jól néznek ki a figurák, de maga ajáték kb olyan hangulatú, mint a régi filmeken, mikor beültek az autoba azt ott ugráltak benne, miközben a hátérbe ment vmi video a városról. :)
  • Chris
    Nekem személy szerint soha nem számított a grafika, a lényeg a tartalom, hangulat, szórakozás, stb, stb.
    Anno amikor megjelent a wow temették. Volt n+1 sokkal szebbnek kikiáltott játék, pl. L2, amik mellett állítólag labdába sem rúghatott... a többi már történelem. Hogy miért is volt így? Hát az akkori kínálat mellett a belbecs többszörösét tudta felmutatni a gyengécske külcsín mellett, ami szerintem szintén csak az előnyét szolgálta, mert a színes, vidám, meseszerűen elnagyolt, könnyen befogadható világ sokkal jobban eladható, mint a "dárkosabbak".
    A war most hasonló cipőben jár, a wow szórakoztató tartalmának (pvp) a tízszeresét tartalmazza, szerintem szép és élvezhető grafika mellett.
  • Seithennin
    ja most olvasom ha félreérthető lennék én veled értek 1 et csak érdekel a véleményed... amúgy nem csípem a wowot xD
  • Seithennin
    csak 1 kérdés főleg Christől mert te tapasztalt vagy:P szerinted ha a wownak szar a grafja és a who nak szerintem legalábbis nem szarabb, és mindenki azt mondja hogy a wow a legjobb akkor nem kurvára mind1 hogy milyen a graf? lásd conan...
  • Chris
    Az elemzések már egy ideje mennek a war topicban. Annak ott a helye.
  • Kipu1
    Egyet értek, beszéljünk arról ami jó, vagy jó lehet. Chris elemzése tökéletes a WoW pvp-ről, mielött abba hagytam hónapokig azt csináltam, bg-ből bg-be, ami éppen kellett aztán AV. Mindezt azért hogy meg legyen a
    cucc arénába, had ne mondjam az első élményeimet 1500-on, 3 hét után cancel acc. Ha a WHO pvp ilyen jó lesz ahogy igérkezik biztos vagyok benne
    hogy be fog szippantani minden igazi pvp fant. Hiába fos a grafika meg bénák az animok. Láttam többen bétáztok akik postolnak ide is, itt lehet majd elemezni meg hasonlítgatni, Addig a noobok (én is) el Conanozgatunk :)
  • edios
    Még mindig jobb, mintha egy halott mmo emlékét gyalázná mindenki
  • Torzonborz
    jah. szerintem át lehetne nevezni általános mmo offtopiknak :D
  • 0Fritz0
    Az AION-ra tippeltem... :)
    Egyébként valóban szép gyűjtőtopic lett.
  • Burca
    wowhoz whohoz vagy l2hoz?:) mas jatekrol itt nincs szo!
  • 0Fritz0
    128 új pofázás.
    Már azt hittem, hogy kijött a peccs. :)
  • Chris
    Úgy tudod, hogy visszamenekülsz a keepedbe és imádkozol, hogy időben megérkezzen az erősítés a többi frontról. :D

Keepben falon elég nehéz meghalni és jelentősen lehet lassítani az ostromlók haladását a forró olajjal, ballistával, stb. Bár ahogy téged ismerlek, a keep csak a védők által használható hátsó bejáratát pont neked találták ki, tehát még ki is lehet menni ledöfködni a leghátrébb lévő ostromgépek üzemeltetőit. :D
  • Lynx_TWL
    igen a zergeléstől tartok épp nem tudom, hogy lehet bonusokkal kibalanszolni a létszám előnyt.

plusz egy jó játékban meg lehet ölni mindenkit :D
  • Bhalage
    súlyos ár :D ROFL
  • Chris
    Nem értem ezt az aggályt, hogy őszinte legyek.
    Arra gondolsz, hogy az order és a destruction között borul a mérleg? Szerverenként ha az egyensúly elmozdul ilyen-olyan realm bónuszokkal fogják helyremozdítani. Vagy a battlefrontokon? A 3 fronton kialakul az egyensúly, mert gyorsan és könnyen lehet utazgatni köztük és a rendszernek köszönhetően a world mapról látod azonnal, hogy melyik zónába tolódott a front tier4-ben, odautazva meg a zóna mapján figyelhető meg, a több kis vörös jel segítségével, hogy hol mennek kisebb-nagyobb csaták.
  • Seithennin
    huha 12 ropi hatalmas píz:D basszus ha üvegeket viszel vissza és ebből kuporgatod a pénzt akkor igazad van
  • kerek1224
    Súlyos ára, lol.
  • Chris
    Súlyos ára? Itt mindenki nagyfiú, tudja már eldönteni, hogy súlyos-e számára vagy nem ha ilyen luxuscikkbe fektet mint egy mmo... :D
  • BEAST #5994
    Elmeletileg ugy hogy a vegen mar kozos teruleten folyik a harc, es mindket oldalnak megvannak a "huzo" fajai, ha az egyik oldal szambeli folenyben lenne akkor kulonbozo bonusokat adnak a masiknak, legalabbis igy emlekszem... bar nekem sem tetszik ez a kotott 2 oldalas dolog, de ha jo lesz a pvp akkor nem igazan szamit mar :o
  • Lynx_TWL
    20 doboz cigi?:d
  • Lynx_TWL
    szép-szép de akkor is csak két oldal lesz egymással szembe állítva. hogyan oldható így meg az, hogy egy népszerűbb faj ( csöcsösbögyös elfek ) amelyet több játékos részesít előnyben ne tolja el az egyensúlyt pl outdoor pvpbe
  • s0n1c
    nem az aoc volt az egyetlen mmo, ami befuccsolt, volt még vanguard, dark and light stb...
  • BEAST #5990
    Naja, ott harcolni kellett a varakert, nem elfutott egymas mellett a ket tabor npcket olni :D
  • WiLDoR
    csak annyit mondhatok, legyen igazad, s tényleg olyan legyen a who, mint amilyennek itt mindenki megálmodta.
    én maradok szkeptikus a dologgal kapcsolatban...egyszer már ráfáztam arra, hogy bedőltem a hype-nak, még 1x nem fogom elkövetni ezt a hibát.
    elég súlyos ára volt -.-
  • Lynx_TWL
    l2be is csak foglalni kellett a várakat még is jó volt
  • dzsihad2
    elég érdekes lesz a balance alapban is, warhammer világán a káosz sokkal erősebb. arról nem is beszélve hogy azon belül is pl a skavenek meg a goblinok hozzá sem mérhetőek a káosz lovagokhoz...szval azért kiáncsi vagyok hogy oldják ezt meg.
  • Chris
    Azt már meg sem merem említeni, hogy a who topikban a fajok körül lezavart eszmefuttatás és a világtérkép nézegetése után erősen belémhasított a gondolat, hogy a kitalált warhammer fajok felét sem rakták be a játékba, amellett, hogy a világ kb. 1%-át öleli fel a játék. Nem kell profi fejlesztőnek lenni ahhoz, hogy megsejthesd hova fejlődhet még a játék.
  • Chris
    Na úgy érzem közeledünk a megvilágosodás felé. :D
    Hogy ennek a wow-ban hódolhass a 4 db bg vmelyikébe kell menned:

AV: a játékosok 80%-a csak az ai ellen harcol az őrtornyokban, ellenfél bázisán, a maradék 20% pedig lezergelődik az ellenfél 80%-a által

EOTS: túl komplex a mechanikája az átlag wowosnak, ezen felül még a szabályait sem ismerik, ami azt eredményezi, hogy mindenki a zászlónál tömörül, amelyik oldalra meg beszabadul 4-5 értelmesebb, az a tornyok elvételével megnyeri a meccset. Unalmas, hosszadalmas, lutri ki nyer, a boldoguláshoz szükséges honorfarmra alkalmatlan av mellett.

AB: szervezettség kell ide is, egyébként mindenki birkanyájként rohangál körbe, ha az átlag játékos piros nevet lát az felülír mindent, megy utánna, lutri ki nyer, baromi hosszú tud lenni, a boldoguláshoz szükséges honorfarmra alkalmatlan av mellett.

WSG: általában a bg célja le van szarva, középen üldözi mindenki a piros neveket, az az oldal nyer ahol több a druida és/vagy a rugó, a boldoguláshoz szükséges honorfarmra alkalmatlan av mellett.

És ennyi, ezt az utat hetekig, hónapokig kell járni, hogy egyáltalán 1500 fölé juthass a pvp csúcsának kikiáltott arénában, amitől gyorsan el is megy a kedved a kis létszám miatt mégjobban kijövő kaszt egyensúlytalanságokon. Hacsak nem vagy druida vagy rugó, mert ha nem, gyorsan rájössz, hogy rerollolni kell egyre. Ez a wow pvp.

Warban hogy is van ez? A fent említett instanced dolgokból van kb. 4-szer ennyi, nameg az egész világ, ami mind az rvr köré épült. És nem csak a saját teljesítményed van honorálva... hanem a grp-é, warband-é, battlefront-é, frakció-é... Hogy is van ez? :D
  • sanyiiiii
    Igen!:)

És pont az lesz a jó WHOban hogy playert grindolsz majd nem mobokat:D

Jo persze lesz bőven PvE is de jóval kisebb lesz rajta a hangsúly.

Másik nagy erőssége valószínűleg a PQ lesz, amiknek egy rásze amolyan "casual raid" hez hasonlít majd, a többi meg az RvR része.
  • s0n1c
    régóta bétázom, ezért vagyok benne biztos, plusz mythic mögött ott egy daoc pvp rendszer, persze ez sem garancia, de azért mérvadó

aocnál meg ált. az emberek a kinézetet istenítették, meg az új harcrendszert, mindkettő jó is és nem is ezek miatt tart ott ahol
  • WiLDoR
    ha ilyen szemszögböl nézzük, akkor igen. bár szerintem az fps 1 tök más kategória.

#5980: HA az lesz. mitől vagy benne ilyen biztos, hogy az lesz?
    bár nem is tudom, aoc start elött is volt ilyen hype, hogy hű-ez-ilyen-olyan-király-lesz-és-akkor-aztán...jah, azóta is várja a nép hozzá a patch-et -.-
  • Chris
    Akkor ezekszerint pl. a máig baromi népszerű Counter-strike is egy farm-grind játék, hiszen ugyanazon a néhány területen monoton módon halomra kell ölni az ellenséget? :D
  • s0n1c
    nem fogják kiküszöbölni, nem is nagyon lehet, érdekesebb/élvezetesebb lesz a pvp ezért nem arra fogsz figyelni
  • BEAST #5979
    Azert remelem tovabb is olvastad, hogy megertsd mire gondoltam... nem pedig mondatreszenkent fogsz kotekedni.
  • WiLDoR
    én jól tudom, hogy arról szól, s nincs is vele bajom.
    a különbség ott van, hogy a farmolásban megtalálod-e azt, ami elszórakoztat.

farm és farm között is van különbség.
    av-zni, pl. imádok, rugóval, lock-kal, warrior-ral és druiddal is. nincs is jobb pl., mint 20 seccel leégés elött visszatekerni egy bunkert vagy egy tornyot, s ezzel a saját oldaladnak megnyerni a meccset.

de ugyanakkor meg attól a fajta farmtól, hogy ölj meg 20000 mobot 500 primal akármif*szomhülyeségért, na attól viszont hányni tudnék, s 10 perc után masszivan be is alszom tőle a gép elött. (instafarm detto ugyanaz, ezért is nem vagyok egy nagy hc raider)

kérdés csak az, hogy ezt a sokak által rühellt(?) farm dolgot, majd a who-ban hogy fogják kiküszöbölni...
  • dzsihad2
    én már lefutottam ezket a köröket. ugysem hiszik el :)
  • WiLDoR
    "Az hogy "Foglald el 100x X erodot", inkabb lekotne engem"

erre azért ne vegyél mérget :)
    majd ha 150. alkalommal kell elfoglalnod ugyanazt az erődöt, hogy az új 8-as pepix set-ből kiválthass 1 db-ot, akkor meg fog majd változni a véleményed.
    azt hiszed másképp lesz?
    ugyan, ne álmodj :)