Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy miért játszottak annyian a Blizzard játékával mikor megjelent? Jó marketing, jó idõzítés, akkoriban az a félkész valami is versenyképes volt a konkurenciával szemben még. Engem abszolút nem fogott meg a egész akkor még, énis rondának tartottam, de a megjelenés után 3-4 hónappal adtam neki az esélyt, és volt benne valami hangulat, ami képeken nem jön át, és rengeteg apró részlet.
Ma már tuti nem mennék énse vissza játszani vele, mert elég volt, de nemis vágnék bele minden bétás énleszekajaniazmmokközt játékba😊 Majd ha látom hogy igen kéremszépen, ez megad mindent ami elvárható és minden smakkol egy játékban majd szépen elõfizetek rá esetleg, de valamiért úgy érzem ezt megint valami Blizzard nevû izé fogja kiadni egyszer. Aztán persze lehet hogy nem, de ez mindegy is😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
lehet, hogy igy van, sõt biztos igazad is van.
a casual elhúzott (köztük én is, de mondjuk én nem a fenti okok miatt, hanem mert abszolút nem birt megragadni a game, s úgy döntöttem ezért igy inkább nem fizetek havi 4-5k-t.)
a kérdés innentõl már csak az, hogy a casual többséghez képest elenyészõ hányadot képviselõ aoc hc közösség vajon képes lesz-e fenntartani a gamét.
a funcom-ot se kell ám félteni, nekik is a bevétel a fontos a pénzügyi negyedéves zárásoknál, ha pedig a game nem hozza be a várt reményeket (márpedig nem fogja, mert nem ~100k-s elõfizetõi bázisra csinálták), akkor ott szép lassan gameover lesz.
csak idõ kérdése.
ahogy alattam is mondták, ezt biza elqrták.
s félek tõle, hogy a war is hasonló sorsra fog jutni emiatt a "na adjuk ki gyorsan még a wotlk elött" jelszóval...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
persze az addict pve hívõket megértem, hogy wow visszacsábítja (van aki imád szenvedni foso intance-kbe gép ellen megjegyezni no kövi 2 sec castolni fog a mob mert eddig is így volt 1000er..), de sztem ma (ez az én álláspontom, ami lehet nem casual, nemtom) egy casual azt akarja, hogy belép futkorászik harcol 2 órát aztán kilép...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Szóval a hasonlítgatások nem a magad/unk/fajta emberkéknek szólnak, csak vannak páran, akiket ez nem érdekel😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
casual pistike nem fogja ugyanis azt lesegetni, hogy na a köv. content patch vajon milyen újdonságot hoz neki.
megnézi, s dönt.
s az alapján dönt, hogy mit nyújt számára a game.
és amelyik game nem hozza azt a szinvonalat, amit megszokott, azzal nem fog foglalkozni.
ennyi.
Ha valaki totál újonc, az lehet wow-t válaszza, de ilyne kevés van szvsz, mert legtöbb embernek már van mmo tapasztalat, igaz korlátos..
nop ez tényleg lol plasztikus mûanyagkatonás megjegyzés után..
én inkább azt mondanám, az aoc realitásra hajaz, a wow meg az általános iskolás festékkészletre...😛
nekem is bejön a wow kicsit plasztikus, mûanyagkatonás, szines világa.
de ugyanakkor az aoc látványvilága is szimpi volt, bár elég nehéz volt megszokni a sok agyonbumpmappelt, csillivilli textúrát...
azért viszonyít mindenki a jelenleg futó wow-hoz, mert az a mérce.
vágod?
aki annál rosszabbat csinál, az bebukta.
ennyi.
ugyanis mindenki egy JOBB játékkal akarja magát elfoglalni, mint amit a jelenlegi wow képes nyújtani, s nem egy olyan játékkal, ami majd valamikor TALÁN JOBB LESZ.
az meg hogy fizessek is havonta pénzt egy beta vagy inkább alpha-beta fázisban lévõ játékért, az meg egyenesen nonszensz.
az, hogy anno milyen állapotban jött ki a wow már baromira nem érdekel senkit. azóta a mérce és a kívánalomszint feljebb ment, s aki ezt nem tudja teljesíteni, az bukni fog.
ennyi.
daoc pl mai napig etalon nálam, nincs hozzá fogható mélységû pvp tartalommal és feelingel bíró gamma, játszottam 3évet de ha pisztollyal állnak a hátam mögött sem fogok visszamenni, pedig semmi nem tudja leverni a mai napig..Sõt,. továbbmegyek, ha 3évig zsíroskenyeret ettem, akkor leszarom mennyire szépen fel lehet díszíteni paprikával, akkor sem fogok enni, mert már nem kívánom...
ugyanez igaz wow-ra, eq2re, swg-re, coh-ra, meg az isten se tudja mire fizettem elõ az elmúlt 7 évben..😊
én türelmes, vagyok, nincs idõm játszani napi 7órát, még most vagyok 78, pedig bétába kezdtem és nem felejtek és nem indok számomra (lehet ezzel egyedül vagyok), hogy bezzeg wow mennyire fasza, mer tudom, hogy fos. elértem a 70et mert addig húzott a végjáték, de mikor láttam miröl szól az end game, akkor rájöttem esélytelen..faszom az instába, pvp kell masszív (legalább is nekem), itt megvannak az alapok hozzá, adok neki pár hónapot még, addig max húzok valami altot, de a 2milliomodik darktemplárnak vagy minek nincs kedvem visszamenni, hogy végig repuzzam a max szintig megint magam, amikor majd tudatosul bennem, hogy a blizz milyne aktuális farmot talált ki, hogy életképes legyek pvp-be...
@ Running: Pontosan ezért nem kell csodálkozni, ha egy kiforrott játékkal hasonlítják össze.
Egy onlány játéknál mindig adott a lehetõség a változtatásra. (A kérdés csak az, hogy merre)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A fejlesztõknek úgy illene kidobni játékukat, hogy a mostani piacon legyen életképes a játék, nem a pár évvel ezelõttin. Amit elqrtak elqrtak, ezen nincs mit szépíteni.
És pontosan ezért húz mindenki az anyjába WoW-ot és nem AoC-ot játszani, pontosan ezért hasonlítgatják ahhoz a játékhoz.
Ezen felröhögtem. 😊
Most én sem kapkodok a játékban, még van egy csomó insta, ahol nem is jártam.
Rengeteg játékos csak most fogja elérni a 80-as szintet és akkor már lesz elég hentelnivaló. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nagyon remélem aoc-ba nem mennek el e felé a szétgiccsezett cuccok felé, nekem bejön ez a puritán style és a világhoz is ez illik...😊
éljen a metrosexualitás, szoknyát minden férfinek...
valahol láttam, hogy egyik divattervezõ már szoknáyt hordat farmerre a pasikkal..ehhez jön az õsbuzi feelinges emo és vasalt haj történet és máris ott járunk, ha kimész az utcára nemtod egy rózsaszín gömbnyalókán élünk vagy ezen a szaron..:p
Ezek apala meg warlcok meg isten tudja milyen cuccok sztem kifejezetten ratyik:-)
még mesevilágnak is giccs..