Just Cause

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát hogy könnyû arra nemlehet hivatkozni huhh
ahol én tartok már olyan hosszu küldik vannak mint álat
a mellékküldik unalmaasak és rövidek a fõküldések jók azok teccenek
meg ugy emikor lelehet hivni a spec dolgokat akkor nagyon zsírak pl a sikló ugy nmegy mint egy álat meg a dzsip is kira
Én még csak a demót próbáltam ki. Az autók irányítása és a karaktermozgás valóban kissé alulmúlta a várakozásaimat. A grafika azonban jó, bár a plusz effektek lekapcsolásával eltûnt az a hõség-érzet sajna, de még mediumon is szép (csak néhol picit belassul még így is). A demó hibája viszont, hogy nem lehet menteni, b***a meg >:-).

Balumann
Most beléptem, és most érdekes módon nem akadt, na jó néha kicsit beakadt. Lehet hogy csak akkor váltja a grafikát amit beállítok, ha újra indítom?

Na mind1 majd windowsba mindig állítok az egér sebességén. Hát ha közelítek a célzóval nem is bírok semmit csinálni, szinte alig mozog.
Aztán érdekes a víz a játékba, ha nem hullámozna egy kicsit, akkor nem tudnám mibõl megállapítani hogy ott víz van :D Mondjuk ha víz alatt vok akkor látszik, kék lesz.
A másik rossz dolog, hogy alig lehet irányítani a jármûveket. Még naggyából az úton tudtam menni, de mikor 2 ház közé próbáltam bemenni, hol az egyik háznak, hol a másik háznak mentem neki. Remélem ezt meglehet szokni. Vagy lehet hogy jobb lenne ha azt gamepad-ra tenném, és akkor az autokat gémpaddal irányítanám? (aztán gyorsan átváltanék billre ha kiugrok).

De egyébként tényleg jó játék, a hangulata nagy lett, táj meg a robbanások ami megfogott benne.

Mr Bishop
Nem is szaggat <#vigyor4>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Alwares
Nekem még 30 fájl, jó este 10-kor már játszhatok is vele, persze még össze kell hogy szedejek egy kis helyet...
Szerintem neked se akadna ha lenne még + 512 RAM-od mert nekem is hasinló gépem van csak kicsit huzatott, szóval megnéztem a demot megint és csak akkor lassult be mikor elég sok ember rohangált mindenfele, szóval szerintem a RAM bõvités megoldaná...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Colton
Én Migyá Letötöm! Már Csak 10 Filet Kell

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Barney Tech
Nem tom én már meg vok szokva az egér sebeséggel nekem merha gyors ha jön hozzám valaki haver az mindig mondja hogy kurvára érzékeny az egerem.

Balumann
Na hát kipróbáltam. Egyik problémám nekem is, hogy kissé akad... :/
Másik meg durva hogy egér sebességet nem lehet beállítani a játékban -.-

Barney Tech
Függ a winyótól az alaplaptol a ram sebességétõl és a többi cucctól is.

Barney Tech
:D
Te az dupla rétegû DVD 4.7GB helyett 9.4 GB vagy mennyi.

Alwares
Szerintem a riválisait csak grafikában éri utól, abban talán le is körözik õket. De nem is számit egy jellegtelen játéknál mert a GTA:SA-nak megvolt az a rusnya rajzfilm szerül feelingje ami meg is a játék hangulatáshoz, igy nézve viszont semmi értelme a grafikának ha önmagában csak az marad, egyébként szép nagy a bejárható terület kár hogy nem túl változtos. Azt nem tudom mért nem lehet olyan marhaságokkal feldobni a játékot mint a SA-ban a hejvágás, gyúrás meg ilyenek, ezek dobták fel a játékot és igy már nem csak a küldetések végig gyúrása maradt... Nem tudom mért kell kihagyni az ilyen egyszerü dolgokat a készitõknek....

dronkZero
Ja, az elsõ két mondaton kívül a többi nem Deutschnak megy, csak úgy általánosságban, bele a világba...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Na erre rohadtul kiváncsi lennék! Majdnem tökugyanilyen gépem van(2.5 Barton a különbség), és már mediumon is szarul ment. Vagy neked a 8-10 FPS nem gáz? Még a full low is kissé szaggat, bár nagyon szép, az tény.
A fizika és az irányítás valóban igen szar, de elsõ blikkre nem olyan nagy gáz. De pl nem tudtam egy egyenes hídon végigenni autóval, megnyomtam a balra gombot, túlkanyarodott, jobbra, megint túlment, cikk-cakkban sikerült csak...
Meg az elején majdnem meghülyültem, hogy nem tudok invert mouse-t beállítani, a controlsban vagy huszonötször próbáltam átállítani a "mouse up"-ot "mouse down"-ra, de mindig left vagy right lett belõle. Elõtte néztem a setupot, ott volt invert mouse beállítás, be is pipáltam, de nem sikerült neki alkalmaznia. Végül nagy nehezen sikerült, aztán vettem észre, hogy egy másik menüben ott van a kapcsoló... Na, mindegy...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

CalebJoe
Ez tényleg csalódás olyan mint amikor megjelent az Oblivion kurva szép grafika de hol a játék, unalmas monoton gyilkolászás jah és fos story ennyi gigát tényleg nem ér.
Élményben nem is lehet összehasonlítani a Max Payne-nel de még a GTA szintjét sem üti meg, ezzel csak megmutatták, hogy tudnak csinálni egy GTA klónt Far Cry környezettel de semmi több.
húúúú az amx payne király játék!!! igaz én csak a 2. részével játszottam
kurva jót alkottak a fejlszetõk és ma is simán ellehet vele játszani :)
ha ma adnák ki akko is jó játék lenne

a max payne csak azért jo mert az alapanyaga nagyon jo és ezt a mostani TPS-ek akarják másolgatni kevesebb több sikerrel...
a lényeg ha másik játék jött volna ki mondjuk kukesz girls néven akkoris ugyanakkora lett volna a játék mert az alapok felemelték
ebben a játékban nincs alaphanem összeömlesztettek midnent amit innen onnan kilopkodtak és egész jó sült ki belõle
SötétBarom
Tegyük hozzá, hogy az egyik legjobb fizikával rendelkezik a mai napig.. Szvsz a HL-é semmivel sem jobb..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bauer15
ja én ezt megtaláltam én azt hirrem egy program ez
na azé kösz

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

khm... a max payne az 3 éves... szal inkább mint a hl-nek:P (1ébként a max payne az egyetlen és legnagyobb istenjáték:P)

Alwares
Nekem is ilyen konfigom van csak 512 RAM-al és huzatott 2.6-os procival. Szerintetek rendesen elfutna a game? Mert a demoban sokszor volt olyan hogy ha sok ember rohangált a monitoron akkor teljesen belassult a gamma... Remélem jó lesz, bár most már nem állitom le a töltést már lejött a 6 GB-bõl 2...

Hát csak annyi ha Havok 3 lenne a játékban akkor legalább olyan fizikája lenne mint kb. a Max Payne -nek
biztos edugták, vagy csinálják vele a just cause 2-öt:P

Colton
Ezt nem értem

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Nézegettem a fejlesztõ honlapját és mit látok a Technology Feature listában ?
- Havok 3 powered physics.

Ehhe... <#fejvakaras>
CS@
Lefrissitettem a videókari driver-ét és full grafikán szépen fut a game!
Amúgy 2.6-os cerkám van 9600XT-vel és 1Gb RAM-mal.
bauer15
bocs tudnál adni egy linket? kösz

CS@
Biciklizni az utcán inkább a Paperboy :)

Gerbill
Miért nem mész ki az utcára biciklizni? Gigantikus térkép, a tárgyaknak valós fizikai tulajdonságai vannak, szép a grafikája, teljesen lerombolható terep, csak megfelelõ eszköz kell, és garantáltan alacsony a gépigény(=0).

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

CS@
Tudom :)
Na jó, de mekkora terepet kezelt egy idõben, ehhez képest zsebkendõnyi az egész játék.

CS@
Fejezd be a küldetést, mert közben nem lehet menteni, én is jártam úgy, hogy fel sem tûnt, hogy még nincs vége az adott küldetésnek.

Barney Tech
Valaki sûûrgõsen keressen meg:lbarni13hotmail.com
Össze kéne dobni egy F.A.Q

Barney Tech
Dual Layer DVD!

bauer15
csá ezt hogyan írjam ki? mert 6 gb

ThugEdge
amúgy ne izgulj mert nekem sem ajánlja fel a mentést szal én sem tom

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

zsakosfrodo2
Ha az olvasás képességét elsajátítanád, akkor visszaolvasva láthatnád, hogy már írtam hogy azzal nem mûxik. ^^ De sebaj, ált. iskola már rég volt igaz?
A másik emg megoldottam, addig vittem, amig felajánlotta a mentést. :D De remélem késõbb mûködni fog rendesen is.

ThugEdge
arcok
ezt az ejtõernyõs dolgot nem igazán tudtam elsajátítani:
van az elején egy küldi,hogy a tag ne jusson el a hotelbe
mocival üldözöm,onnan felugrok ejtõernyõvel(na jóóó hagyá má:))
és hogy a halálba van az a pillanat amikor pont a kocsijára tok ugrani?
lehet lol,de nem vágom
amúgy bejövõs a gém

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ha odafigyeltél volna a játék elején tudnád..
amugy a telephejeiden van satelite , olyan mint egy játékgép na ott
Barney Tech
Fûû passz nekem PS2 ment simán PCén még nincs meg

zsakosfrodo2
Nagyon segítõkész emberek járnak ide. Szóval valaki elmondaná, hogy hol a rákban kell menteni???

Bence94
nem. vegyél duppla dvd-t.és nem 2000 ft hanem 1400 ft legalábbis ahol én vettem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

jakewyler
Köszönöm mindenki segítségét,majd ha unatkozom akkor leszedem<#nevetes1>

79Alba
Ha leszedem ráfér egy sima dvd-re.

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Barney Tech
Ja olyansmi csak a terület kb 15olyan nagyobb ,mint a GTA SA-ban
A tiéden 1024x768on maxon futna minden.

Barney Tech
Hát ja nekem se teccik az autos story.
Ja meg teszem hozzá ,hogy amikor ellopok egy autot már a rendõrségi szint 1esen van és lõnnek rám és sehogysem tom õket lerázni.
Ha pl autoval lezuhanok egy hegyrõl???
Lessz valami baja az autonak?
Semmi még egy kis karcolás sem.

olyasmi, de más a környezet teljesen, játéktér sztem simán duplája az SA-nek...

zsakosfrodo2
Hellosztok! Ujabb problémám lenne,m ezuttal viszont az hogy sehol sem találom a mentési helyet. Visszamentem oda ahol elöször kiírta ahhoz a radarállomshoz, ahol lehet menteni, de ott meg nem jelez semmit, hogy nyomjam meg, és ha végignyomkodom a billentyûzetet akkor sem reagál rá semmit. :( Ha vki tudja hogyan tudom elmenteni, akkor pls help! Ez fontosabb lenne.... :(

Egyébként király game, de én se hiszem hogy ezzel fogok játszani éjjel-nappal (szemben a Splinter Cell-ekkel.) :D

Maxtreme
27-dikéig.

Naszóval, játszogatam kicsit.

Ami tetszik:
- Ahogy elõttem is mondták, az egész grafikai öszhtás. Jól eltalálták, szép.
- Az ejtõernyõzés, jó 5let.
- Az úszást is egész jól megoldották

Ami nem:
- A jármûvek irányítása borzadáj (azhiszem ezzel nem mondtam újat) A billkiosztás menü erõsen hasonlít a Driv3r-éhez, elõször kezdtem is aggódni.
Sajna joggal :D
- A fizika.. pff de úgy összevetve mindené.. Ahogy az autók ütköznek jó ég. Mintha 2 faládát erõteljesen 1másnak tolnánk. Az sem semmi ikor az embereket meglövöm, 200m-ert szállnak.

1 biztos. Végigvinni nem fogom, annyira nem jön be.
Nem érte meg a gigákat :-)
(jöhetbek a kövek :D)

a SuperMarionak??? annak ponthogy nagy, a Marionak kicsi, a SuperMario az már a doom3-ra épült...

jakewyler
Hali
Ez olyan mint a gta,hogy felrakom és mászkálhatok mindenfele???
megéri szerintetek leszedni??mennyivel gyengébb az sa-nál??