1338
-
#1098 Sziasztok!
Néztem itt a hsz-eket, és arra gondoltam, hogy kéne csinállni F.A.Q.-t...
Bár nekem csak holnap lesz meg a game, szívesen elkészíteném. :)
Véleményeket várok... -
#1097 Valaki nem tud megoldást arra h nincs víz? Radeon 9800pro, DirectX 9.0c -
#1096 Ez negatív hozzáállás! -
#1095 ha még az autóra sem sikerült ráugranod, akkor jobb is… -
blackgamer #1094 már a demonál kicsinált a játék, 5x ugrottam de nem találta el az autót
szóval uninstall... -
#1093 Az ilyen nyakláncos pisztolytáskás dolgokat észre sem vettem, pedig több mint 40órát játszottam vele. Arra emlékszem, hogy a nyaklánc valami keresztszerűség, ha nem csesztetjük hősünket, akkor időnként keresztet vet. Az élővilágról már volt szó itt korábban is és az tényleg elég(nagyon) szegényes, pedig egy két apróság még jól jött volna, gondolok ezalatt mondjuk olyan BoilingPoint szerű jaguárra az erdőben(így nem lennének olyan simák a túrák) meg ilyenek. Szerintem sajna szinte minden autó/motor irányítása borzalmas.
Annak idején én csak úgy leszedtem és abszolút semmit sem vártam a játéktól, de ennek ellenére egy egyszeri végigjátszás alatt kimondottan szórakoztatónak tartottam.
Az optimalizáltság, meg még mindig az egyik legszimpibb a mostanában megjelent játékokhoz képest, szép és hatalmas terület, töltések nélkül, a játék mentése/betöltése is kimondottan gyorsan történik, manapság néhány játékgyártó cég példát vehetne erről. -
#1092 Huh, játszottam egy picit és felfigyeltem pár dologra. A grafika eszméletlen jó. Felrepültem amíg csak a kisgép bírta, kiugrottam és zuhanás több percig az óceán fölött. Nézegettem, forgattam a kamerát és mit látok, a nyakában a medál libeg, mégpedig ha egyenesen zuhanok, akkor felfele, és ahogyan dőlök előre szépen tapad a testéhez, ugyanígy a pisztolyöv, ruha madzagok stb. Nagyon realisztikus(ez a része) Utána pár ezer méter magasból vízbeérkezés persze ernyő nélkül, és túléli. A vízben sajna egy vízi állat sincs, pl a korallok környékén jól mutatna pár színes halacska, esetleg egy-két cápa A cross motor irányíthatósága szerintem paródia. Ha másér nem is grafika meg a free ride miatt biztosan fennthagyom egy ideig a játékot, csakhát sokat foglal a kis 30GB-os vinyómon :(
Összeségében a játék nálam, olyan 10/8 pont -
#1091 Légi jármű nincs minden bokorban, de azért majdnem minden másodikban van.
Szinte minden katonai bázison fellelhető valamilyen légijármű, minden villa tetején egy heli(bár ezen nincs fegyverzet), reptérből ugyan nincs sok, de természetesen ezeken is vannak. No meg aztán ott a szigonypisztoly, ami még könnyebbé teszi a heli szerzést, meglövöd minél messzebbről(lehetőleg nem alulról) hanem inkább hátulról majd csévélsz amíg el nem kapja a farkát(na nem azt :) aztán már csak be kell ugrani.
Hídról ugrálást még nem próbáltam(bár most, hogy mondod egész jól hangzik), így nem is figyeltem vajon melyik a legmagasabb, úgyhogy ezt a kérdést passzolom. -
#1090 Hát igen, én is erre gondoltam,de
légijárművet meg nem minden bokorban találni, de a játékban az akciók nagyon tetszenek. A legjobb amikor kiugrok egy repülőből utána meg vissza, amikor kb 5m maradhat a föld és a gép orra között.
Szeretek a hídról is fejest ugrani.
A kiindulási pont közelében lévő hídnál van magasabb valahol? -
#1089 Ez elég érdekes, mert én még nem találkoztam olyan hellyel a játékban, ahová ne tudtam volna eljutni. Egy két a pályán elhelyezet csomag is elég erősen arra utal, hogy nincs járhatatlan terep. Az már más kérdés, hogy hősünk légi jármű nélkül kissé nehézkesen fog átjutni egy függőleges hegyoldalon. -
#1088 Sziasztok, "beújítottam" egy videokártyát és így Highon mindennel bekapcsolva 2x-es szűrőkkel 25fps körül megy a game. Sajna a grafikáján és a "pálya" nagyságán nem sok pozitívuma van. Elmegy elmegy, de engem zavar, hogy az egész egy hatalmas dzsungelben játszódik és hiába a nagy tér mégsem tudok mindenhova menni mert járhatatlan. Küldetést csak 6-ot csináltam meg, de megis untam...sajna.
Pozitívan álltam ehhez a játékhoz, de sajna nem jön be annyira, mint szerettem volna. -
#1087 oksa köszi majd megnézem. -
#1086 adios: Nálam is volt, hogy csak side missionokat adott, de miután kijátszottam a játékot, már el lehetett foglalni mindent. Persze lehet, hogy nem a végigjátszástól függ, csak én nem vettem észre előbb. -
Crazy Mate #1085 Köszi hogy írtad,nekem ez is jó lenne tengeralattjáró helyett,csak sajnos küldetés közben lehet csak használni.Meg igazi tengeralattjáró nem is kell,mert annyira nem mély a víz. -
#1084 kösz -
#1083 Na igen ez elég távol áll a tengeralattjárótól, de csak ezt ismerem(illetve erről olvastam). -
Crazy Mate #1082 Megnéztem a honlapot,de úgy tűnik csak egy küldetésben van ez a járgány.Vannak képek is ott,ez nem teljesen tengeralattjáró. -
#1081 Meg kéne csniálni azt a side missiont, és már tiéd is a bázis. -
#1080 Hali!
Hogyan kell katonai bázisokat és repülőtereket elfoglalni?
Mert amikor odamegyek az egyik előtti "!" jelhez akkor csak side mission-at ad.A választ előre is THX. -
#1079 azt nem tom meik driver van fennt:S
és a Spitfire-s azaz a 2,5 gigás verzió van meg...
amúgy hol lehet megnézni a driver verziószámát?:) -
#1078 Milyen driver van fent? A játék melyik verziója ven neked? -
#1077 :S erre már nem tudok mit mondani, nekem 3,07 GHz, 1 giga ram, ati 9600 pro és szépen megy és van víz is:) -
#1076 Nekem is ezzel a vízeffekttel van gondom. A RIP-et szedtem le, reméltem h csak az a baja, de ezekszerint az ISOval is ilyen..
A configom:
Athlon XP 2600+ (2,1GHz-en)
1GB ram
Radeon 9800pro (ez a driver van fent: 6-2_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_30152.exe)
DirectX 9.0c -
#1075 hát, talán ha mondanál egy configot: videókártya (azon belül hogy ATi), memória (RAM), Proci (GHz) -
Varja #1074 Sziasztok!
Nem tudna valaki segíteni? A gondom "csupán" annyi, hogy nincs víz
Nem értem, és elég zavaró, ahogy a csónakok legegnek. A parti hullámokat valamennyire megjeleníti a játék, de amúgy semmi. Csak a tenger növényzete, domborzata. Elég hülyén néz ki. Először egy 3-4 gigás változatot töltöttem le. Miután láttam a gyönyörűséges víztelenséget, letöltöttem a rendes "Reloaded" veriót. Azzal is ugyanaz. Amúgy ATi Radeon kártyám van. Találkozott ezzel más is? Ha igen, mit csinált?
Kösz. -
#1073 na folytatom a just cause-s honlapot!
eddig: www.justc.atw.hu
-
#1072 Az UnderwaterScooter – még nem néztem meg, de bővebben ITT -
#1071 Én nem találtam, de igazából nem is tudom, hogy volna-e egyáltalán valami értelme. :) Amúgy énis olvastam ilyet -
Crazy Mate #1070 Olvastam egy leírásban(gamekapocs) hogy van benne tengeralattjáró,van benne? -
juharfalvi #1069 Azt a küldetést hogy oldottátok meg, amikor Mendoza egy nagy személyszállító repülőn menekül, és az a feladat, hogy erre a gépre nekünk fel kell szállni... Ha helikopterbe ülök, kb. 5 másodperc alatt szétlövik alattam. -
#1068 Guerrilla –knál kezdetben világos zöld, ekkor lehet foglalni, miután elfoglalod utána az elfoglalt területen sötétzöld házikó lesz belőle. Itt a továbbiakban végtelen számú mellék küldetéseket kaphatsz, amiknek az elvégzéséért pontot kapsz ezekért pedig rangot.
Rioja esetén ugyanez a helyzet annyi különbséggel, hogy ott foglalás előtt fekete a ház utána pedig sárga. -
#1067 Köszi szépen!!! De akkor mire valók azok a zöld házikók? -
#1066 A zöld házikó jelnek semmi köze a safehouse –okhoz(bástya jel).
Amikor a guerrilla –kal elfoglalsz egy helyszínt és kiírja, hogy Safehouse Unlock, akkor kiírja azt is, hogy melyikről van szó, de általában ez mindig az elfoglalt területhez legközelebb eső bázis lesz. A Guerrilla -khoz tartozó új fegyvereket a hozzájuk tartozó safehouseknál találod a járművekkel ugyanez a helyzet mindig az áll a bázis előtt, amit a rangod szerint kapsz(ha te már olyan rangban vagy, hogy helit kapnál, de a bázishoz nincs leszállóhely, akkor oda értelemszerűen nem kapsz helit, ugyanez a helyzet a vízijárművekkel, ha a bázisnak nincs vízpartja, akkor oda ilyet sem kaphatsz). Ha rangban előrébb lépsz, akkor az eddigi jármű helyett az új lesz és a régit többé nem tudod megszerezni. Ezáltal, ha egy GuerrillaBázison valamilyen jármű áll akkor az összes többinél is ugyanaz lesz.
A Rioja –val annyiban más a helyzet, hogy sokkal kevesebb hozzájuk tartozó safehouse van, viszont ezeken fix járművek vannak, vagyis minden bázison más és más, hogy melyiken mi van azt pofonegyszerűen megnézheted, ha megvizsgálod a RiojaReputation –odat. Ilyenkor, ha kiválasztod valamelyik rangot, akkor látod, hogy mi jár érte és a térképen villog is az a bázis, ahol ez elérhető.
Létezik még néhány(nem sok) semleges(agency) safehous –ek, ahol kezded a játékot az is egy ilyen. -
#1065 Én nemtok menteni ott,csak azoknál a műholdas-antenáss izéknél. Meg ha elérek egy rangot,akkor ugye ad újféle fegyvert meg új járművet. De azokat hol keressem? Mert ha csak a gerilla bázisokat nézem,van kettő,és egyiknél sincs az a fegyver,amit legutóbb adott. Hol kéne lenni-e? Vagy majd később leszek egy másik bázison? -
Lyan Kyj #1064 nem kell bemenni, csak a közelében légy..a zene is megváltozik -
#1063 De nemtok bemenni a házba... Van vmi trükkje ,vagy mondd meg nyugodtan,h Én vok ilyen hülye! -
Lyan Kyj #1062 menteni lehet, másrészt ha üldöznek a zsaruk, elvileg ott meghúzhatod magad -
#1061 Ha elfoglalok egy területet a gerilákkal,aztán ugye a zászlót is,kiirja safehouse unlockd és meg is jelenik zölddel a térképen,de azokat hogyan tom használni v mire valók? Mert odamegyek aztán semmi. Köszi! -
#1060 Aha,megtaláltam őket,köszi! És nemtod,h ezt mivel lehet lejátszani? -
#1059 De benne van,elég érdekes formátumban(.sab,.sob)