Just Cause
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Itt volt szó valamilyen W***doo 2008-ig mûködõ usernameról/jelszóról, ebbõl mi igaz? Hogyan lehet ilyet szerezni?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Amúgy az én véleményem(ami ugyanolyan értéktelenként kell kezelned, mint bárki másét): Igen megéri. Szerintem ez egy baromi jó játék lehetett volna, ha nem ilyen trágya az irányítás, fizika és valami kevésbé idegesítõ zene menne alatta. Meg kicsit még foglalkozhattak volna az enginevel, mert ez így elég betegeges, hogy szinte mindenhol kifogástalan néhol meg teljesen játszhatatlan(PL a vulkán bizonyos területei), kevesebb bug kéne, de több joy támogatás. Így ezen gondok tükrében ez csak egy kellemes játék és nem baromi jó, mert ezek olyan problémák amik erõs kihatással vannak a játékélményre.
++ GTA feeling
++ ejtõernyõzés, ugrabugra haláli
+ fõ misszió nem olyan rossz
+ szép grafika
- mellékküldik garantáltan uncsik lesznek 1 óra mellékküldizés után
- autók/motorok vezetése sokkal szarabb mint a GTAben, de elviselhetõ (repülõkre ez nem igaz)
Biztos kihagytam egy csomó dolgot, de ezek azok, amik elõször SZMbe jutottak. Remélem segítettem a döntésben :). (szvsz a fõszál közepénél/harmadánál lehetek)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
- El kell lopni mindig egy fajta autót,
- Meg kell ölni valakit,
- El kell menni valami dologért valakihez, majd a kapott cuccot visszaszállítani a bázisra.
Ennyi ? Hát akkor eléggé lapos lesz ez a játék.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
a játék baromira szagagt ( pedig nem kéne ) szóval:
-hogyan lehet kikapcsolni az árnyékokat ????????
elõre is köszi a váalszt
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
jó kis játék de mitõl tud
akkorát ugrani?
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
má 15%-nál tartok:)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Asszem a 10. küldetés.
A 256 Ram semmit nem számit a videokártyán mert nekem is az van (9600PRO) mégsem lehet összehasnonlitani egy Gf7800-asal....
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerõs.