12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#6095 :O
Erdekes, foleg hogy ami ebben a reportban szerepel az kb meg is egyezik a lentebb linkelt oldal adataival, viszont ott nem szerepel az azsiai piacon... a jelentesben worldwidekent irjak azt a szamot. Kicsit nehezemre esik elhinni hogy vilagszerte alig tobb mint 1 millio l2 jatekos van :D ... az sem tiszta hogy akkor ezek szerint aranykoraban is max 2+ millio jatekosa lett volna vilagszerte? :D
Valami nem stimmel xd -
Chris #6094 Ez persze nem neked szólt Bíszt, hanem a mosolyogtató 15 milliósoknak. :D
-
Chris #6093 Jaaaj, ezt úgy hívják, hogy kurva nagy blöff, amit ki lehet írogatni mindenféle weboldalakra.
A matematikával hadilábon álló nagyotmondó okoskáknak javaslom a következő megtekintését, kb. 2 percbe került rátalálni: NCsoft IR Report for 2007
16. oldal, tessék észrevenni, hogy a releváns számok nem kerekítések.
-
#6092 Nah errol van szo,minden mmoba kell grindolni nem is kicsit
daoc: gyk questek sem voltak kiveve 48as necklace,toa,artik(bar itt valt lehetoseg, xp itemek,pl,/level,pvp,freelevel
l2: nem jatszottam vele(es nem vok a kisapad lynx)
wow:...nc
aoc:...sem kivetel -
#6091 Ajanlom figyelmedbe az oldal FAQ reszet :) ... o maga is elismeri hogy nem igazan pontosak az adatai, mivel vannak cegek akik maguktol osztjak meg ezeket az informaciokat, vannak akik csak regionalis szinten teszik ezt (mint az ncsoft, ok a grafikonok szerint is csak EU/NA adatokat adtak, mivel az azsiai reszen fel sincsenek tuntetve) es vannak jatekok amikrol onnan szerzi be az informaciot ahonnan tudja... Szep meg jo, de nem ervelnek ezzel az oldallal :) -
#6090 szerintem ez a nyugati piac -
#6089 Bezzeg daocban, ott nem lecampeltünk 1 helyre és pullpullpull, hanem és változatos quest volt. -.- Csúnya wowban meg grindelni kellett. -.- -
#6088 De akkor ez mivel magyarázható?
/nemértsemmit -
#6087 kisapám te sem játszottál l2vel régen:d -
#6086 "NCsoft® today announced Lineage® II, with more than 14 million customers worldwide, has reached 100,000 active players in North America and Europe. The title started as a cult favorite of many massively multiplayer online (MMO) gamers in North America and Europe and continues its success as the premiere player-versus-player (PvP) online role playing game for the elite PvP player."
De ugye ez egy azsiai grind mmo ;p -
#6085 szar lesz később hidd el... sajnos -
#6084 mint egy jobb orosz gulag:) -
#6083 de ahol 10M-an egyszerre grindolnak, az mar az volt:P -
#6082 Tudtommal nem a wow volt az elso mmo amiben nagy betuvel kellett grindelni xd -
#6081 Egyelore nem erzem annyira tragikusnak, nem nagyon tudok olyan mmot, ahol nem kellene valamennyit grindolni, sot ugye a wow teremtette meg a GRIND fogalmat igy nagybetuvel orrverzesig repu meg honor farm. PvP resze sem idegesit rettenetesen, hogy lv80asakok gankelnek mindenfele. ami viszont zavar ez az uj modi, hogy minden rohadt instancolva van, a varosok de meg a pve teruletek is, tom, hogy a szerver meg a ping miatt de akkor is rohej. -
#6080 Low levelen eddig sem volt olyan szornyu a helyzet, azon kivul hogy amikor mi jartunk 30-40 kornyeken csak Sanctum volt mint "normalis insta"... mostanra viszont mar ott van Black Castle meg elmeletileg Pyramid is. Viszont ez sem valtoztat azon a tenyen hogy lvl50tol fokozatosan ritkulnak a questek, foleg 60-70 kozott volt rossz. 70 felett ott van Kheshatta, de azokbol a questekbol sem lesz meg a 80, nem art grindelni hozza :D
Amugy nem is ezzel a reszevel volt/van bajom :) -
#6079 " en meg csak 2 hete Aoczok " nna itt a kulcsszó. -
#6078 Ennyire nem unatkozhattok!?
BTW nem ertelek benneteket, en meg csak 2 hete Aoczok,de nekem tetszik a game, lv40es a tosom, de meg egy masodpercet nem grindoltam, csak questeztem azt is Stygia elso provinciajaba, meg egy picit a wild landsen, szerintem a questek teljesen jok, nem eszmeletlenul hosszuak es kelloen valtozatosak, igaz van benne meg bug rendesen, de amugy egesz kellemes es korrekt idotoltest nyujt jelenleg. -
#6077 koreai mmokat főleg a sárgák játszák ott pedig nincs havidíj hanem időt vesznek -
#6076 Fizetni fizethet, de ahogy mondod, nem túl reális. Persze mindjárt kapjuk a hiteles forrást. -
#6075 egy ember fizethet 1xe több mmo-t is, a 10x15 mil lehetséges, csak nem túl reális -
Chris #6074 Epedve várunk a te forrásodra is... már ha nem épp te mondod ex has módon...
-
#6073 Amúgy ha nem tudnád csak Magyarországon több milliárd ember nyomja aoct. -.- -
#6072 Úgy érti az a K-val kezdődő ország ott keleten ahol sokan vannak, na, mit kell értetlenkedni. :D
Ez a K-betűs orszűg nem az amelyikben 150+ Millió ember él. :D -
Kipu1 #6071 Én innen veszem, és te? http://www.mmogchart.com/charts/
10 x 15 milla ember? Az a korea melyik bolygón van ? ROFL -
#6070 azért az sem mindegy ám hogy mekkora a összeget fordítottak a fejlesztésre s ez mennyi idő alatt térül meg. AoCnál igen nagy számot lehetett hallani. innen onnan. -
#6069 a hasrautes mindig bevalik :d -
warbar #6068 nagyon rosszul számolsz sajnos nemtudom az adataid honnan vannak de legalább 10 olyan koreai mmo van amivel több mint 15 milla ember nyomja -
Kipu1 #6067 Azzal azért tiszában kell lennie mindenkinek, hogy az MMO egy réteg igényt kielégítö műfaj volt a WoW megjelenéséig. Már egyszer idéztem, de ujra leirom: összesen 16 millió MMO előfizető van a világon, amiből ugye 10 a wow. A két LA 2 milló, a Runescape 1 millió, a FF XI fél milla, a Dofus 400 ezer, és a többi mind ez alatt, jelentösen, EQ 1-2, LoTRo, Eve, Vanguard meg minden amit akartok. Tehát 200 ezer előfizetőnél is akár temetni egy MMO-t enyhén szólva rosszindulat. A DDO 40 ezer előfizetővel vígan fejlődik, ez olyan üzlet amiből hoszzu távon nagyon sok pénzt ki lehet szedni. Üzleti jelentés ide, csalódott előfizetők oda, mindig vannak új madarak. Miért van a WoW is folyamatosan az eladási listák élén, hinnéd hogy van aki még nem próbálta ki? Vagy a kibannolt kínai farmerek veszik állandoan :D -
kerek1224 #6066 Eltaláltad. -
#6065 A folyamatos fejlesztes nem csak kiegeszitoket jelent meg huha uj tartalmat a mar meglevo tartalom melle... hanem patchelgetes, balanszolgatas, ilyesmik. -
#6064 ez így igaz. szóval ez amolyan félig igaz félig nem. ha csak az accountok számát nézzük akkor oké de koránt sem azt jelenti hogy valóban ennyien játszanak vele.
na mindegy arra jó volt hogy megint pörögjön a topik :D -
#6063 (Izzad)
Nah, írtad a #6046-ot, hogy fontos a folyamatos fejlesztés.
Erre válaszoltam én azt, hogy pl. a wowo-nál is bőven elég ha néha kidobnak némi kiegészítőt jó pénzért.
Mondjuk ők annyival beljebb vannak, hogy van végtartalom.
Ennyi, nagy bölcsességet ne várj tőlem ilyen melegben. :)
(Faszom, már megint ez a kurva wow a téma... elnézést) -
Chris #6062 Egy biztos, Funcom nem örül neki. :D
Én meg mennék a legszívesebben spekulálni, ha nem ingatlanban állna a pízem. :D
-
#6061 ooo nem erteni :D ... idezd vagy valami, vagy mire gondolsz, mert en nem irtam olyasmit hogy huha wowban havonta jonnek ki a csodauj dolgok. Patchek/bug fixek vannak, es ez is beletartozik egy jatek fejlesztesebe, ha jol tudom :D -
#6060 Hát, őő...
Az előfizetők megtartása, új fícsorok meg izé.
Nem azt írtad te is, hogy ezek fontosak? :) -
#6059 Ez hogy jon ide? :d -
#6058 Azért a wow sem havonta hoz ki valami újat, hogy megtartsa a 10 milliós kockafejeket. -
Chris #6057 Az olyan esetek után mint az Enron meg az Arthur Andersen? Hullanak fejek még kevesebbért is. :D
Ügyfélnél pitiáner 250 ezer dolcsis nem engedélyezett átutalásnál útilapott kapott a pénzügyi vezető. Pedig csórikám csak átlag szállítót fizetett ki. :D Ha a részvényesekről van szó még a halálbüntetést is visszahozzák. :D
-
#6056 erről jut eszembe, EUR/USD-hez mit szólsz?:)