12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#6935 hja ugyanaz a bagázs csinálja a hackelt klienst mint Darkfall-hoz. Ott picit jobb a helyzet mert legalább bannolják a cheatereket. Volt olyan guild ami gyk megszűnt mert a tagok nagy részét ( kb 80 % ) bannolták.
Úgy látszik fuckcom még erre sem képes :( -
Tababo #6934 Google-ba beírod hogy aoc cheat és már ki is dobja az oldalakat.Lehet venni szolgáltatásokat meg valami clientet pénzért lelehet tölteni amivel tudsz botokat csinálni.Ha jól láttam a videóban ilyenek vannak hogy:Radar(látod a mappon az összes mobot és hide-ban lévő játékosokat.Olyasmi mint a ranger track,csak ez folyamatosan).
Teleport (gyors teleportáció egy adott területen,bármennyiszer és nincs castolás idő tehát instant gyomod).
Lehet valamennyi% ressed mindenből.
Mind1 még sorolhatnám...kb ilyenek.
-
Robcuskilla #6933 bakker, nem vagyok egy nagy szakértő, hogy lehet "cheatelni" it egy mmoban, azt hittem, lehet venni cuccot meg pénzt, mint máshol, meg power level esetleg... de mit értetek csít alatt? mindenféle plusz egyéb cucc? ez hogy lehet? -
Cence #6932 naná
mondtam már hogy abba hagytam? -
Tababo #6931 A Furyn már nincs magyar guild.Elszórva itt-ott találhatsz magyarokat.Csalódni fogsz a Furyban...2-3 hónap játék után szerintem menekülni akarsz majd más szeróra.Nem arról van szó hogy még questelni sem lehet nagyon olyan szinte gankelnek hanem arról hogy rengeteg cheater van akik radarokat,védelmet,teleportot,repülést vásároltak maguknak.A Nastrandir Guildről nem is beszélve akik mindannyian 70-90% védelemmel rendelkeznek.Csodás fer játék megy ott.
-
Ákos90 #6930 ma reggel felraktam a játékot és játszotam vele egy másfélórát és hát a véleményem a játékról! :D grafika az gyönyörű 1 rossz szavam nincs a grafikáról.(nem azért hogy fikázam a warhammert de ott úgy kezdtem az 5. percnél hogy bele szorultam a földbe) a játékélmény eddig tényleg egy ien hús vér barbárkori világba visz el a játék. A "Real combat" mókázásba meg nagyon bele kell még jönnöm :D (3 percig azzal szenvedtem a skilleket hogy lehet használni:D )a laggot úgy érzem ebben a játékban el lehet felejteni eddig mert 48ms-el játszotam ami egyre több mmorpg-nél ritka. szal eddig nagyon bejön a játék igaz még csak másfélórát játszotam vele de nagyon meg fogot.
A fury szerveren vagyok ramseshu néven 6lv barbár -
Tomy Lee #6929 Jól van már.Azthiszed sírunk minden 3.hsz-odnál mikor kijelented,hogy abbahagytad?lol -
Tababo #6928 Szombaton határoztunk úgy viledjel hogy abba hagyjuk.A Crome szerón elég nagy magyar guild van.A furyn a Death Wish feloszlott akik nem hagyták abba a Crome szerverre mentek.Tényleg jó kis guild van ott. -
Cence #6927 én pl abba hagytam, ma beszéltem viledjel ő is abba hagyta a sok csiter miatt...stb -
Tomy Lee #6926 Enslave/Aqualonia.
Bár még nem régóta vagyok tag de eddig úgylátom jó minden. -
Ákos90 #6925 és akkor most aki itt van sg-n ki hol játszik ?:D -
Cence #6924 ha jól tudom Aqualonián is ott van még az Enslave aminek számomra egy fura rendszere van de voltak ott is magyarok ugyhogy rajtad áll, hogy tetszik a játék,
én nem azért hagytam abba mert nem jo game v vmi, számomra az egyik legjobb MMORPG, az én problémám, hogy 8k-t nem fogok tudni fizezni érte 2 hónapért, és mosz az, hogy fizetek még 2 honapot majd utána lesz 8k v 4 et az nem éri meg... -
Cence #6923 szerintem igen a Furyn még elég sok magyar van ahogy értesültem (nem tudom ez kinek elöny kinek hátrány) viszont az PvP szerver, Conanban ez azt jelenti, hogy 4-5 ember egyfolytában leöl, illetve bárhol meglátnak betámadnak! -
Ákos90 #6922 sziasztok! érdeklődnék a játék iránt hoyg most még érdemes-e bele kezdeni vagy már mindenki megy el a játéktól! most szedem a trial és csak érdeklődök hoyg érdemes-e kiprobálni még! warhammer online-t kiprobáltam és sajnos elég nagy lag van benne és így letöröltem! szal akkor érdemes még bele kezdeni hyborian föld kalandozásaiba? -
#6921 Ez egy hosszú történet.... röviden annyi ,hogy nincs kivel. -
Tababo #6920 Jeff hogyhogy nem játszol már? -
#6919 Van 2 bontatlan game card-om ha valakit érdekel írjon rám -
Tababo #6918 Ha marad az akció visszatérsz?:)
Aha jöhet a mail cím.Köszönöm. -
Cence #6917 amugy veterán ha érdekel szolj és adok egy mail cimet -
Cence #6916 nah, a gamecardokkal kapcsolatban új info...
Tisztelt Érdeklődő!
Jelenlegi akciónk június 4-ig tart. Meghosszabbodása elképzelhető, ezzel
kapcsolatosan jelenleg még nem tudunk nyilatkozni.
ahogy látom mindig a válaszlevél után 1 pár napra írják ki... :) -
Tababo #6915 Ezt hol is lehet megrendelni? -
Cence #6914 fele áron? 6500 Ft ért lehet venni 1 db ot + a posta kötlség ez olyan 7k ra jön ki boltban 12k minden egyes + darabnál -500 Ft lejön, nekem 2 db ot kellett vennem, mert bnömnek is kellett igy nekem postaköltséggel annyi volt mint boltban 1 db -
Tababo #6913 Az mit jelent hogy olcsobban?:) -
Cence #6912 meglesem még éjont kiv vok a szárnyra repülésre ...stb ha csak funolás szempontjából is az az 1k amit kidobok rá nem pnéz... -
Cence #6911 gyere gta zni :D tok olcsobban :D -
Tababo #6910 Nemtudom ki írt be oda tényleg nem lehet nagy IQ ember.Én is vártam az Aion-t és voltam kínain is.Nekem is csalódás de ez most mind1.Nekem AOC volt a nagy remény.Kitartottam mellette de már nekem is elfogyott a türelmem.Amit műveltek most pár napja a Festivállal az maga volt a szégyen.Sajnálom hogy pont én írom le ide hogy kezdem feladni pedig vérre is mentem ha AOC-ról volt szó.Néztem az 1.05 patch-at.Talán még abban reménykedem de tudom hogy nem lessz jó.Talán Star Wars mmo de legjobban a Secret World mmo-t várom de az még 1 év.Addig fogalmam sincs mivel játszok.Utálom a single játékokat. -
Cence #6909 nem vagyok kibékülve a Click to Move irányítással, nem nem őt dobtátok ki a guildból :)
én most néztem a fantasztikus Aiont 4 haverommal, fantasztikus ötletek minden és bebasznak egy WOWOS GRAFIKÁT a karakteren kivül minden WoW kicsit több szöglettel... iszonyat nagy csalodás számunkra, barátnőm 3 éve várta, én kb 2 és ekkorát bukni, arról nem is beszélve hogy Eu verzsön szeptember fele lesz maga az alap game 30 nap játékidővel 15k...
mielött az Aionosok idejönnének fikázni, hogy szart se láttam...stb igen Kinai Aionon vagyok per pill de valóban nem láttam... mostmár értem a bocsozást a szivárvány alatt..stb
Kakimakit ismerem, mikor idejött, hogy Conannak fos a grafkoja és Aionnak igy jobb ugy jobb, már akkor sem hittem nagyon, most hogy tapasztaltam, meg kell hogy mondjam Labdába se rughat...
midnegy röviden ennyi, fingom sincs mivel fogom most tolni majd mert MMOk terén az Aion volt még egy reménysugár számomra, de elbukott az is
Mindegy szerda csütörtök fele érkezik a GTA 4 :)
Neten feledhetetlen élményt fog nyújtani ;) -
Tababo #6908 Nekem még van előfizum aug hónapig de utána abba hagyom.Kifizetném a 4k-t is havonta sőt többet ha látnék fejlődést vagy új tartalmakat.Sőt lehet még 10.ig nyomom és inkább eladom az utsó GC-t.Mostanában kicsit ráuntam pár dologra és nem olyanra amit itt leírnak a fikázók mert ők szart sem tudnak. -
Tababo #6907 Nemtudom kire gondolsz.Van még egy tippem és szerintem őt dobtuk ki a guildből.Mind1 nem ez a lényeg.L2zni nem szoktál? -
Cence #6906 nem nem viledjre gondoltam -
Cence #6905 a-a már csak a készlet erejéig 2k/hó a cd galaxisnak irtam levelet melyben érdeklődtem meddig tart az eksön és ők irták, hogy május 15. ével lejárt az akció csak a készlet erejéig 2k/hó... továbbá ez az akció sem funcomos hanem valószinüleg a magyar terjesztők nem tudták eladni a game cardot és inkább levitték az árát minthogy a nyakukon maradjon (funcom support mondta...) -
Tababo #6904 A Leaderre gondolsz? -
Tomy Lee #6903 2K/hó -
Cence #6902 én tudom ki volt :)
per pill is a guildotokban van és az IQ ja még mindig nem lett nagyobb :) -
Cence #6901 Conant abba hagytam, nincs havi 4k-m játékra bármennyire is szeretném... =/
Requiembe meg max pk zni hébe hoba, többnyire várok a gta 4 emre... -
Tababo #6900 Conan-t nyomod vagy Requiemezel? -
Tababo #6899 Igen láttam.Valami kis idióta lehetett.Crome szerón is szoktam játszani mikor már hányinger kerülget a gank miatt. -
Cence #6898 sőt meg is mutatták értelmi szintjüket a Death Wishből... sajnos de ha nagyon érdekel látogass el a guild oldalatokra és nézz bele a forumba, ott lesz a megnyilvánulása bizonyos khm khm tagjaitoknak :) -
Cence #6897 jaja hallottam hirét :) -
Tababo #6896 Nagyon sokat változott a Death Wish mióta elmentél Cence.Jelenleg a legnagyobb magyar guild.Külön Ts szobánk van és nagyon rendezett lett a társaság.Attól mert magyar Guild nem minden magyar gyerek jöhet.Nemrég egy magyar srác lett kirugva mert egy idióta volt.Más szerverekről jönnek át a játékosok.Az elmúlt hónapokban sokan jöttek át az Enslave-ből.Itt segítik a kezdő játékosokat is.Van OP level mindenkinek és itemfarm.