12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
SilverShark #8335 Hi all!
Na sikerült már valakinek koreai account-ot regisztrálni úgy, hogy azt később aktiválták, és tudott is vele játszani? Előre is thx a választ.
Üdv. -
#8334 erre a barbárra nem akar összejönni a gear, 3. hete eddig 1 barbár droppot láttam, arra is 5 öt needeltem... -
#8333 -
Sipti #8332 Raiderzez a másik game amin ép ügyködnek augusztus 8.-ig zárt beta utána remélem ki próbálhatom...jön hozzánk is majd 2011-be v'mikor item vagy havis lesz az passz -
Sipti #8331 Nm ,de akkor örüljünk ha nem csak nekem jön össze..:) annyit fűznék még hozza ,hogy ha 4-5 nap múlva se lesz aktív az acc. ...akkor meg lehet próbálni azt ,hogy a 6. képen az alsó opciót válasszátok (1ből aktív lesz az acc.) DE 2-3 nap múlva megint felkérnek ,hogy azonosítsd magad...3 opció közül ismételten a személyi kiadás dátumát válasszátok és lehet reménykedni,hogy aktívállják az acc.-ot...és aktív is marad... -
Tomy Lee #8330 Sipti nagyon köszi így már menni kell -
Sipti #8329 Hopsz 8. képről 1 nyíl lemaradt email cím..de talán megtaláljatok...:) -
Sipti #8328 No annyi még, hogy csak ha sikerül a regelés(log in) utána lehet letölteni a játékot IE-t kell használni. -
Sipti #8327 No itt a koreai reg. helpem..remélem ezzel összejön másnak is többet nehezen tudok hozzáfűzni a dologhoz AoC koreai reg. képekre lebontvaFelhívom azért mindenki figyelmét más szemelyi okmányait nem igazán legális felhasználni... -
#8326 értem :)
hajrá hajrá kellenek a normális magyarok is a játékokba :p -
foxxi #8325 Lehet arra hogy rávegyem magam hogy elszakadjak a sarki gamerbe feltöltőkártyáért
Nem, igazából sajna még nincs időm aktívan játszani, igy nem szeretném az időt feleslegesen elpazarolni. 2-3 hét és jó leszek :) -
#8324 amugy Sil igy válaszolt a Koreában f2p re:
"That is a very common business model in Korea.
Korea is a very different market to the west. Micro-transaction based games are for more common than they are here, and indeed are how the majority of game operate, including the games run by our partners in Korea at Neowiz.
They key point in bringing the game to Korea was finding the business model that is right for that market. That is why we went with an experienced partner in that territory.
What is right for one territory is not necessarily right for another, and as we have always said what we care about in terms of business model is finding the correct model for the project. We were one of the first companies to explore the free to play / hybrid options in the west with Anarchy Online, and we would never rule anything out that might make sense for Age of Conan at any given point. We have always been open that we constantly assess the market and consider all available options for our games.
That isn't a 'yes, it will happen' or a 'No, it will never happen' it's a 'We will always keep our options open and be open minded to business models that will most benefit the project.'...being close minded one way or another is rarely a good thing.
At any rate, on the original subject, the two markets are very different and we are doing some things in Korea that I think we are very unlikely to do in the west and vice versa, and there are some elements we may consider. So maybe it wouldn't be a stretch to do what other western companies offer and consider adding a store that sells vanity items for example (as you see in EQ2), maybe we wouldn't consider the items people presume are more common in Korea (that effect power), and all the items that they will sell, as we already offer some of them as veteran's rewards etc for example and would shape what we offer appropriately. It should also be noted we have worked long and hard with Neowiz to ensure that the game balance works well with the new systems and the different business model. It is very much a partnership that we were very serious about, and serious about finding the right way for it to work for that market. In particular as this was the first of our games we were bringing to Korea.
The key thing is that it works well with the combination of business model and gameplay, and works for the expectations ad demands of that territory.
That is why we have different versions of the game. They are different markets, work in different ways, with different traditions and expectations and we will always endeavour to try and ensure the right decisions are made for the game in each specific territory, and for those decisions to be different as appropriate.
So just because the Korean version features any given business model or mechanic it does not mean that you will necessarily see it here in the western versions." -
#8323 és mire vársz ha szabad érdeklödnöm? :) -
foxxi #8322 utálom a wow-ot... nincs véleményem a számomra SZ@R-ról.. OF END -
Amugyan pedig a rálátása a dolgokra mindenkinek szubjektív.
Én sem adtam fel az AOC-ot.. ( a 73as Necróm még ott csücsül ) csak szimplán kivárok.. ha meg reagálok is csak max helyesbítés miatt. -
#8321 ami pl mi is? hogy nem egy wow? AoCnak nem azért nincs wow számú játékosa mert failel inditott ez csak nagyon kicsit befolyásol a dolgon, nézd meg a wow játékos körét illetve hogy az egy divat mmo (sajna már ilyen is van...) mig AoC és annak világa egy sokkal durvább, nehezebb egyeseknek nem tetsző játék, azt meg sem említem hogy mennyien nem játszanak vele mert nem birja a gépük...
LOTRO hoz meg még annyit h valóban nem néztem utána, aoc forumot olvasok és onnan vannak az infoim ami természetesen lehet nem igaz is ahogy mondtad, ez azért van mert engem kül képp hidegen hagy LOTRO és a világa, a film sem tetszett meg semmi ami LOTR os dolog. MMO ból viszont eszméletlen sokat probáltam és számomra conanban van meg minden ami az én igényeimet kielégiti. és per pill még mindig az egyik legjobb mmo a piacon szerintem. a pvp játékokról nem is beszélve mert ha jol tudom nem nagyon van jelenleg olyan játék amiben a pvp lenne a középpontban (mégha unbalanced is most).
továbbá koreában azért item mallos a game és ingyenes mert ott igazából ez piaci modell. ill vagy ez vagy az hogy veszel X ora játék időt. Mind2 költségesebb mint egy havidij nem beszélve arrol h AoC még mindig 2k/hó. -
foxxi #8320 megint nem néztél utána a dolgoknak.. minden ingame megoldott questért Turbine pont fog járni amiért kiválthatsz szinte mindent a játékba, real pénz nélkül... ha már írsz valamit, legalább utána néznél... De ez erős OFF...
Témát zárom részemről.. különben se a lotro a legjobb ellenpélda mivel az ERŐSEN PVE! orientált játék.. inkább ami ide illene az a WAR (de az meg kb ugyaitt tart mit az AOC ). -
#8319 ja még valami, ha már írod, hogy te ott játszol meg minden, és nem akarsz acc gyáros lenne akkor légyszives csinálj egy acc készitő guide-t (képekkel szöveggel mutatod meg hogy mit merre meddig) megoldod vele mindenki problémáját aki esetleg szeretne de nem tudna és neked is csak 1x kéne még megcsinálnod. -
#8318 nem tudom, lotro ingyenessége is annyira ingyenes kb mint nálunk az unlimited trial namost p2c sztem iszonyat hülye modell és sokkal drágább is mint a havidij, nem beszélve h mount meg anyámkinja mindent real pénzért venni... nincs az az isten. (LOTRO)
és az item mall általában (F2P játékoknál szokott lenni) sokkal nagyobb lehuzás általában. armorok fegyverek vásárlása, meg alapbol elönyt teremt egyeseknek... bár ez még mindig csak az én véleményem. -
Sipti #8317 Háát bocsi mindenkitől aki pm-et írt ,de nem akarok acc. gyártásba kezdeni ,képek nálam bejönnek...nem'tom mi lehet a gáz..item shop-ba amúgy potik ,tekercsek ,fegyók ,rucik kiegek vannak..a'szem a szokásos felhozatal.Ja és relatív sok külföldi(nem koreai) klán akad perpil úgy 2-300 emberkét tippelnék a szerverre,de én pve-n vagyok 6 pvp és 2 pve van. -
Tomy Lee #8316 Na ez nekem magas.Sajnos nem jön össze a dolog:( -
#8315 1 képet sem hoz be :S -
Sipti #8314 Megvan már..csak 3x mentem el mellette... -
foxxi #8313 OFF
LOTRO-ban is van pvp, bár kétségtelen hogy PVE orientált.. de ez ősztől változik.
ON -
Sipti #8312 no még 1x...Khitai-ba vagyok hol találok 1 ilyen smugler-t legközelebb?...bocsi a lámáért..de nekem Conan még új...:) -
Sipti #8311 Majd kiderül idővel.:)Log inItem Shop 2 kép gyorsba -
#8310 nem fognak, van tucat topic rá generalba, sokan abba is hagynák a láma özön után. illetve nálunk euba sose müködött az item shoppos dolog, a LOTRO szerintem amugyse nagyon érdekli funcomot mert mig aoc egy pvp game (kb még mindig a legjobb a piacon) addig a LOTRO ban ha jol tudom pvp nincs aka full pve. koreában viszont kiváncsi leszek mit pakolnak be item mallba, hogy beszedjék többszörösét az eu havidijnak (mert ugy szokták) -
Sipti #8309 Várható ,hogy eu/us szerverek is átállnak item shopra ala LOTR...,de nem kajabálnam el...próbálok pár képet linkelni... -
#8308 érdekes h mindenki kivándorol... micsoda brain drain van itten má he. megtanultok/tatok (máraki) játszani eu-n és mentek beverni ferdeszemü barátainkat akiknek az autoattack nélküli élet még új.
amugy nem tom én valahogy egyedül érezném magam, ök ott ugyse fognak angolul irni igy esély parányi h 1-2 nem vietkong lesz on föleg ugyanazon a szeron :S -
#8307 xD -
Tomy Lee #8306 Na éjjel nekilátok remélem összejön.Köszi -
Sipti #8305 Hopsz az kimarad,hogy IE-t használjon aki megpróbálkozik vele ne foxot vagy mást. -
Sipti #8304 acc. reget nem vállalok...főleg ,hogy nem teljesen legális...használj fordító progit..csak előtte nem árt koreai betűkészletet feltelepíteni win. lemezrőlAoC Korea
angolosítani meg F:\Age of Conan\data\text ott a ko mappában lévő file-ok felülírása en mappa tartalmával angol írás és a szinkron is angolra vált...tömren ennyi -
#8303 ehh bocs benéztem :D -
Tomy Lee #8302 Milyen photoshop?Engem Kóreai szerver érdekel nem a photoshop te:).. -
Sipti #8301 Köszi a választ a koreai szeró meg nem krisz-krasz csak...csak ami cseten megy...:) és pinggel sincs semmi gáz:) Full klinst lehet letölteni ~23 giga multi lang ugye..4 apró file-t csseréltem ki és máris emberi nyelven van minden.:) -
#8300 ja létezik ...úgy hívják photoshop :D -
Tomy Lee #8299 Létezik ilyen?o.O
Ez nagyon érdekelne.Küldenél privátban címet vagy kis leírást ehez a dologhoz?
Előre is köszi!
-
#8298 na majd most ^^
-
:) -
#8296 vissza lehet menni a tortage smuglerektől.
ja viszont csingcsangcsung nyelvet nem ismerik ált a magyarok másrészt pedig a ping iszonyatos lehet mivel ázsia kicsit odébb van :)