1338
-
ne Higgy Neki! -
Hidd el nagyon nem éri meg!Ez egy fos játék! -
Hidd El! Nagyon Megéri! -
q2w3 #571 Nekem most egy várost kell elfoglalnom. Már vagy 10-szer próbáltam. -
Crazy Mate #570 Megéri leszedni?Megnéztem és elég nagy a mérete. -
ntex #569 Ezek a mellékküldetések tényleg k*rva izgalmasak, összesen 3 féle feladatot kaptam eddig mindig :
- El kell lopni mindig egy fajta autót,
- Meg kell ölni valakit,
- El kell menni valami dologért valakihez, majd a kapott cuccot visszaszállítani a bázisra.
Ennyi ? Hát akkor eléggé lapos lesz ez a játék. -
Ha belenézel a VidoOptions részbe, akkor lehet, hogy magadtól is rájössz, hogy sehogy nem lehet kikapcsolni. -
#567 Még megálltam a verdámmal az út közepán,mikor odaért a limo ,dobtam egy gránátot,az én kocsim felrobbant,a fickót meg addig lőttem a limoban amig meg nem pusztult. -
Dexantreal #566 u.i.: GTA San Andreas jobb szerintem ennél sokkal
.
-
Dexantreal #565 Végig vittem három-négy küldit és uninstall 
. Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem csak azért jó játék, mert grafikája állat. Amúgy meg felturbózott koppintott GTA San Andreas.
-
HELLO! Kis technikai segítség kellene!
a játék baromira szagagt ( pedig nem kéne ) szóval:
-hogyan lehet kikapcsolni az árnyékokat ????????
előre is köszi a váalszt -
csá az elején SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor kapok egy olyan pisztolyt amiből egy kötél jön k és követnem kell három autót ott csak tá kell menni ugrani a limuzinra?
jó kis játék de mitől tud
akkorát ugrani? -
q2w3 #562 Most nemtom mit csináljak, mert lépek kettőt és rajtam a rendőrség.3 helikopter jön a sok katonai cucc azt meghalok. -
Mivan senkincse nincsen itte! -
Begyorsult már!
Még van hátraa 20 file!
Az előbb 25vót! -
Fasszom mostmeg belassult a netem.
-
[apro]wanadoo.atw.hu -
Hát nem tudom gyerekek én most probáltam ki a gamét sztem kurva jo csak játék közben elment a hang..nem tudom miért de eddig teccik a game..vannak benn béna dolgok de nem rossz..meg élvezem ha már eccet 20órát töltöttem a 6GB-t :D -
Honnan lehet tölteni valaki please egy linket!! -
Na még 20 file és lejön a game. -
csoola #554 te tudod, én biztos h ezt szedném le utoljára a vinyómról! -
Hm, hát ha ez neked ennyire probléma... Én eddig még csak úgy haltam meg, ha lezuhantam, vagy ha elütöttek. Na meg... Ezeknél a játékoknál ez a szokás. GTAban sem lehetett küldi közben menteni. -
Úgyértem küldetés közbe nem lehet menteni..! -
Nah asszem uninstall! 1 gond van vele, de az nagyon nagy gond: nem lehet menteni! Ez így szar... Pedig jó kis game lett volna! :(( -
pirosBoci #550 én találtam egy olyan bomba kilövö valamit és azzal osztottam az áldást meg minden ,amúgy a vadász géped ott találod meg amikor mész arra a küldetésre amikor a hegyoldalon fel kell robbantani valamilyen bázist meg rakétákat lösz ki arra felé ott lesz a folyó parton.
-
pirosBoci #549 itt van -
Sok autó/motor van a game-be??És az elején rögtön bejárható az egész map??
má 15%-nál tartok:) -
Hmmm fasza a vadász géped szép piros iksz! -
pirosBoci #546 én vadász géppel jártam be -
ntex #545 GeForce 6600 GT 512 MB -al ? 

-
csoola #544 én beültem a heliba a házak elött és eémentem vele a földekre, rájuk raktam bombákat bumm és menekültem, vagy az is jo volt h üldözött a heli és a földekre álltam, a rakéták viszont leszadulták a földet én meg röhögtem -
Hehe, hívtam egy heavy droppot, aztán felkapaszkodtam a CIA helikopterre. :) De nem vitt sehova, repült körbe-körbe, amíg le nem ugrottam róla... Aztán loptam gerilla littlebird jellegű harci helit, összeszedtem egy rakat gyűjtögetős csomagot, vissamentem a safehouse-hoz, le akartam szállni, hogy mentsek, és a helipadon felrobbantam... Király, kezdhetem előről a gyűjtögetést... -
#542 A kokainföldeket mivel lehet lezúzni?
Asszem a 10. küldetés. -
deutsch #541 Én mindent hagytam alap beállításon, csak a felbontást vettem le 800*600-ra a videókarin pedig bekapcsoltam a 2*-es élsimitást, hogy ne legyen olyan kockás a kontúr. Így egész szépen fut a game háborús jeleneteknél is! -
Egyébként akkor váltja a beállitásokat mikor kilépsz és visszalépsz a játékba!
A 256 Ram semmit nem számit a videokártyán mert nekem is az van (9600PRO) mégsem lehet összehasnonlitani egy Gf7800-asal.... -
A videokártyán levő ram önmagában még nem jelent semmit, láttam én már FX5500at is 256rammal. -
hannibal01 #538 tölcsd le a fullt az nemfogja -
Hy.Elindítom a demot azaz csak indítanám mert nem indul el.Rákattintok az ikonjára vár egy kicsit azt kiírja hogy az exe hibát észlelt....Mi lehet a baj.Valaki tudja.Biztos nem konfigom mert 256-os videóókártyám van.. -
deutsch #536 Bejártam az egész szigetet, helikopterel 10 percig tartott míg átrepültem az eggyik végéből a másikba.Hát ez tényleg jó nagyra sikerült! -
newc22 #535 Hol tartatok skacok? Én most a terület foglalásokat csinálom!!!! Meg vannak rejtett kis csomagok is azokat is gyűjtöm!!!! :)Hátha kapok valami bónuszt!!! :)