12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#6975 továbbá még mindig eltértél a lényegtől de megkérdezhetsz bárkit, aki requiemezett veled, hogy mit kaptak "vissza" mennyi mindent adtál vissza/ segítettél nekünk. és a lényeg ezen volt, az hogy én nem tarhálok mindenkitől gc-t mert nincs 1 vasam se az az én dolgom, az meg a tied ha ezt teszed, különbözöek vagyunk szerencsére, én nem akarok ugy játszani h majd ettől meg attól szedek meg majd vesz nekem mert nekem éppen nincs pénzem. Továbbá valóban egy mmorpg ben nincs op class (ennek ellenére szinte mindben van) egy gameban sincs tökéletes balance, conanban talán meg még jobban kijön a kaszter vs meele imbalanced... de ezt neked jobban kellene tudnod. God moddal meg nem nagy cucc itt se gamelni és bant se kapok érte ahogy már emlitették... -
#6974 azért nem írok msn en mert sose vagy fent? továbbá mert nem lehet veled beszélni? mert nem hall mást az ember csak hogy te hogy seggbe rakod...stb? -
Tucker Case #6973 Hellóbelló, újra elkezdem a conant, most hogy vége lesz a vizsgaidőszaknak, meg lehet jön még egy-két új ember is. Ahogy itt olvasgattam akkor a Fury-t javasoljátok, igaz?
Ugyanazoknak lehet írni klánügyben akiket itt lent láttam pár hozzászólással lejjebb? -
Burca #6972 /popcorn -
Redmarlboro #6971 Ebben van igazság. Az Ossobuco eléggé megfogyatkozott mostanság, a Narstrandirt es meg lehet reggelizni. Mintha nem lenne olyan durva, de lehet, hogy csak én nem látom olyan kaotikusan mostanában.
A ''megtámadom és party-stól kiloggol dologgal'' sem találkoztam mostanában.
Majd meglátjuk. -
Tababo #6970 Az a gond Viledj hogy az Age of Conan-ba is elég sokan használják a "GOD" módot.És nem kapnak bant érte.Ha kijön az 1.5 patch visszamegyek és megnézem de őszinte leszek szerintem semmi javulás nem lesz.Ts-re felmegyek a héten mert kicsit dumcsizni akarok már veletek.
Az igazság az hogy vannak jó fej emberek a guildbe...a többsége az és elég nagy összetartás van szerintem.
Az meg teljesen szánalmas hogy egyre több a szar csaló ember és még szánalmasabb hogy nem tesznek ellene pedig tudnának lásd:DARKFALL.
Azzal meg senki ne akasszon hasba hogy a Nastrandir bugos azért ilyen tápok.Azért "GOD" a Nastrandir mert csalnak.A Ruscorp is csal semmilyen 15% battlekeep.25ös Ruscorp-os Hox 4 azonos szintű karaktert vert le.Vagy 19es Ruscorp-os PoM 3-4 karaktert gyalázott le.Amikor meg megkérdeztem hogy csinálja azt mondta "15% Battlekeep".....az persze...
-
Redmarlboro #6969 Azért nem írsz msn-en illetve egyéb személyes üzenetet, mert megpróbálsz szemrehányást tenni.
Tény és való, hogy akkoriban kevesen voltunk. Ám a te problémád ott kezdődött, hogy könnyedén levágtak. Akik akkoriban velünk voltak, jól tudják, hogy nem bennünk volt a hiba.(Igen, annak a pár embernek megfelelt.) Most sem tudunk mindenhol egyszerre ott lenni, de igyekszünk.
Ám, a ''12 éves barátaim'' nem sírnak annyit, mint te itt SG forumon.
Az a te bajod, hogy egy eszméletlen mód türelmetlen ember vagy, akiben semmi kitartás, semmi élni akarás, csak a ''megcsinálok egy over power halhatatlan karaktert azt én leszek a faszagyerek''. Ilyen egy normális MMORPG-ben nincs, szóval ne ezen a téren keresgélj. Irány egy Single Player játék, ''GOD'' mód be és veresd neki. Ott még ban-t se kapsz.
Egy MMORPG nem erről szól. -
#6968 akkor tisztázzuk, hogy mik is a felállások, mert nagyon el vagy voltál tévedve.
1. Full kék cucc? volt nem mondom hogy nem de nem full (és korán sem a legjobbak a szintünkre)
2. 2 en mászkáltunk egyszerre, milyen 5 ről beszélsz? 5 volt a guildban a max létszám ...
3. nem egész éjjel, hanem 1-2 órát és nem a szintünkre hanem arra, hogy fedezni tudjam (ÉN) a guild city építését ugyanis mindig TŐLEM kértél "kölcsön"
4. volt... mint tudni illik a pom nagy lvl en erős és a gank még mindig gank nem PvP
5. Guardianunk volt hébe hoba (no sebzés joformán, a playerek nem tankra mennek...)
6. én voltam mint dps kari...
7. nem nagyon volt mert mindet "kölcsön" kérted
8. ja volt mamutunk jeee mint mindenkinek aki megveszi most a gamet (aminek lvl 40 a minimuma) és mi lvl 29 környékén voltunk a TE helpeddel.
Milyen segítséget ajálsz az uj tagoknak? ha nekünk sem tudtál semmit nyujtani?
lehet lejáratom magam, de koránsem annyira mint te az ízes magyar beszéddedel...
Milyen balanceról beszélsz? kérdezz meg bárkit a játékban semmi sem balancolt, LOL ezen jot röhögtem...
A játék valóban nem nekünk való te szerinted, ennek ellenére nem emiatt hagytuk abban, mindegyis a lényeg, hogy abba hagytuk
és ezt kb itt be is fejezhetjük örülj a "jofej" komoly haveroddal aki ilyen megjegyzéseket tesz "ál" névvel arra akinek elég sokat köszönhet a kis guildod:
" Ketoid 2009. ápr. 29. 18:59 | Válasz | #5
meg minek neked Real kép? arra vered a faszodat? nem mindenkinek van ám olyan emos pofája mint neked
uh kb te is megváltoztathatnád a képed mert ritka buzi egy emos kép meg kb a barátnöd(od) is így nézhet ki uh gg
Ketoid 2009. ápr. 29. 18:57 | Válasz | #4
mr emo ketoid gondolkodtál már azon miért baszogat téged mindenki? mert egy rohadt buzi emos vagy azért és az ilyenkkel ezt kell
Ketoid 2009. ápr. 29. 18:55 | Válasz | #3
Cence mi a fasz az a ketoid?mr EMo boy"
tényleg ez aztán szinvonal a Deathwish Guildon belül...
-
Redmarlboro #6967 Egyszerűen ez a játék nem neked való. -
Redmarlboro #6966 1. Full kék cuccokba voltatok.
2. 5-en mászkáltatok.
3. Egész éjjel az én karakteremmel farmoltátok a szintetekre lehető legjobb cuccokat.
4. Healer-etek is volt.
5. Guardian-otok is volt.
6. DPS-etek is volt.
7. Pénzetek is volt.
8. Mamutotok is volt.
Mi segítséget akarsz még?
Evvel is csak magad járatod le, aranyfaszú barátom. Ám legyen igazad. -
Redmarlboro #6965 Továbbra is megy a balance. -
#6964 te se nagyon írtál vissza, továbbá azért mert ma olvastam el remek postodat?
Igy van az ember játszik ezzel nincs is probléma mig meg nem csillogtatja értelmiségét azon a forumot amit kaptatok tölem ahol engem szidalmaz ok nélkül és nekem ugat... ennyit nem kül érdekel hogy hogy játszik meg ki. a bénaságrol összetartásról annyit, hogy anno mikor mentük szinte lofasz helpet kaptunk tőled ami kb a 0 val volt egyenlő továbbá a requiemes helpeket sem kaptuk vissza... valahogy nem ezt vártuk a "nagy" segítőkészségedről guild leaderségedről, valóban béna voltam, meg rajtam kivül még több száz ember az sőt laci meg jeffy is az volt mert velem jöttek csak te vagy a menő meg pvp játékos meg a spanjaid :)
msn en könnyebb lenne a talking de mivel őkelme nincs msn en soha ill ha van se ír vissza akkor azzal nem lehet megbeszélni, és én nem rinyálok ahogy te fogalmaztad, hanem beszélgetek (probálok)...
lehet sértegetni amugy, nem gondolom, hogy azok után amit tettem ("a rövid rinyálásom" alatt a guildért) nem hiszem h akkori kezdő játékos sok megtette volna... -
Redmarlboro #6963 Nem tudni.
Kaptunk már pár időpontot, de semmi sem volt. -
Tababo #6962 1.5 bocsánat -
Tababo #6961 Mikor jön ki végre az 1.05?
-
Redmarlboro #6960 Ja ja!
Tegnap Msn-en miért nem montad, hogy mi a problémád? A Hello-n, meg a Hoi-n kívül nem nagyon írtál mást.
Netán mert így könnyebb?
Szó, mi szó ne rinyálj.
Nálunk nincs maximum-minimum korhatár. Az ember játszani jön, nem?
Az, hogy ki miképp játszik, mennyit játszik, az mind egy.
(Ki mennyire béna, hogy 4 emberrel maga mellett, kék cuccokban is rinyál.) -
#6959 Javasolnám, hogy privátba folytassátok. :)
písz -
Cence #6958 továbbá nem tudom ki segített megírni neked ezt a kis üzenetet Viledj, sőt azt se hiszem, hogy Viledj vagy, te nem tudsz így fogalmazni (nem lehuzás de ismerlek) 1-2 szavadat belevette, vagy belerakta az író de,ezt tuti nem te írtad... -
Cence #6957 többes számban beszélek, mert az akit ti elvileg "kikickeltetek" az nem az volt aki azt az értelmiségi dumát ott levágta, az a te legkedvesebb talpnyalód az a 12 éves értelmiségi. továbbá te miről is beszélsz? engem nem elüldöztek a playerek, hanem Furyn nem lehetett játszani mert a "PvP" az ebben a játékban azt jelenti hogy legalább 2x es tulerővel rádmennek, Aqualonián jobb volt sokkal, én azért hagytam abba a gamet, mert nicns kedvem úgy játszani, hogy ki tudja 1-2 hónapig tolom még, belefektetem az időmet majd felviszik a gc árát és nem tudom megfizetni és akkor kopanok, nem akartam ezt. Továbbá nem ismerem a mostani guild memberjeidet, mikor mi onnan elmentünk a Guildban rajtad kivül az emberek nem ütötték meg a 15+ éves életkort. Ez addig nem gond mig nem veszik elő azt az értelmiségi szintet amit elővettek. Az sem nagyon érdekel, hogy hogyan istenitettek szép beszédedért, 1 részt ne irogass olyanokat, hogy te engem belehozul a monitorba :) mert ugyse... szájhősökből van elég. továbbá anno nem nagyon volt azzal az 5-6 emberrel összetartás, mert te mentél a 12 éves srác seggébe (mert ő már 80 as jajj de jó) ő ment a tiedbe, én laci goti meg jeffy meg elvoltunk magunkba, 1x voltunk pár kört sanctumban vagy hol, és a többit magamnak farmoltam ki mégha a te kariddal is. A Játék abba hagyását +ban eléggé erősítette az a tudat, hogy ezekkel a felhalmozodott GC kkel elég sok hacker visszajött és a Funcom nem tesz ellenük semmit. Én meg ha fizetek valamiért akkor elvárom, hogy kapjak érte valamit. Sokan mondják, hogy jajj ha egy játék fizetős biztosan társaság szűrő is, mert nem jön minden fogyatékos 12 éves ember, hacker...stb játszani vele. Ez a játék bebizonyitotta, hogy sajnos mindegy, hogy egy játék fizetős e vagy sem... És a szolgáltató ugyanugy szarik a fejemre mint egy f2p gamenál (ott még talán megértem) de ott is tesznek a hackerek ellen. Itt meg fizetek és "sorry we can't do anything against them" a videót nem fogadják el mert "modosithato" a képet szintén ingame meg basznak reagállni... Ennyit a Conanről, meghogy 8 szerver üldözött el szerinted, Mindenesetre minden jót a Conan világában még sokáig. (Elégé ragadós ez a dolog viledj nem gondolod? átvenni azt az értelmiséget amiben benne vagy, megcsináltam a guild oldalt nektek. A Guild City felépülését is nagyban supportoltam neked, és itt jösz nekem? ... olyan kölcsönösnek érzem, mert a kis haverod aki írt meg a te szavajárásodból egyet fogott meg magának névnek forumon és ezzel bukott le... :) )
Nah Pás
(Jó kisregény lett) -
#6956 Egy hónapra én is befizettem újból, hogy meglessem mi változott január óta. Sajna a laggot én is tapasztaltam egyenlőre más negatívumot nem. -
#6955 írd be a chatbe /claim -
Ákos90 #6954 megint szeretném a segítségeteket kérni egy eléghülye kérdésben. ugye nem rég vettem egy olyan aoc-ot amihez ajándék a war mammut és a 16-os táska beírtam az accountba a kódot minden szép és jóó csak annyi lenne a kérdésem hogy játékba mikor, hol, kitől, tudom beszerezni ? -
Redmarlboro #6953 Punky
Soulkiller
Drutar -
Ákos90 #6952 sziasztok! egykérdésem lenne az enslave tagokhoz hogy kit kell keresni most tagfelvétel kapcsán ? -
Redmarlboro #6951 Hi Soul!
Szoktam felszagolni ventrire, de soha nincs fönt senki.
Gondolkoztam rajta, hogy csinálok megint egy karit Aquiloniára. Múltkor teljesen elszállt az agyam, mert káosz volt amit műveltek Khes-ben Fury-n. Milyen kasztra van szükségetek? -
Soulkiller #6950 Szia Viledj! Örülök,hogy újra hallok felőled.Igaz a hír megerősíthetem,hogy az Enslave guild most Nyári szünetel úgyhogy 3-7 játékos aktív általában.De majd Ősszel:) Kb. Szeptemberben lesz újra aktív a guild (akkor fizetünk újra be).Jó játékot mindenkinek. -
Redmarlboro #6949 Hehehe:p
Mind az én karakterem. Egyébként hol szokott lenni ez a felvonulás? Illetve ez csak fun kép? Ott a helyünk, nekünk rider-eknek. -
#6948 A klán:
-
#6947 Televagytok puncival -
Redmarlboro #6946 Viledj vagyok. Anyám levadászom, vért hugyoztam mire rájöttem az SG forum rejtelmeire... Nah, mind egy. Igen, szó volt róla, ráadásul komoly elhatározásba került a játék abba hagyása. Végül is maradtunk, mert talán egy kicsivel javult a helyzet Furyn-n. Az öten-hatan jönnek rád és megölnek dologra csak annyit tudok mondani: ''Ököllel jönnek, mi késekkel jövünk, ha késekkel jönnek mi bluntal ütünk.'' Amikor még Cencével meg a többi régi ismerősömmel kolbászoltunk Furyn még más volt a helyzet. Azóta jelentősen megnőtt a létszámunk, 80-as karakterekből is van egy-kettő. Senkit se rettentsen el a Fury szervertől a ''nem tudok fejlődni dolog''. Engem például nem igazán hatnak meg a murderer pontok. Blazzy is egy vadállat. Netán ha valakit gankelnek akkor oda szoktunk kacsintani holocaust-ot rendezni. Az új embereknek maximális segítséget nyújtunk (questekben, item farmban, anyagi ügyekben, PvP XP szerzésben, PvP gyakorlásban). A más szerverről származó tapasztalt játékosokat power level-lel, 16-60-as szintig húzzuk mindezt 3-4 nap alatt. Kizárólag csak ingame jelentkezés van nálunk! Cence aki beszólt neked az már nincs a guildben, ezt garantálom. Amennyiben még egyszer többes számban beszélsz az értelmi szintünkről, bele húzom a fejed a monitorba. Mellesleg ne magyarázzon nekem egy olyan ember akit két szerverről is elkergettek a játékosok. Tény, hogy az összes szerver közül a Fury-n a legnehezebb az élet. Jelen pillanatban valóban mi vagyunk a legnagyobb magyar guild. Az Enslave sajnos a nyár miatt sok játékost vesztett, és sokan abba is hagyták a játékot. Személy szerint én is tőlük váltam ki, mert túl PvP orientált voltam az Aquilonia szerverhez.
Akit ezek után is érdekel egy masszív PvP guild, keressen minket ingame a Fury szerveren: Viledj, Kiscsillag, Kicsialrog, Blazzy, Vingador, Puncis, Punciska, Picipuncis, Picipunciska, Kronosz -
darkling #6945 Én már vettem tőle 2 db-ot és volt még neki jó néhány -
#6944 olyan hihetetlen érdeklődés van iránta ,hogy kemény 1 licit érkezett rá... -
darkling #6943 E-bay-en egy srác postával együtt ~2.100,- HUF-ért árulja a feltöltőkártyát:
Gamecard -
Cence #6942 ja nem nem 14. ig van, ez max készlet ereje de tök 8 ezt csak ők tudják meddig lesz igy mert ez nem funcom event... -
Cence #6941 elvileg még van 8 napig :D -
#6940 6916. hszt olvasd el én arra alapoztam végülis mind1 ha valakinek kell akkor az írjon még így is olcsobban adom... -
#6939 ugyan már... :
http://cdgalaxis.hu/PC/15305/age-of-conanhoz-feltoltokartya-gamecard-60-napos.html -
#6938 2db 60 napos bontatlan feltöltő kártya eladó ha mind2 kell 7500ft ha csak 1 akkor 4000ft (cd galaxisban akcióban volt 4000ft de az ha minden igaz már nincs) -
Maksi #6937 Bontatlan Age of Conan, mamuttal, 30 nap játéklehetőséggel 4e forintért eladó. [email protected], 702-868584 -
Tababo #6936 Jogos