12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Sipti #8295 Juteszembe...v'ki játszik a koreai szerókon? Ott tolom ott nincs már havidíj..csak 1 acc-ot kell összehozni... -
Sipti #8294 Sziasztok 1 apró kérdésem lenne...ha elhagyom Tortage-t (lev.22 vagyok) van v'mi mód ,hogy visszatérjek megcsinálni az elmaradt küldieimet? Választ előre is köszi..ha erre jár v'ki...:) -
#8293 köv hó elején vevő lennék 1 kiegre és 1 2hónapos cd kulcsra. -
#8292 jah, jó megvan, biztos, annyira wowoznak már, hogy éjfél és hajnali 3 kor kapsz levelet tölük csak... -
#8291 a hova? :D -
Robcuskilla #8290 példul, hogy mennek-e ők is a catalclysmba? :P -
#8289 ding lvl 80 :)
majd ha lesz idő, akkor rakok be 1 képet a kariról :) -
#8288 nem -
#8287 igen meg régen 3x ennyi idő volt a combok miatt, most instantba odabassza rád az 5k-t szóval boostolták...
amugy nem könnyebbent akartál írni? igy értelmetlen a mondandod... -
#8286 amugy régen télleg nehezebben öltem a rangert...
akkoriban nem voltak ilyen feltűnő 4-5k sebzések 1 lövésből hanem 1 skill ugy nézett ki h 3x 1500:P -
#8285 kb egyszinten van a rangerrel, épp ma olvastam egy topikot a ranger forumon, ahol azon veszekedtek, hogy revamp elött jobb volt a ranger merthogy a srác revamp elött 7,2k kat crittelt most meg 6k kat, a másik meg rácáfolt h ő 8-10k kat critel... :)
na ma mit updatelnak vajon? :P -
benioh #8284 Nem cozzano a szánalmas ,hanem a class amivel játszik.. Pöppet op.
Na jó cozzano is. -
#8283 Nem kell megjedni az Cozzano 5300as critjétől én már kaptam SSből 8K critet is:) és mégis ha nem silencel akkor bármelyiket megölöm^^ -
#8282 ja 4. nap nem válaszol a support :D mondjuk érdekes kérdést tettem fel nekik ^^ -
#8281 ma pl tessa? :) -
#8280 noobz -
#8279 assa SS criticalja... na nem kell megijedni, nem olyan kemény kaszt, ma tessa barátommal vadultunk, pvp lvl 7 es nastra assa jött, csorikám a 3. halál után hivott még egy op barátot és miután 2 80 as assa leölt 2 lvl 65 ös karit, örültek és ugráltak a hulláinkon :)
kieget oskan megvették, nagyon sok játékos játszik azokon a területeken mig a régieken is maradtak, illetve akik a régieken vannak azok is mind használnak kieges dolgokat (lásd szinte minden necronak superme lich formja van) illetve eszméletlen sokan használják az AA ból az anti cc skilleket (az AA hoz pedig kell a kieg)
szóval nem kell tartani töle, sok embernek megvan, (nekem is és hozzákell tennem, hogya nagyon nagyon hangulatos lett :) le a kalappal! -
Tomy Lee #8278 Az egyikre 5300 critical lol -
Tomy Lee #8277 Cozzano -
Tomy Lee #8276 Észrevehetően sokan megvásárolták a kiegészítőt?
Azért kérdezem mert igen csak nagy a csend körülötte.Mikor kiadták volt nagy hype és azóta semmi.
Ide 1 kép se került be azért fura.. -
Tomy Lee #8275 Nincs rá keret most GC-t venni AoC-hoz:((
Tehát a szokásos Guild Wars addig:P -
#8274 te most mivel foglalotoskodsz tomy lee? -
Tomy Lee #8273 Pontosan ott a hiba mikor ezt elállítod lol -
#8272 az kivolt választva, az még a regnél ki volt választva, és pay by casht választottam mivel gc vel töltöm az accom -
#8271 Van olyan hogy ki kell választani egy fietési módot ahhoz, hogy playable legyen az accod. Nem vonnak le pénzt, nem küldenek csekket. Csak reaktiváld az előfizetésed és aztán engedi.
-
#8270 nekem bejön, dehát ezt tudod -
#8269 a mai részben megverték, kórházba vitte a mentő :S
amugy gyerekek, kihaltunk, nem akar írni senki semmit a játékról? valami jó v rossz élményét? ha? -
#8268 wazzz jó hogy mondod, tegnapi részbe lecigányozták :D és nem értette, azt mondta cigánynak még sose nézték :D
mondjuk tróger, de majd szolok neki h üssön oda, ö mint a törvénytelen chuck :D -
#8267 szóljál Vágási Ferinek -
#8266 nos íme egy igazi faszláma cég... nem kapok egy honapot egy egész pici dolog miatt amit ők sehol sem emlitettek meg...
However in order for YOUR account to receive the bonus game time, they
HAVE to purchase a SUBSCRIPTION from their account page, and NOT use a
gamecard.
az is tetszik h meg sem nézik az accom csak dumálnak a nagy világba, megakarnak gyözni h nincs gametimem mikor percre pontosan megkaptam az 1 honap gametimet a next payment date be ahogyan a párom feltöltötte az accját (tehát töle kaptam, a rendszer tehát müködik/ne) de ekkora fasztarisznya brigádot... -
ati11 #8265 Így van. Mi sem értjük, hogy lehet csak pvp-zni egy ilyen játékban... Persze ti sem véletlenül vagytok pvp szerveren. Jól mondom? :)
De a véleménycserét meg lehet oldani kultúrált hozzászólásokkal is, ahogy neked is sikerült. "Seggvakarós" Tomy-nak már nem annyira...
Szerencsére a fórum aktivitása nem tükrözi a játékosok aktivitását. Annál azért többen vagyunk online :)
Hasonló jókat kívánok én is nektek! -
#8264 szólás szabadság van, csak nyugodtan, Tomy kifejtette véleményét, én is leírtam a sajátom, hogy nem értem hogyan lehet csak pve zni egy ilyen játékban. Gondolom ti ugyanigy vagytok csak a pve szó helyett pvp-t raknátok (nem véletlen vagytok pve serveren) ennyi.
és kivánok nektek sok uj tagot (bár a forum aktivitásából itélve nem innen fogtok ti sem "meggazdagodni" :s
ugy gondolom letisztáztuk :) -
ati11 #8263 Sziasztok!
Tisztázzunk valamit! A Fekete Sereg senkit sem kényszerített csatlakozásra, senkit nem rángattunk át másik szerverről. Mindenki önszántából, saját akaratából jött át hozzánk. Talán éppen azért, mert elege lett a sok "igazi" játékosból...
Azért tettünk fel ide egy hirdetést, hogy tudassuk a leendő játékosokkal, hol találhatnak magyar guildet PVE szerveren. Semmi több.
Tehát:
Ha van kedvetek csatlakozni nagy szeretettel várunk mindenkit:
http://www.age-of-conan.hu/ -
#8262 hát, épp most gondolkodom, hogy vhonnan még keritek 1k-t és előfizetek, mert inkább játszok és reklamálok, hogy akkor basszák ide az 1 hónapot, minthogy megy a játékidőm azt frozen... -
Tomy Lee #8261 Ugyanígy volt nálam is nem is egyszer!! sőt így járt ismerősöm szintén.
Volt olyan is mikor írták,hogy "be lehet ám fizetni fél ill.1 évre is" lol itt dőltem:)
De majd fizetek nekik ennyit mikor ezt az 1-2 hónapot is elveszik..
-
#8260 már bocsi de ki az a hülye aki transferel csak h egy klánba lehessen, pláne egy pve szerveren? XD innentől kezdve tárgytalan a dolog... :)
nem tudom, hogy lehet pve zni ebben a játékban =/ mégcsak elképzelni se tudom,
a Supportal nem tudom mi lett, anno azonnal válaszoltak segítőkészek voltak, épp most írtam nekik, h vagy msn v valamit csináljanak, mert naponta 1 mail amiben leírják, hogy nem nem kaptam meg az 1 hónapot az kevés, 5-10 perc alatt lezavarnánk az ügyet de nem így hogy naponta várjak arra, hogy "őn nem kapta meg az ajándék 1 hónapot...bla bla bla" holott ott van a next payment datenél is, hogy augusztus 11. én kell feltöltenem, ergo még/már 27 játékidőm (persze ök állitják h azért frozen az accom mert nincs játékidőm, szóval tölcsem fel), leírtam nekik ma azt is, hogy ha igy folytatják elmegy az egész hónap, valamit magyarázzák meg, ha ugy van ahogyan ök mondják, hogy nem kaptam meg, akkor miért nem kaptam meg? hiszen az invitált személy az első feltöltése után megkell kapjam, ök írták igy... (hozzá teszem meg is kaptam, csak épp basztak Openra rakni az accom, maradt Frozen míg az én 1 hónapom meg ketyeg... és naponta vissza írnak éjfélkor 1 faszságot, jobb mint a kinder tojás :D tegnap volt, hogy csak akkor kapom meg az egy hónapot, ha az ö rendszerükön keresztül tölti fel az invitált személy az accot (azaz az oldalukon) tehát semmilyen más uton nem kapom meg, erre válaszoltam nekik, hogy az oké, de ha ez így van a rendszer hogy hogy felírta a hónapot az accomra? nekik cask annyi dolguk lenne, hogy Frozenről openra rakják, ma jött a köv meglepi, hogy azé frozen mert én 1 honapot állitottam be, és pending van (igaz h pay by cash van ^^) na mindegy, és ők váltig állítják, hogy nem kaptam meg, de már a 3. levelemben írom, hogy nézzék meg azt a tetves accot, mert nálam írja a hónapot...
egy szó mint száz kicsit röhejes a suppotja (lett...) de ugy látszik ez a mai mmo business, Aioné se különb, az is ilyen ritka szar, fizess fizess és lófasz a seggedbe... -
Tomy Lee #8259 Legközelebbi szerver merge-nél meg vakarjátok fejeteket,hogy a ..csába tudják elfoglalni az xx T keep-eteket amit 1-2 ember építhet majd fel.
Gratulálok,lényeg hogy mindenki odamenjen azt lesz majd v.mi -
Tomy Lee #8258 Kedves fekete sereg,ugyanúgy seggvakaró játékosok vagytok ahogy azok voltatok az igazi játékosok nélkül de most nyíljon ki a csipátok most,hogy ott vannak az igazi játékosok,hajrá -
Tomy Lee #8257 Lassan rájön mindenki,hogy ez 1 nagy Fail az egész úgy ahogy van.Ez a Support egy nagy nulla,senkit nem érdekel,hogy mit tévedtél regisztrációnál,senkit nem érdekel hogy lehet kitenni a cheater játékosokat,senkit nem érdekel az,hogy átmennek holmi noob pve szerverre az igazi pvp játékosok.
A nagy "fekete sereg" meg örülhet magának,hogy érvényesülnek mégis pvp(bori pl.),hogy pár Aquilonia-i igazi pvp ppl átmentek oda.. -
#8256 nem, baszakodnak a recruit friend programmal...
meghívtam a párom, aki előfizetett egy 60 napos gamecardal, ennek örömére megkaptam a+ 1 hónapot én is (ami ugye jár az első feltöltés után) igen ám de az accountom frozen és zárójelben mögötte van hogy payment required azaz fizessek, next payment datenál viszont ugye a +1 honap miatt augusztus 11. van, mégsem tudok belépni, igy megy az ingyen honapom és nem tudok játszani, írtam fuckcomnak, akik tegnap hajnalban dobtak egy mailt, hogy kit inveltem és milyen accrol, beírtam nekik majd fél 1 kor kaptam a választ, hogy azért frozen, mert csak az oldalon való feltöltés számít annak, igy csak akkor kapom meg a honapot... visszaírtam nékik, hogy ez szép és jó, de ha igy gondolják ezt jelezzék kedves játékosaik felé mert ez igy gány, továbbá nem lehet így ha megkaptam a honapot, szóval valamit rosszul tud, mindössze annyi kell h frozenről átrakják az accomat open ra ugyanis rendelkezem még 28 nap előfizetéssel...
persze azota megint semmi, majd hajnali 3 fele kapok megint valami hülye kamu szöveget, hogy töltsem fel az accot, és bla bla bla mert nem számít...stb