Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Poénkodsz ? Wáh hova szarjak -.- ; nyilván ismeritek egymást és lehet, h ez egymásközti akármicsodának is nevezzem...a lényeg, hogy SZÁNALMAS PAPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
Ez kb egy 90%-ban kész játék...
A halál csupán a kezdet...
non potest pluere aeternum
Mellesleg nemtom minek kell büntetni a ganket...inkább be kéne úgy szabályozni, hogy ne lehesen saját erõbõl. Mi az, hogy megtiltja nekem a játék, hogy amit tudnék csinálni azt ne csináljam? VÁÁ véletlen megöltem egy nálam 10 szintel kisebb emberkét mobozás közben omg cancelacc viszlát...ez olyan mintha meg lenne tiltva 1 adott szörny kiírtása mer nemszabad.
Én pl nagyon élvezem ezt a gankre nyitott helyzetet. Van ha leölnek küldizés közben, és? Ez egy ilyen játék. Ettõl lesz izgalmas. Akinek nemtetszik annak ott a pve szeró vagy húzza ki a netkábelt. Nekem ez a véleményem.
ha jol ertelmezem agank buntetes nem akkor lesz ha magasabb szintut olsz le, ahhoz gratula, itt a 10el vagy annal nagyobb szintkulonbsegrol van szo..
cuccoksztem teljesen jok, ez ilyen vilag, ha nem tetszik mehet rozsaszin epices paladinozni wow-ba
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Jövhéten ami a 30-napos regbõl maradt lejátszom azt utánna feltöltöm.
Azt akartam kérdezni ,hogy Accountot hol lehet csinálni?
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
A jó hír a végén van, hogy alapvetõ változások lesznek a castereknél, meg finomhangolják a pvp rendszert, de ennek meg nem szabadna meglepõnek lennie.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egesz jo pofa 5letek, tetszik, talan elveszi a kedved par verpistinek, hogy hidebol, kisebbeket oljon...
fuck mmo's..i.,
Jah és szerintetek jó üzlet egy Cod4-et elcserélni egy Age of -ra?😄
Menj el egy haverhoz akinek megvan és sasold meg ott jobb ötletem nincs.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Biztos a sokat feltett kérdések közé tartozik majd a következõ,és bocs annak akit ez zavar,de: van vmi módja, hogy ki tudjam próbálni a játékot?
Köszi a választ!
We will not open the Buddy keys until we have sufficient server capacity. Most likely we will open this in stages, starting with the 555,000 buddy keys found in the Collector's Edition. There will be no separation between US and Euro keys, so they will open at the same time.
We are currently evaluating our server capacity, and guests will be able to start playing in the not too distant future. As soon as we are ready we will notify everyone directly via email (the one you have registered the game with), as well as via forums and community sites.
The buddy keys can eventually be claimed via your account pages
Best regards,
Funcom
de hogy jutok hozza? Valaki tudna segiteni?
Regisztrálásnál mien bankkártyákat fogad el?névszerint leirnátok pls?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
van valami beállítás vagy módszer hozzá valahol?
merthogy a netem nem engedi a torrentezést és ha jól tudom alapból a gamma torrentezéssel szedi a patcheket updateket..
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
WoW még mindig :P
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Mi meg akik a quest miatt kuzdottunk odaig varhattunk a spawnra. Guildtarsak ugyanigy jartak, raadasul meg rajuk is huzott par elitet mikor latta hogy nem az ove a kill. Ha annyira szolozni akar mehetett volna sanctumba vagy tombba. De nem, direkt a questeloket kellett szivatnia... Sajna itt is megvan ez az only solo antiszoc reteg. Bar sajnos a jatek is kedvez nekik.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"