Just Cause

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
😮😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Törölt felhasználó
Azért volt a smiley 😊
mike0013
hülye vagy😄? inkább Splinter Cell 4 vagy Hitman 4

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

CS@
Az továbbra is nagy baromság, hogy „Tiszta bug a játék”.

Törölt felhasználó
Legjobb TPS játék 2006

Szavazzatok a Just Cause-ra 😊
JaSoN HuNTeR
Nekem nem tetszet a fizikája,az irányitás meg amikor olyan is van hogy 2 kocsi egybe akad...Tiszta bug a játék.De amugy a pálya jó!!!De nincs nagyobb szabadság mint a gtaban.Azért a gta még mindig jobb!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Hassan B
Hát igen...csak sajnos a memoryleak-et nem lehet leszámítani...

][ ВАЗ ][

CaviaR
Szerintem jó játék nagyon. Nagyon szép grafika, nem is kell neki egy erõmû, leszámítva a memoryleak-et. Sokkal nagyobb a szabadság mint a GTAban.
Az irányíthatóság hibája is csak a könnyû jármûveknél van, mert túl nagyokat kormányoz, a nehezebb kocsiknál semmi gond nincs. Pl a kisbuszt vagy a platós furgonokat stabilabban meg lehet csúsztatni mint az NFSCarbonban. A hajók, repülõk és helikopterek arzenáljának irányítása nagyon jó.
Nekem az tetszik h a helikopter olyan kezelhetõ h a föld fölött egy méterrel egy kis ügyességggel simán lehet üldözni egy autót. Vagy felmenni az esõfelhõk fölé, kiugrani belõle majd szabadesés közben utálérni a zuhanó gépet és visszaszálni bele. 😊

Á szerintem nagyon ott van a játék.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Maxtreme
Azért vicces ez a játék. Nem elég hogy elbaxták az irányíthatóságot, de még a gamepadot sm támogatja..
Congrats 😊

CS@
Ha a jelenség az, amit írtam, akkor tökmind1.
Lehetséges megoldásként volt itt szó arról, hogy 1GbRAM esetén, amíg játszunk tiltsuk le a virtuális memóriát. Bár nálam ez sem segített, de ha gondolod tegyél egy próbát.

Hassan B
Szal akkor tök mind1, hogy max-ra v. minimumra teszem, akadni fog...

][ ВАЗ ][

CS@
Bár így látatlanba csak tippelek, de ahogy leírtad az alapján MemoryLeak van nálad is, megy frankón a játék aztán egy bizonyos idõ után megakad a kép és a hang is 1-2mp re. Ez az egy probléma sajna megvan nálam is és nem tudok rá megoldást. Ez a játék és nem a konfig hibája.

Hassan B
Nekem az ajálnlott is megvan(sõtt több is), de ha minden maxon van, egy idõ után elkezd akadni...

][ ВАЗ ][

CS@
Na igen ez szinte minden játékban bevett szokás, hogy a minimum követelmény az tényleg az abszolút minimum, amin épphogy elindul a játék, de nem nyújt túl sok élvezetet.

Az kamu hogyelég neki az 1.4-es proci. Az 1.8-ason akadt elég rendesen...
Felhúztam 2Ghz-re És mostmár jól megy.
Ennyit a minimum gépigényrõl...<#fejvakaras>

CS@
Mint Pl ?

JaSoN HuNTeR
Akkor valaki irja le hogyan lehet kijavitani a kisseb hibákat?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

CS@
Patch nincs.
Szerintem is baromi béna az autók és a motorok mozgása is, no persze túlzásokba azért nem kell esni, mert a további „meg ezek” járgányokkal viszont nincs gond, se a légijármûvekkel se a vízijármûvekkel, de még a tankokkal sem Az meg marhaság, hogy majdnem az egész játék bugos, mert a 2legproblémásabb dolgon a MemoryLeakon és a vízhiányon kívül(amire valaki már írt megoldást) nincsenek egetverõ problémák.

JaSoN HuNTeR
Figyi srácok olyan béna az autó mozgása meg ezek nincs valami patch mert egyszerüen annyira primitiv meg minden mozgás olyan béna meg majdnem az egész játék bugos...Nincs valami patch?

Hassan B
Minimum:
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000, XP
CPU:
Pentium 4 1.4Ghz or Athlon XP Equivalent
RAM:
512MB
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL & Pixel Shader 1.1 (GeForce4 ti4200 / Radeon 9 series)
SOUND:
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
7.4GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard

Ájálnlott:

OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000, XP
CPU:
Pentium 4 2.8Ghz or Athlon Equivalent
RAM:
1024MB
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 256 MB 3D Accelerated Card & Pixel Shader 2.0 (Nvidia GeForce 7 series / Ati X-1800)
SOUND:
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
7.4GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

JaSoN HuNTeR
Sziasztok!Ezeh a játékhoz milyen gépigény kell mennyire jó milyen??Most telepitem!

Hali!
Van a game-hez valahol honosítás?
Mikorra várható ha nincs?
Kösz
Hassan B
Jah, látom...dehát mind1...végülis ez nekemis jó, mert "kipróbálhatom mit tudok"... 😊

gabesz752
Nem rossz, sõt....csak így tovább
amúgy sajna a 1114hsz is jelzi, hogy munkád lehet felesleges 😞

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Hassan B
Ma nem naon volt idõm a FAQ-ra, de azér csinállgattam... 😊
Valami ilyesmi lesz....
A banner szerintem nem marad, de most nem volt kedvem dolgozni vele. 😄

Hassan B
Azt nem tudjátok miért van, hogy akármilyen grafikára állítom vezetés közbe belassul 10-15 fps-re? A videókari driverét már frissítettem. Eddig se volt tökéletes, olyan 25-30fps-en futott, de most....

Hassan B
Ok. Akkor elkezdem...ha minden jól megy még ma meglesz...

CS@
Ezek jó 5letek.
A végigjátszást kicsit túlzásnak tartom, mert szerintem akinek ehhez a játékhoz arra van szüksége az úgyse tudja egyedül bekapcsolni a gépét, úgyhogy gondolom az olvasás sem az erõssége.<#vigyor2>

CaviaR
Ja és a RIP-hez nincs videó, még addon-ban sem...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Belerakhatod ezt is a FAQ-ba, jól jöhet..

Warez verziók:
Just.Cause-DOOM (RIP, 602 M😎
+ Just.Cause.Dialogue.FIX-DOOM
+ Just.Cause.Music.Addon-KPS
+ Just.Cause.Speech.Addon-DOOM

Just.Cause.RELOADED (DVDimage 6451 M😎

Just.Cause.DVD5-SPiTFiRE (tömörített videókkal de különbség nem látható, 2561 M😎

Ezen kívül kereshetsz hozzá végigjátszást.

CS@
Akkor most már van némi hasznos infó a FAQhoz is.
Ha netán valaki tud megoldást a MemoryLeak –re is, akkor ne tartsa magában.

CaviaR
Megcsináltam, van vizem!!!
Hassan B! Szerintem legfontosabb a FAQban ez lenne, mert jellemzõ probléma és még nem volt rá megoldás. Ha beteszed, megtennéd h a linkeket is pont így másolod be?

Egyszerû megoldás vízproblémára Radeon videokártyáknál:
1.) Frissített DirectX 9.0c (legalább 4.09.0000.0904). A verziódat a Start/Futtatás -> Dxdiag-gal tudod ellenõrizni.
2.) Legalább 6.10-es Catalyst, ~34MB (Catalyst® 6.10 Display Driver download)
A telepítéshez szükség lesz .NET Framework 2.0-ra is, ~22MB Microsoft .NET keretrendszer 2.0 letöltés

Ezek nem csak a víz effektet javítják, de a teljesítményt is 5-10 fps-el!

mike0013
persze...
csak abból kiszedték a zenéket és a videókat:S

Hassan B
Miért, létezik 700megás is? 😊

mike0013
az egyik egy RIP a másik meg teljes...
sok különbség nincs a kettõ között (a méreten kívûl)
viszont a 700 megás és a 6,5 gigás között már van😊

Hassan B
Egyébként mi a különbság a 2,5 és a 6,5 Gb-os game között? (...még én akarok F.A.Q.-t csinállni<#smile>...)

Hassan B
Õszintén szólva nem naon van infóm...gondoltam ti mondjátok a lényeget, én meg megcsinállom az oldalt...<#nezze><#papakacsint><#nevetes1>

CS@
Ha vannak hasznos infóid a játékkal kapcsolatban, akkor gondolom lenne rá igény.
Az meg már csak az én korlátoltságomra vezethetõ vissza, hogy fogalmam sincs mégis mit lehetne írni errõl a játékról.

Hassan B
Jah, aszt láttam. De ha nincs rá igény, én el se kezdem... 😊

CS@
Ha van kedved csinálj, bár szerintem errõl a játékról egyáltalán nincs mit írni.
Az ismert problémákra, mintPL a MemoryLeak vagy a vízhiány tudtommal még nincs megoldás.
Lassan egy hónapja, hogy létezik a www.justc.atw.hu is, aminek szintén nem sok értelme van, mert még mindig nincs rajta semmi hasznos.

Hassan B
Sziasztok!

Néztem itt a hsz-eket, és arra gondoltam, hogy kéne csinállni F.A.Q.-t...
Bár nekem csak holnap lesz meg a game, szívesen elkészíteném. 😊

Véleményeket várok... <#whatever>

CaviaR
Valaki nem tud megoldást arra h nincs víz? Radeon 9800pro, DirectX 9.0c

Nuxa
Ez negatív hozzáállás! <#idiota>

Because cheese...

CS@
ha még az autóra sem sikerült ráugranod, akkor jobb is…

már a demonál kicsinált a játék, 5x ugrottam de nem találta el az autót
szóval uninstall...

CS@
Az ilyen nyakláncos pisztolytáskás dolgokat észre sem vettem, pedig több mint 40órát játszottam vele. Arra emlékszem, hogy a nyaklánc valami keresztszerûség, ha nem csesztetjük hõsünket, akkor idõnként keresztet vet. Az élõvilágról már volt szó itt korábban is és az tényleg elég(nagyon) szegényes, pedig egy két apróság még jól jött volna, gondolok ezalatt mondjuk olyan BoilingPoint szerû jaguárra az erdõben(így nem lennének olyan simák a túrák) meg ilyenek. Szerintem sajna szinte minden autó/motor irányítása borzalmas.
Annak idején én csak úgy leszedtem és abszolút semmit sem vártam a játéktól, de ennek ellenére egy egyszeri végigjátszás alatt kimondottan szórakoztatónak tartottam.
Az optimalizáltság, meg még mindig az egyik legszimpibb a mostanában megjelent játékokhoz képest, szép és hatalmas terület, töltések nélkül, a játék mentése/betöltése is kimondottan gyorsan történik, manapság néhány játékgyártó cég példát vehetne errõl.

gabesz752
Huh, játszottam egy picit és felfigyeltem pár dologra. A grafika eszméletlen jó. Felrepültem amíg csak a kisgép bírta, kiugrottam és zuhanás több percig az óceán fölött. Nézegettem, forgattam a kamerát és mit látok, a nyakában a medál libeg, mégpedig ha egyenesen zuhanok, akkor felfele, és ahogyan dõlök elõre szépen tapad a testéhez, ugyanígy a pisztolyöv, ruha madzagok stb. Nagyon realisztikus(ez a része) Utána pár ezer méter magasból vízbeérkezés persze ernyõ nélkül, és túléli. A vízben sajna egy vízi állat sincs, pl a korallok környékén jól mutatna pár színes halacska, esetleg egy-két cápa <#vigyor2>A cross motor irányíthatósága szerintem paródia. Ha másér nem is grafika meg a free ride miatt biztosan fennthagyom egy ideig a játékot, csakhát sokat foglal a kis 30GB-os vinyómon 😞
Összeségében a játék nálam, olyan 10/8 pont

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

CS@
Légi jármû nincs minden bokorban, de azért majdnem minden másodikban van<#vigyor4>.
Szinte minden katonai bázison fellelhetõ valamilyen légijármû, minden villa tetején egy heli(bár ezen nincs fegyverzet), reptérbõl ugyan nincs sok, de természetesen ezeken is vannak. No meg aztán ott a szigonypisztoly, ami még könnyebbé teszi a heli szerzést, meglövöd minél messzebbrõl(lehetõleg nem alulról) hanem inkább hátulról majd csévélsz amíg el nem kapja a farkát(na nem azt 😊 aztán már csak be kell ugrani.
Hídról ugrálást még nem próbáltam(bár most, hogy mondod egész jól hangzik), így nem is figyeltem vajon melyik a legmagasabb, úgyhogy ezt a kérdést passzolom.

gabesz752
<#nevetes1>Hát igen, én is erre gondoltam,de
légijármûvet meg nem minden bokorban találni, de a játékban az akciók nagyon tetszenek. A legjobb amikor kiugrok egy repülõbõl utána meg vissza, amikor kb 5m maradhat a föld és a gép orra között.
Szeretek a hídról is fejest ugrani.
A kiindulási pont közelében lévõ hídnál van magasabb valahol?

CS@
Ez elég érdekes, mert én még nem találkoztam olyan hellyel a játékban, ahová ne tudtam volna eljutni. Egy két a pályán elhelyezet csomag is elég erõsen arra utal, hogy nincs járhatatlan terep. Az már más kérdés, hogy hõsünk légi jármû nélkül kissé nehézkesen fog átjutni egy függõleges hegyoldalon.