Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
az 1-2 lépéses über combok meg faszság szvsz, max guardiannal mûködik charge után, de lehet rosszul tudom...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
tudomtudom azt is elbaszták ez van. mindent elbasznak ezek a barmok. erghh.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
1. vegy sok sok penzt es szerezz be 80as craftolt cuccokat, es +damage gemeket
2. talald meg a legnagyobbat sebzo combodat, nehany kasztnal ez egesz 1 ... neha talan 2! lepeses
3. gratulalok 1-hit mester lettel, yay!
Szinte mar latom a jatek bonyolultsagat :p ... nem mondom, van benne lehetoseg, foleg ha 2 akarmilyencuccos csapat talalkozik, lehet utitek egymast perceken at. De ket gemekkel teletomott csapatnal az nyer aki elobb megnyomta azt a 2-3 gombot.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
6v6 group felállás nálunk pom,assa, 2bs, necro, barbar, ellenségnél pom, 2tos 1 bs és barbar ha jol emlékszem. 2 percig harcoltunk, folyamatos cc-k stb miatt, amikor ment volna assist egyikre biztos akkor borított fel minket a pom, és fordítva. Én nagyon fostam ettõl, 1v1 szörnyû szar itt is, de ez a tegnapi fight mutatta meg, hogy milyen potenciál van itt, ha jól megcsinálják a pvp-t benne..
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
értem én, hogy azt mondjátok, hogy ugyanúgy 1-9ig használod a billt, de itt egy skill bevitele határozott idõt igényel, ami magával vonza, hogy abszolúte nem biztos, hogy sikeres is lesz...
+wow-ba egy intercept vagy pummel, ha felvillan akkor le kell nyomnod, ha jól emlékszem, bonyolult télleg:-)
ezeket a metagemes dolgokat meg bocsi nem értem, én toltam wow arénát is vagy 2 hétig, de se meta nem volt se élvezhetõ, az itemizáltság miatt..😊
V9ykn8_TZL0
no mind1, nem magyarázom tovább..😊
akor majd tekints rá egy feat táblára és látni fogod, hogy anti cc skillek itt is vannak csak annyi különbséggel, hogy itt még egy combó bevitele is nehezíti a dolgod. Ezért mondom én, hogy összetettebb bonyolultabb. tök mind1 wow-ba milyen trinketed van vagy egyéb dolog, itt is megvannak ezek csak nem item hanem skillek (vagy nem blink), amit ugyanúgy le kell nyomnod, de itt nincs olyan, hogy menyomtam a rupture-t rugóval és az tuti betalált, max akkor nem ha evade-lt..
Nemtom mennyire vagyok érthetõ
ez tévedés, mert igenis vannak skilljeid, cuccaid, amikkel a cc effekteket el lehet kerülni, vagy ki lehet védeni.
cyclone spellreflect pl., vagy druid stun ellen evasion, vagy rugó stun ellen blink, vagy healerblind ellen intervane, kidneyshot-ból szabaduláshoz pvp trinket, fear ellen berseker rage/clos, stb.
a különbség ott van, hogy mig aoc-ban pl. a pajzsok használatával tudod ezt kivédeni addig a wow-ban elõre kell kalkulálnod, s magadban elõrejátszva a fight-ot kiszámolni, hogy mikor kell pont elnyomnod az anticc skilled, hogy ne te maradj ott fekve, hanem az ellenfeled.
(lehet aoc-ban is van más lehetõség, de én nagyon nem találkoztam vele, bár ott a pvp leginkább abban merült ki, hogy jött 3-5 másik aztán jól legankelték a karimat a vérbe. nagy élmény volt -.-)
ezek után sztem pihenj egy kicsit a témában..😛
aha, meg ahogy te azt elképzeled 😄
ha ennyit nyomkodsz akkor elég sûrûn fogsz a fûbe harapni, ezt most megmondom neked...
bizonyos szempontból nézve.
melee szemszögbõl nézve viszont szerintem pocsék, s ezalatt most nem a komborendszerre gondoltam, mert az brilliáns volt a maga nemében, bár nem bántam volna, ha nõtt volna még +10 ujjam ahhoz, hogy überfrankón tudjam kezelni egyszerre a mozgást, a kombozást, meg a pajzsok kezelését is.
plusz egy idõ után már elég uncsi volt lenyomni 50. alkalommal is ugyanahhoz a combo-hoz ugyanazt a 4-5 key-t, amikor 1 key-el is meg lehetett volna oldani, de tudom, ez a nuboknak való, a prok azt szeretik, ha 503ezer gomblenyomással tudnak igazán jól és frankón combozni, merazatuti...
eléggé statikus és uncsi pár perc után
ennél még a másik kergetése az oszlop körül is izgalmasabb -.-
bár ha neked ez nem tetszett, akkor vélhetõleg az új arénák se fognak majd, ahol nem csak oszlopok lesznek, hanem dinamikusan mozgó (és adott esetben sebzõ) egyéb tereptárgyak is, amiket szintén kerülgetni kell majd.
meg feltételezem egy római gladiátorviadalon is max. egy jót aludtál volna nézõként, résztvevõként meg megálltál volna szemben a másik gladiátorral, ugráltál volna körülötte 2-3-at, aztán csodálkoztál volna, hogy miért vágnak le seperc alatt 😊)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
az már baromira nem az a szint, amivel 1600-1700-as szint környékén találkozol...
WoW pvp sokkal átláthatóbb (lassabb), ezáltal kevésbé gyors gondolkodású playerek is elboldogulnak. A rendszer maga egyebként erõltett de egy PvE játékhoz szerintem elég.
AoC egy új dolgot probált ki (ütésirányok, combo-k, karakteren nem lehet átmenni, stb.) , ami új taktikákat hoz magával. Na ehhez viszont nincs türelme a sok, magát 1337-nek tartó (2234 a ratingem arenába ne okítsálmáá) emberkének.
Esetleg valami lehetõség,hogy ki probljam a játékot?
Köszi
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
anti hero
daocban a pvp zona akkora mint wowban egy foldresz (pl kalimdor) es azert a teruletert ment a 3 realm kozott a harc, fejlesztheto keepet voltak rajta amit guildek claimelhettek es a pvp pontjaikert fejlesztehettek, igy erosebb orok szaladgaltak a zonaban, relic keepek voltak, ahol a realm relicjet oriztek, es ha ekson volt akkor egy emberkent ment ki a realm, mert senki nem akarta elveszteni a relikjei.
egy-egy keepcsata akar orakig, akar egesz este eltarthatott es teljesen kiszamithatatlan volt, hogy melyik nap mi lesz , gecijo haboru volt es ezt a feelinget semmi nem adja vissza
pvp wow lol...
anti hero