1338
  • Colton
    ne Higgy Neki!
  • buldozer99
    Hidd el nagyon nem éri meg!Ez egy fos játék!
  • Colton
    Hidd El! Nagyon Megéri!
  • q2w3
    Nekem most egy várost kell elfoglalnom. Már vagy 10-szer próbáltam.
  • Crazy Mate
    Megéri leszedni?Megnéztem és elég nagy a mérete.
  • ntex
    Ezek a mellékküldetések tényleg k*rva izgalmasak, összesen 3 féle feladatot kaptam eddig mindig :
    - El kell lopni mindig egy fajta autót,
    - Meg kell ölni valakit,
    - El kell menni valami dologért valakihez, majd a kapott cuccot visszaszállítani a bázisra.

Ennyi ? Hát akkor eléggé lapos lesz ez a játék.
  • CS@
    Ha belenézel a VidoOptions részbe, akkor lehet, hogy magadtól is rájössz, hogy sehogy nem lehet kikapcsolni.
    Még megálltam a verdámmal az út közepán,mikor odaért a limo ,dobtam egy gránátot,az én kocsim felrobbant,a fickót meg addig lőttem a limoban amig meg nem pusztult.
  • Dexantreal
    u.i.: GTA San Andreas jobb szerintem ennél sokkal.
  • Dexantreal
    Végig vittem három-négy küldit és uninstall. Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem csak azért jó játék, mert grafikája állat. Amúgy meg felturbózott koppintott GTA San Andreas.
  • UltimateGamR
    HELLO! Kis technikai segítség kellene!

a játék baromira szagagt ( pedig nem kéne ) szóval:
    -hogyan lehet kikapcsolni az árnyékokat ????????

előre is köszi a váalszt
  • bauer15
    csá az elején
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor kapok egy olyan pisztolyt amiből egy kötél jön k és követnem kell három autót ott csak tá kell menni ugrani a limuzinra?

jó kis játék de mitől tud
    akkorát ugrani?
  • q2w3
    Most nemtom mit csináljak, mert lépek kettőt és rajtam a rendőrség.3 helikopter jön a sok katonai cucc azt meghalok.
  • Barney Tech
    Mivan senkincse nincsen itte!
  • Barney Tech
    Begyorsult már!
    Még van hátraa 20 file!
    Az előbb 25vót!
  • Barney Tech
    Fasszom mostmeg belassult a netem.
  • Barney Tech
    [apro]wanadoo.atw.hu
  • kill3r21
    Hát nem tudom gyerekek én most probáltam ki a gamét sztem kurva jo csak játék közben elment a hang..nem tudom miért de eddig teccik a game..vannak benn béna dolgok de nem rossz..meg élvezem ha már eccet 20órát töltöttem a 6GB-t :D
  • Gyocsika
    Honnan lehet tölteni valaki please egy linket!!
  • Barney Tech
    Na még 20 file és lejön a game.
  • csoola
    te tudod, én biztos h ezt szedném le utoljára a vinyómról!
  • dronkZero
    Hm, hát ha ez neked ennyire probléma... Én eddig még csak úgy haltam meg, ha lezuhantam, vagy ha elütöttek. Na meg... Ezeknél a játékoknál ez a szokás. GTAban sem lehetett küldi közben menteni.
  • Csuhai G
    Úgyértem küldetés közbe nem lehet menteni..!
  • Csuhai G
    Nah asszem uninstall! 1 gond van vele, de az nagyon nagy gond: nem lehet menteni! Ez így szar... Pedig jó kis game lett volna! :((
  • pirosBoci
    én találtam egy olyan bomba kilövö valamit és azzal osztottam az áldást meg minden ,amúgy a vadász géped ott találod meg amikor mész arra a küldetésre amikor a hegyoldalon fel kell robbantani valamilyen bázist meg rakétákat lösz ki arra felé ott lesz a folyó parton.
  • pirosBoci
    itt van
  • jakewyler
    Sok autó/motor van a game-be??És az elején rögtön bejárható az egész map??
    má 15%-nál tartok:)
  • Barney Tech
    Hmmm fasza a vadász géped szép piros iksz!
  • pirosBoci
    én vadász géppel jártam be
  • ntex
    GeForce 6600 GT 512 MB -al ?
  • csoola
    én beültem a heliba a házak elött és eémentem vele a földekre, rájuk raktam bombákat bumm és menekültem, vagy az is jo volt h üldözött a heli és a földekre álltam, a rakéták viszont leszadulták a földet én meg röhögtem
  • dronkZero
    Hehe, hívtam egy heavy droppot, aztán felkapaszkodtam a CIA helikopterre. :) De nem vitt sehova, repült körbe-körbe, amíg le nem ugrottam róla... Aztán loptam gerilla littlebird jellegű harci helit, összeszedtem egy rakat gyűjtögetős csomagot, vissamentem a safehouse-hoz, le akartam szállni, hogy mentsek, és a helipadon felrobbantam... Király, kezdhetem előről a gyűjtögetést...
    A kokainföldeket mivel lehet lezúzni?
    Asszem a 10. küldetés.
  • deutsch
    Én mindent hagytam alap beállításon, csak a felbontást vettem le 800*600-ra a videókarin pedig bekapcsoltam a 2*-es élsimitást, hogy ne legyen olyan kockás a kontúr. Így egész szépen fut a game háborús jeleneteknél is!
  • Alwares
    Egyébként akkor váltja a beállitásokat mikor kilépsz és visszalépsz a játékba!

A 256 Ram semmit nem számit a videokártyán mert nekem is az van (9600PRO) mégsem lehet összehasnonlitani egy Gf7800-asal....
  • CS@
    A videokártyán levő ram önmagában még nem jelent semmit, láttam én már FX5500at is 256rammal.
  • hannibal01
    tölcsd le a fullt az nemfogja
  • constantin
    Hy.Elindítom a demot azaz csak indítanám mert nem indul el.Rákattintok az ikonjára vár egy kicsit azt kiírja hogy az exe hibát észlelt....Mi lehet a baj.Valaki tudja.Biztos nem konfigom mert 256-os videóókártyám van..
  • deutsch
    Bejártam az egész szigetet, helikopterel 10 percig tartott míg átrepültem az eggyik végéből a másikba.Hát ez tényleg jó nagyra sikerült!
  • newc22
    Hol tartatok skacok? Én most a terület foglalásokat csinálom!!!! Meg vannak rejtett kis csomagok is azokat is gyűjtöm!!!! :)Hátha kapok valami bónuszt!!! :)