Just Cause

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabesz752
Sziasztok, "beújítottam" egy videokártyát és így Highon mindennel bekapcsolva 2x-es szûrõkkel 25fps körül megy a game. Sajna a grafikáján és a "pálya" nagyságán nem sok pozitívuma van. Elmegy elmegy, de engem zavar, hogy az egész egy hatalmas dzsungelben játszódik és hiába a nagy tér mégsem tudok mindenhova menni mert járhatatlan. Küldetést csak 6-ot csináltam meg, de megis untam...sajna.
Pozitívan álltam ehhez a játékhoz, de sajna nem jön be annyira, mint szerettem volna.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

adios
oksa köszi majd megnézem.

fery02
adios: Nálam is volt, hogy csak side missionokat adott, de miután kijátszottam a játékot, már el lehetett foglalni mindent. Persze lehet, hogy nem a végigjátszástól függ, csak én nem vettem észre elõbb.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Köszi hogy írtad,nekem ez is jó lenne tengeralattjáró helyett,csak sajnos küldetés közben lehet csak használni.Meg igazi tengeralattjáró nem is kell,mert annyira nem mély a víz.

adios
kösz

CS@
Na igen ez elég távol áll a tengeralattjárótól, de csak ezt ismerem(illetve errõl olvastam).

Megnéztem a honlapot,de úgy tûnik csak egy küldetésben van ez a járgány.Vannak képek is ott,ez nem teljesen tengeralattjáró.

zolo
Meg kéne csniálni azt a side missiont, és már tiéd is a bázis.

http://flickr.com/photos/zolika90/

adios
Hali!
Hogyan kell katonai bázisokat és repülõtereket elfoglalni?
Mert amikor odamegyek az egyik elõtti "!" jelhez akkor csak side mission-at ad.A választ elõre is THX.

mike0013
azt nem tom meik driver van fennt:S
és a Spitfire-s azaz a 2,5 gigás verzió van meg...
amúgy hol lehet megnézni a driver verziószámát?:)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

CaviaR
Milyen driver van fent? A játék melyik verziója ven neked?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

mike0013
:S erre már nem tudok mit mondani, nekem 3,07 GHz, 1 giga ram, ati 9600 pro és szépen megy és van víz is:)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

CaviaR
Nekem is ezzel a vízeffekttel van gondom. A RIP-et szedtem le, reméltem h csak az a baja, de ezekszerint az ISOval is ilyen..

A configom:
Athlon XP 2600+ (2,1GHz-en)
1GB ram
Radeon 9800pro (ez a driver van fent: 6-2_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_30152.exe)
DirectX 9.0c

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

mike0013
hát, talán ha mondanál egy configot: videókártya (azon belül hogy ATi), memória (RAM), Proci (GHz)

Sziasztok!

Nem tudna valaki segíteni? A gondom "csupán" annyi, hogy nincs víz <#fejvakaras>
Nem értem, és elég zavaró, ahogy a csónakok legegnek. A parti hullámokat valamennyire megjeleníti a játék, de amúgy semmi. Csak a tenger növényzete, domborzata. Elég hülyén néz ki. Elõször egy 3-4 gigás változatot töltöttem le. Miután láttam a gyönyörûséges víztelenséget, letöltöttem a rendes "Reloaded" veriót. Azzal is ugyanaz. Amúgy ATi Radeon kártyám van. Találkozott ezzel más is? Ha igen, mit csinált?
Kösz.
watto
na folytatom a just cause-s honlapot!
eddig: www.justc.atw.hu

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

CS@
Az UnderwaterScooter – még nem néztem meg, de bõvebben ITT

fery02
Én nem találtam, de igazából nem is tudom, hogy volna-e egyáltalán valami értelme. :) Amúgy énis olvastam ilyet

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Olvastam egy leírásban(gamekapocs) hogy van benne tengeralattjáró,van benne?

Azt a küldetést hogy oldottátok meg, amikor Mendoza egy nagy személyszállító repülõn menekül, és az a feladat, hogy erre a gépre nekünk fel kell szállni... Ha helikopterbe ülök, kb. 5 másodperc alatt szétlövik alattam.

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

CS@
Guerrilla –knál kezdetben világos zöld, ekkor lehet foglalni, miután elfoglalod utána az elfoglalt területen sötétzöld házikó lesz belõle. Itt a továbbiakban végtelen számú mellék küldetéseket kaphatsz, amiknek az elvégzéséért pontot kapsz ezekért pedig rangot.
Rioja esetén ugyanez a helyzet annyi különbséggel, hogy ott foglalás elõtt fekete a ház utána pedig sárga.

zizz21
Köszi szépen!!! De akkor mire valók azok a zöld házikók? <#bohoc>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

CS@
A zöld házikó jelnek semmi köze a safehouse –okhoz(bástya jel).

Amikor a guerrilla –kal elfoglalsz egy helyszínt és kiírja, hogy Safehouse Unlock, akkor kiírja azt is, hogy melyikrõl van szó, de általában ez mindig az elfoglalt területhez legközelebb esõ bázis lesz. A Guerrilla -khoz tartozó új fegyvereket a hozzájuk tartozó safehouseknál találod a jármûvekkel ugyanez a helyzet mindig az áll a bázis elõtt, amit a rangod szerint kapsz(ha te már olyan rangban vagy, hogy helit kapnál, de a bázishoz nincs leszállóhely, akkor oda értelemszerûen nem kapsz helit, ugyanez a helyzet a vízijármûvekkel, ha a bázisnak nincs vízpartja, akkor oda ilyet sem kaphatsz). Ha rangban elõrébb lépsz, akkor az eddigi jármû helyett az új lesz és a régit többé nem tudod megszerezni. Ezáltal, ha egy GuerrillaBázison valamilyen jármû áll akkor az összes többinél is ugyanaz lesz.

A Rioja –val annyiban más a helyzet, hogy sokkal kevesebb hozzájuk tartozó safehouse van, viszont ezeken fix jármûvek vannak, vagyis minden bázison más és más, hogy melyiken mi van azt pofonegyszerûen megnézheted, ha megvizsgálod a RiojaReputation –odat. Ilyenkor, ha kiválasztod valamelyik rangot, akkor látod, hogy mi jár érte és a térképen villog is az a bázis, ahol ez elérhetõ.

Létezik még néhány(nem sok) semleges(agency) safehous –ek, ahol kezded a játékot az is egy ilyen.

zizz21
Én nemtok menteni ott,csak azoknál a mûholdas-antenáss izéknél. Meg ha elérek egy rangot,akkor ugye ad újféle fegyvert meg új jármûvet. De azokat hol keressem? Mert ha csak a gerilla bázisokat nézem,van kettõ,és egyiknél sincs az a fegyver,amit legutóbb adott. Hol kéne lenni-e? Vagy majd késõbb leszek egy másik bázison?

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

nem kell bemenni, csak a közelében légy..a zene is megváltozik

zizz21
De nemtok bemenni a házba... <#szomoru1> Van vmi trükkje ,vagy mondd meg nyugodtan,h Én vok ilyen hülye! <#idiota> <#crazya>

menteni lehet, másrészt ha üldöznek a zsaruk, elvileg ott meghúzhatod magad

zizz21
Ha elfoglalok egy területet a gerilákkal,aztán ugye a zászlót is,kiirja safehouse unlockd és meg is jelenik zölddel a térképen,de azokat hogyan tom használni v mire valók? Mert odamegyek aztán semmi. Köszi!

zizz21
Aha,megtaláltam õket,köszi! És nemtod,h ezt mivel lehet lejátszani?

SitatiS
De benne van,elég érdekes formátumban(.sab,.sob)<#wilting>

Let the good times roll.

zizz21
Sziasztok! A játék fõmenûjében szóló zenét meglehet valahonnan szerezni? Nincs bent véletlenül a telepített mappában? Köszönöm!

CaviaR
Leszedtem ezt a verziót amíg le nem jön az ISO, tolom ezzel.
Szal kicsomagolod ezt a 7 db 100megás rart, és kapsz kb 120db 5 megás filet. Megfogod a legelsõt (part1 asszem) és kicsomagolod, a progi pedig automatikusan csomagolja a többit rögtön.
Kapsz két könyvtárat, egy setup.bat-ot, meg néhány exe-t amivel ne foglalkozz. Futtasd a setup-ot és kész!

CaviaR
olvasd el az nfo-t!
vagy indítsd el a doom.exet, biztos nem véletlenül van ott..

watto
ööö...énis innen szedtem le és mûködik...

falacika
Köszi! :)
Valaki másnak valami mentõ ötlete azért??? :)
Minden segítséget megköszönök!! :)
...
Más??? :)

Nagy cicik!!! :)

mike0013
egyszerûbb ha torrentrõl leszeded a reloaded-t vagy a spitfire-t...

falacika
Sziasztok!!!

Lenne egy problémám!!
A napokban leszedtem a gamet, de nem boldogulok vele!!
(http://rapidshare.de/files/37186873/Just_Cause.part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/37188091/Just_Cause.part2.rar.html
http://rapidshare.de/files/37189342/Just_Cause.part3.rar.html
http://rapidshare.de/files/37210231/Just_Cause.part4.rar.html
http://rapidshare.de/files/37219350/Just_Cause.part5.rar.html
http://rapidshare.de/files/37220833/Just_Cause.part6.rar.html
http://rapidshare.de/files/37221254/Just_Cause.part7.rar.html

pass: hoolifan@twarez)

Szóval innen szedtem le, kicsomiztam a fileokat, lett belõlük még több file, azokat is kicsomztam, lett belõlük egy doom.uha meg egy doom.exe, a doom.uha-t is sikerült kicsomiznom, lett belõle egy pc0.arc!! Na ezzel a fileval nem tudok mit kezdeni! Ez egy 1 GB-s file, már átneveztem iso-nak, rar-nak, de semmi!!!
Valaki találkozott ezzel a verzióval?? [b]HELP!!!

Nagy cicik!!! :)

grebber
'Just Cause 2' (PS3/X360) Development Revealed
Posted by Rainier on Monday, October 23 @ 04:06:30 PDT

In a recent interview with Swedish magazine Kong, Avalanche CEO Christofer Sundberg revealed that, due to the success of the original, they are already working on a sequel. Although Just Cause 2 will see the return of undercover agent Rico Rodriquez, the game will no longer be situated on an island, but rather in a VERY large city environment. So far chris only confirmed that the game will be on PS3 and X360, and of course no estimated release date was given.

Forrás : Worthplaying

Next PC upgrade: 2022

mike0013
hát, nem nagy szám... ha szeretted a GTA-kat akkor sztem töltsd, de amúgy nem ad sok mindent... megvenni semmiképpen se vedd meg

SD456
Hy all!

Érdemes letölteni ezt a játékot és jó játék?

PS3 ID: SDani456

mike0013
nekem is jól fut, igaz van, hogy néha 10 FPS-el megy, csak amikor elindítom a játékot... utána még1× elindítom és 30 FPS:D

Nekem minden beállítás mellett tökéletesen fut,csak sajnos töredezett a meghajtóm.

CS@
Nem ez kimondottan nem egy ilyen játék…Nálam 800x600ban low-medium beállítások mellett 40-50FPSt megy a játék, 1024ben minden High 2XAA 20-30FPS(ezt használom), ugyanez 4XAAval 15-20FPS. Szép is lenne ha mostanában ilyen látvány mellett minden játék így futna a gépemen.

Istencsászár
Cerak + 512 ram + 9550... ezen sem jól és sem jól nemfut, csak szarul, mivel ez a konfig kevés neki, kevés manapság vagyis elavult.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alwares
Igen ez ilyen tipikus mostani játék. Akármit csinálhatsz ugyanúgy fog futni mindenféle beállitás mellet...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

gabesz752
Érdekes a gépigénye ennek a játéknak... Minden HIGH-on 1024*768-on 10-15 fps Minden minimumom 640*480 és ugyanígy 10-15 fps :( 3.2 celeron 512mb ram ati 9550 256mb

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

watto
jaja...de szerintem jó

a weblaphoz kommentáltam:) ott sok outer glow effekt van

Az mire jó?Az valami fény?Megtaláltam a repülõket a térkép alapján.

mennyi mindenre jó az outer glow.