12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Jeffjohnson
    Hát a Fury már csak ilyen :D
    Ha Aqulonián maradsz akkor az Enslave-et keresd.
  • Tababo
    Nekem elég volt ez a pár nap Fury.Semmit nem tudtam csinálni.Komolyan mondom 5 lépést nem tudtam megtenni mert folyamatosan támadtak.6 szinten 25ösök támadtak be folyamatosan.Azt nem értem ez nekik miért jó?Semmit nem nyernek vele.Nehezen felküzdöttem magam,gondoltam magamba kis naívan hogy megyek partyba...ééééééés mindenki elutasította.Az "agyasabb" játékosok nem is válaszolnak mert ahoz is hülyék hogy írjanak bármit is.
    Elmesélem a legszebb jelenetet.:13as voltam már,gondoltam megyek questelgetni kicsit.Nem viccelek 5en támadtak be és 20körüliek voltak..Nem számított hanyas szintűt támadnak.Órákig csinálták.
    Néztem a minigamet...semmi.1szer tudtam minigamezni mert ahoz meg olyan hülyék mint a seggem.

A globálba szerdán végig ez ment..."FUCK YOU FUNCOM,FUCK YOU FUNCOM,SHIT FUNCOM,FUCK YOU FUNCOM...FUCK,FUCK,FUCK...GO TO AION BETA...GO TO AION BETA...

Mi a faszért játszanak ezek ha ennyire utálják a játékot?...Huzzanak azzal a koreai,manga nfos tucat szarral játszani és szopják le magukat REPÜLVE!

Az Aquilonian vagyok megint és itt is vannak barmok de javarészt normális emberek.Vannak Rp fanok aminek örülök a pvp-t okosabban nyomják és még lehetne sorni a különbséget.
  • Jeffjohnson
    Ha Fury-ra jössz akkor írj rá:
    Cenci,Paradicsom,Viledj,Khurea karikra és beveszünk és szivesen segítünk
  • domy75
    Köszi a válaszokat. Akkor ha nem muszály most még nem, de később megveszem biztosan. Tudtok valami jó szerót ajánlani ahol sok magyar van és tudnak segíteni egy kicsit? Sajnos még kezdő vagyok ilyen játékok terén.
  • Cence
    nem kell megvenned a játékot hozzá mindenképp, veszel 1 feltöltökártyát és feltöltöd az accod vele ilyen egyszerü
  • Jeffjohnson
    Vatera-t(3500Ft) vagy a Cdgalaxist(6000Ft) ajánlom ha meg akarod venni a játékot feltöltőkártya ha minden igaz még mindíg akciós a cdgalaxisban (4eFt 60nap)
  • Jeffjohnson
    Igen
  • domy75
    Köszi az info-t. Mindenféleképp megveszem. Még egy kérdésem lenne. A meglévő accountomat, amit a trial-al csináltam, hogy vihetem tovább ha megvettem a játékot? Egyszerűen csak a Funcom bejelentkezés után a "Use a key-nél" beírom a game dobozában levő kódot vagy egy feltöltőkártya kódot?
  • Stigmata
    a játékot mindenképp meg kell venned, de jár hozzá egy hónap ingyen :)
  • domy75
    Sziasztok, mivel regelve voltam a fileplanet-on 14 napig ingyen játszhatok a játékkal. Nagyon megtetszett és azt szeretném kérdezni tőletek hogy ha veszek feltöltőkártyát tudok játszani tovább vele? Vagy mindenféleképp a játékot is meg kell hogy vegyem? Köszi a válaszotokat.
  • Cence
    igen tuti
  • Cence
    DW = Dual Wield tehát a 2 1 kezes kart

hát, hogy melyik jobb nem tom, igazából ahol én vagyok ott még az 1 2 kezes jobban sebez de elképzelhető, hogy nagy szinten a 2 db 1 kezes jobb dmg lesz mint az 1 két kezes mint barbárnál
  • Tababo
    illetve pvp-re melyik jobb a conqnak két fegyverrel vagy kétkezes fegyverrel nyomulnia?
  • Tababo
    A conq-ot nerfelik?Mi az a DW?
    A barbár tuti hogy kap charge-ot?
  • Jeffjohnson
    Carnage Changes

* Bladeweave's cooldown has been increased from 20 seconds to 40 seconds.
    * The Defiance ability has been unlinked from Furious Inspiration - you now no longer need to have Furious Inspiration running to be able to use Defiance. The amount of healing gained from Defiance has been very significantly increased, however, the time before you can be affected by another Defiance has been increased to 30 seconds (the re-use timer of Defiance remains at 60 seconds).
    * The amount of stamina and mana gained from Improved Defiance has been increased. The implementation of Defiance and Improved Defiance has been changed, so it is now possible to see the base amount of health/stamina/mana gained when inspecting the ability, and to see the upgrade % when inspecting the feats.
    * The Reaping Blade feat has been changed. It no longer grants a separate ability, but rather extends the duration of the Rend Flesh ability by 5 seconds. It is dependent on the Improved Rend feat. With Berserk Inspiration being added making it more possible to utilize Bladeweave, we felt that Reaping Blade had became significantly less useful.
    * Conquest. This has been replaced with the Ability Berserk Inspiration. Allows the player to stack Furious Inspiration via normal weapon attacks, but they cannot proc the team Resurrection effect when at 10 stacks. Canceling Berserk Inspiration removes all Furious Inspiration stacks. Feat points increase the proc rate.

Brute Changes

* Death’s Door: This feat increases the Protection and Immunity Rating of the Battle Cry: To the Death.
    * Blessed Conquest has been changed to no longer apply the War Fatigue debuff after you use the ability.
    * Guardsman Feint - Changed to increase the Conquerors armor by 2/4/6/8/10%
    * Two Handed Master: This has been replaced by Ruthless Assault. Every time the conqueror crits the crit chance is increased for 10 seconds. This can only happen once every 15 seconds. Additional feat points in the line increases the critical hit chance bonus.
  • Jeffjohnson
    Soldier – General
    * Irritate: New innate taunt ability to all Soldiers. This ability is received at level 15.
    * The natural health regeneration given by the general feats Recovery and Lifesaver has been significantly reduced.
    * Stone Skin - Changed to increase the soldiers magical protection. Iron Skin has been changed to increase the soldiers armor. The bonuses from these feats scale with the player's level.
    * Guardian/Conqueror/Dark Templar - The way that Sadism/Vengeance/Furious Inspiration triggers has been tweaked, and you will now gain these bonuses when the person in your team being attacked is your own class (previously if you were grouped with a Soldier of the same class, you would not gain your appropriate buff - now you will).

CONQUEROR
    * Death’s Door: This feat increases the Protection and Immunity Rating of the Battle Cry: To the Death.
    * Bladeweave's cooldown has been increased from 20 seconds to 40 seconds.
    * Blessed Conquest has been changed to no longer apply the War Fatigue debuff after you use the ability.
    * The Defiance ability has been unlinked from Furious Inspiration - you now no longer need to have Furious Inspiration running to be able to use Defiance. The amount of healing gained from Defiance has been very significantly increased, however, the time before you can be affected by another Defiance has been increased to 30 seconds (the re-use timer of Defiance remains at 60 seconds).
    * The amount of stamina and mana gained from Improved Defiance has been increased. The implementation of Defiance and Improved Defiance has been changed, so it is now possible to see the base amount of health/stamina/mana gained when inspecting the ability, and to see the upgrade % when inspecting the feats.
    * Every rank of Feint Attack will now give -10% Slashing, Crushing, Piercing, and Poison Invulnerability.
    * Guardsman Feint - Changed to increase the Conquerors armor by 2/4/6/8/10%.
    * The Reaping Blade feat has been changed. It no longer grants a separate ability, but rather extends the duration of the Rend Flesh ability by 5 seconds. It is dependent on the Improved Rend feat. With Berserk Inspiration being added making it more possible to utilize Bladeweave, we felt that Reaping Blade had became significantly less useful.
    * Conquest. This has been replaced with the Ability Berserk Inspiration. Allows the player to stack Furious Inspiration via normal weapon attacks, but they cannot proc the team Resurrection effect when at 10 stacks. Canceling Berserk Inspiration removes all Furious Inspiration stacks. Feat points increase the proc rate.
    * Two Handed Master: This has been replaced by Ruthless Assault. Every time the conqueror crits the crit chance is increased for 10 seconds. This can only happen once every 15 seconds. Additional feat points in the line increases the critical hit chance bonus.
  • Jeffjohnson
    Ja a Dark Templar pedig megerösödik! Test szerveren már nagyban megy az 1.05 tesztelése
  • Cence
    joh és a conq mit kap? asszem nerfelik a DW t =/ bár jelen pillanatban még 2handeddel nyomom :D szal nem mintha érintene... :) várom az infokat Jeff és a többiek :P

mephisto és soul én megmondtam nem kívánok tovább részt venni ebben, ha akarjátok jeffivel folytassátok engem nem érdekel különösebben.

nem tudja valaki meddig lesz 3 990 Ft a gamecard? :D
  • mephisto11
    aztakurva!mitörtént itt tegnap óta?miből is pattant ki ez az egész dolog?én nem értem!de komolyan!szerintem olvassátok el figyelmesebben a hsz-emet és értelmezzétek át mert én nem ezt irtam!ki a tököm mondta pl azt hogy ti genkerek vagytok meg mittomén mit???ááá hagyjátok már...volt egy kis szakmai csevej és ennyi!minek kapjátok föl a cukrot egyből?
    egykét dolgot azért röviden kiemelek mert nem birom ki hogy ne:
    1.jeff irta (olvass vissza) hogy ti nem pve guild vagytok mint mi!erre én mivel nem válaszolta meg a kérdésemet rákérdeztem hogy csak az a pvp-s guild aki genkel éjjel nappal?hiszen mi is pvpzünk eleget!csak nem 20as karikkal hanem 80asokkal!tehát senki nem mondta hogy genkerek vagytok!!!
    2.mivel régi guild vagyunk van egy mag és egy összeszokott társaság!ez gondolom nem képezi vitatárgyát!mi már nem kiskarizunk mert nem abban látjuk az örömet!a guilden belül is a kisebbek össze szoktak verődni meg a nagyok is!ha már nagy vagy jössz velünk mint mindenki!
    3.én sem ismerlek jeff!sőt nem is emlékszem rád sajnos!de erről kár megint vitázni mert ennyi embert nem ismerhetsz meg pár hét alatt!ehhez idő kell!pl.van 15-20 fő akivel elkezdesz fejlődni.őket megismered és együtt játszatok!eléritek a 80at és jön másik 15-20 fő mondjuk akik 1es szintüek vegyesen.lehet beszélgetni meg kérdezni és ismerkedni de nem tudsz egy 20as karival velünk jönni én meg nem akarok 5.karaktert inditani!sokunknak van már sok 80asa...ha elérted volna a 80at köztünk és jössz velünk más lenne a véleményed!amugy nekem nem bassza a csőröm hogy más magyar guild is létezik sőt!és ezt most komolyan irom:én örülnék a legjobban ha sok magyar játszana és fönnmaradna a játék még évekig!az nem számit hogy a mi guildünkben van vagy a tietekben vagy máshol...a szóbeszédnek meg nem kell mindig hinni!az egy nagy baromság hogy olyan embert nem lehet ütni aki nincsen guildben!sőt azt kell ütni!a másik dolog ami idevág hogy ha megnézted a koslistánkat a szerveren lévő guildek nagyrésze rajta van!pár guild van csak akivel jóban vagyunk!cence de most komolyan!ird le hol irta soul azt hogy hazudsz?miért dühöngtök?mi a baj?senki nem irta hogy hazudtok!elolvastam a hszt és nem irta sehol hogy hazudsz csak leirta a véleményét!a másik meg hogy én nem mondtam soha rosszat rólatok mert nem ismerlek titeket!lehet hogy ha megismernénk egymást azt gondolnám hogy ti jófelyek vagytok,kitudja...de levit ismerem!és tudom hogy jó ember!Aki a barátja annak az utolsóját odaadja ugyhogy légyszi hagyjátok ezt a sárdobálást!hallomásra ne alapozzatok mondom!nah zárjuk ezzel le tudnák még regényeket irni de minek...
  • Jeffjohnson
    Igazad van bár 10nél többen vagyunk :) részemröl innentöl lezárva a dolog ha akar valamit ír privibe és megbeszéljük ventrin.

Beszéljünk inkább az 1.05 ös patchröl
    Barbár chargeot kap assa tovább erösödik Tos-t meg rommá nerfelik ja és a ranger továbbra is csak 70 ig erös
  • Burca
    Szep hogy az a maradek 10 ember aki jatszik ovodaskent vitatkozik :) Nem is tudom melyik guild lenne a csabitobb ha megujitanam az elofizetest :D
  • Jeffjohnson
    Levente!
    Én pontosan tudom ,hogy ki vagy mivel láttalak ventrin, sött én többet voltam fent mint te Viledj-et is ekkor ismertem meg mivel kutya nem volt fent rajta kívül (meg Lasses-en kívül de róla késöbb) de amikor fent is voltál egy szót sem szoltál hozzám többnyire mindíg külön szobába vonultál másokkal és 1x sem kérdezted mit akarok minek jöttem stb. úgyhogy ne kamuzz nekem aki hazudik az te vagy !!! Guild leaderként a helyedben szégyelném magam!
    Lasses (nem Laserda) ugyanakkor jött a guildbe mint én (késöbb Haakimra változtatta a nevét ventrin ,hogy ne keverjék össze) ö is ugyanazért jött át Fury-ra mint én és gondolom róla sem tudod kicsoda pedig ö is napi sok órát volt fent ventrin. Jelen pillanatban 5 en vagytok ventrin írjak neveket is vagy abbahagyod végre a hazudozást??? de tudod mit mondd ,hogy mikor leszel Ventrin mert most sem vagy és beszéljük meg!
  • Soulkiller
    Na akkor kérlek írd le ,hogy azt Mondtam ,hogy "Hazudsz"!

Jeff tény és való fogalmam sincs ki vagy mert biztos eltüntél a ködben.
    De nincs is kedvem erről beszélgetni veled.
    Ha tényleg fent lettél volna akkor tudnod kéne, hogy én is fent voltam és a ventrin is.
    Ugyhogy a te pinoccio orrod is van akkora mint az enyém:)
  • Cence
    nah akkor mivel én hazudok mert te ezt mondtad... szivesen megmutattam volna, rajtam kivül EGY ember volt ott... biztos hazudok egyértelmü... (talán rossz időbe voltam rossz helyen...) na mindegy hazudok hogy kevesebb magyar van a furyn, irtam is csak olvasni kellene a postokat :)
    nem mondtam h az emberek hova menjenek, nem toboroztam ahogyan TI SEM toboroztatok. a Különbség tőletek jöttek köpködni leszolni a MI guildunkat, mi pedig (nem mentség) folytattuk...
    (nem csodálom, hogy Furyról átmennek... bár a tapasztalataim szerint ez fordítva is igaz tehát azt sem hogy onnan jönnek át)

ez legyen az utolsó HSZ erről a témáról és legyen mrá vége

befejezni!!! :)
  • Jeffjohnson
    érdekes ,hogy mephisto11 szerint kb. 50 en vagytok de szerinted 75ember közé nem tudtam beilleszkedni miközbe ventrin egy átlag napon 6an vagytok most éppen (5-en)....na akkor ,hogy is van ez.... pinokkió akkora már az orrod ,hogy lassan a szobából nem tudsz kimenni
  • Jeffjohnson
    Azért látom személyeskedést csak sikerült beleírni a hsz-edbe de folytassuk csak a sárdobálást amivel csak az a baj ,hogy egy újonnan jövö embernek nem szimpatikus meghát ,hogyan akarsz te olyanra sárt dobálni akinek a létezéséröl még akkor sem tudtál amikor a guildben volt...

1. fogalmad sincs ,hogy ki vagyok!Mintahogyan azt sem tudod milyen karaktereimmel voltam bent a guildben velem személyesen soha 1 szót sem beszéltél.

2. nem azért nem maradtam a guildbe mert nem tudtam beilleszkedni jópár emberrel jókat mókáztunk WS-en megint látszik ,hogy azt se tudod ki vagyok mintahogyan arról sem tudsz semmit ,hogy miért mentem át a fury-ra.

3. azért jöttem el mert halottam miként megy a loot osztás 80on a dkp csak dísznek van a guildnek pedig semmilyen pvp ambiciója nincs (Battlekeep, pvp5 nincs siegen nem vesztek részt sött még guild nélküli embereket sem lehet megtámadni...megalol)

Jólenne ha a jövöben nem olyan embert próbálnál lejáratni akit nem ismersz.

Ventrin elérhetö vagyok bármikor ha problémád van velem (írj priviben és felmegyek) hamár akkor nem vetted a fáradtságot amikor a guildben voltam (kb.3hét alatt majd minden nap fent voltam)
  • Soulkiller
    Hmmmm. Látom elég szépen elfajult a vita.
    Na akkor én vagyok az Enslave guild vezér és nem toborozni jöttem meg nem szidni a másikat csak tisztázni pár dolgot.
    1- Maga a fury szerver népesebb viszont a magyar guild kisebb
    2- Az olyan állítások,hogy 1 insta van és azon is egy ember??? Azért te is tudod,hogy ez nem helytálló.
    3- Mindenkinek a saját dolga,hogy melyik szerverre megy.A furyról is jöttek át hozzánk nem is kevesen.
    4- Jeff azért mert nem tudsz beilleszkedni nem a másik 75 ember hibája (Ezen azért el kéne gondolkodni).Tehát ez a dolog nem arról szól,hogy A miénk a legjobb és nem is arról ,hogy szidjuk a másikat, hanem magáról a játékról.
    TEHÁT Jó játékot mindenkinek OTT ahol van
  • Cence
    kk persze h nem gond :) szivesen várunk
  • Cence
    ha nálunk kezdesz és kell guild whisper me
    ign: Cenci
  • Tababo
    Az Aquilonia-n játszok és azért questelés közben folyamatosan gyaknak.szal vannak elegen ott is.Nem az Enslave-be vagyok de ismerek onnan nagyon fasza srácokat.

Ha nem gond Cence akkor holnap jelentkezik nálatok egy Nekromanta bácsi.
  • Cence
    én se szeretek tankolni ennek ellenére conquert huzok fura mert meele karit se szerettem soha de a véres gamekban... :D

necrorol azt mondják nagyon tápos pvp ben
    kb ennyi amit tok rola :D
  • Tababo
    Holnap megnézem a Furyt.Necrót akarok indítani.Nektek mi a véleményetek róla?pvp?
    A tankok nem jönnek be.soha nem is jöttek be.a ranger és a tos nekem nagyon unalmas.az assát gyengének érzem.
    a BS-t imádom de nem akarok megint.

a necro még tetszik csak nem tudom milyen.

• Cence
    noh sry elragadtattam magam... idegesít ha valaki ugy beszél, hogy gőze sincs a dolgokról...
  • Cence
    ja igen még valami, GANK: honnan az úristenből veszed, hogy MI GANKELÜNKM? a pvpnek köze sincs a GANK hez.... de te(ti) biztos jobban tudod(játok) elvégre ti is pvp ztek =) Viledjet nem kell szóba hozni, tudjuk hol kezdett tudjuk, hogy tőletek jött sok más emberrel együtt (Biztos a véletlen műve :) ) de még valami AoC elött meg velem játszott más MMO val noh? :o
  • Cence
    nah látom kezdődik, nos akkor nem kell jeffnek hinni...

A Fury a játék egyik legnépesebb szervere... Forumon is utána nézhetsz hivatalosan. Nem kell, hogy csípje a szemüket meg semmi, nem is csípi nem is gond. Jártam Aqualonia szerveren kicsit durva hogy 1 instance van és azon a mapon is 1 player rajtam kivül... o.O jó népes szeró meg kell hagyni, arról nem is beszélve, hogy csak a következő írások voltak láthatóak a globalba: "Cheater/ Cheater u killed me / Cheater... Fuck you" és társai...

Hallottam Guildotok felől is, van pár tagunk aki tőletek jött ( NEM HIVTA SENKI ÖKET)
    Hallottam a Raidjeitekről is, hogyan jártok meg minden, nem fontos, ha ti igy érzitek jónak fairnek csináljátok, nem ügy de ne kezdjétek itt szidni egymást mert felesleges, ill az újakat is elriassza

ennek a "vitának" meg itt legyen vége

köszi
  • Jeffjohnson
    Nem kell gankernek lenni viszont egy valamire való "veterán" guildnek illene battlekeepnek lennie meg néhány pvp5ös tagnak persze csak akkor ha tényleg pvpznek mert gankelésböl nem lesz egyik sem.

Elhiszem ,hogy csípi a szemeteket ,hogy itt is van egy magyar guild és ,hogy miért nem csak hozzátok mennek az emberek de ez van....
  • mephisto11
    elhiszem ha temondod...nekem elég az aquilonia népessége is bőven!amugy ha valakinek a guildje nem ganker guild akkor már pve inkább ugye?mi is pvpzünk eleget...mondjuk tény hogy nekünk nem csak ebből áll ez a játék!számomra unalmas is lenne egész nap pvpzni!izlések és pofonok...
  • Jeffjohnson
    Onnan ,hogy voltam a guildbe és inkább átjöttem Viledjékkel aminek megvan az oka... Fury szerver meg népesebb nem is kicsivel ha nem hiszed járj utána...
  • mephisto11
    amugy viledj a gildveziretek is köztünk nevelkedett...ismerem attól fogva hogy elkezdte a játékot...jah és aquilonián kezdett!idáig ott is volt!a többi szeró magyar népessége nulla volt máig!egyedül mi tartottunk ki a kezdetektől...csak a mi guildünk maradt fönn a magyarok közül!és aki "veterán" az tudja kik vagyunk!
  • mephisto11
    jah a fury-n annyian játszanak mint a wow-al...
    amugy honnan veszed hogy pve guild vagyunk jeffjohnson?