12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • MrStokes
    Csak nem kora hajnali karbantartas? :D
  • Nuclearity
    waaa, felidegel ez a Fuckcom...
  • bloodwarden
    Kedves Mindenki!

A Fekete Sereg a legnagyobb full magyarokból álló közösség a Crom szerveren. Nagyon sokan hozták át a karijukat más szerverekről hozzánk.
    Ha van kedvetek csatlakozni nagy nagy szeretettel várunk benneteket:
    Itt meg tudjátok nézni a honlapunkat is:
    http://www.age-of-conan.hu/
  • DragonKnight
    Ha új accountot csinálsz akkor kapsz 30 napot, ha egy meglevőhöz adod hozzá akkor nem. De ez rajta van a DVD tokon is.
    A 30 nap az alapjátékhoz jár. a DVD tartalmazza az alapjátékot plusz a kieget.
  • Ákos90
    Sziasztok!Meg szeretném vásárolni a kieget és az lenne a kérdésem ha dvd-sen veszem meg GOLD verzióba ahoz kapok +30 nap gameplay-t vagy nem ? vagy ha csak simán accountnál upgrade-elem akkor kapok + 30 gametime-ot vagy nem?
  • Drutar
    Üdv mindenkinek!
    Ha esetleg valakit érdekel 60napos gc 4000ftért,van 4db eladó. érdeklődni a [email protected]
  • Nuclearity
    Fury int klán, van benne egy pár magyar (akik hajlandoak voltak csatlakozni) de van jopár külföldi is, van ts (3) a magyarok általában használják, fent vannak rajta, ha eksön van akkor a külföldiek is feljönnek.
  • Nuclearity
    hát nem tudom, szerintem épp itt nem szól a cc röl, nincs stun lock vagy bármi más, mert resistet kap az enemy utána egyböl, én képes vagyok assákat, ill elég sok kasztot megverni ugy hogy nincs cc-m (mert ugye MISS vagy PARRY :) )

épp tegnap érdeklödtem egy assassinnál, hogy kivan e pakolva generalon az escape artistja? (anti root snare skill) mert egyszerüen az assassinok x része egyszerüen lekakilja a 100% eséllyel bejövö rootot a felrugásombol (nincs rajtuk resist) és ez kicsit érdekes... ennek ellenére 10 szintel nagyobb volt és 1% hp val élte tul ;D
  • BEAST #8247
  • s0n1c
    és tényleg :D
  • BEAST #8245
    lekvár vagy :c
  • Burca
    Haha :)
  • RaSzTaH
    lvl50ről meg indíthatsz egy karit ugye bármelyik szerón
  • RaSzTaH
    haverok cromra mentek mikor előfizettem, szal nem volt választásom :o itt egy jókora társaság van, viszont pvp az kevésbé... minigamek, siegek persze vannak, bár az itteni pvp inkább a CC-kről szól, illetve a necro/assakról :o
  • s0n1c
    te neszójjábe :D
  • BEAST #8240
    :o
  • s0n1c
    furyn vagy?
  • RaSzTaH
    kellemesen csalódtam benne én is kb 1 hónapja fizettem elő újra.
  • MarkBlade
    Igen.Sokat változott. És most tényleg jó lett élvezetes és jó a hangulata.
    igen keresd az Anarchy-t :)
  • s0n1c
    No, reaktiváltam én is. Ezt a gamet most (vagy pár hónapja) kellett volna kiadni, rohadt sokat változott, előnyére :)

Anarchy az int/hun guild Fury-n?
  • Nuclearity
    villám kérdés, hogy van az, hogy nekem stun után az enemy immunitit kap, engem viszont 10-15 sec alatt 8x is bestunnolnak akár?

továbbá

felrugom az assassint de nemkapja be a rootomat, ez micsoda???

From the Darkness v mi az assassin charge skillje (ami rootol is) hogy nyomja el 30 secen belül 3x is rám?

köszönöm a válaszokat
  • MarkBlade
    Van pve és pvp is.. Magyarok is :) Keres meg ha úgy döntesz. Darions vagyok..
  • kopaszrobert
    Még az érdekelne hogy Furyn van valamekkora pve, vagy abszolút csak pvp?
  • RaSzTaH
    CROM szerón van egy guild, esténként átlag 20-30-40 player időszaktól függően, de erősen pve beállítottságúak, meg ugye a szeró is pve
  • kopaszrobert
    Sziasztok. Újra befizettem a játékra, aquilonián van egy karakterem, most ugrottam meg vele a lvl50-et és van lehetőség egy új 50es karaktert kezdeni. Így most nem tudom, hogy melyik szerveren érdemesebb magyar közösség szempontjából egy új karaktert indítani. Szívesebben játszok magyarok között és akkor még aquilonián magyar klánban voltam. Pve pvp egyaránt érdekel.
  • MarkBlade
    neten a 60 napos 5400 ft.. az még mindig jó ár szerintem ha érdekel privi..
  • RaSzTaH
    gc-k engem is érdekelnének, ha van valakinek jó áron! Köszi!
  • Nuclearity
    érdeklödnék, hogy aki abenak eladott 3,5k ért gc-t annak van e még egy elado esetleg? :)
  • Tylerhun
    Még mindig eladó!

Age of Conan Collectors Edition (2*2 hónap gamecarddal!)

Mammut helyett Rhinoval! Plusz ugye az egyéb item-ek és ezek mellett még egy copper ring of hastening wings! Két karakter, egy 80-as és egy 53-as emlékeim szerint. Rare itemek, ló, 1-2g mindegyiknél.

elérhetőség: [email protected]
  • MarkBlade
    dehogynem. :) Csak már megszoktam. Tarantia elég sürü a szaggatástól.. néha gondol egyet leesik az fps.. meg van kb fél/negyed óránként lag..
    Szerintem ez marad is :)
  • Nuclearity
    nektek semmi gond nincs a gameval? pöcre megy? semmi szaggatás sehol?
  • MarkBlade
    :))) Köszi a tippet akkor még hagyom érni :D
  • dfactor
    Nekem már 15 szint van tartalékban. Azért 99 felé ne menj, hátha csak 2 byteon tárolják :D
  • Nuclearity
    sztem nincs megkötés
  • MarkBlade
    Szeretném megkérdezni hogy a 4-naponta kapott +1 szintet-ből mennyit lehet maximum megtartani? Értem ezalatt hogy mondjuk +5 szint főlé nem engedi növekedni őket.Ne lehesen egyszerre 10 szintett lépni stb..
    pls help..
  • Nuclearity
    persze hogy van keresd abepom-ot általában fent van asszem
  • Meridian
    Fury szerveren kezdtem játszani, olvastam alakult itt egy magyar guild, Anarchy névvel... van felvétel? Most ép lvl28 vagyok, egy Conqueror-al
  • Nuclearity
    itt is nagyobb esély van a missre, és egy 80 asra énsem sebzek csak 1-2 öt, de az aoc balancolva van (volt) ilyen téren, hogy ne a gear, vagy ne a szint számitson (annyira) sokkal inkább a játékos skillje, és ez az ami szerintem az 1ik legjobb mmo vá tette. Nem az van mint Aionban, hogy megvan a fenris / miragent settem és akár egy full partyt is kirakok csak azért mert ruhám van, mégcsak játszanom sem kell tudni... itt pont forditva, éppen ezért van az is, hogy a ruhák statjai nemsokkal nönek x szinthez képest
  • Sáska
    vagy a classok kozotti balance, vagy a jatekosok nincsenek nagyon rendben, ha 20-25 szinttel magasabb ellenfeleket le tudsz verni (akar 2vs1-ben). mas mmo-ban ekkora szintkulonbsegnel el sem talalod a masikat, vagy ha igen, akkor is minimalisat sebzel rajta... nem ertem hogy van ez de eleg furan hangzik..?!
  • Nuclearity

Mikor a Whirlwind be crittel =)