12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Pio
    ...akkor ha valaki a trialban - ami nyilván csak az első néhány szintet jelenti - izomtibor akar lenni, annak a barbár ajánlott ezekszerint? :)
    Mondjuk assassinnal startoltam és eddig azzal se volt semmi gond, de megnézném, hogy mennyire erősebb nála a "legerősebb" egyelőre szigorúan pve/játékeleje tekintetében.
  • Cence
    ne mondd kezded elvenni a kedvem a barbártól >_<
  • Tababo
    Sziasztok!
    Már a kezdetek óta játszok napi szinten.Igaz a játék nagyon bugos volt és nem akarok hazudni naponta találkozni 1-2 jelentéktelen bugal de ez a játék már rég nem az amit tavaly a piacra dobtak.A funcom-os srácok rengeteget javítanak rajta(naponta,hetente).Nemrég kijött a dx10 és nagyon szép lett.

Amit tapasztaltam a kasztokról.:

Ranger:Erős pvp kaszt,sokan játszanak vele,szerintem azért mert könnyű vele pvp-zni.Nekem legalábbis az volt.Én hamar meguntam.

Bear Shaman:mephisto11-et idézem:"igaz nem könnyü vele játszani mert tényleg jójózni kell a szemnek és a kéznek a sok spell miatt de ha valaki tud vele akkor nagyon jó mindenben!!!a barbárnál jóval nehezebben játszható de brutális!!!"

Tempest of Set:A legjobb pvp kaszt.a lvl80-as Dark Templart úgy veri le hogy mire összeroskad a DT a ToS max hp-val jön ki a harcból.
    Mondok mást:lvl47 ToS vs lvl54 guardian,kb 10 perc harc után a guardian futott.:)

Barbarian:Kezdetben nagyon erős de a végén kicsit gyenge.

Herald of Xotli:Battle-Mage.Nagyon szerettem vele játszani.Nem nagyon tudtam megunni.PvE-ben ő az ász.Sokat soloztam vele.Látványos featek,kombók.Nagyon szeretem.PvP-ben nem nagyon próbálgattam.

Assassin:Ez a főkarim.Lopakodós,settenkedős,hátbaszúrós,ha gáz van gyorsan futós.Nem a legjobb pvp kaszt de megállja a helyét pvp-ben és pve-ben is.XD

A többit nem nagyon ismerem nem játszottam velük.

Csak ajánlani tudom a játékot érdemes kipróbálni.

• Cence
    nekem eddig bejön a game, nem csalódtam benne :)
  • foxxi
    Azértse!
  • TDC Geronimo
    Jó későn jött bár tény, hogy most van a game ilyen állapotban. Rengeteg fórumon olvasni pozitív véleményeket és hogy mennyien mennek vissza/próbálják ki.
  • Rage47
    TRIAL
  • TDC Geronimo
    Relaunch trailer? :D
  • Jockey
    még mindig op a craftolt rucik a normál dropokhoz képest?
    Én kb 1,5 hónapja belogoltam, de a bs-m bebaszták 3 sec a alatt, gyak. insta haltam..
  • mephisto11
    nálam a bs a tuti befutó!igaz nem könnyü vele játszani mert tényleg jójózni kell a szemnek és a kéznek a sok spell miatt de ha valaki tud vele akkor nagyon jó mindenben!!!a barbárnál jóval nehezebben játszható de brutális!!!én is a lopakodást hiányolom nála semmi mást!jó lenne ha nem fogyna a stamina hide-ba!
  • Cence
    jah assassinon barbáron meg hoxon gondolkodom igazából
  • Jeffjohnson
    Egyébként nem tudsz rosszúl választani pl : Viledj (Assassin) múltkor mesélte ,hogy nem tudott megölni egy Conquerort akit viszont egy Barbár simán megvert Viledj meg a Barbárt. Egy a lényeg olyat válassz ami a te játékstílusodnak a legjobban megfelel pvp guildbe jössz tehát 1v1 ritkán lesz :)
  • Jeffjohnson
    kis szinten a barbár az egyik legerösebb class. Mivel ö is rogue tud lopakodni stamina vesztés nélkül rengeteg CC-je van (stun ,knockback stb.) dps-e majdnem akkora mint az assassiné viszont armor-ja kicsit erösebb (light) 80as barbárok azt mondják nagy szinten kell hozzá skill ,hogy igazán kemény legyél vele.
    Ja a Tempeströl még annyit ,hogy nagyobb méretü pvp ben könnyü célpont hamar hullik ha páran rámennek csak 1v1 ben tápos.
    Igazából az a kérdés te mit szeretnél?
    Conan nagy újítása a combo rendszer és azt csak közelharci karik tudják nyomni meg a ranger igaz ezekhez kell a legnagyobb gyakorlat is.
    Ha ütésálló közepes dps karit akarsz akkor a soldierek közül válassz (Conqueror,Guardian) Dark Templart ne mert a ballance patch-ig elég hurka bár van néhány ember aki atomkemény vele.
    Ha rambo akarsz lenni aki berugja az ajtót és mindent szétcsap akkor HoX,Assa,Barbár hátrányuk ,hogy könnyen hullanak és nagyon kell velük pörögni 1 valamit rosszul nyomsz el akkor halott vagy de bárkit legyöznek.
    Ha szeretsz az ellen elöl futkosni és eközben szétszivatni akkor Necro,Demo,Ranger hátrányuk ,hogy ha az ellen közel ér akkor hamar véged van.
    Maradtak még a healerek általában az elsöszámú célpontok Bear Shaman bírja legjobban közülük a közelharcot. Priest of Mitra a játék legjobb healere.
  • TDC Geronimo
    "Többiröl nincs tapasztalatom ill. csak annyi amit olvastam a Tempest of set a conan tápcsíter classa ami egylövéssel le tud szedni valszeg nerfelni fogják legalábbis elegen sírnak ahhoz ,hogy ez bekövetkezzen. "

Amikor 8 hónapja abbahagytam ugyanez volt a helyzet. Látom figyelnek a balancera :D
  • Cence
    és a barbár? :D
  • Jeffjohnson
    Bear Shaman: Healer class méghozzá közelharci kis szinten gyenge de egyre erősebb lesz minél nagyobb szintü. Ha megtanulsz vele játszani baromi erös nem éppen az 1 gombos class-ok közé tartozik polipkezüek elönyben.

Herald of Xotli: Nagyon élvezetes class közelharci mágus, meglehetösen nagy dps viszont mivel mage ezért papírból van át tudsz alakulni rövid időre démonná ekkor emelkedik a sebzésed akik közelében vagy folyamatosan sebzödnek stb.. Ha szereted a pörgös karikat akkor a HoX jó választás.

Assasin: Viledj mesternek a mainje kérdezd őt :D szerintem nehéz vele fejlödni de ahogy olvastam 80as szinten az egyik legerösebb de a HoXhoz hasonlóan papírból van. Rogue class ezért lopakodni tud anélkül ,hogy fogyna a staminája (minden class tud lopakodni).

Ranger: medium páncélos íjász lassítással, csapdával stb...Assasinnál kisebb sebzéssel rendelkezik .Ranger is rogue class ezért ö is tud stamina fogyás nélkül lopakodni. Van track skillje amivel a körülötted lévöknek a nevét és töled mért távolságát írja ki még akkor is ha éppen láthatatlanok (lopakodnak).

Többiröl nincs tapasztalatom ill. csak annyi amit olvastam a Tempest of set a conan tápcsíter classa ami egylövéssel le tud szedni valszeg nerfelni fogják legalábbis elegen sírnak ahhoz ,hogy ez bekövetkezzen.
  • Jeffjohnson
    Fórum linkek:
    Aoc Europe
    Aoc US
    érdemes megnézni öket sok okosság található és kb. helytálló képet kapsz a class-ok erösségéröl.
  • Cence
    + demonologist -ről
    + és a tempest of setről :)

de ha van vmi oldalt adtok ahol minden fent van az is jó
  • Cence
    tudna valaki nekem mesélni a következő kasztokról:

Bear Shaman
    Herald of Xolti
    Assassin
    Ranger

köszi
  • Torzonborz
    "párja nincsen mmo-ban számomra ennek a játéknak a piacon" itt a lényeg ;)
    mindenki azt élvezze amivel játszik.
  • mephisto11
    jah és mégvalami azt meg hogy nem igy jött ki hanem bugos volt nem érdekel már!!!az a mult!ez meg már a jövő...a wow is bugos volt a kezdetekben mint állat...csak akkoriban nem volt más és tolta mindenki mégha szar is volt!manapság meg már finnyásabbak lettek az emberek mert megszoktak valamit és abból nem engednek!a mérce magasabban van pedig a kezdetekben ez nem volt igy...ennyi!
  • mephisto11
    oks ezen nem veszünk össze!ha átmenne ez a társaság más játékra én is mennék velük!persze amellett párhuzamosan tolnám tovább a conant!kihagytam 3 hetet egyébb okok miatt és nem toltam de tegnap végre beloggoltam és olyan zsir érzés volt basszus!!!!párja nincsen mmo-ban számomra ennek a játéknak a piacon!!!Nagyon jó volt barangolni a bs-emmel egyet!mameg 2-3 raid is lesz délután!szétcsapunk mindenkit!!
    amugy észrevettem hogy jön sok uj arc a guildünkbe és ennek örülök!a rossz pletykákkal ellentétbe a jó is eljut mostmár sok játékoshoz és kipróbálja!abban egyetértettünk a srácokkal hogy aki most beloggol és kipróbálja ideragad...szerintem van jövője a gamenek!csak sokan ki se próbálják mert azt hallották hogy szar...de ez nemigaz!
  • TDC Geronimo
    Az lehet, de én arra a társaságra gondoltam, akikkel évek óta játszok együtt :)
  • mephisto11
    Hát a jó társaság az megvan nálunk az enslave-be!Már csak amiatt is megéri a játék!!!
  • TDC Geronimo
    2 napja is bent voltam a játékba haver accjával. Valahol tetszik ez igaz, mert tetszik a harcrendszer meg a grafika, de arra nem elég hogy elő is fizessek rá. A másik meg, hogy akiket ismerek és évek óta együtt játszok azok közül se vágna bele senki újra és én MMOt legfőképp a társaság miatt játszok.
  • Torzonborz
    a kérdés jogos. engem speciel alapból szinte mindegyik mmo érdekel ( kivéve a keleti mangás ingyé bigyókat ) s azok is amikkel játszottam de már nem tervezem a visszatérést. egyszerűen érdekel a sorsuk , az hogy mi hogyan változik benne mi az aktuális helyzet stb.

a beszólásaimat meg nem mindig kell véresen komolyan venni lásd #6653
    itt azért erős szarkazmus is volt benne :P
  • mephisto11
    Akkor ezt megbeszéltük úgyérzem!
  • mephisto11
    Rendben!Semmi gond evvel!De akkor kérdem én minek irogat ide olyan akit nem érdekel és nem játszik vele????Figyu engem sem érdekel a WHO meg a WOW sem ezért nem is irogatok azokba a fórumokba!!!Mert mi értelme lenne?Semmi!Ennyi!
  • Torzonborz
    ja dac, aha. az meg se fordul a fejedben hogy az embert esetleg már más mmo érdekli / köti le ?
  • mephisto11
    háhá!Ez a dolog észrevettem nem bir megfordulni emberekben!!!Most nem csak gero-ra gondolok...A kezdetek óta folyamatosan találkozok olyan fórumozókkal akik valaha játszottak és abbahagyták valamilyen okból...de még a mai napig irogatnak róla és kerülgetik!de be nem loggolnak mert ki kell tartani a fél évvel ezelötti gondolataik mellett!Többször is irtam már (ez az én véleményem)nem kell rini a régi sérelmeken!tudni kell otthagyni azt ami nem jött be!de tudom nehéz dolgok ezek mert valahol tetszik a game igaz?csakhát a dac nemengedi hogy...háhá az a szemét fánkom jujde elszúrta...
  • Jeffjohnson
    Az mind1 honnan veszed ha jól tudom akkor az újaknak jár. Chat ablakba beírod ,hogy /claim és berakja a táskát is meg a mamutot is az inventoridba (csak legyen elég helyed). Egyébként minden karakterednek jár a bag+mamut de a mamutra csak 40es szinttöl tudsz felülni.
  • Nuclearity
    üdv, ha most veszem meg veterárol v bárhonnan a mamut és a bag mindig jár? és ha a mamut jár akkor bag is jár vele tutira?
  • Torzonborz
    sajnos nem marhaság. fukkcom tett róla hogy a többséget többet ne érdekelje a játék :( bármennyire is jó már. pedig jó mert az aktív játékosok aztat mondják vala.
  • Botond #6662
    Marhaság. Wow-ot is otthagyja sok ember, amikor belaposodik, aztán visszamennek, de láttam már ilyen who playerrel, daoct se egyszer hagytuk abba, miben lenne más aoc? Ha ütős a játék akkor azt kell tolni, azért mert kiadáskor szar volt azért akkor hagytuk abba, most ha jó akkor jó. DX10 kliens már csak teszt verzió. DX9el is gyönyörű, és mmoban nem a gfx a lényeg szerintem.
  • TDC Geronimo
    Az a baj, hogy ezzel eléggé elkéstek. Azokat az embereket, akik egyszer otthagyták nagyon nehéz visszacsábítani, főleg így, hogy elég nagy a választék. Endgane content, dx10...hát igen most kerültek azok bele, amiket ígértek annó, dehát kapkodniuk kellett a kiadással ugye :s Mondjuk a dx10es kliens ugyan olyan szar, mint volt a 9 megjelenésnél szal annak is kell 1 év mire játszható lesz :D
  • Botond #6660
    Most nagyon hypeolják. Ha ilyen állapotban adják ki, akkor whot nem vesz senki, azt olvasni itt ott. Lesz egy kis időm én is megnézem megint szerintem.
  • Jeffjohnson
    hát akkor kis kalap irány a főtér és.........táncolj bazze
  • Cence
    jeffy a hétvégén tom kiprobálni a gamet ugy néz ki, utána tudok mondani rá bármit is hogy megveszem e vagy sem, ha tetszik akkor már hétfőn megveszem (v a héten) pénz kérdése, nálam nicns ugy mint ahogy mondtad h 1 hétvégén nem iszok mert alapbol nem iszok :D

szóval ha bejön akkor max 1 hét és megvan ha nem akkor koplalok :D
  • TDC Geronimo
    60-70ről 15-20 fps :D Igaz mégszebb lett meg minden. Majd 1 év múlva fut ez is úgy, mint a dx9es kliens, ahhoz is annyi kellett :d
  • TDC Geronimo
    dx10test kijött livera látom? Haver accjával meglesem -.-