Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Az a ToS armor és a Ranger lol de komoly
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Hát annyiért nagyon megéri az újaknak,kérdés fizetik e tovább:S
Eltünt a nép mmo-k világából,mindegyikbõl de AoC-al siralmasan kevés emberke játszik már.Még az év elején és addig csak-csak de mostanában omg<#szomoru2>#szomoru2>
Kell a kiegészítõ ide!!!
★ 汤姆 李
Még az Aion-ba reménykedek. (most is adtak egy kis XP boostot a magasabb szintûeknek.)
WoW-ozni meg már tuti nem megyek vissza, unom már teljesen.
Amúgy mennyien játszanak még vele? Olvastam hogy eléggé megcsappant a létszám. Ez igaz ? Vagy csak elakarják hitetni a károgók akik 1 hónap után abbahagyták ? <#confused>#confused>
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Dark Templar
Herald of Xotli
Demonologist
Guardian
Bear Shaman
Ranger

★ 汤姆 李
WOW az idõk folyamán egyre csak jobb lett,pozitívum mindenre,kieg-ekre stb(igaz nem az én mmo-m legalábbis csak a grafikus motor nem tetszik de talán minden más ezt kompenzálja) Funcom-nak meg sikerült tönkretenni eme remek conan világot amit készítettek.Simán végig quest-elsz 1 hétvégét úgy,hogy nem találkozol senkivel,lol
Na jó lehet ez kis túlzás,mondom akkor azt,hogy ganker-en kívül nem találkozol mással😄D
Vagy esetleg nézzük a ganker oldalról?Ez utóbbi még rosszabbXD
Jönnek a T3-as göncök,fegyverek,nah,hogy legyen már jó hír is itt;-)
Concept képek ha valódiak akkor<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Szóval a Conan is haldoklik.Tiszta vicc hogy ha hosszú távra tervezel egy mmo-t csak a wow jöhet számításba.
Warhammer:haldoklik /persze lvl 10-ig nagy az élet a trial idõ korlátjának megszüntetésének köszönhetõen/
Aion:lvl 30-ig szórakotató de utána grind parti az egész.Ki fog 60k xp-ért questelni mikor egy mob-ért kap 10k-t.
Lotro:Nagyon szép és hangulatos de bár nem vagyok õrült pvp rajongó azért ez a játék már túl békés😊/Ez csak a saját véleményem/
Vissza térve a Conan-hoz.Remélem a kiegészítõ újra feltámasztja ezt a nagyszerû világot és remélem egyre több olyan játékossal fogok találkozni akik nem csak egy virtuális ringnek tekintik Hyboria csodás tájait hanem Conanhoz méltóan becsülettel élnek és játszanak ebben a világban.
Bocsi a kifakadásért!
\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"
Vagy be is lehet fizetni ha az embernek van fölös 5K pénze de így ez a játék továbbra is állítom játszhatatlan.
Mondom,még ha nem lenne ilyen über lag és nem lenne ilyen mocskos sok cheater akkor hajrá oda se neki a kisebb bug-oknak lehetne vitézkedni de hát na,rá charge-olok valakire és kövi kép,hogy fekszek holtan ez nevetséges.Következõ:vasárnapi Raid,BRC W2 azt játékosok 20%-át be sem engedi mert vagy 5×crash-el mindenkinek a kliens és tervezett 20h helyett elkezdjük 1 órára rá.Hozzáteszem ha játszol 5 órát abból 1-et számolj arra,hogy lag ill.crash lesz,ha pvp-zel sok %-al esélytelen leszel mert cheater <#kocsog>#kocsog> lesz az ellen,Minigame-ben ne is álmodj random ellen-el hanem synch-es majmok vannak mindig ott pvp4-5-ös szettben.
Nemértem Funcom-ot,hogy miért nem szakítja meg a cheat használatát ingame.
Speed hack-elnek,map-oznak,teleportálnak ez LOL mostanában ez a trendi amúgy,hogy teleportál ide oda a majom.
Ennyi befejeztem most már tényleg csak írom,hogy azért tisztában legyenek vele akár az újoncok is.
Pve részt meg írtam már,ott simán bukik a team raid boss ellen ha bejön a lag,nem kellemes érzés fõleg a bugos lesz az egész és kirak az instábol és nem enged vissza vagy 1 órát(nem egyszer fordult elõ) aztán trash-elj újra,élvezetes jah lehet v.kinek de számomra ez bohóckodás sokszor az egész játék😄D
★ 汤姆 李
Szóval nincs már pozitívum és nagyon sajnálom ezt a játékot de közeljövõben remélem lesz valami ehez hasonló mmo vagy éppen a kieggel fog visszatérni a játék szal ha kieg lesz akkor visszanézek majd rá"talán"..
★ 汤姆 李
Na szóval úgy 1 évnyi játékidõ után ez az üzenet így is marad mindaddig míg nem törlik vagy nem csinálnak valamit a cheater-ekkel továbbá kijavítják ezt a borzalmas lag-ot ami van és még aztán minigame-ben teljesen le nem randomizálják a csapatfelállást vagy csinálnak külön RA ill.TA-t,raid-eken a drop borzalmas,trash dob 1 epic-et majd következõ 10 percre rá dob egy ugyanolyat,karakteremmel elmegyek 3 héten keresztül xx raid-re és semmi míg a másik felöltözik és ez többször elõfordult már de ezt fogjuk szerencsére lesz..om de nekem nem tetszik már,beleuntam,nem bírom ezt nézni ezvan,karaktertranszfer STOP egyik szerverröl a másikra,karakter balansz húú de nem ártana mert mostanában rendes hadsereg kell láma BS-ek,Conq-ok legyõzéséhez,Ranger lõ 3500-4000-et xbow-al azt 2 lövés és fekszek mostanában ez a trendi.
A GM-ek nagy semmik,pangás van a szervereken tehát én azt mondom egyenlõre ennyi😊
Ha hallok változásokról lehet visszanézek de a játék kezd egyre inkább a játszhatatlan irányba orientálódni..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Ha így teszek akkor enyém lesz a helm is és a béta Secret-re is??
A novemberi xp poti k..a nagy ötlet volt thx Funcom + a veteran-al együtt most gyorsan felhúzom azt a karaktert amit még akartam😊
★ 汤姆 李
"Besides receiving an incredible experience boost throughout November, players who choose to continue subscribing to the game after their free period can look forward to a range of exclusive rewards:
* Subscribing for 1 month gives 7 days extra game time for no additional cost
* Subscribing for 3 months also guarantees a spot in open beta for The Secret World
* Subscribing for 6 months also gives a level 40 helmet with a 10% XP modifier
* Subscribing for 12 months also gives a free copy of the Rise of the Godslayer expansion
In addition, the rewards for the lower tier subscriptions are also included in the higher tier subscription, which means that you will get all these exclusive rewards if you choose to subscribe for 12 months. This is a time-limited offer only, and is also available to current players. Players who have signed up for these subscription plans in October have already secured their respective reward. The Secret World beta reward includes access to the later stages of the closed beta, and a date for access will be announced later. The free download of the expansion will become available when the expansion launches.
New players are also encouraged to take advantage of these offers. New players who purchase the game now and signs up for one of these subscription plans will also have secured their respective rewards."
AOC
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
*The veteran reward XP potions should now also work when in a group, being apprenticed and during a raid.<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
★ 汤姆 李
Esetleg átadható ismerõsödnek(odaadod az account-ot és õ upgrade-el rá GC-al)..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
★ 汤姆 李
Pont a napokban értem el vele a max szintet😊
Legyen idol+serpent egészen transmutation-ig feat-elve és LS(lighting-ban) fullon feat-elve+static charge storm field-el aztán nyomathatod 80-on a 3200 körüli critical-okat veled egy szintü playerek-re is akár;-)
Teszel pár pontot erre-arra még,hogy legyen nagyobb team support-od(rousing shock+coal.ether pl.)
Raid-eken úgylátom heal jó és közben ugye még elég szépen dps-em is van.
El kell mondjam eddig ToS a favorit nálam.Igazán megállja a helyét minden téren 1 fajta build-el..
★ 汤姆 李
Hát mai nap jobban el gondolkoztam, nagyon tetszik nekem az Age of Conan,de nem engedhetem meg magamnak a 2 havonta 4k elköltését😞.
Fõképp hogy karácsony elõtt álunk,és barátnõmnek is szeretnék venni valamit,és ha megveszem csak 3k-m maradna arra hogy õ kapjon valamit.
Idén vizsgázom, utána megyek dolgozni, és ha lesz munka helyem utána már nagyobb esélye lenne annak hogy tudok vele játszani.
Nagyon szépen köszönöm a segítséged Stigmata, nem fogom soha el felejteni, de sajnos ebbe bele kell törõdnöm, maradnak az unalmas napok,és unatkozok tovább :\.
Meg a játék maga is.
Amúgy remélem még él a magyar klánvagy találok egy jó társaságot, de én úgy hallotam hogy azon a szerveren is amin vagy van magyar klán. 😊
Én RP(Ropleplaying)-pvp szerveren játszok, Aquilonia, nem magyar klánba 😛 (már hallom is a hurrogásokat 😄)
Ha kizárólag a Pvp érdekel akkor Fury szerver a neked való mert sokkal több a játékos mint ezen a szerveren, valamint aktívabb maga a pvp is 😊
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Á már le töröltem gépemrõl az egész játékot T.T.
Nagyon rossz kedvem lett 😞, szerintem elmegyek és megveszem a héten a cd galagxisba...(3k a játék) , csak nem fogok csalódni benne?!:\😊.
Csak legyen magyar társaság,ami aktív, nekem az a legfontosabb.
Te pvp szerveren vagy pve-n játszol?
Amúgy 576-on, 4k a GC, ez ugye maradni is fog?(Mer csak akkor ruházok be rá.)
Nem írták hogy változna a gc ára,és így eléggé megéri ennyiért ,ezért is keltette fel a játék az érdeklõdésemet.
Elõre is köszi a válaszokat.
(Lehet hülye kérdés) Csináltál acocuntot, ugye? Nem tudom hogy ennél a játéknál pontosan hogy mûködik, de elméletileg ha trial accountot csinálsz akkor nem kéne hogy ilyen probléma legyen.
Biztos hogy jól írod be a felhasználónevet, jelszót? Mindkettõ kis/nagybetû érzékeny, lehet azzal van a gond 😊
Hát én Trial-al szenvedek most😞, de nem akar be engedni :'(.
Be jelentkezésnél nem enged tovább :s
PvP szervernek Fury-t tudom ajánlani, és van egy elég nagy magyar guild ha jól emlékszem Death Wish néven 😊
Játszik még vele valaki?
És melyik pvp szerveren található több magyar?😊
Válaszokat elõre is köszönöm😊^^
★ 汤姆 李
A lényeg nekem:
PVP MINIGAMES
*Capture the skull: If no skulls are captured the game will now end in a tie.
*Fixed an issue with invisible objects/characters when teleporting out of a minigame.
*When NPCs that run after you give up and return to their spawn point, you should not be stuck in combat mode anymore
Jó kis patch,CONQUEROR-ok meg hajráá😊)
★ 汤姆 李