Just Cause

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
nem a wanadoo-rol van a kod. ez egy külön oldal ahol feltörték a wanadoo-t mármint a kódot és õk eladják pénzér a tört kódot. ja és szerintem mûködni fog mert már egy fél éve megvan.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

bon
Jól átvertek én ingyen jutttam hozzá egy forumon. Ja és szerintem közel se fog addig menni amíg hirdetik, mert egyszer megunják az ottani adminok és törlik az adatbázisból.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Barney Tech
2 évre?

Bence94
tudod ezt nem szabad kérdezni nem mondhatom meg mert 1000 ft-ér szerváltam a kódot.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

zolo
Bocs elõre is , de warezzal kapcsolatban kérdezek(ismerem a járást a fórumon ezért kérek elõre is elnézést :) )
Itt volt szó valamilyen W***doo 2008-ig mûködõ usernameról/jelszóról, ebbõl mi igaz? Hogyan lehet ilyet szerezni?

http://flickr.com/photos/zolika90/

CS@
Próbálj meg legalább annyira önálló lenni, hogy egymagad el tudd dönteni, hogy tetszik e vagy sem. Ilyen helyzetben nehogy már mások véleményére adj, kutyát nem érdekli ki mit gondol a játékról, neked csak az számítson amit te gondolsz.

Amúgy az én véleményem(ami ugyanolyan értéktelenként kell kezelned, mint bárki másét): Igen megéri. Szerintem ez egy baromi jó játék lehetett volna, ha nem ilyen trágya az irányítás, fizika és valami kevésbé idegesítõ zene menne alatta. Meg kicsit még foglalkozhattak volna az enginevel, mert ez így elég betegeges, hogy szinte mindenhol kifogástalan néhol meg teljesen játszhatatlan(PL a vulkán bizonyos területei), kevesebb bug kéne, de több joy támogatás. Így ezen gondok tükrében ez csak egy kellemes játék és nem baromi jó, mert ezek olyan problémák amik erõs kihatással vannak a játékélményre.

ZsZso
Elmondom a véleményem hátha segít:
++ GTA feeling
++ ejtõernyõzés, ugrabugra haláli
+ fõ misszió nem olyan rossz
+ szép grafika
- mellékküldik garantáltan uncsik lesznek 1 óra mellékküldizés után
- autók/motorok vezetése sokkal szarabb mint a GTAben, de elviselhetõ (repülõkre ez nem igaz)

Biztos kihagytam egy csomó dolgot, de ezek azok, amik elõször SZMbe jutottak. Remélem segítettem a döntésben :). (szvsz a fõszál közepénél/harmadánál lehetek)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Colton
Én Is MEgerõsitem ezt a válszt!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

UltimateGamR
Megéri letölteni!! Aki panaszkodik az olyan hogy neki szaggat a játék és lekellett venni a grafikát , de ha feltolná 1280*1024be minden extrára ( kb 60 FPSel... ) akkor semmi kifogása nem lenne! Szóval a játék kötelezõ! És ezt sok külföldi fórumban is irták.

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Colton
MEGÉRI!

Colton
ne Higgy Neki!

buldozer99
Hidd el nagyon nem éri meg!Ez egy fos játék!

Forca Barca

Colton
Hidd El! Nagyon Megéri!

Nekem most egy várost kell elfoglalnom. Már vagy 10-szer próbáltam.

Megéri leszedni?Megnéztem és elég nagy a mérete.

Ezek a mellékküldetések tényleg k*rva izgalmasak, összesen 3 féle feladatot kaptam eddig mindig :
- El kell lopni mindig egy fajta autót,
- Meg kell ölni valakit,
- El kell menni valami dologért valakihez, majd a kapott cuccot visszaszállítani a bázisra.

Ennyi ? Hát akkor eléggé lapos lesz ez a játék.
CS@
Ha belenézel a VidoOptions részbe, akkor lehet, hogy magadtól is rájössz, hogy sehogy nem lehet kikapcsolni.

Törölt felhasználó
Még megálltam a verdámmal az út közepán,mikor odaért a limo ,dobtam egy gránátot,az én kocsim felrobbant,a fickót meg addig lõttem a limoban amig meg nem pusztult.
u.i.: GTA San Andreas jobb szerintem ennél sokkal<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Végig vittem három-négy küldit és uninstall<#hehe><#hehe>. Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem csak azért jó játék, mert grafikája állat. Amúgy meg felturbózott koppintott GTA San Andreas.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

UltimateGamR
HELLO! Kis technikai segítség kellene!

a játék baromira szagagt ( pedig nem kéne ) szóval:
-hogyan lehet kikapcsolni az árnyékokat ????????

elõre is köszi a váalszt

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

bauer15
csá az elején amikor kapok egy olyan pisztolyt amibõl egy kötél jön k és követnem kell három autót ott csak tá kell menni ugrani a limuzinra?

jó kis játék de mitõl tud
akkorát ugrani?

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Most nemtom mit csináljak, mert lépek kettõt és rajtam a rendõrség.3 helikopter jön a sok katonai cucc azt meghalok.

Barney Tech
Mivan senkincse nincsen itte!

Barney Tech
Begyorsult már!
Még van hátraa 20 file!
Az elõbb 25vót!

Barney Tech
Fasszom mostmeg belassult a netem.
<#zavart2>

Barney Tech
wanadoo.atw.hu

kill3r21
Hát nem tudom gyerekek én most probáltam ki a gamét sztem kurva jo csak játék közben elment a hang..nem tudom miért de eddig teccik a game..vannak benn béna dolgok de nem rossz..meg élvezem ha már eccet 20órát töltöttem a 6GB-t :D
Gyocsika
Honnan lehet tölteni valaki please egy linket!!

Barney Tech
Na még 20 file és lejön a game.

te tudod, én biztos h ezt szedném le utoljára a vinyómról!

dronkZero
Hm, hát ha ez neked ennyire probléma... Én eddig még csak úgy haltam meg, ha lezuhantam, vagy ha elütöttek. Na meg... Ezeknél a játékoknál ez a szokás. GTAban sem lehetett küldi közben menteni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Csuhai G
Úgyértem küldetés közbe nem lehet menteni..!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Nah asszem uninstall! 1 gond van vele, de az nagyon nagy gond: nem lehet menteni! Ez így szar... Pedig jó kis game lett volna! :((

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

én találtam egy olyan bomba kilövö valamit és azzal osztottam az áldást meg minden ,amúgy a vadász géped ott találod meg amikor mész arra a küldetésre amikor a hegyoldalon fel kell robbantani valamilyen bázist meg rakétákat lösz ki arra felé ott lesz a folyó parton.<#smile>
jakewyler
Sok autó/motor van a game-be??És az elején rögtön bejárható az egész map??
má 15%-nál tartok:)

Barney Tech
Hmmm fasza a vadász géped szép piros iksz!

én vadász géppel jártam be
GeForce 6600 GT 512 MB -al ? <#banplz><#wilting><#falbav><#fejvakaras>
én beültem a heliba a házak elött és eémentem vele a földekre, rájuk raktam bombákat bumm és menekültem, vagy az is jo volt h üldözött a heli és a földekre álltam, a rakéták viszont leszadulták a földet én meg röhögtem

dronkZero
Hehe, hívtam egy heavy droppot, aztán felkapaszkodtam a CIA helikopterre. :) De nem vitt sehova, repült körbe-körbe, amíg le nem ugrottam róla... Aztán loptam gerilla littlebird jellegû harci helit, összeszedtem egy rakat gyûjtögetõs csomagot, vissamentem a safehouse-hoz, le akartam szállni, hogy mentsek, és a helipadon felrobbantam... Király, kezdhetem elõrõl a gyûjtögetést...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Törölt felhasználó
A kokainföldeket mivel lehet lezúzni?
Asszem a 10. küldetés.
Én mindent hagytam alap beállításon, csak a felbontást vettem le 800*600-ra a videókarin pedig bekapcsoltam a 2*-es élsimitást, hogy ne legyen olyan kockás a kontúr. Így egész szépen fut a game háborús jeleneteknél is!
Alwares
Egyébként akkor váltja a beállitásokat mikor kilépsz és visszalépsz a játékba!

A 256 Ram semmit nem számit a videokártyán mert nekem is az van (9600PRO) mégsem lehet összehasnonlitani egy Gf7800-asal....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

CS@
A videokártyán levõ ram önmagában még nem jelent semmit, láttam én már FX5500at is 256rammal.

tölcsd le a fullt az nemfogja
constantin
Hy.Elindítom a demot azaz csak indítanám mert nem indul el.Rákattintok az ikonjára vár egy kicsit azt kiírja hogy az exe hibát észlelt....Mi lehet a baj.Valaki tudja.Biztos nem konfigom mert 256-os videóókártyám van..

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerõs.

Bejártam az egész szigetet, helikopterel 10 percig tartott míg átrepültem az eggyik végébõl a másikba.Hát ez tényleg jó nagyra sikerült!
Hol tartatok skacok? Én most a terület foglalásokat csinálom!!!! Meg vannak rejtett kis csomagok is azokat is gyûjtöm!!!! :)Hátha kapok valami bónuszt!!! :)