1338
  • CaviaR
    A fő küldetések elötti eligazítást, (a briefinget) egy fekete karikáben felkiáltó jel mutatja a térképeden! Extraction pointnál az az első a listán, így odavisznek helikopterrel ha nincs kedved utazni.

Az tényleg idegesítő, ezért ne is lődd a te oldaladon állókat. Amúgy azok nem a te embereid, hanem guerillák vagy rihoja emberek. Ha kétszer rájuk lősz ellenségüknek tekintenek és lelőnek. Ez asszem elég egyértelmű. Könnyítés az h csak az az ember akar megölni akire rálőttél, a többi guerilla/rihoja tag nem akar kinyírni.
  • Attila56
    Nemtom,rég játszottam vele. :)
    Asszem hogy van egy kocka és benne egy csillag,de ez nem biztos.
  • grebber
    És milyen pontok jelölik a fő sztori küldiket mert eddig nemnagyon jöttem rá.
    Mert eddig 3-at csináltam emg azt is csak véletlenül mert meghaltam és continue után adta őket.

Amúgy meg nagyon fos hogy saját emberek ölnek meg nagyba osztom a népet erre hátulról előt a parasztja de vagy 50x már tisztára ideg vagyok.
  • Attila56
    Elméletileg 20
  • grebber
    Mennyi storyhoz kapcsolodo küldeés van??
  • Attila56
    Hellosztok.Van valami jó cucc a játékhoz? :)
    Mert nagyon bejön ez a játék.Jó lenne készitené mod-ot vagy valami.
  • CaviaR
    (meg is előztek) :)
  • CaviaR
    Igen és a memoryleak akkor egy olyan bug, ami légi úton terjed? Hogy van az h gyári hibának tartod, pedig pl nálam sincs, mikor ugyan azt használjuk? Ha valakinek nem megfelelelően összeállított rendszere van szaggatni fog a játék, ilyen egyszerű. Azért mert a supemario meg a quake3 nem szaggat, nem jelenti azt h gyári hiba miatt szaggat annyira.
    Mivel ebben a játékban benne van a memoryleak, ezért az van mindenkinek. Ettől függetlenül nem CSAK ezért szaggat neked okoska.
  • CS@
    Ha a játék indításakor rögtön szaggat, akkor az tényleg nem MemoryLeak, ehhez legalább egy kis időnek el kell telnie, hogy legyen mivel megtöltenie a memóriát, amit aztán nem pucol ki rendesen. Nálam is van MemoryLeak, és hasonlóan néz ki, mint ahogy CaviaR, leírta azzal a különbséggel, hogy 1 rossz esetben akár 2mp es kimaradást is okoz, de ez sohasem jelentkezik közvetlenül a játék indítása után csak, miután már eltöltöttem némi időt a játékkal.

Kellemes Ünnepeket!
  • Crazy Mate
    Ja nekem is folyton szaggat.
  • Hassan B
    Elárulom, hogy nekem 100%, ho MemoryLeak van, és nem 2-3 mp-enként akad, hanem folyton szaggat... Uzánanézhetnél annak amiről beszélsz...
  • CaviaR
    Nem feltétlenül. A memoryleak bug az max 2-3 percenként okoz akadást akkor is max fél másodpercre. Ezt nem nevezhetjük szaggatásnak. Mostantól minden lassú gépen futtatott játékra azt fogjátok mondani h memoryleak hibája ha szaggat?
  • mike0013
    az mi:D?
    amúgy: KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!
  • Hassan B
    MemoryLeak...
  • Crazy Mate
    Na szal az a bajom,hogy amikor felraktam a játékot akkor simán ment szaggatás nélkül maxon,amikor később újraindítottam a gépen,utána szaggatott még minimumon is!Ezt megpróbáltam még 2x,és ugyanez történt.MOst mit tegyek?Mi lehet a baj?
  • Crazy Mate
    www.google.co.hu Írd be hogy Just Cause pc savegame
  • gomba001
    Tudna valaki olyan mentést küldeni amiben mind a négy járművet lehet rendelni? Nagyon megköszönném!
    e-mail: [email protected]
    Előre is nagyon kössz!
  • Piq80
    Sziasztok!
    A Just Cause-ban egy rövid idő után elmegy a hang. Csak a videoknál lehet hallani.
    mi lehet a baj?
  • Crazy Mate
    Ok,egyébként tök mindegy hogy milyen vok matekból,csak be kellett volna másolnom ide azt a számot ami oda volt írva.
  • CS@
    Hát ha az neked 4, akkor a matek nem tartozik az erősségeid közé az már biztos, mert az 15 és nem az elmúlt 10percben szavaztak rá 11en, hanem már rég annyi.
  • Crazy Mate
    Tényleg jó TPS,de nem teljesen TPS kategória,inkább olyan gta szerű,és ezért nincs esélye nyerni,most összesen 4 szavazat van rá.
  • Hassan B
    Hát igen...csak valahogy az, hogy nincs időm meg,hogy havonta egy kb. látogató van kicsit elvette a kedvemet... :S

Válasz 'Soldier22' üzenetére (#1156):
    Fraps progrit töltsd le, azzal ki leehet iratni...
  • Soldier22
    Hi! hogy tudom megnézni hány FPS-sel megy a játék?
  • CS@
    Úgy tűnik, hogy ez az oldalcsinálás továbbra sem sikerült senkinek aki eddig belefogott, mert a KB. 1hónapja megkezdett http://www.gameguru.hu/justcause -nak sem lett semmi értelme, a most már régóta létező www.justc.atw.hu -ról már nem is beszélve.
  • Maxtreme
    Nem egyedi probléma.
    Olvasd át, hátha okosabb leszel:)
  • swabo
    100% h 9600 prom van. a dobozán legalábbis az van:) és felvan rakva a directx9.0
  • mike0013
    egyáltalán fenn van neked a directx 9.0c:D?
  • Maxtreme
    Pedig baromira úgy tűnik h nem dx8.x/9es vgaval akarod futtatni.
    Biztos 9600pro-d van? :D
  • swabo
    kár. pedig má úgy játszanék vele. köszi mindent
  • Hassan B
    Hát ez télleg vga hibának tűnik, de nem tudom mi baja lehet.. :S
  • swabo
    köszi de még úgy se jó ezt szokta kiírni(ha rákattintik az okra akkor előjön a másik...):
  • Hassan B
    Szerintem lehet töréshiba is, bár ez csak egy tipp... (próbálj másik crack-et)
  • swabo
    ááh így se jó:( sajnos
  • Hassan B
    Itt válaszd ki, és kiadja amit le kell tölteni...
  • swabo
    ja és azt honnan tölthetem le mer má néztem de pont ehez nem találtam
    :(
  • swabo
    megpróbálom. köszi szépen
  • Maxtreme
    Pedig azzal mennie kéne. Esetleg driver csere?
  • swabo
    ati radeon 9600 pro atlantis (256mb)
  • Maxtreme
    vga probléma lesz.. Milyen kártyád van?
  • swabo
    csá! amikor elakarom indítani a just cause-t mindig kiírjs hogy "shader version expected". nem tudtok vmit segíteni?!

előre is nagyon köszi!!!