12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • vear

A nyári szünet után a Prophecy-ben megint elkezdtünk raidelni, habár a létszám igencsak megcsappant.

A WoW-ban (ha healerrel játszol) nem is látod a harcot, csak a gridet bámulod. AoC-ban csak heal-over-time van, és nem kell targetelni. Mivel a healt nem lehet a cuccal növelni, nyugodtan lehet DPS-re gearelni healerként is. Szerintem az AoC raidelés sokkal élvezetesebb, minden bug ellenére.
  • Robcuskilla
    azért majd kövesd a jövőben is néha, a remény hal meg uccsónak, még temetni nem kell, csak havégképp nem találnak magukra a srácok a fejlesztésben. Én még remélek :) majd feltöltöm az accot 1-2 hónap múlva, már muszáj volna vmi tapinthatót alkotni.
    az ageofconan.hu meg igen optimista, hírek ezerrel stb., tuképp szimpi :)
  • Glesthor
    nagyon vártam ezt a játékot. szerencsére éppen nem volt rá pénzem és csak fórumon tudtam követni a fejleményeket. örülök, hogy végül közbejött az a kis "balszerencse".
  • Robcuskilla
    Jó lenne ez egyszer a Conan mintájára is még pár patch után. "Visszanéztem conanezni, kicsit szokatlan - mert megjavult :D - és legalább játszák."
    Émen
  • Bhalage
  • 0Fritz0
    Most kezdtem el altozni egy íjásszal, de ezt nem fejlesztem mint az ökör, hanem kimegyek White sand(?) szigetre és a „kemény” 20-as szintű játékosokkal pvp-zünk.
  • Running
    Hát az, visszanéztem L2-zni, de nagyon szokatlan már Conan után. De azt legalább játszák.
  • BEAST #6168
    Eleg szomoru hogy igy alakult, jo kis jatek lehetne ebbol
  • Running
    Tegnap felnéztem Conanozni, Fury szerver. Field of Death-en 1 óra alatt 5 játékossal találkoztam, abból 3 átutazó volt. Most már biztos h offolom a játékot. Ha nő a játékos bázis, majd visszanézek, ez így halott nekem.
  • edios
    Sztem addigra már sandbox üzemmód lesz a default a szervereken
  • Robcuskilla
    hát talán az, amit már az alap age of bugs után, követően, patchként stb. kiadnak, nem lesz eredendően maga is bughalom... majd kiderül.
    Még bízom egy frozen accal :) majd "felolvasztom" 2-3 hónap múlva mint John Spartant és reméljük nem egy buzi világba csöppenek.
  • TDC Geronimo
    Persze. Ez így videóból megint faszán néz ki meg hűdejó csak mi már ismerjük őket az a baj :)
  • Torzonborz
    ez mind szép és jó csak már rég be kellett volna tenni :/
  • TDC Geronimo
    GCs videó. Új content, új armorok, dx10, (még több bug és még több whine)
  • Torzonborz
    márpedig aki benne volt a bétában régóta az ezt sejthette ( nem azt mondom hogy 100%-ra előre látta ). vissza lehet olvasni hogy mit írtam annó és Geronimo mit reagált rá. FC már ott sem remekelt.
  • gatyo
    Nem a kezdeti bughalommal volt a baj, mert érdekes módon közülünk mindenki tolta elég rendesen (napi szinten). Az, hogy mérgelődtünk ilyen-olyan bugok miatt egy dolog. Ez minden új és régi MMOban megvan és meglesz... A fő probléma ami miatt elhagytuk ezt a játékot az a rossz fejlesztési és hibajavítási irány. Lényegtelen dolgokat tettek bele, miközben azt is elrontották ami eddig jó volt. Ez a mai MMO versenyben elfogadhatatlan... Ne okoskodjon már mindenki itt, hogy ez előre látható volt, meghogy én megmondtam ez a játék egy kalap fos lesz.
  • Seithennin
    ezt nemtom:) engem biztosan, kivéve ha WHO annyira leköt hogy beleszeretek xD
  • Torzonborz
    szerintem ezt senki sem vitatja . mármint hogy később jó lesz. a kérdés csak az hogy akkor érdekelni fog minket annyira hogy visszanézzünk ?
  • Seithennin
    lol látom te sem az éretelem fára jársz kajolni xD olvasd vissza a hsz eket szia
  • Botond #6156
    Pont ugyanezt írtam én is anno, hogy nagy potenciál van a gémben, de atm egy bughalom. Én akkor hülye voltam ezért szerinted, szóval ideje önkritikát gyakorolnod, és beismerni hogy te vagy a hülye. :) Bár fölösleges, úgyis tudja már mindenki. :D
  • Seithennin
    nem fröcsögök és nem leszóltam a kritikákat csak nem szerettem a primitív hülye hozzászólásokat hogy mekkora sz*r stb a tények viszont állnak, és bízom benne hogy a későbbiekben egy jó játék lesz
  • Botond #6154
    Azért mennyire vicces,hogy aki a korábbi kritikákat legjobban leszólta az fröcsög most a legjobban,nem? :D
  • Seithennin
    kárnak? hm oké amúgy meg ez nem az én képességem hanem a játéké tudod szövegértelmezés:)
  • foxxi
    ha ennyire vagy képes kárnak koptatod a billentyüt...
  • Seithennin
    "Sajnos hosszú időhiány miatt megválnék ettől a remekműtől (tudom sokan fikázzák de jó, főleg mostmár :) )"
    Ez mekkora kamu lol
  • Seithennin
    valóban sok extra! sok bug, ganker, és server off szaladok kell még 1 acc
  • foxxi
    Eladó AOC sok extrával. Érdeklődni priviben vagy az alábbi linken: Eladó
  • TDC Geronimo
    Majd az új kieg 2009 elején!
  • warbar
    nekem assaként egy esélyem volt ölni a from the darkness skillel beléptem ma mondom funnolok kicsit,erre benyomom a skillt és sthealtban valo sebességgel chargolok hát lol
  • Tombi
    ahogy nézem a klán 90%-a cancelen van, talán pár hónap utan eljöhet a feltámadás, addig is rest in piece...
  • 0Fritz0
    Pár hét kihagyás után visszamásztam és:

Na, most már tényleg törlöm az accom, a pom-ot már a bear shaman is simán kivégzi.
    Sikerült belenyúlnom a legszarabb karakterbe.
    A legerősebb gyógyítása legjobb esetben is csak arra jó, hogy egyetlen közepes csapást visszagyógyítson. Már ha működik.
    Támadóértéke meg valahol a 40-50-es szintnek felel meg.
    Van egy spell-je, ami 6 másodpercig sebezhetetlenné teszi, de az esetek felében ez sem működik.
    Balance power.

Sírás off. :)
  • AnarchoiD
    hardwireden hirecske ;)

Furcsa, Hyboriában akkortájt voltak már mellimplantátumok? Lehet, hogy a kuruzslók tudtak valamit...
  • WiLDoR
    picket is irogat oda, én ezek után már nem csodálkozom semmin se :D
  • Tombi
    ahogy nézem ujabb kozmetika patch :(
  • Torzonborz
    megint csak ... ez jó :D
  • Omlás
    Jah nézegettem meg éppen most csordogál lefelé a frissítés. Kiderül van e észlelhető változás...Ha jól értelmezem PVP System megint csak kimaradt a listából ez van :)
  • TDC Geronimo
    Olvastam a patch notesot :p
  • Torzonborz
    pbáltma = próbáltam
  • Torzonborz
    na csak hogy örüjjé itt a mai peccs notes de nem pbáltma ki mert túl nagy traumát okozna :P
  • Torzonborz
    na meg az aoc.hu is rendesen pang sajna.