Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seithennin
olyan szépek a napjaim ha 1 ilyen gyökér megszólal, azaz hogy megszólal az túlzás böfög valamit -.-

BEAST
<#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gyertek wowozni nubok -.-

anti hero

raziel.
soon <#idiota>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
ja igen sry :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
very soon!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Elõzõ hétre ígérték...azt nagyon tudnak csak sajna nem lett ebbõl se semmi 😊 Majd lesz valamikor (soon).

sziasztok
nem tudja vki még mindig nincs vmi trial verzió?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

BEAST
Tudtommal a cast concentration meg mindig bugos, vagyis eleg egyetlen egy pontot tenni ra hogy teljesen vedett legyel... a tobbi skill mukodik, az ilyen hp/stamina/mana regenes skillek csak rest alatt mukodnek. A futasra vonatkozo skillek is mukodnek, bar 100 pontonkent 1% valtozast jelentenek.

Pari
Kerdes:

skillek kozul mire erdemes adni (pl egy Tos,vagy ranger tekinteteben)

(nem aze kerdezem mert huje vagyok es nemtom eldonteni, csak olvastam tobb helyen, hogy egyik masik nem mukodik, vagy total felesleges ra adni, mert nem hasznal,de lehet hogy azt meg beta vagy javito patch elott irtak, es nemtom, hogy mire koltsek...cast contetration muxik? mana regen?) elore is koszi

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

TDC Geronimo
Jaja. Már be is jelentették a kieget 2009 elsõ felére 😄DD

Hova lehet ezt még fokozni nem tudom.

Ne adjtátok fel, csak észbekapnak - biztos megilletöttek egy kicsit a srácok a nagy player tömegtöl 😊 + az sztem a kisebbik gond, h nagyobb szinten alig van kiépítve a játék...na mind1.

TDC Geronimo
Guild city megrekedt t2nél. Progress meg semmi, mivel 80 után nem sok ember játszik. Azt hogy mennyien vagyunk meg nem mondom, mert naponta 2-3 ember jön de ugyanannyi is hagyja abba a gamet.

Torzonborz
Elderath furyn mennyien vagytok ? progressben hogy álltok ( radi , guild city/battle keep) ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Én se sajna oO

Torzonborz
hmm tegnap du néztem a fórumot azóta csak 3 üzi. hehe ennek is annyi. vhol azt írták hogy 100k-ra teszik az aktív elõfizetõk számát 😄 nem tartom lehetetlennek.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

raziel.
Nekem nem csinál ilyeneket, nem fagy, nem lép ki.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

ToS + barmilyen melee.
Ha meg caster alatt mage archetype-ot ertesz, akkor guardian es demo/necro/HoX

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

0Fritz0
1. Notit nem játékra.
2. Van némi különbség a grafika terén.

De persze attól még bugos, mint állat.
A kérdõívbe bele is írtam a srácoknak, hogy egész pofás bétát adtak nekünk. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

edios
Nekem is csinált ilyeneket, már fel is hagytam a notiról való próbálkozásról. (Wow pedig maxon is szépen ment<#rinya>)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

BEAST
Ez AoC... ha be is jutok rogton egy hiba fogad amit termeszetesen rogton jelentenie kell a kliensnek(bar ez mar egy ideje igy van), csak annyi valtozott hogy az utolso patch ota teljesen kifagy es semmire sem reagal :s

TDC Geronimo
Patch óta van ez sok embernél. AoCal van gond nem a rendszereddel. Megint egy "jó" patch volt <#hehe>

Jockey
egy kérdés, csak nálam fagy ki masszivan vistaval együtt a gamma, vagy másnál is vannak ilyen gondok?
álalába csak power gomb segit, nemtudom ez aoc vagy rendszer gond? eddig nem vlt ilyen, pecs óta tapasztalom

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Running
egy tank meg valami nyomi pap

Seithennin
szerintem a BS HOX is nagyon jó páros elsõkézbõl mondhatom😊

[HUN]Crassus
Köszi!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Pari
es melee+caster duoban mi lenne a jo?

AoE duot lenne celszeru nyomni, ugy lehet a leggyorsabban fejlodni.
Leggyorsabban sztem a ToS+necro fejlodik, de jo duok meg:
ToS+demo
ToS+PoM
PoM+demo
PoM+necro
Kb ebben a sorrendben.
Turheto AoE classok meg: HoX(iszonyu terulet root, kicsi de megis AoE sebzes), waylayer archer(sok ido elokesziteni a lovest, de akar 10+ mobnak is leveheti a 70-90% hp-jat 1 lovessel)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Calloused leather : Eiglopian mountains, NE van 3 ape tabor, ezeket nonstop lehet farmolni, ha nincs ott senki, nekem 3 ora alatt 180 jott, Silk meg elegge olcso, jobban jarsz ha farmolsz meg plusz 60 Calloused leathert, eladod olcsoer gyorsan es veszel belole 200 Silk-et.

[HUN]Crassus
Calloused leather meg Silk lelõhelyet tudtok mondani? olyan kéne ahol dobják ezerrel a cuccost😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Pari
Udv mindenkinek,

szeretnek tanacsot kerni, hogy atm melyik a legjobb duo felallas aocban?
en a conq+pom-on gondolkodtam, ti hogy latjatok?

TDC Geronimo
Én tegnap elküldtem már, mailbe küldték nekem.

Torzonborz
AoC kérdõív , töltéstek ki minnél többen. Talán lesz vmi hatása , talán...

Eladó egy Age of Conan account 6 ezer forintért. Az ingyen hónap már lejárt. Ha kell, dvd, doboz, kézikönyv, számla sértetlenül megvan.

Scammerek kíméljenek.

En a kezdetektol fogba 1 megaval szedtem a peccseket, egyszeruen ilyen jo a peccser (server?).

nekem is ilyen gyors a patch.
van egy 13as Dark templar-om, nekem tetszik, szerintetek jó nagy szinten?
és mennyi idö kifejlödni kb 80ra?
😊

TDC Geronimo
"a kutya nem kiváncsi már erre" Erre tippelek

Botond
500al szedi a patcht. Vagy iszonyat sávbõvítést csináltak, vagy a kutya nem kiváncsi már erre. 😊
Még most sem késõ...

MarkBlade
Már csináltak 😊
Seithennin
csíterr😄 (csak viccelek😛)

Lol, tegnap játszottam, white sandon voltam egy altommal és bazki 0!!! hp-n éltem túl egy csatát. 😊)) Mndom ilyen nincs, ott néztem egy darabig, hogy van ilyen, aztán mire eszembe jutott hogy screenshot, már regenerálódtam. 😞

Jockey
és az attack spd-el fognak csinálni valamit vagy marad így?
mert ez alapján sok 1h user nagyon nagyon morcos lesz..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Seithennin
én is bf eztem jó klánnal és valóban ott kuss volt a nevem mert 1x kifizettem és ennyi itt viszont mi tartjuk fent a játékot mivel a mi pénzünkbõl él az egész, ergó elvárhatjuk hogy kinyalják a kis seggünket😄 de ettõl függetlenül, szerintem nem annyira vészes a helyzet kivéve hogy kevés a quest nagyobb szinteken de kb ennyi amit nagyon nehezményezek (majd ha már oda értem)

MarkBlade
Irogattuk hogy a nõknek el lett baxva az attack speedje /lassu lett/ ezért lenerfelték a férfiakét is most 😊 bug javítás..
MarkBlade
Nálam is van ilyen bug néha elõjön néha nem 😞
Torzonborz
nekem eddig nem volt ilyen. sõt még crash sem nagyon erre tegnap raid alatt többször is . 😞 erghh

Running
Ez nem mostani bug, régebben is volt már.

Torzonborz
tegnap harvestelgettem poitainben . pacigolok nagy nyugodtan aztán egyszer csak belém köt 1 miniboss. lóról le , lóra fel pattogok össze vissza s mire normálisan megálltam elõtte a fél hp-m már el is illant s "kedves" fc múlt heti assa nerfjének köszönhetõen már esélyem se volt a túlélésre. szééép.
az tény hogy ebben a peccsben végre volt pár hasznos újítás de ha nem mellõzik az állandó bugbehozatalat akkor még kevesebben maradnak 😞

Running
Én nem fizetek, haverom bankkarijáról vonja és még egy vasat se adtam neki, aszem a kitartott ribanca lettem. Habár még nem kért semmit. <#nevetes1>