Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
Majd ha nem fogja az mmo piac 60-65%-át kitenni egyedül, nem lesz messze a legbugmentesebb és legszebb látvánnyal rendelkezõ játék relatíve kicsi gépigénnyel, akkor majd nem a wowról fog szólni minden. Egyelõre azonban nincs, és a közeljövõben nem is várható olyan mmo, ami ezen változtatna.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Running
Leszarom h jó játék a WoW, egyszerûen csak idegesítõ h egy pár hónapja megjelenõ mmo-t hasonlítgatnak egy olyan játékhoz amit már évek óta fejlesztenek. Azért ne keverjük már a szezont a fazonnal. Hamár hasonlítgatás akkor az alap, anno megjelent wow-hoz hasonlítgassuk, ne a mostanihoz. Ha meg valaki fogyatékos és nem tudja csak a mostani WoW-hoz hasonlítgatni, akkor kussoljon, mert borzasztó minden kibaszott fórumon és a játékban a cseten is azt olvasni, h a wow mekkora király ez meg milyen kiforratlan. Akinek nem tetszik a rendszer az kussojjon és húzzon el mással játszani, nem kötelezõ ezt erõltetni. Nekem sem tetszik sok minden, sõt pár hete elég komolyan kiakasztott a játék, de nem tépem a számat folyamatosan emiatt. Nem is értem az ilyen szájkaratés arcok miért nem húznak el nyáron valami kungfu táborba.

MarkBlade
Valószínûleg aki írta felhúzott egy karit lev 20-ra és közben 100* genkelték.. Így lehet reális véleményt írni..
A legszebb ebben a mondatban az hogy a wowban az eredetiség konvergál a nullához. Mint a dio1en kívûl minden más Blizzard játékban.

Seithennin
alapon milyen kövér lootot lopnak el?😄 én még semmi olyan egetrengetõt nem találtam xDde különben is a wow mintha nem lett volna kaki a kiadás után sõt, úgy beszélnek róla mintha nem ott lennének a direkt gankelésre létrejött guildek, vagy mintha nem csak évekkel késõbb lett volna valamennyire jól megcsinálva a pvp az arénával mondjuk nekem az sem tetszik mert az nem pvp hogy bujkálok szaladgálok körbe körbe az itt is megvan, és a többi pvp meg csak zerg... szóval a wow pvp ben kussolhat szerintem mert 1 kalap szar, és a pve része is nem a kiadás napjától lett olyan mint amilyen...

lololol
amíg jobb mindennél nem lehet úgy kezelni mintha nem lenne jobb mindennél

Running
Elmehetne az anyjába az is aki ezt a cikket írta. Egyszerûen hányás már, h minden a WoW meg a Blizzard körül forog. Kibaszott WoW már...

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AGE OF CONAN bontatlan, eredeti játékszoftver eladó 10.500 forintért /bolti ára 11.990 Ft/. Igény szerint Mammut kóddal +16 slotos táskával együtt: 14.000 Ft
A játék 30 nap ingyenes játékidõt tartalmaz! Csak 18 éven felülieknek! 😊
Érdeklõdni: e-mail: ageofconan kukac indamail.hu
tel: 06-voda-2-868584

EXTRA AJÁNLAT!!!
Annak, aki a héten vásárol tõlem Age of Conan játékszoftvert, tehát július 21-27 között, Fury szerveren 1 GOLD-ot kap ajándékba az elsõ karaktere!!

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

osszes videoja jo 😊

anti hero

flashpointer
en is szeretném kipróbálni, ha valaki lenne olyan rendes és küldene priviben egy keyt,egy nagy köszönömöt tudok erte adni ^^

Emancipate yourself from mental slavement!

Lazarus
Van valakinek eladó buddy key-e? Adok érte valamennyi wow goldot 😊 (arathor/xavius/ragnaros)
Seithennin
megnéztem 6x így kb megértette😄 amit megértettem az vicces volt😄 de sokat nem értettem xD

Torzonborz
1 perc után feladtam. annyira hadar a csóka 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Najó ezen halálra röhögtem magam 😄DD

Jobbféle angoltudás nem árt hozzá.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

PWND.... Asszem népszerûbb torrent oldalakra fel fog kerülni a kliens elég hamar...

TDC Geronimo
Igen van, de amikor megláttam a köv üzenetet megint nagyot nevettem... : "We recommend that you lend your install DVDs to your buddy to get him or her ready to play as fast as possible. Alternatively your buddy will be offered a $2,99/€2,99 client download with 3 additional days of playtime to cover the download time. "

Torzonborz
minek akarsz Te ezzel a szarral játszani ? <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Üdv!
Olvastam, hogy a collector's edition buddy key-jeit aktiválták a mai napon. Amennyiben igaz, akkor nagyon nagyon boldog lennék, ha valaki küldene egy buddy key-t lehetõleg minél hamarabb, mert nagyon kíváncsi vagyok.... Az e-mail címem: [email protected]
Jockey
jep

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
Fórumra írtam, de látom már megtaláltad.

Jockey
valamit íj már le a változásokról mert nekem korlátozott a netem a munkahelyen..
mik alényegesebbek?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ha pvpben xp-t akarsz kapni várd ki a jumpgate evolutiont<#idiota><#idiota>

Seithennin
ja várj késõ van már😛 másik embert leölni xp ért nem lehet, hanem vele közösen ölhetsz mobokat, akkor kaptok xp t

Seithennin
igen ahhoz csapatot/group ot kell csinálni
ezt a /invite neve parancsal teheted meg és akkor oszlik az xp és a pénz is

ne így gondoltam! hogy küzdhetek másik emberrel úgy hogy xp-ét is kaphassak érte?
Mr_no_NaMe
Eladó Age of Conan, elhasznált ingyenhónappal, drinking capevel és az accon egy-két 20-30-as karival.
Irányár: 8k
Budapestiek elõnyben!
Seithennin
vicces, mert tisztában vok ezekkel az etikettekkel de így olvasgatva kicsit utópisztikusnak tûnt😄 kb 3 playerrel találkoztam akikre igazak az állítások😛

Lazarus
MMO szótár, érdemes az etikettet is végigolvasni, felül a nyilakkal tudsz lapozni
Melyik szerveren játszol?
mi ez pvp ? Én nagyon új vagyok az mmo-kban magyarázza el valaki plz!
TDC Geronimo
Próbáltam testen ezt az új pvps dolgot. Elsõre így nem tûnik rossznak -.-
Játék stabilitása mintha javult volna. A kombók sebessége lassab, de így valahogy mégis jobb az összkép. A sebzést is mintha balanceolták volna egy kicsit. Na mind1 meglátjuk mi sül ki belõle, mert ez még csak egy része a pvp updatenek, meg persze azt se tudjuk milyen bugokat hoz elõ majd <#idiota>

Csabee
Én arra lennék kiváncsi, hogy mikor lesz érdemi változás a pvp rendszerben (a patch note-ot olvastam) és mikor lesznek uj questek..

A játéban a szakmák mire jók?
Hát guild listába sincsen a nevük!
Torzonborz
Ars Bellum ott van csak már õk is megfogyatkoztak.

Aha ha tényelg ott lennének elég sokat játszom ahoz képest senkit nem találok!
edios
Gondolkozz<#kacsint>

Fury szerveren próbáltam.

Most a notidat vagy a gamet adod? Melyik szeron jatszol?
Most más ilyen rovidites nem jut eszembe

Lera,Dynn,Zulgron

edios
Sziasztok! Nem fut a játék a notimon használható sebességgel, szóval ha valaki igényt tart rá, szívesen továbbadom! Gyûjtõi verzió, és júli 14-én vettem, vagyis aug közepéig még ingyen lehet vele játszani.

lehet h "anyu" 😄

Seithennin
nembaj apu legalább értelemben túlszárnyaltalak -.-

ahh bocs, a haveroknak szoltam be, nem kimondottan neked, de orulok hogy tetszett, kisfiam
;d

anti hero

Seithennin
szerintem mindenképpen el fog készülni az aoc a kérdés hogy mikorra és hogy emnnyi játékos marad és vagy mennyien jönnek vissza majd kiderül én tuti itt leszek majd😛

dr Kotász
Vannak ott magyarok, sõt egy elég nagy magyar guild is, eztolvasd el.
Igazából nekem is egy közepes karim van, ikább proci meg memória igényes!
Corinthia serveren magyarokat keresek!
BEAST
meg nincs dx10 a jatekban, mindenki dx9-cel jatszik 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

én szivesen kiprobálnám ezt a játékot cask akkor a gép igénye mint 1 hegy ugy hogy a közel 5 évben nem álmodozhatok rola, meg dx10 huu hát ez nálam a kanyarba sincsen:S remélem lesz vmi patch amivel meg majd dx9-el is

ööö WoW for ever!:D

Valaki nem játszik a corintia serveren?, eléggé egyedül vok!
én csak azon csodálkozom, hogy te még mindig hiszel a csodában -.-