12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Cence #6895 mikor én otthagytam a Furyt már akkor is voltak érdekes emberek és én tényleg nem a kor alapján itélek(tem) de sajnos azt sosem hazudtolják meg egyes emberek =/ -
Tababo #6894 Fury-n játszottál?Nem ismerjük 1mást véletlenűl?Milyen guildbe voltál? -
#6893 Ooo...akkor már nem is érdekel ha havi fizetős...:( -
Bandras DaSilva #6892 Meg is kell venni és a havidíjat is fizetni kell.
Veheted dobozban vagy letöltősen. -
#6891 A digitális letöltésér is fizetni kell? És ez havifizetős vagy vak megkell venni? -
Tomy Lee #6890 Hát ha nem trial akkor 2féle képpen:
Digital down.Link
Másik verzió,hogy megveszed boltban. -
#6889 trial? -
Tomy Lee #6888 Trial
27GB-ot készíts szabadra(update-el kb ennyi lesz),megéri.. -
#6887 Hi, most figyeltem fel a játékra és azt mondom ilyen gyönyörű mmorpg-t én még életemben nem láttam! Megtudná valaki mondani honnan lehet letölteni? -
Tomy Lee #6886 Engem érdekel mert cdgal.nem küldte ki a megrendelésem.Fog.sincs miért de
-
Cence #6885 yey :D -
#6884 van két fel nem használt game cardom (60napos) ha valakit érdekel írjon rám -
durvarc #6883 én átállok a fury-ról a Cromra faszom tele van már a rengeteg gankingel -
Kingsteven22 #6882 Üdvözletem. Nagytakarítást tartottam a polcomon... (muszáj végigolvasnotok a sztorit különben nem lesz meglepi!) Na szóval, ott tartottam hogy a polcomon kutakodok és törölgetem a poros DVD-ket, javarészt GameStar dvd-k. Mit ad isten rábukkantam a 2008. júniusa számra, (Remélem ezzel kapcsolatban beugrik valami, de ha nem az sem baj.)melyen az alábbiakat olvasom: "Age of Conan exkluzív tárgykód", hát azt nem tudom hogy ez az "akció" él-e még a játékban, mindenesetre abban biztos vagyok, hogy ezt a kódot én nem használtam fel, nem is játszottam a játékkal. Amennyiben egy valakinek szüksége lenne erre a tárgykódra, nyugodtan küldjön egy e-mailt a [email protected] címre. Remélem az elkövetkezendő napok valamelyikében, valakinek örömet szerezhetek. (U.I.: mondjátok hogy jó fórumon írtam le mindezt :o) -
#6881 erre most no comment... :) -
#6880 bszn aoc :d -
Tababo #6879 Jajaja.Viledj éjjel-nappal tolja...ilyen egy igazi Leader.Büszkék is vagyunk rá.XD -
#6878 viledj vereti még? :D -
Tababo #6877 Szia suti.A Fury-n vannak a legtöbben.A magyar Death Wish guild is nagyon népes.TS-en hétvégén kb 10-15-en vannak.40-50 ember játszik a guildben kb.Naponta 15-20an vannak fent.Kicsiket huzzák és hetente van kb 2-3 item farm.Csoportos pvp mindennap van.Raid-ek sincsenek hanyagolva de fő cél a pvp.
Itt a bemutató:http://www.ageofconan.hu/index.php?page=death-wish -
Robcuskilla #6876 vista van és 8800 gt :) mindenképp nyomulnia kell majd dx 10-ben :) akor megpróbálok ügyködni vele és jelentkezem, ha nem leszek ügyes :P -
suti100 #6875 Sziasztok most töltöttem le a trial-t. Megtudnátok nekem mondani hogy melyi kaz a szerver aho la legtöbb magyar játszik szerintetek? Előre is köszi!;) -
Tababo #6874 Dx10-ben is lehet indítani.Szal valahol lennie kell a főmappában dx10 indító fájlnak. -
Gear #6873 Működik és sokminden változik is ha be van kapcsolva.Próbáld a launcher Setup menüjéből. Lehet ingame setup-ból is de akkor mindenkép indítsd újra a játékot.
Ha nem megy egyik módszerrel sem akkor 2 kérdés: oprendszert mit használsz s milyen vga kártyád van? :) -
Robcuskilla #6872 Hali!
Működik ingame már a dx 10...? vagy az még csak test szervereken próbálható ki? Csak mert ha bekapcsolom nem változik semmi és következő indításnál már vissza is áll options dx 9-re... -
#6871 nicns mit, remélem másnak is segített, talán még lesz ilyen akció és visszatérek :) -
Tomy Lee #6870 Jó,hogy megemlítetted!Meg is rendeltem 2-t mielőtt megint felmegy az ára -
#6869 nekem meg ez volt, ma vége az akciónak cd galaxisban is (ők mondták) tehát ami van az még a készlet ereje, sajnos nekem meg nincs 8k-m 2 havonta erre... =/ mindenesetre eddigi legjobb MMO volt amivel toltam, kár, hogy ilyen kevés ideig játszhattam vele -
Tomy Lee #6868 Én sem bántam meg.AoC best -
#6867 Star Warst én is várom ha jó lesz nagyot fog ütni :)de az még soká lesz addig is jó ez az AoC nem bánom ,hogy Warhammerröl erre váltottam -
Tababo #6866 Na látom a sok Aoc fikázó kis gyökér ide is beszabadult...kakicsimbókkal az élen.Olvastam másik topic-ba mit írtál ganémaki.Olyan szinten nem vágod a játékot hogy vicc volt olvasni.Ez az trial matyik oltsátok tovább a játékot hiszen ti mindent tudtok...ökör banda. -
Tababo #6865 Én tegnap vettem a Game Cardot 4k-ért...cdgalaxy.
Holnap megnézem a mediaba.
A Conq jobb választás mint a ranger.
Nekem valszeg ez lesz az utsó fantasymmo.A legközelebbi vagy Star Wars vagy Secret World.Az éjon meg biztos nem. -
#6864 nem tudjátok meddig akciós a game card? ma voltam a Media Marktban ott már 8k az ára CD Galaxison 4k t irnak rá de a készlet erejéig (szóval lehet, hogy már nekik is csak a készleten lévők vannak) 576 ban meg egyátalán nicns és nem is lesz a 2k s akció után, tud valaki valamit róla? -
Tomy Lee #6863 Ráadásul nem Ranger lett(hanem conq) a main mert mindenhol azt olvastam,hogy 70 felett nem az igazi.Mondjuk ehez képest sok max.lvl Ranger van a server-en -
Tomy Lee #6862 Punky elintézte.Tag vagyok,thx.
Low lvl egyenlőre de ha 1 nap alatt elértem a 15-ös szintet tehát úgygondolom rövid időn belül hasznára lehet a guild-nek.. -
Soulkiller #6861 Szia!
Igen van az Enslave guild él az Aquilónián.
Ha érdekel keresd Légyszives Laxlei,Punky,Marr,Cucus,Levoc...vagy engem.
valaki biztos fent lesz és tud segíteni -
Tomy Lee #6860 Rendben,thx meglátom még.. -
Tomy Lee #6859 Köszi! -
#6858 A kereső kicsit érdekesen működik, szinte semmilyen guildet sem talál :P
Asszem van az Enslave-nek egy honlapja ahol fennvannak az elérhetőségeik, többre mész ha ott nézed meg.
Azt nem tudom hogy ők-e az egyetlen magyar guild, de a legnagyobb az biztos :)
(De ha nem ragaszkodsz magyarokhoz akár hozzánk is jöhetsz ha érdekel az RP :P) -
#6857 Trader npc-nél (minden nagyobb városban van Tortageban közvetlen a fökapu után középen alul) tudod a postát intézni de a bankod meg az AH is ott van. Postán keresztül tudod küldeni a cuccokat. -
Tomy Lee #6856 Aqualonia-n vagy Magyar Guild?
Enslave állítólag van csak a kereső nem találja..