1338
-
A főszálon kívül, olyan akiknek bedolgozhatsz 2(Guerilla,Ridja).
A vezethető járművek számát vagy megmondja valaki, vagy utánanézel a neten vagy megszámolod te magad. -
Hány agency és hány járművet lehet szerezni? -
Köszi. Akkor nekiugrok és remélem mákos lesz nekem is a game :] -
ntex #691 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután kiugrottam a heliből mentem egy kicsit a motorcsónakkal a sziget felé, majd megálltam és a csónakról "fogtam" egy helikoptert a csákjával, azzal berepültem a szigetre. Gyalog szerintem lehetetlen ill. rohadt nagy mák kell hozzá hogy bejuss olyan messzire, miközben lőnek-bombáznak-rakétáznak. -
Hello a játékban hány agency van?
-
Egyébként szerintem nem lehet általánoságban azt mondani, hogy a kocsik irányítása szar. Vannak autók, amik irányíthatatlanul szarok. Legalább van szempont a szelekcióra. Élőben fogyasztás, kényelem, ár, belső tér, esztétika stb. alapján választasz autót. Itt az a szempont, hogy normálisan lehessen kanyarodni, és minél gyorsabb legyen. GTAban szinte csak a sebesség alapján választottam. Itt hiába van pl a Simazu Tournament, ami fasza gyors, de ha egyszer nem lehet irányítani, akkor nem lopom el...
Nagyon fasza a heavy dropként kérhető "tank" is. Bár mondjuk láttam valami ellenséges APC-t, meg tankot(vagy artillery?) is, azt nem tudom, hogy bírja. -
törölt hozzászólás -
Valaki letudná írni nekem spoiler-ban, hogy hogyan csinálta az a kuldetést amikor a szigeten kell megölni el president-et
? -
hannibal01 #686 a versenyből csak hébe hóba csináltam emg de ezis meglessz nemsoká
amúgy kb 4 napig nyomom fojamatosan persze suli után -
Ennyi idő alatt még lenyomod az összes versenyt is, vagy már az is megvan?
Mivel engem még mindig érdekel, amit kérdeztem, így ha van kedved, akkor légyszí áruld már el, hogy mindezt mennyi játékidővel csináltad meg. THX! -
hannibal01 #684 kb 1 ora és minden meglessz... -
Na ez már alakul bár én azt kérdeztem mennyi van meg és nem azt, hogy mennyi van hátra, de tökmind1, mert akkor ezek szerint olyan nagyon csak nem nyomtál ki még mindent. -
hannibal01 #682 főküldik készen vannak összesen 5 város van még amit elkell foglalnom mentőhejekből 2-őn kivül mind megvan és az összes kék dobozkát felszettem -
PeeVee #681 Elég fura játék... az irányítása szerintem nagyon rossz... de azért poén benne az ejtőernyőzés stb.. de akkorse az igazi... a búvárkodás valami iszonyat!!!! és persze az is, hogy a kocsi elbasz meghalsz, de ha szétlőnek akkor még ugrálsz:PPP -
Az, természetesen, hogy az ilyen dolgoktól jobb lett volna a játék, de valljuk be, hogy a SA erdeiben sem hemzsegnek a szarvasok, pedig ez annak sem vált volna hátrányára. -
hogy te milyen ügyes vagy... -
Soha az életbe nem írtam még ilyet egy fórumba se és nem is fogok, de amúgy nem ezt kérdeztem... -
de mondjuk állatok vagy egyéb 5letes dolgok előfordulhatnának, sztem ;)
hogy tényleg élőnek nézzen ki a játéktér, bár sajna nálam már ott elhasalt, hogy fizika szinte 0, repkednek a kocsik, meg egyéb érdekes dolgok, na mind1 -
Boroskóla #676 Föltelepíted, majd a telepítettet Winrarral max tömörítésel becsomagolod 4,3 Gb-ra
nyomja össze az meg pont 1 DVD lemez.teszteltem alig 3,5 óra alatt megvolt
-
hannibal01 #675 CSA mikor te irtad be ide hogy már jön le a gém én akkor voltam kész a fő küldikkel... -
Előre leszögezném, hogy szerintem a sok idegesítő dolog, miatt a SA összességében egy jobb játék, de nehogy már előnyként írjuk a számlájára azt is ami nem az. Mert itt a 20% van annyi, mint a SAban a 80% és valljuk be elég hülyén nézne ki, ha a dzsungelek tele lennének zsúfolva emberekkel. -
nem teljesen de az SA területének 80%-án volt élet 20%-a lakatlan itt meg fordítva van ;)
de persze ez nem gond, kinek ami tetszik... -
Azért ugye nem hiszed, hogy ez a terület teljes egészében egy lakatlan sziget? -
ááá én nem szórakoztam ilyen hülyeséggel,1 dvd-re rádobtam 4,6gb fájlt meg egy 700mb-os cd-re rádobtam a maradék fájlt
és olcsóbban kijöttem mint ha dvd9-re írtam volna
-
hát az SA mégis sokkal "élőbb", nem egy lakatlan sziget ;) -
Meg ne sértődj, de nekem ez kissé hihetetlen, úgyhogy megkérdezném, hogy nálad a „kinyomtam már amit lehet midnent rajta” pl hány óra játékidőt jelent?
Mennyi Side mission, GuerillaProv/Settle, RiojaSettle van kész? Hogy állsz Safehouses –ekel?STB -
zsotee #668 Próbálkozott valaki a DVD9-es kép DVD5-re(1 vagy 2 disk) alakításával? -
Hmm...konzolon se csak arcade játékok vannak amugy, sőt...a 360 verzió baxott szépen néz ki amugy. -
Sebaj, mert én már tudom hol van. -
hannibal01 #665 én kinyomtam már amit lehet midnent rajta amúgy lehet az afterbourneres vadászgépet is találni én már találtam egyszer de nemtom hol -
ntex #664 huh bazz tényleg... elfelejtettem a soyler makrót hasznáni sorry 1000-el
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnálom a szar fórum engine-t hogy nem lehet módosítani az üzeneteimet -
WAZZ azért így elsütni a játék egyik legjobb poénját...ejnye.
Mentségedre legyen, hogy legalább a körülményeket nem írtad le. -
Csak azér nem akadok ki a spoileren mert röhejes a gém, de ezzel vegyél vissza ha lehet... -
ntex #661 Na végigtoltam a főküldit, azért nagyot röhögtem a végén mikor ráb*szta a csávó hátára a bombát 
Most szépen elkezedem a területfoglalásokat, meg amit találok
-
Jhon Balu #660 tudom. -
Jhon Balu #659 nincs.9600 pro -
Nekem is 9600XT-m van, és nekem sem látszik a víz... Én egyszer, még a játék elején láttam felszállni az égbe(az egész vízfelszínt), azóta nem jött vissza... :D -
Szorry krumpli voltam, mert előbb írtam csak aztán néztem ki a fejemből, szóval az említett felrobbantós hegyes megvan(egy hajtóműves), ezek után gondolom olyat, mint amit a végén kapunk(két hajtóművest) nem lehet többé beszerezni, de ha valaki mégis találkozik vele , akkor azért súgja meg, hogy merre van. -
Olyan vadászgépet,amivel az uccsó küldiben repülünk lehet szerezni valahonnan?
pirosBoci az #550 ben ezt írta:
„vadász géped ott találod meg amikor mész arra a küldetésre amikor a hegyoldalon fel kell robbantani valamilyen bázist meg rakétákat lösz ki arra felé ott lesz a folyó parton”
ez sajna nem sok segítség, mert ezt kb minden 4-5.ik küldetésről el lehet mondani.
A vége után visszamentem oda is, ahol akkor megkaptuk a gépet, de olyan nincs csak kettő ILYEN.
Ha a másik két típusból valamelyiket valaki megjelölné a térképen és beszúrná egy képként azt megköszönném. -
bocs, de a 6600 GT azért egy kicsit erősebb VGA kártya...!