12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#6735 sokkal több szinte mindíg kerget valaki :) -
Cence #6734 jaaa
igen a Furyn mint szerveren több játékos van mint Aqualonián -
Tababo #6733 Lehet én tettem fel hülyén a kérdést.A népesség több e a Fury-n?
Szal több ember játszik a Furyn? -
Cence #6732 pure pvp ^__^ -
#6731 nomeg mi nem pve guild vagyunk mint az Enslave -
Cence #6730 hát szerintem 25 de majd meglesem nektek furyn szerintem kevesebb magyar van mint aqualonián nem tudom megmondani igazábol toborozni majd most fogunk el kezdeni eddig csak haverok jöttek szoval majd ezután tudok véleményt mondani nektek. hallottam felöletek mephisto :) sajnálom is meg nem is igazábol hogy ilyen kevés magyar játszik, sajnálom mivel igy egy jó társaságra kisebb az esély viszont más mmok bol tapasztalatbol tudom, hogy magyar guildot nem lehet összehozni normálisat. van egy társaság pár fővel, de nagy jót sose lehetett... -
Tababo #6729 A fury-n szerintetek többen vannak mint az aquilonia-n?Még nem voltam a Furyn ezért kérdezem. -
mephisto11 #6728 mi kb.50-en vagyunk...Enslave guild... -
#6727 Na de mégis?Hárman? 5-10? 15-20? 25+? -
Cence #6726 pf hát igy fejből megnem mondom de gyarapszunk elég szépen, ventrit is kezdik használni az emberek szóval ninsc panaszra okom :) -
#6725 Hány fős a guild manapság? :) -
Cence #6724 kihaltunk? :o
amugy a Fury-n lévő Magyarokat szívesen várjuk a Death Wish Guildba pm me vagy az alattam lévő emberre (Jeff re) -
#6723 Írj rám estére és beinvellek Viledj most nincs kis problémája van de az élet nem áll meg
Mortein,Paradicsom,Vape
ma este 9 fele leszek -
RaSzTaH #6722 netes böngészés során találtam ezt a hírdetést, hátha valakit érdekel :)
Conan + 60 napos game card 5eFt ~Conan + 60 napos gamecard olcsón -
#6721 Hmm... a klánvezérnek lejárt az accountja? -
Cence #6720 Viledjet ne keresd most nincs feltöltő cardja és lejá
rt az accja írj pm et nekem forumon ha érdekel és adok ventrit ahol megtudjuk beszélni az invet :) -
#6719 Ajánlom a Death Wish nevű magyar klánt, a vezető neve Viledj. Keresd ingame. -
#6718 Üdv! Hétvégén kezdtem el trialt, egy assassin-al, nagyon bejön a játék, elég valószínű, hogy ha lejár a trial accom, megveszem és folytatom. Mivel egész olcsó a többi mmo-hoz képest, ráadásul végre valami felüdülést nyújt az unalomig sulykolt sablonok közt. Ezért szeretném kérdezni, hogy én sajna a Fury nevű szerverre mentem, van ott is ilyen nagyobb magyar guild? Ha igen, be lehet jutni 20-25-ös szinten is? Jelenleg 22 vagyok. Viszont jól jönne 1-2 tip vagy ilyesmi játék közben, vagy ha vannak azonos szintűek, együtt questelni, mert állandóan begyaknak 4-5-el magasabb szintűek, néha questet se tom felvenni, vagy leadni mert közbe agyonvernek. :D
Köszi a választ. -
Cence #6717 mindegyik game tartalmazza az ingyen 30 napot függetlenül attól hogy feltüntették e azt vagy sem, kivéve ha bontott a game akkor sose lehet tudni, tudom ajánlani veterát esetleg én onnan vettem bontatlanul tehát zsír új volt 2400 Ft ért (viccesen olcsó volt) -
navahok #6716 Amit a CD galaxisban hirdetnek 6000ért AoC-ot az is tartalmazza a 30 napnyi játékot (a leírásából nem úgy vettem ki), mint az amit az 576-ban kapható 11000 Ft-os AoC. Jó tudom ha venni kell mellé 4000ért 2 hónapos feltöltő kártyát még így is jobb, csak szeretném tudni. -
Cence #6715 szerintem nincs... eredetileg ez is annyi csak most 50% os leárazás van mig a fejlesztők vissza nem vonják (gondolom igazából most akarják beinditani a gamet) -
#6714 ui:
Trialt leszedtem,megnézem milyen lett -
#6713 az szép...
még a WAR GC is 7.000 Ft :)
Eléggé kevés előfizető maradhatott,nincs erről vmi info? 100-200ezer? -
#6712 4000ft a 2 hónapos feltöltőkártya LINK -
Cence #6711 mégegyszer? ha 1x megvetted csak fel kell töltened az accod -
#6710 account managerben ingame passwordot allitsd be -
#6709 15gigát foglal a trial telepites utan.
Regeltem (trial) de nem tudok belépni a játékba, valaki tudna segiteni ? -
#6708 megnéztem a conan trialt, ahhoz képest hogy megjelenés után 1 hónappal mert játszhatatlan volt lowon, most majdnem wow szinten folyékonyan fut high beállítással, mediumon meg tökéletesen ugyanazon a gépen is (c2d 3.2, 4g, 2600xt). de még 1x megvenni túlzás lenne :x -
#6707 MI az a sok jó ? :P -
#6706 mortal online -
Cence #6705 MagyarOrszág? -
#6704 Egyedül ami érdekel a jövőben megjelenő MMOk közül az az MO :p -
Pio #6703 A trial kis híján 12 gigát. -
navahok #6702 Sziasztok, a trialt feltelepítve, gondolom utánna még patchet is tölt magának, végül mennyi helyet fog foglalni a vinyón?
előre is kösz a válaszokat. -
Pio #6701 Na tessék, pedig azt hittem, hogy rajtam kívül minden WARos Darkfallozni ment :D -
#6700 Lebuktál! :D -
mephisto11 #6699 na erről van szó! -
#6698 Körülnéztem neten és tényleg mindenhol csak a jót olvasni a gameről. Állítólag ez az új game director Craig Morrison vagy ki is jót tett a játáknak, mert amióta itt van rengeteget fejlődött. Ahogy elnéztem az 1.0.5ös patch kint van már testen, amiben végre teljesen átalakítják azt a béna statrendszert. Lehet feltöltöm nemsokára accot én is -.- -
Cence #6697 hát a commanted és egy két más dolog is gondolkodtatásra késztet, ugyhogy most gondolkodom valami máson bármilyen ötletet tanácsot szívesen fogadok :D -
Tababo #6696 Bocsánat nem akartam elvenni a kedvedet.Nagyon élveztem a Barbárt.Látványos kivégzései vannak és erős PvP-ben is.Barbár,assa,hox...nekem ezek a kedvenceim.:)