1338
-
#1138 :O:D -
#1137 Azért volt a smiley :) -
#1136 hülye vagy:D? inkább Splinter Cell 4 vagy Hitman 4 -
#1135 Az továbbra is nagy baromság, hogy „Tiszta bug a játék”. -
#1134 Legjobb TPS játék 2006
Szavazzatok a Just Cause-ra :) -
#1133 Nekem nem tetszet a fizikája,az irányitás meg amikor olyan is van hogy 2 kocsi egybe akad...Tiszta bug a játék.De amugy a pálya jó!!!De nincs nagyobb szabadság mint a gtaban.Azért a gta még mindig jobb! -
#1132 Hát igen...csak sajnos a memoryleak-et nem lehet leszámítani... -
#1131 Szerintem jó játék nagyon. Nagyon szép grafika, nem is kell neki egy erőmű, leszámítva a memoryleak-et. Sokkal nagyobb a szabadság mint a GTAban.
Az irányíthatóság hibája is csak a könnyű járműveknél van, mert túl nagyokat kormányoz, a nehezebb kocsiknál semmi gond nincs. Pl a kisbuszt vagy a platós furgonokat stabilabban meg lehet csúsztatni mint az NFSCarbonban. A hajók, repülők és helikopterek arzenáljának irányítása nagyon jó.
Nekem az tetszik h a helikopter olyan kezelhető h a föld fölött egy méterrel egy kis ügyességggel simán lehet üldözni egy autót. Vagy felmenni az esőfelhők fölé, kiugrani belőle majd szabadesés közben utálérni a zuhanó gépet és visszaszálni bele. :)
Á szerintem nagyon ott van a játék. -
#1130 Azért vicces ez a játék. Nem elég hogy elbaxták az irányíthatóságot, de még a gamepadot sm támogatja..
Congrats :) -
#1129 Ha a jelenség az, amit írtam, akkor tökmind1.
Lehetséges megoldásként volt itt szó arról, hogy 1GbRAM esetén, amíg játszunk tiltsuk le a virtuális memóriát. Bár nálam ez sem segített, de ha gondolod tegyél egy próbát. -
#1128 Szal akkor tök mind1, hogy max-ra v. minimumra teszem, akadni fog... -
#1127 Bár így látatlanba csak tippelek, de ahogy leírtad az alapján MemoryLeak van nálad is, megy frankón a játék aztán egy bizonyos idő után megakad a kép és a hang is 1-2mp re. Ez az egy probléma sajna megvan nálam is és nem tudok rá megoldást. Ez a játék és nem a konfig hibája. -
#1126 Nekem az ajálnlott is megvan(sőtt több is), de ha minden maxon van, egy idő után elkezd akadni... -
#1125 Na igen ez szinte minden játékban bevett szokás, hogy a minimum követelmény az tényleg az abszolút minimum, amin épphogy elindul a játék, de nem nyújt túl sok élvezetet. -
ssk3 #1124 Az kamu hogyelég neki az 1.4-es proci. Az 1.8-ason akadt elég rendesen...
Felhúztam 2Ghz-re És mostmár jól megy.
Ennyit a minimum gépigényről... -
#1123 Mint Pl ? -
#1122 Akkor valaki irja le hogyan lehet kijavitani a kisseb hibákat? -
#1121 Patch nincs.
Szerintem is baromi béna az autók és a motorok mozgása is, no persze túlzásokba azért nem kell esni, mert a további „meg ezek” járgányokkal viszont nincs gond, se a légijárművekkel se a vízijárművekkel, de még a tankokkal sem Az meg marhaság, hogy majdnem az egész játék bugos, mert a 2legproblémásabb dolgon a MemoryLeakon és a vízhiányon kívül(amire valaki már írt megoldást) nincsenek egetverő problémák. -
#1120 Figyi srácok olyan béna az autó mozgása meg ezek nincs valami patch mert egyszerüen annyira primitiv meg minden mozgás olyan béna meg majdnem az egész játék bugos...Nincs valami patch?
-
#1119 Minimum:
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000, XP
CPU:
Pentium 4 1.4Ghz or Athlon XP Equivalent
RAM:
512MB
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL & Pixel Shader 1.1 (GeForce4 ti4200 / Radeon 9 series)
SOUND:
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
7.4GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard
Ájálnlott:
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000, XP
CPU:
Pentium 4 2.8Ghz or Athlon Equivalent
RAM:
1024MB
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 256 MB 3D Accelerated Card & Pixel Shader 2.0 (Nvidia GeForce 7 series / Ati X-1800)
SOUND:
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
7.4GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard
-
#1118 Sziasztok!Ezeh a játékhoz milyen gépigény kell mennyire jó milyen??Most telepitem! -
jagie #1117 Hali!
Van a game-hez valahol honosítás?
Mikorra várható ha nincs?
Kösz -
#1116 Jah, látom...dehát mind1...végülis ez nekemis jó, mert "kipróbálhatom mit tudok"... :) -
#1115 Nem rossz, sőt....csak így tovább
amúgy sajna a 1114hsz is jelzi, hogy munkád lehet felesleges :(
-
#1114 Ma nem naon volt időm a FAQ-ra, de azér csinállgattam... :)
Valami ilyesmi lesz....
A banner szerintem nem marad, de most nem volt kedvem dolgozni vele. :D -
#1113 Azt nem tudjátok miért van, hogy akármilyen grafikára állítom vezetés közbe belassul 10-15 fps-re? A videókari driverét már frissítettem. Eddig se volt tökéletes, olyan 25-30fps-en futott, de most.... -
#1112 Ok. Akkor elkezdem...ha minden jól megy még ma meglesz... -
#1111 Ezek jó 5letek.
A végigjátszást kicsit túlzásnak tartom, mert szerintem akinek ehhez a játékhoz arra van szüksége az úgyse tudja egyedül bekapcsolni a gépét, úgyhogy gondolom az olvasás sem az erőssége. -
#1110 Ja és a RIP-hez nincs videó, még addon-ban sem... -
#1109 Belerakhatod ezt is a FAQ-ba, jól jöhet..
Warez verziók:
Just.Cause-DOOM (RIP, 602 MB)
+ Just.Cause.Dialogue.FIX-DOOM
+ Just.Cause.Music.Addon-KPS
+ Just.Cause.Speech.Addon-DOOM
Just.Cause.RELOADED (DVDimage 6451 MB)
Just.Cause.DVD5-SPiTFiRE (tömörített videókkal de különbség nem látható, 2561 MB)
Ezen kívül kereshetsz hozzá végigjátszást. -
#1108 Akkor most már van némi hasznos infó a FAQhoz is.
Ha netán valaki tud megoldást a MemoryLeak –re is, akkor ne tartsa magában. -
#1107 Megcsináltam, van vizem!!!
Hassan B! Szerintem legfontosabb a FAQban ez lenne, mert jellemző probléma és még nem volt rá megoldás. Ha beteszed, megtennéd h a linkeket is pont így másolod be?
Egyszerű megoldás vízproblémára Radeon videokártyáknál:
1.) Frissített DirectX 9.0c (legalább 4.09.0000.0904). A verziódat a Start/Futtatás -> Dxdiag-gal tudod ellenőrizni.
2.) Legalább 6.10-es Catalyst, ~34MB (Catalyst® 6.10 Display Driver download)
A telepítéshez szükség lesz .NET Framework 2.0-ra is, ~22MB Microsoft .NET keretrendszer 2.0 letöltés
Ezek nem csak a víz effektet javítják, de a teljesítményt is 5-10 fps-el! -
#1106 persze...
csak abból kiszedték a zenéket és a videókat:S -
#1105 Miért, létezik 700megás is? :) -
#1104 az egyik egy RIP a másik meg teljes...
sok különbség nincs a kettő között (a méreten kívűl)
viszont a 700 megás és a 6,5 gigás között már van:) -
#1103 Egyébként mi a különbság a 2,5 és a 6,5 Gb-os game között? (...még én akarok F.A.Q.-t csinállni...) -
#1102 Őszintén szólva nem naon van infóm...gondoltam ti mondjátok a lényeget, én meg megcsinállom az oldalt... -
#1101 Ha vannak hasznos infóid a játékkal kapcsolatban, akkor gondolom lenne rá igény.
Az meg már csak az én korlátoltságomra vezethető vissza, hogy fogalmam sincs mégis mit lehetne írni erről a játékról. -
#1100 Jah, aszt láttam. De ha nincs rá igény, én el se kezdem... :) -
#1099 Ha van kedved csinálj, bár szerintem erről a játékról egyáltalán nincs mit írni.
Az ismert problémákra, mintPL a MemoryLeak vagy a vízhiány tudtommal még nincs megoldás.
Lassan egy hónapja, hogy létezik a www.justc.atw.hu is, aminek szintén nem sok értelme van, mert még mindig nincs rajta semmi hasznos.