Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
resist gemeket nerfelték keményen. megy is az anyázás. még jó hogy nem csináltam meg a craftolt cuccaimat 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
nem mondom, hogy nincs erre példa, engem is basztak be mostanába stealhbõl meg guardian spearrel pár ütésbõl, de tudtommal most nerfelik/ték a gemeket...
az 1-2 lépéses über combok meg faszság szvsz, max guardiannal mûködik charge után, de lehet rosszul tudom...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
na most nem tök mindegy kinek mi tetszik ? van akinek wow van akinek aoc. 2 perces pvp jockey ? remeg a belem a röhögéstõl . emléxel PotBsban a kalózok ellenei 50-60 perces fightokra ? vazz na az vmi nem ezek a szarok.
tudomtudom azt is elbaszták ez van. mindent elbasznak ezek a barmok. erghh.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
a pvp ugy nez ki aocban hogy

1. vegy sok sok penzt es szerezz be 80as craftolt cuccokat, es +damage gemeket

2. talald meg a legnagyobbat sebzo combodat, nehany kasztnal ez egesz 1 ... neha talan 2! lepeses

3. gratulalok 1-hit mester lettel, yay!

Szinte mar latom a jatek bonyolultsagat :p ... nem mondom, van benne lehetoseg, foleg ha 2 akarmilyencuccos csapat talalkozik, lehet utitek egymast perceken at. De ket gemekkel teletomott csapatnal az nyer aki elobb megnyomta azt a 2-3 gombot.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
tegnapo napom tökéletes példa aoc pvp-re, reményeim szerint így fog kinézni jövõben is, persze bizti lesznek hide-l indított intakillek,de:
6v6 group felállás nálunk pom,assa, 2bs, necro, barbar, ellenségnél pom, 2tos 1 bs és barbar ha jol emlékszem. 2 percig harcoltunk, folyamatos cc-k stb miatt, amikor ment volna assist egyikre biztos akkor borított fel minket a pom, és fordítva. Én nagyon fostam ettõl, 1v1 szörnyû szar itt is, de ez a tegnapi fight mutatta meg, hogy milyen potenciál van itt, ha jól megcsinálják a pvp-t benne..

TDC Geronimo
Ez olyan, mint Hancu írása az indexen. Õ is lehúzta a pvp-t, mert 20as szinten begankolták párszor 😄 Hát hiába az alma nem esik messze a fájától ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jockey
erröl pofázok én is, de mind1...😊

TDC Geronimo
"ott a pvp leginkább abban merült ki, hogy jött 3-5 másik aztán jól legankelték a karimat a vérbe. nagy élmény volt -.-)" Itt látszik mennyi tapasztalatod van aoc pvp terén 😄

Jockey
sztem olvasd el amit írtam..
értem én, hogy azt mondjátok, hogy ugyanúgy 1-9ig használod a billt, de itt egy skill bevitele határozott idõt igényel, ami magával vonza, hogy abszolúte nem biztos, hogy sikeres is lesz...
+wow-ba egy intercept vagy pummel, ha felvillan akkor le kell nyomnod, ha jól emlékszem, bonyolult télleg:-)
ezeket a metagemes dolgokat meg bocsi nem értem, én toltam wow arénát is vagy 2 hétig, de se meta nem volt se élvezhetõ, az itemizáltság miatt..😊

Davidus
WoW pvpvel nekem egyedül a RNG a bajom. szerencsére wotlkban a legdurvábbak ki lesznek kukázva

V9ykn8_TZL0

Jockey
+az elõretervezést sem értem, sztem egy kombó 4 lépéses ütése igenis elõregondolkodást igényel, mert nem mind1, snare ütést tolsz rá, def csökkentést, vagy véreztetést stb..+nézned kell, holvan a pajzsa...
no mind1, nem magyarázom tovább..😊

Magh
A melee egyetlen "újítása" is a kombók, amik viszont megfelelnek a bármely más játékban alkalmazott kombinációknak. Azaz adott szituációban itt is és a WoW-ban is leütöd az 1-2-3-4-et (már ha valaki ezekre pakolja a legfontosabb skilleket), elõbbiben ez egy kombó, utóbbiban meg pl. intercept-HS-MS-pummel. Az ismerkedési fázis után, ha valaki "sportként" tekint a játékra, annyira mindegy, hogy adott sorozatra kombózni kezd a karakter, vagy csak nyomja egymás után a támadásokat. A metagame már nem áll másból, mint theorycraft, számítások. És a WoW Aréna mély, dinamikus és kiforrott metagame-el rendelkezik, még ha ennek igen jeletõs része is a pillarabuse.

Jockey
értelek
akor majd tekints rá egy feat táblára és látni fogod, hogy anti cc skillek itt is vannak csak annyi különbséggel, hogy itt még egy combó bevitele is nehezíti a dolgod. Ezért mondom én, hogy összetettebb bonyolultabb. tök mind1 wow-ba milyen trinketed van vagy egyéb dolog, itt is megvannak ezek csak nem item hanem skillek (vagy nem blink), amit ugyanúgy le kell nyomnod, de itt nincs olyan, hogy menyomtam a rupture-t rugóval és az tuti betalált, max akkor nem ha evade-lt..
Nemtom mennyire vagyok érthetõ

"fogalmazzunk úgy, aoc-be van esélyed és lehetõséged a normál miss esélye kívül is elkerülni egy komolyabb kombót az általános stun lerugás stb-el. WOW-ba nincs ilyen, elnyomod a skillt és vagy bemegy vagy missel-s, túl sok közöd nincs hozzá... ez azért óriási különbség"

ez tévedés, mert igenis vannak skilljeid, cuccaid, amikkel a cc effekteket el lehet kerülni, vagy ki lehet védeni.
cyclone spellreflect pl., vagy druid stun ellen evasion, vagy rugó stun ellen blink, vagy healerblind ellen intervane, kidneyshot-ból szabaduláshoz pvp trinket, fear ellen berseker rage/clos, stb.
a különbség ott van, hogy mig aoc-ban pl. a pajzsok használatával tudod ezt kivédeni addig a wow-ban elõre kell kalkulálnod, s magadban elõrejátszva a fight-ot kiszámolni, hogy mikor kell pont elnyomnod az anticc skilled, hogy ne te maradj ott fekve, hanem az ellenfeled.

(lehet aoc-ban is van más lehetõség, de én nagyon nem találkoztam vele, bár ott a pvp leginkább abban merült ki, hogy jött 3-5 másik aztán jól legankelték a karimat a vérbe. nagy élmény volt -.-)

Seithennin
kicsit eltúlozva de a pvp tényleg nem áll szerintem pár gomb nyomogatásából persze én is használtam 30 gomb körül de pvp ben ennyit nem használtam aktívan, a másik hogy aoc pvp még nincs, wowban sem volt itt sincs, késõbb lesz ez a r v r rendszer azaz realm ek és guildek fognak 1más ellen menni a többirõl nemtudok

Jockey
a harcrendszer azt általába összeségébe szoktuk mondani, az, hogy pont egy caster-k nincs több dolga mint wow-ba, hogy eredményes legyen, az nem azt jelenti, hogy egy melee karakternek is ennyi dolga van..

Jockey
valljuk be lvl30on kb annyi közöd volt a pvp-hez, mint ha wow-ban lvl25ként osztanád az észt milyen a pvp...

Magh
Casual szinten igen. Én mage voltam/vagyok mindkét játékban. WoW-ban olyan 20-30 skillt használok aktívan és 30-40 keybinding-ot+mozgás. AoC-ben kicsit kevesebbet, ráadásul ezek jelentõs része csak kötelezõ booster. WoW-ban a mozgás, counter rendszer és megtévesztés alapvetõ, míg AoC-ben egy-két kulcsképességen múlik minden. Valahogy én nem látok koncepciót az egész játékban, mire épül a PvP? Vagy ezen a téren történt javulás az elmúlt hónapokban?

Jockey
"plusz egy idõ után már elég uncsi volt lenyomni 50. alkalommal is ugyanahhoz a combo-hoz ugyanazt a 4-5 key-t, amikor 1 key-el is meg lehetett volna oldani, .."
ezek után sztem pihenj egy kicsit a témában..😛

"wow harcrendszer, 1,2,3,4,5 ezeket kell nyomogatni és nyersz"

aha, meg ahogy te azt elképzeled 😄
ha ennyit nyomkodsz akkor elég sûrûn fogsz a fûbe harapni, ezt most megmondom neked...

Jockey
mondja ezt egy volt caster, hogy nem komplexebb..:-)

Jockey
fogalmazzunk úgy, aoc-be van esélyed és lehetõséged a normál miss esélye kívül is elkerülni egy komolyabb kombót az általános stun lerugás stb-el. WOW-ba nincs ilyen, elnyomod a skillt és vagy bemegy vagy missel-s, túl sok közöd nincs hozzá... ez azért óriási különbség. Egy jól idõzített double tap back itt sebzéselkerülést okozhat, szal figyelned kell (netán még számolnod is), hogy aki épp rád ront,hanyadik kanyart végzi a levegõbe a fegyverével..

Seithennin
jaja én is melee voltam aocban és szoptam a casterek ellen ugye ezért age of casters😄 de most szüneteltetem, majd ujra neki látok vmikor

TDC Geronimo
Ezeket olvastam. Meg hallom sikerült elcseszni sikeresen az utazást megint, amit az elõzõ patchbe végre egy kicsit helyrepofoztak. Ki kéne baszni az összeset...

Seithennin
wow harcrendszer, 1,2,3,4,5 ezeket kell nyomogatni és nyersz... aoc ben meg tudjuk milyen nem ebbõl áll de lehet hogy nem jól látom?!:S

ezt nem is vitatja senki, hogy aoc harcrendszere jobb, mint a wow-é.
bizonyos szempontból nézve.
melee szemszögbõl nézve viszont szerintem pocsék, s ezalatt most nem a komborendszerre gondoltam, mert az brilliáns volt a maga nemében, bár nem bántam volna, ha nõtt volna még +10 ujjam ahhoz, hogy überfrankón tudjam kezelni egyszerre a mozgást, a kombozást, meg a pajzsok kezelését is.

plusz egy idõ után már elég uncsi volt lenyomni 50. alkalommal is ugyanahhoz a combo-hoz ugyanazt a 4-5 key-t, amikor 1 key-el is meg lehetett volna oldani, de tudom, ez a nuboknak való, a prok azt szeretik, ha 503ezer gomblenyomással tudnak igazán jól és frankón combozni, merazatuti...

Magh
Szerintem az AoC harcrendszere marhára nem komplexebb a WoW-énál, csak még az összetett counter szisztéma is hiányzik belõle. Az Aréna meg olyen, amilyen, oda legalább 2400 körül már valóban kell teljes játékismeret (amit elsajátítani nem két nap), multitasking és reflex, míg a PvE ilyen szempontból egy vicc. A dinamikus pályákat nagyon várom, egy jó lépés. Nekem az AoC kínálta harc nem PvP, azt meg nem tudni, egyáltalán mikor kezd el mûködni egy normális BG és siege rendszer. WotLK-ban meg jön a guild BG és a full PvP zóna, amik már nálam inkább számítanak normélis PvP-nek. A legjobban pedig a WHO harcrendszere tetszik (szerintem közel tökéletes), csak hát a kivitelezés lutri.

Torzonborz
gemeket elbaszták vagyis nerfelték nem kicsit meg raid lootokat is. leginkább a resistet.

Davidus
azért nem végleg😄 lifteznek majd

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Új patch milyen lett? Bár elõbb olvasgattam fórumokat azt megy a lázadás megint 😄

Seithennin
na az már más😛

Davidus
az oszlopok is el fognak tûnni

V9ykn8_TZL0

Seithennin
amúgy meg az AoC ha másban nem is 1enlõre de harcrendszerben vitathatatlanul jobb mint a wow kivétel a casterek erõssége, de nézd csak meg ha itt rohangálsz kis hülye maradsz mert nem tudsz ütni de õ sem, ergó muszáj megállni és ütni hogy kijöjjön 1 rendes combo, szerintem ez nem véletlen...

Seithennin
1. gladiátor viadalon a valóéletben nem kergették 1mást hanem harcoltak 1mással HATALMAS KÜLÖMBSÉG!!! ott ha nem állsz oda és vívsz meg a mássikkal leöltek volna késõbb az õrök lévén hogy gyává vagy, az pedig nem statikus hogy harcoltok 1mással szemtõl szemben, hanem igazi harc, és az hogy wowban annyiból áll hogy 5 gomb... hát errõl már igazán nem én tehetek

én meg csak azt nem látom, hogy abban mi a pláne, hogy 2 ember megáll egymással szemben és spammelik ugyanazt az 5 gombot csak más sorrendben.
eléggé statikus és uncsi pár perc után
ennél még a másik kergetése az oszlop körül is izgalmasabb -.-

bár ha neked ez nem tetszett, akkor vélhetõleg az új arénák se fognak majd, ahol nem csak oszlopok lesznek, hanem dinamikusan mozgó (és adott esetben sebzõ) egyéb tereptárgyak is, amiket szintén kerülgetni kell majd.
meg feltételezem egy római gladiátorviadalon is max. egy jót aludtál volna nézõként, résztvevõként meg megálltál volna szemben a másik gladiátorral, ugráltál volna körülötte 2-3-at, aztán csodálkoztál volna, hogy miért vágnak le seperc alatt 😊)

TDC Geronimo
Egyetértek veled. Az az arena pvp szerintem egy vicc, ami wowba van. Pontosan, amiatt amit leírtál.

Seithennin
ja és nem kell anyázni ez szubjektív vélemény... ha másnak tetszik az oszlop nem haragszom rá😄

Seithennin
naja wow arénából nekem ott lett elegem hogy 1 hétig próbálgattam napi jó pár órában de nekem az nem pvp hogy elbujok 1 oszlop mögé és várom hogy odajöjjön aztán körbeszaladok megint elbujok és nem a rugó taktika volt ez hanem minden gyökér ezt csinálta -.- ez nem pvp a pvp az amikor odajön 1 kari és szépen elkezdjük 1mást ütni akár rohangálva körbe körbe vagy ilyesmi és nem az számít hogy mekkora oszlop körül szaladok hanem az hogy milyen játéktudással rendelkezem (esetleg még a gear de az max 50 % ban számítson)

s0n1c
pedig de, max 1-2 szerveren ahol jó játékosok vannak (cyclone battlegroup), ott már tényleg tudnak is valamit 2k felett
Torzonborz
hja elég sötét kora ez az aocnak 😄

Davidus
dark-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
darg age of conan

V9ykn8_TZL0

AnarchoiD
DAOC igy DAOC ugy , ez most DAOC siro topic vagy AOC ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

nem oltás, de azért 2234-es rating-en már nem sz*rral dobálóznak ám O.O
az már baromira nem az a szint, amivel 1600-1700-as szint környékén találkozol...

Szerintem daoc pvp ott és akkor (kb. 7 éve) volt jó. Megvoltak ottis a negatív dolgok bõven, csak meg kell nézni a sok sírást itt SG-n 2002-2003-as évben :-) 12323432 yard-rol AEmezz spam, odafutás, AEstun spam, PBAOE, PBAOE, PBAOE és mehetünk tovább. "Már megint csak 3 fg-vel mertek jönni 1 fg ellen ROFLMAO nubok!", relic raideken server összeomlások, 0,0001 secre cap-elt spellek stb.

WoW pvp sokkal átláthatóbb (lassabb), ezáltal kevésbé gyors gondolkodású playerek is elboldogulnak. A rendszer maga egyebként erõltett de egy PvE játékhoz szerintem elég.

AoC egy új dolgot probált ki (ütésirányok, combo-k, karakteren nem lehet átmenni, stb.) , ami új taktikákat hoz magával. Na ehhez viszont nincs türelme a sok, magát 1337-nek tartó (2234 a ratingem arenába ne okítsálmáá) emberkének.

Running
Most akkor a WoW vagy az AoC jobb?<#hehe>

teddymac
Trial van már ?
Esetleg valami lehetõség,hogy ki probljam a játékot?
Köszi

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Count Adyn
naja wow pvp az vicc😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

na de aoc topik, sorry :d

anti hero

osszehasonlithatatlan a ketto.

daocban a pvp zona akkora mint wowban egy foldresz (pl kalimdor) es azert a teruletert ment a 3 realm kozott a harc, fejlesztheto keepet voltak rajta amit guildek claimelhettek es a pvp pontjaikert fejlesztehettek, igy erosebb orok szaladgaltak a zonaban, relic keepek voltak, ahol a realm relicjet oriztek, es ha ekson volt akkor egy emberkent ment ki a realm, mert senki nem akarta elveszteni a relikjei.

egy-egy keepcsata akar orakig, akar egesz este eltarthatott es teljesen kiszamithatatlan volt, hogy melyik nap mi lesz , gecijo haboru volt es ezt a feelinget semmi nem adja vissza

pvp wow lol...

anti hero