1338
-
Na igen az arany középút rendesen kimaradt a játékból, vagy tök egyszerűen megy egy küldetés vagy baromi nehezen, vagy van egy 3dik változat a GTAkból már megszokott dolog, elsőre megpusztulsz, de másodjára már nincs gond, mert felkészülsz és tudod mit hogyan hova. -
úgyértem fizikailag nem tűnik el, csak így ilyen látványilag. -
9600 pro vagy 9600 xt? Neked nincs ilyen probléma hogy eltűnik a víz? Milyen vga driver van fenn? -
Faszán fog futni max-on! -
newc22 #650 Jaja nehezedik a game!!! Én is egy csomószor halok már meg meg ez a sok klón hadsereg!!! :) -
Jhon Balu #649 szerintem igen.nekem is ugyan ilyen a konfigom csak ATI radeon kártyám van 9600.és simán megy. -
Crazy Mate #648 Geforce 6600 gt-m,1 gb ramom,2.8 ghz-es procim van,84.21-es Nvidia Forceware,ezen a gépen futna valahogy(mediumon legalább) szaggatás nélkül? -
Na hát most én is tovább vittem. Nekem is nagyon tetszik a játék. Tényleg vannak benne elég agyatlan dolgok, meg rengeteg bug is :D
Így megyek sötétbe az utcán motorral, gyönyörködtem a tájba, néztem az eget. Majd hirtelen odaterem egy oszlop, és így lehuppan a földre, mintha nem is motoron mentem volna, a motor meg eltűnt :|
Egyébként nekem akkor kezd el beszarni a kép, így villogni a víz ami eddig nem volt, meg a felhőkben is van valami, amikor víz alá merülök és felfelébb nézek. Tényleg nagyon szép a graffja, de az azért nagyon zavaró hogy nincsen víz nálam :( Remélem ezt kifogják javítani vagy találnak rá megoldást.
Egyébként érdekes, 800x600-ba, post effects-el, high textures és high terrain detail quality -vel játszok, és szénte semmi akadás. Scene complexity-t ha berakom akkor már akad, de azzal még akkor is ha minden mást kiveszem meg low-ra rakok :| -
Azért a szinte sebezhetetlen főhős illúziójára nálam néha rácáfolt a játék.
A lentebb említett „I’ve Got the Power” nevű küldetésben a 10-15dik próba után már majdnem ott tartottam, hogy megkérdezem itt a fórumon, hogy ki hogy oldotta meg, de aztán csak sikerült(amikor először benyögte, hogy minden oké, de 1percem van a lelépésre, akkor kimondottan morcos lettem). -
Amúgy hihetetlen agyatlan, már-már pénzbedobós árkád-szerű a játék, nulla realitás, szinte sebezhetetlen főhős, röhejesen végtelen számú kinyírható ellenség, béna mozgás, idegesítő zene...
De mégis tetszik :))) Fura dolog ez.. :)
DB -
Nem tudok róla. -
aha értem,nincs valami lista,hogy mégis mennyivel van kevesebb jármű mint a sa-ba? -
Ez itt azért hibázik, mert az elrejtett dolgok tulképp nem elrejtettek, a csomagokat jelöli a térkép. Az a gond, hogy nem pontosan tudom mire gondolsz elrejtett dolgok alatt, de fegyvert a GTAhoz hasonlóan találtam már(egy Sniper valamelyik ház tetején). Számomra a GTA –ban az elrejtett dolgok igazából csak a járművek, ami itt annyiból változik, hogy itt a garázsok általában úgy működnek, mint a GTAban a reptér, vagyis kapsz egy üres garázst+valami extra járgányt, ami mindig ott lesz. -
Crazy Mate #641 1-1,5 perc az rohadt jó! -
Ez is csak ízlés kérdése, mert szerintem semmi gond nincs a küldetésekkel, és az „I’ve Got the Power” –nevűnél pl nekem semmi szükségem hosszabbakra. Ellenben én az autók irányítástól még mindig hülyét kapok, mert az annyira trágya, hogy az elmondhatatlan(így hirtelen ennél nem is tudnék rosszabbat mondani). -
Amúgy talált már valaki valami elrejtett dolgot a gémbe?szal a san anderas hozzá képest milyen kicsi,és mennyi elrejtett cucc van...
nekem is már lejött a gém ,csak 3 fájlt újra lekell szednem mert hibásak:S -
Nem.
Jogos igazad van szorry, de abban a hitben voltam, hogy csak nekem szólt, úgyhogy bocsy még 1x. -
ntex #637 KB. akkora magasságba hogy utána szabadeséssel vagy 1 - 1,5 percig zuhantam 
#634 :
az tény hogy a városok textúrái nem a legaprólékosabb, de akkor is 10x odatesz a San Andreas grafikájának, és mint említettem korábban ha többféle küldetést raktak volna bele, és hosszabbak is lennének akkor a GTA mehetne a lecsóba
-
Neoncsoves #636 rossz az aki rosszra gondol :D -
Crazy Mate #635 Pedig a videókban szépek voltak a városok. -
ja de a pálya nagy része csak erdő erdő erdő meg erdő...
a várospk texturázása és kialakitása meg egyszeruen szánalmas...
-
Crazy Mate #633 Kb mekkor magasságba lehet felmenni? -
Crazy Mate #632 Ez tényleg igaz? -
neptum #631 PLS. PLS. -
Hmm, #603-ast olvastad? -
Játszanod kéne a Daggerfall-al... vagy az Eve Online-nal :)
A méret nem minden (és ezt most nem kéne félreérteni :))
DB -
összehasonlításképpen
-
neptum #627 az lene a bajom hogy elakarom iditani egyes mert letöltötem és azt irta a gép hogy kevés a virtuális memoria és egy hiba üzenetet akopok mit csináljak????? -
há dehát hogy lehet ilyentől hogy eltűnnyön a víz teljesen? :D Nekem a hegy nem mondanám hogy villog bár 1-2x bevillan 1-2 dolog. Inkább az még furcsa, hogy a kicsit távolabbi fák hogyha csak így magukba állnak és mögöttük nincs több fa meg ilyesmi, akkor így távolabbról nem látszik a gyökér, és levegőbe van :D
Egyszer valahol sikerült megállnom a levegőbe így auto magasságba, amíg meg nem mozdultam :))
Majd próbálok állítani az opengl beállításokba meg ezekbe, hátha valahogy jobb lesz. Meg berakom a fast write -ot meg ezeket :/
Egyébként nekem most nem akad, post effekt is meg blur is bennvan, medium texturákkal. Szóval viszonylag jól lett optimalizálva, ahhoz képest hogy milyen szép. Végre a fák sem papírból vannak :D
A fények, ahogy a nap fénye visszatükrőződik a másik auton, nagyon állat :| -
Sikerült!
-
[IMG] [/IMG]
-
hogyan lehet képet beszúrni? -
Ez Egy Naon kira kép -
Jhon Balu #621 igen énis azt szedtem le.meg nincs vele mókera telepít-crack-és indul. -
xido #620 a kártyád..szerintem....a directx 9 támogatásúak között is volt olyan,hogy 9a,9b,9c támogatású..és bizony megjelenítési hiányosságokban jelentkezik...haveromnál is-radeon 9200-villognak a hegyek pl:) -
Egyet Értek!
Mert amugy nincs hang,movie és beszéd! -
hát 6gb-os játékot megcsinálni 601mb-ba,kizárt...
én szedem a rendes reloadedet,az a biztos -
Djemba #617 sok animációk vannak a gameben? (még nem jött le azért kérdezem!) -
Nem tudom honnan veszed , hogy bárki is győzködni akarna téged(mint ahogy azt sem, hogy mondtam volna olyat, hogy ez jobb, mint a SA), én semmi ilyet nem láttam. -
zsotee #615 Aki még nem talát rá a rip-re annak 1 kis segítség:
http://thepiratebay.org/tor/3529168/Just.Cause-DOOM
Szívesen..
[/IMG]