Just Cause
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a várospk texturázása és kialakitása meg egyszeruen szánalmas...
A méret nem minden (és ezt most nem kéne félreérteni 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
Egyszer valahol sikerült megállnom a levegõbe így auto magasságba, amíg meg nem mozdultam 😊)
Majd próbálok állítani az opengl beállításokba meg ezekbe, hátha valahogy jobb lesz. Meg berakom a fast write -ot meg ezeket :/
Egyébként nekem most nem akad, post effekt is meg blur is bennvan, medium texturákkal. Szóval viszonylag jól lett optimalizálva, ahhoz képest hogy milyen szép. Végre a fák sem papírból vannak 😄
A fények, ahogy a nap fénye visszatükrõzõdik a másik auton, nagyon állat :|
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Mert amugy nincs hang,movie és beszéd!
http://thepiratebay.org/tor/3529168/Just.Cause-DOOM
Szívesen..<#wink>#wink>
Csak halkan, mert ez illegális...
Valaki nem tudja véletlen hogy ez mitõl van így? :S Eddig egyáltalán nem volt víz, akármit állítottam. Most így ahogy mentem át a hídon így össze-vissza villogott, ho csak kis helyen volt, hol majdnem mindenhol hézagosan, hol meg egyáltalán nem.
Eddig abból tudtam megállapítani hogy van-e víz valahol, hogy hullámzott :S Vagy onnan hogy így elkezdett úszni a levegõbe, mondjuk ha lemerül a víz alá akor szép sötét kék.
amugy a mellékküldik-bõl több mint 1000 van 😞
most csinálom a loyalty mellék küldiket,de kicsit már unom,sokáig kell ezeket csinálni?vannak züldek meg sárgák
harci heli mikó lesz?😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Mondd meg vagy mondjátok Meg!!!!
KÉRLEK!!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Just.Cause-DOOM
601 MB
Csak halkan, mert ez illegális...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Így sem kell viszont szvsz annyira szégyenkeznie, mert számtalanszor volt hogy meg kellett állnom mert annyira elkápráztatott az a látvány ami van ebben a játékban. Pedig iszonyatosan ott lenne a hangulata ha kicsit jobban meg GTA-sították volna.
Szerintem az is sok embert kárpótolna ha MOD-olható lenne a játék mint pl. az ES4: Oblivion (hangsúlyozom a modolhatóságára gondoltam)
Még nem vittem végig a game-t de remélem mihamarabb lesz folytatása, vagy kiegészítõje, mert ha kicsit jobban felkapnák (A.I. továbbfejlesztése, bugok kijavítása stb.), még nagyon ütõs játék is válhatna belõle.
Ha egyszer ott adják, akkor tiszta sor, hogy csak ott lehet és az „!” –jel az.
Az rendben, hogy az elején nem figyel oda az ember, mert már szeretne játszani de, egy nyamvadt enter nyomással ezt te is megnézhetnéd a térképen.
Néhol beszaggat pedig nicns is fullon a demo fullon nem szagatott be sehol nem értem.<#rolleyes>#rolleyes>
csak ott lehet?
mi annak a jele? a térképen? köszielõre is a választ
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400