Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként azt hozzá kell tenni hogy én jo eséllyel csak addig maradok WHOban amig WH40K online ki nem jön 😛
Na meg persze Huxleyba is belekukkantok majd.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szóval nem kell ez a romantikus belemagyarázás szvsz😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amúgy igen, van aki kisebb, szervezettebb csapatokban érzi jól magát, az marad szépen wowban instázni.
Aki igényli hogy résztvehessen egy totális háborúban, az jön majd velem WH onlineba darálni^^
a wow gyk arrol szol, legyel max lvl, legyen max repud, legyen mag minden gear, es akkor mehetsz 24 elore lefixalt emberrel, elore maghatarozott talentezessel, egy csak annak a 25 fonek fenntartott helyre,aztan meg van egy varos is,ahol a vehetsz/eladhatsz cuccokat. ugyenez a bg.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
már jó lenne ha kiadnának vmit<#help>#help>
A massziv nem arra vonatkozik, hogy hány player mehet be egyszerre egy dungeonba, hanem, hogy mennyivel léphetsz interakcióba a játékod során, ez pedig pár ezer szerverenként a wow esetében is.
Amugy meg mmo, folosleges ilyen hulyesegeket mondani. Miert is?
-Massivly? igen, mivel 2-3k jatekos van fenn egyszerre 1 szerveren, varosokban siman lehetnek korulotted tobb 100an
-Online? Igen, szo sincs lanrol ne keverjuk mar a foglamakat
-Multiplayer? Na majd nem.
Akkor mirol beszelunk?
A WoW (mint irtam is) az MMORPG alsó határa. Az 5-40 fõ pedig a játszhatóság miatt van. Ugyanis kb ez az a létszám ami még kulturáltan íranyítható. Daocban voltak ilyen 80-100 fõs raidek, de az inkabb nevetséges volt mint élvezetes... egy hatalmas pixelhalmaz futtott 1 ember után a /stick miatt, amibõl a fele buffbot volt. Ott is az 1-3 db 8 fõs pvp grp taroltak igazán.
Egy jatek, ahol 5-25(40) fõ egy raid az rohej es nem MASSIVLY Multiplayer Online game! Nem is tudom, hogy van-e masik mmo, hova max 25 ember mehet egyszerre? Egy raid(pve,pvp) ott kezdodik barmilyen igazi mmo-ba, hogy 100+ fõ,azalatt egy szar cooperativ vagy lan game...
6 class muhaha(dio2,nem mmo). Magyarul kijelentheto, hogy a wow egy jol sikerult lan game amit 10m-an jatszanak 5-25 fos csoportokban.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Az meg miért baj, ha életem szerelmének én nem mindig egy aktuális kedvenc mmo-t választok és kettõt vagy többet fizetek egyszerre?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Senki nem mondta azt, hogy 3 fõváros kellene, vagy, hogy WHO egy fos játék. Én csak azt mondtam, hogy AoC mintájára itt is begyorsítanak a WoW kieg miatt. Ebbõl kifolyólag szerintem ugyanarra a sorsra is van ítélve. Azaz 1 millás eladás után erõs visszaesés...
"De amúgy én sem látok semmi vonzót a wotlk-ban, egyértelmûen megveszem" by Kryn <--- emiatt.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De amúgy én sem látok semmi vonzót a wotlk-ban, egyértelmûen megveszem, de a pve, grindjáték gyermekbetegsége még mindig megvan. Nem látom, hogy hol változnak a harcrendszer alapjai amit említettél. Sokkal inkább 3 content patch egybegyúrt, pénzért kínált változatának tûnik.
Még mindig tartom, hogy úgy kell mmo-t csinálni ahogy a mythic teszi a WHO-val, megfelelõ hype, ami mögött természetesen VAN tartalom. A sok kipróbált mmo alapján mondom, az általam valaha látott legtudatosabban összerakott, legjobb rendszerû, igazi pvp koncepciót tartalmazó, stb. béta a who-é. Az, hogy egy-két pécéboy meg már elõre temeti, pedig csak épp a címét tudja... hát... ahogy megszokhattuk: komolytalan. 😄
Én arról írtam, hogy WHO is AoC sorsú MMO lesz. Kénytelenek megritkítani a classokat, fõvárosokat mert ki kell adni még õsszel WOTLK elõtt.
Végülis mindent meg lehet ideologizálni, az meg kit érdekel, hogy mi köze a valósághoz. Végülis mind1.
na mindegy optimistának lehet lenni de a naivitást inkább hanyagoljuk.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Wow sikere abban all hogy amikor megjelent meg retegjatekkent ismerte mindenki az mmokat, anno emlekszem amikor nem igazan volt ennyire net mindenhol es lan klubokba jartam Everquestezni meg Starcarftozni 😄 ... Aztan lett Eve online, ami szerintem a mai napig a legtokeletesebb mmo a vilagon... viszont "sajnos" tul tokeletes, ezert a tomegnek nem tetszik az osszetetsege. Everquest 2-t is leginkabb azok vartak akik ismertek legalabb hirbol az elso reszt "a nagy Everquest folytatasa"... masok viszont azsiai grindjatekokkal jatszottak, mint sokaig en is, mint pl lineage 2. Ilyen jatekok melle adtak ki a wowot, egy blizzard jatekot, ami mar eleve azt jelentette hogy minden sc,wc,diablo rajongo nezte hogy OMG megint mit csinal a blizzard, es amennyire ertenek ehhez a blizzardosok, marmint a hype generalashoz mindenki jatszani akart vele, es ezzel a wowot feltoltottek egy olyan taborral akik elotte talan nem is foglalkoztak mmokkal, viszont a wow egyszerusege es vilaga miatt ott ragadtak 😄 kb azota beszelunk "millios taboru mmokrol", pedig elotte is volt mar ilyen, de korantsem volt ekkora hirveres korulottuk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a wow kieg nagy rombolós, használhatós ostromeszközeit meg évekig vártam mert tán a kezdet kezdetén is voltak benne ilyen ígéretek - ha jól emlékszem 😊 eltartott egy darabig. másrészrõl meg ne mtudom mivel lehetne valóban újat nyújtani, de wow kiegben megint +10 szint, megint insták garmadája, semmit sem ér a két évig farmolt cucc... vicces, és minden bizonnyal, sõt tuti ez vár engem is majd lotro kieg után 😊 a plusz szintek után stb.
ezért lehetett volna az aoc jó, végre vmi ne mvicces harcrendszer, kicsit komolyabb :S
egy egyszerû példa: látod enemyt ráfutsz nyomod a kombót közbe odaérsz utolsóelõtti-elõtti ütés elõtt 2 damage növeli bekapcsol utolsó ütés elõtt renew bekapcsol (50%+damage kombóra de mivel ütésre ha így a combó utolsó ütésénél kell elnyomnod)+ lassító skill (ne fusson el) combo bemegy ( ha futna el még löksz egy stunt-) lerugod, indítod kövi kombót kikapcsolod a damage növelõt (mert csökkenti a heal képességet) tolod a heal hot-t miközbe futtatod a kövi kombó lépéseket, stb..ezer féle annak megfelelõen mit csinál enemy:-)
én is játszottam wow-l, de nem csak bear shamival, erõs túlzásnak érzem amit mondasz..😊
Egyike azoknak a dolgoknak, amihez a blizz nagyon ért az a hype keltése és fenntartása.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mégis mekkora listát írjak ,hogy ez baromira nem így van? Attól mert egy játéknak nincs 5millió elõfizetõje még baromi sokákig menni fog EvE online ,WW2online stb.stb a lista végtelen és a AoC nem egy fél év múlva fog bezárni ne irogassatok baromságokat hosszú évekig müködni fog mintahogy millio más MMO is csak eltartja magát valahogyan!
Én is így vagyok vele. lehet fosszartalicska AOC, de nekem pl maga a harcrendszer alapból olyna változást nyújtott, ami után egy wow vagy bármi más amivel játszottam eddig és fantasy mmo nem jöhet szóba. Azt is tudom, hogy ez az irányítás sok embert elriaszt, mert mennyivel kényelmesebb 2 gombot spamolni:-)
Világ is ok nálam, pvp rendszert várom, a többi end game contetn nem érdekel, sosem szerettem instázni. Mire wow kieg kijön (jó esetben karácsony), addigra a hype is majd lankad, wow kieg körül, de ha nem azt is leszarom..😊Addig is élvezettel tépem le a fejét bárkinek a shamanommal pvp-be, mert lehet gagyi vok, de nekem eszméletlen bejön, pedig sokadjára látok kivégzéseket, de annál feelingesebb és demoralizálóbb nincs szvsz, mint egy szép fatality egy enemy-n:-)