Just Cause
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahol én tartok már olyan hosszu küldik vannak mint álat
a mellékküldik unalmaasak és rövidek a fõküldések jók azok teccenek
meg ugy emikor lelehet hivni a spec dolgokat akkor nagyon zsírak pl a sikló ugy nmegy mint egy álat meg a dzsip is kira
Na mind1 majd windowsba mindig állítok az egér sebességén. Hát ha közelítek a célzóval nem is bírok semmit csinálni, szinte alig mozog.
Aztán érdekes a víz a játékba, ha nem hullámozna egy kicsit, akkor nem tudnám mibõl megállapítani hogy ott víz van :D Mondjuk ha víz alatt vok akkor látszik, kék lesz.
A másik rossz dolog, hogy alig lehet irányítani a jármûveket. Még naggyából az úton tudtam menni, de mikor 2 ház közé próbáltam bemenni, hol az egyik háznak, hol a másik háznak mentem neki. Remélem ezt meglehet szokni. Vagy lehet hogy jobb lenne ha azt gamepad-ra tenném, és akkor az autokat gémpaddal irányítanám? (aztán gyorsan átváltanék billre ha kiugrok).
De egyébként tényleg jó játék, a hangulata nagy lett, táj meg a robbanások ami megfogott benne.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Szerintem neked se akadna ha lenne még + 512 RAM-od mert nekem is hasinló gépem van csak kicsit huzatott, szóval megnéztem a demot megint és csak akkor lassult be mikor elég sok ember rohangált mindenfele, szóval szerintem a RAM bõvités megoldaná...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Másik meg durva hogy egér sebességet nem lehet beállítani a játékban -.-
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A fizika és az irányítás valóban igen szar, de elsõ blikkre nem olyan nagy gáz. De pl nem tudtam egy egyenes hídon végigenni autóval, megnyomtam a balra gombot, túlkanyarodott, jobbra, megint túlment, cikk-cakkban sikerült csak...
Meg az elején majdnem meghülyültem, hogy nem tudok invert mouse-t beállítani, a controlsban vagy huszonötször próbáltam átállítani a "mouse up"-ot "mouse down"-ra, de mindig left vagy right lett belõle. Elõtte néztem a setupot, ott volt invert mouse beállítás, be is pipáltam, de nem sikerült neki alkalmaznia. Végül nagy nehezen sikerült, aztán vettem észre, hogy egy másik menüben ott van a kapcsoló... Na, mindegy...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Élményben nem is lehet összehasonlítani a Max Payne-nel de még a GTA szintjét sem üti meg, ezzel csak megmutatták, hogy tudnak csinálni egy GTA klónt Far Cry környezettel de semmi több.
kurva jót alkottak a fejlszetõk és ma is simán ellehet vele játszani :)
ha ma adnák ki akko is jó játék lenne
a lényeg ha másik játék jött volna ki mondjuk kukesz girls néven akkoris ugyanakkora lett volna a játék mert az alapok felemelték
ebben a játékban nincs alaphanem összeömlesztettek midnent amit innen onnan kilopkodtak és egész jó sült ki belõle
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
na azé kösz
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
- Havok 3 powered physics.
Ehhe... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy 2.6-os cerkám van 9600XT-vel és 1Gb RAM-mal.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Na jó, de mekkora terepet kezelt egy idõben, ehhez képest zsebkendõnyi az egész játék.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
A másik emg megoldottam, addig vittem, amig felajánlotta a mentést. :D De remélem késõbb mûködni fog rendesen is.
ezt az ejtõernyõs dolgot nem igazán tudtam elsajátítani:
van az elején egy küldi,hogy a tag ne jusson el a hotelbe
mocival üldözöm,onnan felugrok ejtõernyõvel(na jóóó hagyá má:))
és hogy a halálba van az a pillanat amikor pont a kocsijára tok ugrani?
lehet lol,de nem vágom
amúgy bejövõs a gém
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
amugy a telephejeiden van satelite , olyan mint egy játékgép na ott
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
A tiéden 1024x768on maxon futna minden.
Ja meg teszem hozzá ,hogy amikor ellopok egy autot már a rendõrségi szint 1esen van és lõnnek rám és sehogysem tom õket lerázni.
Ha pl autoval lezuhanok egy hegyrõl???
Lessz valami baja az autonak?
Semmi még egy kis karcolás sem.
Egyébként király game, de én se hiszem hogy ezzel fogok játszani éjjel-nappal (szemben a Splinter Cell-ekkel.) :D
Naszóval, játszogatam kicsit.
Ami tetszik:
- Ahogy elõttem is mondták, az egész grafikai öszhtás. Jól eltalálták, szép.
- Az ejtõernyõzés, jó 5let.
- Az úszást is egész jól megoldották
Ami nem:
- A jármûvek irányítása borzadáj (azhiszem ezzel nem mondtam újat) A billkiosztás menü erõsen hasonlít a Driv3r-éhez, elõször kezdtem is aggódni.
Sajna joggal :D
- A fizika.. pff de úgy összevetve mindené.. Ahogy az autók ütköznek jó ég. Mintha 2 faládát erõteljesen 1másnak tolnánk. Az sem semmi ikor az embereket meglövöm, 200m-ert szállnak.
1 biztos. Végigvinni nem fogom, annyira nem jön be.
Nem érte meg a gigákat :-)
(jöhetbek a kövek :D)
Ez olyan mint a gta,hogy felrakom és mászkálhatok mindenfele???
megéri szerintetek leszedni??mennyivel gyengébb az sa-nál??