Just Cause
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Az irányíthatóság hibája is csak a könnyû jármûveknél van, mert túl nagyokat kormányoz, a nehezebb kocsiknál semmi gond nincs. Pl a kisbuszt vagy a platós furgonokat stabilabban meg lehet csúsztatni mint az NFSCarbonban. A hajók, repülõk és helikopterek arzenáljának irányítása nagyon jó.
Nekem az tetszik h a helikopter olyan kezelhetõ h a föld fölött egy méterrel egy kis ügyességggel simán lehet üldözni egy autót. Vagy felmenni az esõfelhõk fölé, kiugrani belõle majd szabadesés közben utálérni a zuhanó gépet és visszaszálni bele. 😊
Á szerintem nagyon ott van a játék.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Congrats 😊
Lehetséges megoldásként volt itt szó arról, hogy 1GbRAM esetén, amíg játszunk tiltsuk le a virtuális memóriát. Bár nálam ez sem segített, de ha gondolod tegyél egy próbát.
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Felhúztam 2Ghz-re És mostmár jól megy.
Ennyit a minimum gépigényrõl...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Szerintem is baromi béna az autók és a motorok mozgása is, no persze túlzásokba azért nem kell esni, mert a további „meg ezek” járgányokkal viszont nincs gond, se a légijármûvekkel se a vízijármûvekkel, de még a tankokkal sem Az meg marhaság, hogy majdnem az egész játék bugos, mert a 2legproblémásabb dolgon a MemoryLeakon és a vízhiányon kívül(amire valaki már írt megoldást) nincsenek egetverõ problémák.
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000, XP
CPU:
Pentium 4 1.4Ghz or Athlon XP Equivalent
RAM:
512MB
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL & Pixel Shader 1.1 (GeForce4 ti4200 / Radeon 9 series)
SOUND:
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
7.4GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard
Ájálnlott:
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000, XP
CPU:
Pentium 4 2.8Ghz or Athlon Equivalent
RAM:
1024MB
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 256 MB 3D Accelerated Card & Pixel Shader 2.0 (Nvidia GeForce 7 series / Ati X-1800)
SOUND:
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
7.4GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard
][ ВАЗ ][
Van a game-hez valahol honosítás?
Mikorra várható ha nincs?
Kösz
][ ВАЗ ][
amúgy sajna a 1114hsz is jelzi, hogy munkád lehet felesleges 😞
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Valami ilyesmi lesz....
A banner szerintem nem marad, de most nem volt kedvem dolgozni vele. 😄
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
A végigjátszást kicsit túlzásnak tartom, mert szerintem akinek ehhez a játékhoz arra van szüksége az úgyse tudja egyedül bekapcsolni a gépét, úgyhogy gondolom az olvasás sem az erõssége.<#vigyor2>#vigyor2>
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Warez verziók:
Just.Cause-DOOM (RIP, 602 M😎
+ Just.Cause.Dialogue.FIX-DOOM
+ Just.Cause.Music.Addon-KPS
+ Just.Cause.Speech.Addon-DOOM
Just.Cause.RELOADED (DVDimage 6451 M😎
Just.Cause.DVD5-SPiTFiRE (tömörített videókkal de különbség nem látható, 2561 M😎
Ezen kívül kereshetsz hozzá végigjátszást.
Ha netán valaki tud megoldást a MemoryLeak –re is, akkor ne tartsa magában.
Hassan B! Szerintem legfontosabb a FAQban ez lenne, mert jellemzõ probléma és még nem volt rá megoldás. Ha beteszed, megtennéd h a linkeket is pont így másolod be?
Egyszerû megoldás vízproblémára Radeon videokártyáknál:
1.) Frissített DirectX 9.0c (legalább 4.09.0000.0904). A verziódat a Start/Futtatás -> Dxdiag-gal tudod ellenõrizni.
2.) Legalább 6.10-es Catalyst, ~34MB (Catalyst® 6.10 Display Driver download)
A telepítéshez szükség lesz .NET Framework 2.0-ra is, ~22MB Microsoft .NET keretrendszer 2.0 letöltés
Ezek nem csak a víz effektet javítják, de a teljesítményt is 5-10 fps-el!
csak abból kiszedték a zenéket és a videókat:S
sok különbség nincs a kettõ között (a méreten kívûl)
viszont a 700 megás és a 6,5 gigás között már van😊
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Az meg már csak az én korlátoltságomra vezethetõ vissza, hogy fogalmam sincs mégis mit lehetne írni errõl a játékról.
Az ismert problémákra, mintPL a MemoryLeak vagy a vízhiány tudtommal még nincs megoldás.
Lassan egy hónapja, hogy létezik a www.justc.atw.hu is, aminek szintén nem sok értelme van, mert még mindig nincs rajta semmi hasznos.
Néztem itt a hsz-eket, és arra gondoltam, hogy kéne csinállni F.A.Q.-t...
Bár nekem csak holnap lesz meg a game, szívesen elkészíteném. 😊
Véleményeket várok... <#whatever>#whatever>
][ ВАЗ ][
szóval uninstall...
Annak idején én csak úgy leszedtem és abszolút semmit sem vártam a játéktól, de ennek ellenére egy egyszeri végigjátszás alatt kimondottan szórakoztatónak tartottam.
Az optimalizáltság, meg még mindig az egyik legszimpibb a mostanában megjelent játékokhoz képest, szép és hatalmas terület, töltések nélkül, a játék mentése/betöltése is kimondottan gyorsan történik, manapság néhány játékgyártó cég példát vehetne errõl.
Összeségében a játék nálam, olyan 10/8 pont
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Szinte minden katonai bázison fellelhetõ valamilyen légijármû, minden villa tetején egy heli(bár ezen nincs fegyverzet), reptérbõl ugyan nincs sok, de természetesen ezeken is vannak. No meg aztán ott a szigonypisztoly, ami még könnyebbé teszi a heli szerzést, meglövöd minél messzebbrõl(lehetõleg nem alulról) hanem inkább hátulról majd csévélsz amíg el nem kapja a farkát(na nem azt 😊 aztán már csak be kell ugrani.
Hídról ugrálást még nem próbáltam(bár most, hogy mondod egész jól hangzik), így nem is figyeltem vajon melyik a legmagasabb, úgyhogy ezt a kérdést passzolom.
légijármûvet meg nem minden bokorban találni, de a játékban az akciók nagyon tetszenek. A legjobb amikor kiugrok egy repülõbõl utána meg vissza, amikor kb 5m maradhat a föld és a gép orra között.
Szeretek a hídról is fejest ugrani.
A kiindulási pont közelében lévõ hídnál van magasabb valahol?