1338
-
kep1 kep2 kep3 kep4
Valaki nem tudja véletlen hogy ez mitől van így? :S Eddig egyáltalán nem volt víz, akármit állítottam. Most így ahogy mentem át a hídon így össze-vissza villogott, ho csak kis helyen volt, hol majdnem mindenhol hézagosan, hol meg egyáltalán nem.
Eddig abból tudtam megállapítani hogy van-e víz valahol, hogy hullámzott :S Vagy onnan hogy így elkezdett úszni a levegőbe, mondjuk ha lemerül a víz alá akor szép sötét kék. -
Megcsináltad a több mint 150 küldit?
amugy a mellékküldik-ből több mint 1000 van :( -
hi all
most csinálom a loyalty mellék küldiket,de kicsit már unom,sokáig kell ezeket csinálni?vannak züldek meg sárgák
harci heli mikó lesz?:) -
DE HOL?
Mondd meg vagy mondjátok Meg!!!!
KÉRLEK!! -
csoola #610 hm. biztos csak 601 mega?? -
Nekem akkor is konzolosabbnak tűnik, valamint a San Andreas szerintem jobb. (2 küldetés utáni vélemény) Az lehet hogy nektek más a véleményetek, nekem meg ez! Ne győzzetek meg semmiről, én is elhiszem hogy nektek ez a jobb! Pont. -
Hol Jött ki a rip? -
akkorm küldhetnél nekem is kodot -
Hol?
-
zsotee #605 Kijött a rip:
Just.Cause-DOOM
601 MB -
Mindezt úgy írod, mintha a SanAndreas nem egy arcade –os konzolátirat lenne. -
Ez Sokkal jobb mint a san adnreas -
trabant ték. -
SZerintem ez nem igaz! -
Szép ez a játék, de annyi. Nálam 10 perc után túl arcade-esnek tűnik, mint egy konzol átirat! Lövök-lövök, jönnek hatszázan, lövök-lövök, kicsit a gépágyúval is lövök. Lehet hogy több idő után belefeledtkeznék a játékba, de így elsőre nem esett nehezemre kilépni belőle! A San Andreas jóval jobb! -
Tomy Lee #599 Yes!!!Töltöm
Köszi
-
megy -
Tomy Lee #597 Vista Op.rendszeren megy a játék?? -
Három kép: 1 , 2 , 3 -
ntex #595 Hát nagyon sajnálom ezt a játékot, pedig ha sikerült volna kicsit jobban telezsúfolni a térképet, meg változatosabbá és hosszabbá tenni a küldetéseket akkor a GTA mehetne a levesbe ez biztos.
Így sem kell viszont szvsz annyira szégyenkeznie, mert számtalanszor volt hogy meg kellett állnom mert annyira elkápráztatott az a látvány ami van ebben a játékban. Pedig iszonyatosan ott lenne a hangulata ha kicsit jobban meg GTA-sították volna.
Szerintem az is sok embert kárpótolna ha MOD-olható lenne a játék mint pl. az ES4: Oblivion (hangsúlyozom a modolhatóságára gondoltam)
Még nem vittem végig a game-t de remélem mihamarabb lesz folytatása, vagy kiegészítője, mert ha kicsit jobban felkapnák (A.I. továbbfejlesztése, bugok kijavítása stb.), még nagyon ütős játék is válhatna belőle. -
Neked is a baromira megerőltető Enter gomb megnyomását tudom javasolni a térképen és, akkor rögtön láthatod, hogy igen más jelöléssel mutatja őket. -
Djemba #593 a küldetéseket jelöli a térképen ja és a mellék küldiket hogy jelöli más jelölléssel mint a főküldetéseket? -
Ja a lakókocsinál, vagy annál amit éppen jelöl.
Ha egyszer ott adják, akkor tiszta sor, hogy csak ott lehet és az „!” –jel az.
Az rendben, hogy az elején nem figyel oda az ember, mert már szeretne játszani de, egy nyamvadt enter nyomással ezt te is megnézhetnéd a térképen. -
HÁt lejött a játék kiprobáltam...
Néhol beszaggat pedig nicns is fullon a demo fullon nem szagatott be sehol nem értem.
-
csá most a fő küldetéseket azokat a lakókocsinál kapom ugye?
csak ott lehet?
mi annak a jele? a térképen? köszielőre is a választ -
newc22 #589 :D -
nekem is meg van a kód és ingyen szereztem! -
Nah már csak 17 file van hátra! Már rég leszedte volna ha fuckin öcsém nem kezd el CS-zni mig én nem voltam itthon. Bassza meg... -
newc22 #586 Én ingyé kaptam!!! :) -
Igen létezik az a wanadoo-s kód csak mindig szednek vele. Persze van rá trükk ha már az ember tudja a jelszót akkor ledobatja az éppen szedőt, elég geci dolog még nem alakalmaztam csak egyszer de ha nincsen az ember kártyáján pénz akkor csak ez marad 

-
[spoiler] nem a wanadoo-rol van a kod. ez egy külön oldal ahol feltörték a wanadoo-t mármint a kódot és ők eladják pénzér a tört kódot. ja és szerintem működni fog mert már egy fél éve megvan. -
Jól átvertek én ingyen jutttam hozzá egy forumon. Ja és szerintem közel se fog addig menni amíg hirdetik, mert egyszer megunják az ottani adminok és törlik az adatbázisból. -
2 évre? -
tudod ezt nem szabad kérdezni nem mondhatom meg mert 1000 ft-ér szerváltam a kódot. -
Bocs előre is , de warezzal kapcsolatban kérdezek(ismerem a járást a fórumon ezért kérek előre is elnézést :) )
Itt volt szó valamilyen W***doo 2008-ig működő usernameról/jelszóról, ebből mi igaz? Hogyan lehet ilyet szerezni? -
Próbálj meg legalább annyira önálló lenni, hogy egymagad el tudd dönteni, hogy tetszik e vagy sem. Ilyen helyzetben nehogy már mások véleményére adj, kutyát nem érdekli ki mit gondol a játékról, neked csak az számítson amit te gondolsz.
Amúgy az én véleményem(ami ugyanolyan értéktelenként kell kezelned, mint bárki másét): Igen megéri. Szerintem ez egy baromi jó játék lehetett volna, ha nem ilyen trágya az irányítás, fizika és valami kevésbé idegesítő zene menne alatta. Meg kicsit még foglalkozhattak volna az enginevel, mert ez így elég betegeges, hogy szinte mindenhol kifogástalan néhol meg teljesen játszhatatlan(PL a vulkán bizonyos területei), kevesebb bug kéne, de több joy támogatás. Így ezen gondok tükrében ez csak egy kellemes játék és nem baromi jó, mert ezek olyan problémák amik erős kihatással vannak a játékélményre. -
Elmondom a véleményem hátha segít:
++ GTA feeling
++ ejtőernyőzés, ugrabugra haláli
+ fő misszió nem olyan rossz
+ szép grafika
- mellékküldik garantáltan uncsik lesznek 1 óra mellékküldizés után
- autók/motorok vezetése sokkal szarabb mint a GTAben, de elviselhető (repülőkre ez nem igaz)
Biztos kihagytam egy csomó dolgot, de ezek azok, amik először SZMbe jutottak. Remélem segítettem a döntésben :). (szvsz a főszál közepénél/harmadánál lehetek) -
Én Is MEgerősitem ezt a válszt! -
Megéri letölteni!! Aki panaszkodik az olyan hogy neki szaggat a játék és lekellett venni a grafikát , de ha feltolná 1280*1024be minden extrára ( kb 60 FPSel... ) akkor semmi kifogása nem lenne! Szóval a játék kötelező! És ezt sok külföldi fórumban is irták. -
MEGÉRI!