Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Van egy eladó mammutom, 3k-ért vettem.

Kezdõdhet a licit, kikiáltási ár 1500 Ft 😊

A halál csupán a kezdet...

cikasz
de nekem egy kurva nagy mammut kell! 😉

http://www.akciofigura.hu

Mindenesetre cancel volt, wow acc meg reaktiválva.Majd megnézem pár hónap múlva újra. A mount speed legalább már elfogadható

WoW még mindig :P

elképzelhetõ, de még az is lehet, hogy csak bug. Mindenesetre most elég gáz.

Tehát akkor az instákban a legmagasabbhoz idomul az elitek erõssége? 😊

Na ennyi, mostantól nem tudom, van-e értelme, bevallom õszintén. Gondolom más is észrevette, hogy a szürke eliteknél már nem számit, mennyivel vagy felette. Tudom, ez fasza annak, aknek kvesztjei voltak Cisternbe, main systembe, de innentõl nem lesz olyan, hogy 'lejönnél segiteni Catacombsba, van 2 kvesztem'. Vagy akárhova. lvl56-os Jan Vermis 1000-eket tol lvl80-asomba. Nincs craft, nincs még rendes kereskedelem, mától nincs farm ... egy gyors ló meg 250g.

Fenrir
Ha ez vigasztal akkor a Boeing 737-esek Flight Management rendszerének a szoftverfrissítései általában több új hibát hoznak be mint amit javítanak. Pedig ez egy "kicsit" komolyabb dolog mint egy mmo.

Btw a Crafting rendszert megint nem javították, mostmár kezdek megnyugodni, hogy nemhiába nem fizetem be az elsõ hónapomat.

A halál csupán a kezdet...

Na akkor újra megpróbálhatok játszani. A multkori patch után nem tudtam tovább játszani, mert annyira fagyot. Kb 5-10 percenkén.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

genRob
Remélem nem úgy lesz updt mint eddig. Megcsinálnak egy dolgot (esetleg) és 100 másik meg elkúródik. :-D

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Yahh mostmar igy fogom tervezni!

dr Kotász
Minden héten csütörtök és hétfõ délelõtt lesz update, FC ezt mondta, szal akkorra ne tervezz játékot.
Ohh bakker.

Botond
2ig. 😛
Meddig fog allni a szerver?
Mindig olyankor van,amikor lenne tobb idom munka elott...:/

Torzonborz
nincsnemvótnemislesz <#vigyor1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
minigame-nek most is van valamennyi értelme. elvileg battle keephez kell guild pvp pont ( ne kérdezzétek mennyi ) amit ott lehet gyûjteni.

a cucc meg jól néz ki 😊

The Protector
egy kérdés csak.eredetivel gamel mindenki?v van tört szerver is?csak kíváncsiság.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TDC Geronimo
hát nemgyengén néz ki :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Úgy néz ki Péntekre (azaz szerintem a honapi patchben) PvP armor set-et kapunk. Kép a forumon. Néhány találgatás szerint PvP pontért lesz megvásárolható, ami jó lenne, fõleg, hogy lenne értelme a minigamenek 😊 Reménykedjünk.

TDC Geronimo
<#wilting>

Dagon szerveren van kis eladó aranyam, ha valakit érdekel. 12 érdeklõdõt tudok lóhoz segiteni.

Linksz okosságából hogy jutottál a taktikai atomcsapásig? 😊

MarkBlade
a kövér 😛
Garf
*hordtad. :p

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Torzonborz
ingame ficsör. cannibal caveben van ilyen. jópofa 😊

[HUN]Crassus
*hortad

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
ezeket te "hordat" oda vagy ingame feature?😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

qurvajó XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Botond
Gondolom az 5ös számú instancera mérnek taktikai atom támadást. Szerencsére a mi guildünknek a 3asban van. Gondold el milyen ciki akinek csak a 8asban vagy ne esetleg a 10esben jut. 😄
0Fritz0
Ki, hol, miért?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
"Szeretnék köszönetet mondani a mögöttem lévõknek, hogy hozzásegítettek a szintlépéshez." <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lynx_TWL
12 óra múlva támadják a falvadat!!!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
lopják a netet a cigányok

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
nem problema, legalabb 5 percenkenti halallal tervezunk majd 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
There is now a 5 minute cooldown on the resurrection effect gained through your Furious Inspiration ability. This cooldown is on the character offered the resurrection, not the conqueror, so you can still resurrect multiple people in the team, just each of those people cannot be brought back to life by you more than once every 5 minutes.

bíszt 😞

TDC Geronimo
Tegnap testre felment egy új patch, gondolom az amit majd csütörtökön kapunk. Elég sok javítás van abba is.

The Standard Horse has received a moderate increase to it's canter and gallop speeds. The canter (default movement speed) should now be equal to a sprinting player, while the gallop should be slightly faster than twice the speed of a jogging player.

Ennek meg külön örülök. Végre lesz értelme lóra ülni 😊

Jockey
nem ott van agond, valami más prücök van, mert szolgáltatónál már kérdeztem él az elõfizetésem
szimplán számomra érthetetlen módon néha nemtud kommunikálni az adsl modem és ez pár havonta mindig elõjön. Aztán általába megjvaul magától
no mind1, pedig most nagyon belejöttem már a szintezésbe, ha jól emlékszem 51 vagyok vagy 50 és sokat pvp-zrem is.

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Felevente minimum.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Botond
Számlákat idõnként be kéne fizetni,és nem lesznek ilyen gondok. 😛
Jockey
figy, beast leírta mert látta, hogy mûködik a demo aoe grindbe. Ezt vay elhiszed vagy nem, én hiszek neki, senki nem talál ki ilyet magától alaptalanul.
Amúgy meg van egy nagyon egyszerû lehetõség, hogy megszabadulj a problémáidtól: Indíts másik karit!
Magas szinten ez team játék, és pvp-be is team játék. Ha nem tetszik a klasszod hajrá, nézz egy másikat, annyira gyorsan lehet fejlõdni low lvl-n, hogy semmirõl nem késtél még le.
Nekem pl a legnagyobb gondom, hogy otthon nincs netem és nemtom miért. Ráadásul én nemtok másik hálózatot válaszatni😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mi a baj az assassinnal, indítottam egyet és bár kevés idõm volt vele játszani, lvl 18-ig tetszik.

Az egyensúly talán még távolabbi dolog a játékban, mint a funcom által is elismert közép-magas szintû tartalomhiány.
De tolmácsolok hátha úgy gyorsabban zöldágra vergõdtök, az van a soraik között, hogy: "a játék úgy jó ahogy van, mert most ez az aktuális kedvenc, az építõ jellegû kritika ennélfogva hülyeség, nubság, rosszindulat".

Magh
Nem döntöttem el, csak nem látom a class endgame szerepét. Gyenge ST damage (Assa/Ranger háromszor ennyit sebez), átlagos AoE és szélsõségesen gyenge armor/HP. De a Necro és DT értelmét sem fedeztem még fel.

BEAST
Nem, nem voltak... arrol meg szo sem volt ki milyen gyorsan eri el a 80at... arrol volt szo hogy a demo nagyon is jol tud aoe oldokolni. PoM soha sem fog ugy aoe damagelni mint egy demo vagy egy hox, meg egy tos sem, pedig egy csoppet erosebb. Az egy dolog hogy erosek de azert tulozni nem kell. Vegulis mindegy, ha te eldontotted hogy a demo szar mert nem tudod lesolozni a fel vilagot, az a te dolgot, csak leirtam amit lattam.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
Valószínûleg eleve apprentice-ek voltak, mert garantálom neked, hogy 10 szinttel magasabb mobokat nem lehet rendesen sebezni. De nem a grindelés a téma, senkit nem érdekel, ki milyen gyorsan éri el a 80-at. A lényeges kérdés itt az, hogy endgame PvP-ben miért vigyek magammal demot, ha egy PoM ugyanúgy ellátja a funkcióját, csak közben egy egész partyt passzív kihealel. Erre eddig nincs válasz, igaz, rengeteg az alapvetõ bug, kevés a 80-as, nincs gear etc.

BEAST
amugy ahogy irtam ingame is, gyere es probald ki te is 😊

BEAST
akkor malavval csak kaprazott a szemunk :d ... a grindelohelyek tele vannak tosokkal, demokkal, hoxokkal :d ... es akiket ma lattunk, 2-3 sec alatt szedtek szet azt a mennyiseget amit irtam, nem ertem 😊 ... kesobb beleptunk hozzajuk, akkor felvittek a szintjuket a mester/tanitvany dologgal, es egyutt oltunk meg tobb mobot egyszerre... sokszor el sem ertem a mobokat mire ok megoltek mindent ^^

Magh
Én 5 szinttel magasabb mobba már alig sebzek, legalább tripla idõ leölni, szóval 10 szinttel magasabbakat AoE grindelni elég hihetetlen, hiába tankolja be egy guardian. A classal meg az a baj, hogy hiába tud úgy-ahogy szintezni (ki nem?), ha egyszer a "megütnek és felHoT-olom az egész partyt" hibridek ugyanilyen jól sebeznek (AoE-ben is), közben meg jobb armor, jobb regen, jobb support, jobb CC. Vagy látom, ahogy egy ugyanolyan mobhalmazba berontó HoX/Barb kétszer olyan gyorsan végez velük, mint én bármilyen boosterrel vagy idõpazarlás spellweawinggel, pedig, ha másban nem, azért AoE-ban nagyon durván vernem kéne mindent. Azt meg a kevés 80-as demotól tudom, hogy nem a szintezés kiegyensúlyozására van ez így belõve, õk is keveset sebeznek. Az sem véletlen, hogy az AoE grindhelyeken (vagy egyáltalán, bárhol) 90%-ban a három fotm OP class hemzseg, demot (vagy guát, necrot, DT-t) meg szökõévente látok.

BEAST
Igazabol nem ertem mi a problemad 😄 ... tehat ha 2 50 feletti demo, legalabb 10 szinttel magasabb mobokat nem tudna leverni 20asaval, akkor az bizonyitana hogy a demo gyenge kaszt? 😄 tenyleg ideje lenne rajonnod hogy ha egyedul nem tudsz egy hitelni egy kisebb sereget, attol meg nem szemet a funcom, es a kasztod sem gyenge... kell 1-2 tars es te is tobb tucat mobot olsz meg pillanatok alatt, ahogy masok is teszik... nagyon is jo karakter a demo, lehet nem 1v1ben, de az senkit sem erdekel, nem is errol szol a jatek 😄 viszont tokeletes karakter aoe csapatokba, akar 10+ szinttel magasabb mobok ellen is,ami a mai patch utan meg foleg vicces, mert elmeletileg 5 szinttel magasabb npckre kevesebbet sebzel, igaz ezt melee karaktereken kivul meg senki sem vette eszre ;p