1338
-
#734 Torrent -
#733 HOL?
-
zsotee #732 Kijött a DVD5-ös változat:
Just.Cause.EMUDVD5-Unleashed -
#731 na majd holnap megpróbálom...
Amúgy azokat a helyeket ami a térképen lila házzal van jelölve,azokat hogy kell elfoglalni? -
#730 Gondolom meg kell ölni a csávót. -
#729 Azt a küldit,ahol egy repülőtérről követek egy csávót azt, hogy kell megcsinálni? -
#728 Semmiféle „tisztelet” nem kell hozzá, az csak a safehouse –okhoz kapott járgányt befolyásolja. Odamész a SafeHouse melletti zöld „!” –jelhez és elvállalod a területfoglalást, ha sikerült, akkor megkapod a házat(úgy vettem észre, hogy KB.10ből 1x ez nem jön be és nem azt kapom amit vártam). Néhány Safehouse –t a kis kék pöttyök összeszedésével lehet megszerezni, de ilyen nem sok van.
Erről jut eszembe azt megtudja mondani valaki, hogy miután ez feljebb megy és a régi helyett új járgányt kapunk onnantól fogva a régit már nem lehet sehogy sem beszerezni? -
#727 fú,jókis gém csak erősen lassu :|
szal nem szaggat,hanem tiszta lassu az egész gém :\ -
#726 a gerilláknál hogyan lehet safehouse-t Kapni?
meg szerzem a kellő tisztelete és semmi! -
#725 Miért még nincs meg? -
ntex #724 Köszi...
OFF: Ahogy újból és újból végignézem a movie -mat kicsit NFS fíling jött elő bennem, és eszembe ötlött hogy milyen frankó Underground szerű játékot lehetne ebből fabrikálni... hatalmas korlátlanul bejárható trópusi környezet, változó napszak, egzotikus tájak, forgalom, rendőrök (még akár sok-sok szabálytalanság után a hadsereg is ), gyalogos forgalom, HATALMAS HEGYI DRIFTEK. Csak a városokat kicsit életszerűbbé/nagyobbá alakítanák (nem jönnek be ezek a kocka alapú városok)... Istenem mekkora játék is lenne... De erről még sztem pár évig csak álmodozni fogok -
#723 Megnéztem THX!
Azt kell mondjam, hogy nagyon királyosan nyomod(hozzám képest mindenképp:), frankó volt szó szerint élvezetes volt nézni, még az is lehet, hogy ha nem látom, akkor nem hiszem el, hogy ezzel a járgánnyal így is lehet menni. -
ntex #722 Na megcsináltam a FRAPS videót, itt a link hozzá.
Jó nem mondom azt hogy NFS szintű az irányíthatósága, de azért el lehet vele DRIFT -elgteni
Just Cause Street Racing Car Driving -
Crazy Mate #721 Azt a helikopter mikor kapom meg amit heavy droppal lehet megkapni? -
Neoncsoves #720 nah ezegy olyan game hogy a demoja tetszik a full game nem.. XD -
#719 No igen minden relatív…szerintem az gáz, hogy egy forgalmasabb hídon lehetetlen átmenni 2nél többel, úgy hogy nem csattan méterenként a falnak vagy egy másik autónak. De ha van kedved akkor nyomj egy fraps –os videót arról, hogy te, hogy tudsz menni azzal a trágyahalommal, szívesen megnéznék egy igényes autózást az említett járgánnyal. -
ntex #718 Nem tudom velem lehet-e a gond de nekem egyik jármű irányítása sem okozott különösebb gondot , kivéve a rendőrségi terepjáró az tényleg elég gáz, bár ha nem teljes gázzal kanyarodok vele még azzal is elcsatangolok ha nincs más.
Szerk. #715: mondjuk azért jobb színe is lehetett volna ennek a kocsinak -
#717 Szerintem ez az egyik legtrágyább járgány a játékban, nem a kinézetére, hanem az irányítására gondolok. -
#716 Az ám, de minek, ha a vezetési modell vérbéna? :))
DB -
ntex #715 Hmm de fincsiiii
-
#714 Nem hiszem, hacsak nem pucolja a swapfile-t is :(
DB -
#713 Majd a délután/este kipróbálom a BySoft FreeRAM –nevű programját, hátha az segít valamit. -
#712 Pontosan, egy memory leak így műküdik. Soha nem javul, csak rosszabodik... :((
Egy átmeneti megoldás ugyanerről a fórumról:
"ok i think i found solution for lagg by disabling virtual memory completely
remember some games may require virtual memory enabled in order for game to start"
Hmm... elég gáz! Én inkább megvárom a patch-et :(
Azért az Eidosnál szarabb kiadó se nagyon van... talán az EA? :)
DB -
#711 Igen azt én is észrevettem, hogy főleg nagyobb harcokban jelentkezik, de az a gond, hogy ha ilyenkor elkezdi utána már abba sem hagyja. -
#710 Teljesen egyértelműen memory leak, nem pucolja a swapfile-t maga után, trágya programozás. Egy patchet megvárunk.
Bővebben itt - (az elején pár láma processzormelegedésről meg ilyenről ír, de a végén rájönnek lassan...)
DB -
#709 Itt Azt írják, a hanggal kapcsolatos a szaggatás, amikor túl sok hangot kellene egyszerre leképezni, akkor szakadozik.
Ez nagyon is igaznak tűnik, a legrosszabb szakadozásom akkor volt, mikor az egyik nagyobb várost igyekeztem elfoglalni, és ezer irányból jöttek a rendősök meg a gerillák is, gyalog és autókon, plusz helik... nekem is úgy tűnt, hogy a hangtól akad!
Jó vicc, egy X-Fi-vel :(((
DB -
#708 köszi!
Nézem, nézegetem, de most nem tudám megmondani, hogy mennyi idő után jön elő... 1-2 mpre talán nem, de fél mp-ekre meg-meg áll a kép, szaggat a hang és akadozik minden, de folyamatosan :(
Amikor fut, akkor 70-80 FPS, sőt szerintem 100 fölött is, ez az akadozás tök egyértelműen memória/IDE problémának néz ki....
DB -
Crazy Mate #707 Nálam is van ez a hiba!Ja és van az amikor rendelhetünk járműveket,autó,motor,hajó,helikopter,és ezekből nekem a helikopter kellene!Azt hol lehet megszerezni? -
#706 EZ a fajta problémád van neked is, amikor a játék frankón fut, de időnként 1-2mp –re beáll a kép és akadozik a hang? No nem mintha tudnám a megoldást, de engem is érdekelne, mert ez a hiba időnként nálam is jelentkezik. -
#705 No, hát ilyen még nem volt... 1024x768-ban, minden mediumon, effekt nélkül is folyamatosan és szünet nélkül szaggat, szakadozik a játék. Ez igen szégyen, tekintve hogy a konfigomon (X850XT, A64 3000+, 1Gb 400mhz RAM) ilyet még egyetlen játék sem csinált, az Oblivion is sokkal szebben fut ugyanilyen felbontásban, 6xAA-val....
Gyanítom, hogy valami memory leak hiba mert folyamatosan swappel (10 gigás a swapfile és minden meghajtón 10+giga hely van)... egyszóval valami nagyon el van Qrva (divatos szóval) a programban.
Másnak nincs ilyen jelenség? Nem hiszem, hogy driver vagy egyéb hiba, az összes játékomból (30+) ez az egy, ami csinálja... a rendszerem atomstabil, soha semmilyen játék nem fagy (ez sem).
Egyelőre uninstall, hátha lesz valami pecs :(
DB -
#704 #697 -
ntex #703 Hát tudod olyan nagy repülő valami aminek van egy pörgentyű a tetején... (tom szar volt de nem hagyhatam ki )
Viccet félretéve ha a kezelhetőségére gondolsz akkor nagyon jó, mérföldekkel jobb mint a GTA:SA -ban volt, ugyanígy minden repülő dologé
Ja amúgy olvastam a GAMESPOT fórumában hogy valószínű lesz hamarosan valamiféle bővítés/patch hozzá. -
#702 Milyen a Helikopter? -
#701 írd ki fájlokba szal 1 dvd-re 4,7gb fájl+700mb cd-re a maradék fájlt -
ntex #700 Én azt csináltam hogy az ISO-t szétbontottam Total Commander-el 700MB -os szeletekre, és azt kiírtam 2 DVD-re ahogy jött, a 2. DVD-re még fér más játék is ha nem akarsz 3/4 DVD-nyi területet lezárni üresen -
bcrics #699 üdv ti hogy irnátok ki a 6.29gb iso fájlt.nem dual layeres a meghajtom!
mountoljam be es azokat a fájlokat szedjem 2 részre?
vagy a nero 7-nek nincs olyan opcioja ahol be lehetne állitani hogy 2 db dvd lemezre irja ki az iso-t?
mi a fuckot csináljak?
---------------- -
#698 oks,akkor feldobom én is azt -
#697 a rippelt verzió nemtudjátok mennyit tömörít ki? :S -
#696 89 féle jármű van ha jól tudom. -
#695 videokártya driver csere megoldja a vizes problémát! Ati Cat 6.9 -el jó!