1338
-
#1178 A fő küldetések elötti eligazítást, (a briefinget) egy fekete karikáben felkiáltó jel mutatja a térképeden! Extraction pointnál az az első a listán, így odavisznek helikopterrel ha nincs kedved utazni.
Az tényleg idegesítő, ezért ne is lődd a te oldaladon állókat. Amúgy azok nem a te embereid, hanem guerillák vagy rihoja emberek. Ha kétszer rájuk lősz ellenségüknek tekintenek és lelőnek. Ez asszem elég egyértelmű. Könnyítés az h csak az az ember akar megölni akire rálőttél, a többi guerilla/rihoja tag nem akar kinyírni. -
#1177 Nemtom,rég játszottam vele. :)
Asszem hogy van egy kocka és benne egy csillag,de ez nem biztos. -
#1176 És milyen pontok jelölik a fő sztori küldiket mert eddig nemnagyon jöttem rá.
Mert eddig 3-at csináltam emg azt is csak véletlenül mert meghaltam és continue után adta őket.
Amúgy meg nagyon fos hogy saját emberek ölnek meg nagyba osztom a népet erre hátulról előt a parasztja de vagy 50x már tisztára ideg vagyok.
-
#1175 Elméletileg 20 -
#1174 Mennyi storyhoz kapcsolodo küldeés van?? -
#1173 Hellosztok.Van valami jó cucc a játékhoz? :)
Mert nagyon bejön ez a játék.Jó lenne készitené mod-ot vagy valami. -
#1172 (meg is előztek) :) -
#1171 Igen és a memoryleak akkor egy olyan bug, ami légi úton terjed? Hogy van az h gyári hibának tartod, pedig pl nálam sincs, mikor ugyan azt használjuk? Ha valakinek nem megfelelelően összeállított rendszere van szaggatni fog a játék, ilyen egyszerű. Azért mert a supemario meg a quake3 nem szaggat, nem jelenti azt h gyári hiba miatt szaggat annyira.
Mivel ebben a játékban benne van a memoryleak, ezért az van mindenkinek. Ettől függetlenül nem CSAK ezért szaggat neked okoska. -
#1170 Ha a játék indításakor rögtön szaggat, akkor az tényleg nem MemoryLeak, ehhez legalább egy kis időnek el kell telnie, hogy legyen mivel megtöltenie a memóriát, amit aztán nem pucol ki rendesen. Nálam is van MemoryLeak, és hasonlóan néz ki, mint ahogy CaviaR, leírta azzal a különbséggel, hogy 1 rossz esetben akár 2mp es kimaradást is okoz, de ez sohasem jelentkezik közvetlenül a játék indítása után csak, miután már eltöltöttem némi időt a játékkal.
Kellemes Ünnepeket! -
Crazy Mate #1169 Ja nekem is folyton szaggat. -
#1168 Elárulom, hogy nekem 100%, ho MemoryLeak van, és nem 2-3 mp-enként akad, hanem folyton szaggat... Uzánanézhetnél annak amiről beszélsz... -
#1167 Nem feltétlenül. A memoryleak bug az max 2-3 percenként okoz akadást akkor is max fél másodpercre. Ezt nem nevezhetjük szaggatásnak. Mostantól minden lassú gépen futtatott játékra azt fogjátok mondani h memoryleak hibája ha szaggat? -
#1166 az mi:D?
amúgy: KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!! -
#1165 MemoryLeak... -
Crazy Mate #1164 Na szal az a bajom,hogy amikor felraktam a játékot akkor simán ment szaggatás nélkül maxon,amikor később újraindítottam a gépen,utána szaggatott még minimumon is!Ezt megpróbáltam még 2x,és ugyanez történt.MOst mit tegyek?Mi lehet a baj? -
Crazy Mate #1163 www.google.co.hu Írd be hogy Just Cause pc savegame -
gomba001 #1162 Tudna valaki olyan mentést küldeni amiben mind a négy járművet lehet rendelni? Nagyon megköszönném!
e-mail: [email protected]
Előre is nagyon kössz! -
Piq80 #1161 Sziasztok!
A Just Cause-ban egy rövid idő után elmegy a hang. Csak a videoknál lehet hallani.
mi lehet a baj? -
Crazy Mate #1160 Ok,egyébként tök mindegy hogy milyen vok matekból,csak be kellett volna másolnom ide azt a számot ami oda volt írva. -
#1159 Hát ha az neked 4, akkor a matek nem tartozik az erősségeid közé az már biztos, mert az 15 és nem az elmúlt 10percben szavaztak rá 11en, hanem már rég annyi. -
Crazy Mate #1158 Tényleg jó TPS,de nem teljesen TPS kategória,inkább olyan gta szerű,és ezért nincs esélye nyerni,most összesen 4 szavazat van rá. -
#1157 Hát igen...csak valahogy az, hogy nincs időm meg,hogy havonta egy kb. látogató van kicsit elvette a kedvemet... :S
Válasz 'Soldier22' üzenetére (#1156):
Fraps progrit töltsd le, azzal ki leehet iratni... -
Soldier22 #1156 Hi! hogy tudom megnézni hány FPS-sel megy a játék?
-
#1155 Úgy tűnik, hogy ez az oldalcsinálás továbbra sem sikerült senkinek aki eddig belefogott, mert a KB. 1hónapja megkezdett http://www.gameguru.hu/justcause -nak sem lett semmi értelme, a most már régóta létező www.justc.atw.hu -ról már nem is beszélve. -
#1154 Nem egyedi probléma.
Olvasd át, hátha okosabb leszel:) -
swabo #1153 100% h 9600 prom van. a dobozán legalábbis az van:) és felvan rakva a directx9.0 -
#1152 egyáltalán fenn van neked a directx 9.0c:D? -
#1151 Pedig baromira úgy tűnik h nem dx8.x/9es vgaval akarod futtatni.
Biztos 9600pro-d van? :D -
swabo #1150 kár. pedig má úgy játszanék vele. köszi mindent -
#1149 Hát ez télleg vga hibának tűnik, de nem tudom mi baja lehet.. :S -
swabo #1148 köszi de még úgy se jó ezt szokta kiírni(ha rákattintik az okra akkor előjön a másik...): -
#1147 Szerintem lehet töréshiba is, bár ez csak egy tipp... (próbálj másik crack-et) -
swabo #1146 ááh így se jó:( sajnos -
#1145 Itt válaszd ki, és kiadja amit le kell tölteni... -
swabo #1144 ja és azt honnan tölthetem le mer má néztem de pont ehez nem találtam
:( -
swabo #1143 megpróbálom. köszi szépen -
#1142 Pedig azzal mennie kéne. Esetleg driver csere? -
swabo #1141 ati radeon 9600 pro atlantis (256mb) -
#1140 vga probléma lesz.. Milyen kártyád van?
-
swabo #1139 csá! amikor elakarom indítani a just cause-t mindig kiírjs hogy "shader version expected". nem tudtok vmit segíteni?!
előre is nagyon köszi!!!