1338
  • CS@
    Mindenképp helivel csináld.
  • Colton
    Én az egyik helire rálittem egy "Kötelet"(nem jut eszembe hogy hívják) Magamat oda huztam és helivel mentem!!
  • Tinman #772
    Ki tart annál a küldetésnél, hogy egy helikopter visz egy sziget közelébe, majd egy motorcsónakkal kell a sziget felé venné az útirányt, mert ott van egy csóka akit ki kellene nyírni?
    A part közelében már ezerrel rakétával lövik a csónakot, de ez még szó szerint megúszható, ha egy kis részt úszva, vagy éppen siklóernyővel teszünk meg.
    De innentől jön a gondom... a parton javában dúl a háború 5-ös fokozat a nyakunkon (engem személy szerint nagy ritkán még egy vadászgép is lőtt, mikor még a csónakban voltam).
    Ha be is verekszi magát az ember a házig ott még durvább a helyzet + állandóan lőnek.
    Brutál xar egy küldi a szokásos ostoba módon a semmiből újratermelődő hadsereggel együtt.

Ki, hogy csinálta meg?
  • gameplusz
    Egy Real Mod aztan minden jatekot uberel =)
  • SötétBarom
    Most, hogy játszottam vele egy órát, elmondom, hogy az autók fizikája teljesen jó, az van elb*szva, hogy a kamera fixen rögzítve van az autóhoz, és ezért tűnik az egész idiótának. Kéne hozzá valami moddd.
  • gameplusz
    Nah, elkezdtem én is tolni, a graf kurva jó, az irányítása az autóknak kicsit érdekes, de meg lehet szokni, simán jó ez =)
  • Neoncsoves

Szegény főhős
  • totyak
    És ha 2 DVD-re írom ki akkor hogy tudom telepíteni?

Akinek magvan a DVD5-ös változata az legyenszíves írja le hogy neki melyik data fájlok vannak és azok milyen méretűek így lehet hogy a DVD9-es verzióból is ki tudnánk törölni a többi nyelvet.
  • Tinman #766
    RAM... tudod, memória.
  • Colton
    Milyen RAM?

Hol lehet azt megnézni?
  • Tinman #764
    Egyáltalán nem szaggat a játék... viszont a Fraps-ban kénytelen voltam 20 FPS-t megadni a video készítésekor, mert qrva nagy méretű fájlokat gyártott le így is.
    A VGA karim: MSI Ati Radeon X850XT PE (GPU: 540 MEM: 1180) 16 pipeline.

Egyébként a te problémád talán a túl kevés RAM lehet, én jelenleg 2 gigát használok és egyáltalán nem használok -már jó fél éve- virtuális memóriát.
  • gameplusz
    Tenyleg??? Nem mondod? '91 óta foglalkozok PC-vel, szerintem akkor még nem is éltél.
  • Neoncsoves
    RIP-nek hívják XD
  • jakewyler
    Hali
    Ha elfoglalok egy lila házat,és utána vannak még ott küldik,ha azokat megcsinálom akkor enyém lessz a ház???
  • csoola
    jah ez télleg rohadás nehéz volt
  • gameplusz
    hat sztem amit irtam azzal jobban jarsz, mert egy cd-re kifer :D

Es ha kibontja akkor nem is kell telepiteni, csak tolod (es van benne minden addon-okkal...)
  • Neoncsoves
    jön a DVD5 :P
  • Colton
    Neked milyen video kártyád Van hogy nem laggozik?
  • CS@
    Tök mind1 milyen messze van a bázis, ha eltudsz jutni odáig.
    Az volt még jó, hogy ilyenkor azt a checkpointot mentette amikor visszaérkeztem, és ez kellemesebbnek tűnt fullosan egy heliben, mint félholtan a földön. Még annyit tennék hozzá, hogy egy távirányítós bombával könnyebb, mint időzítettel, mert csak lerakod aztán felkészülsz a lelépésre és mielőtt indulnál robbantasz.
  • Tinman #755
    #745 megoldás is működhet, de ahhoz előtte a közelben el kell foglalni a bástyás ikonok közül egyet.
    Nekem a #745 azért nem jött be, mert qrva messze volt a legközelebbi safehouse.
    Igazából azt tudom neked javasolni, hogyha a helikopterrel gondod van, hogy a rakétavetőt a safehouseból vidd magaddal.
    Közvetlenül mielőtt robbantanál lődd ki a genyót... amikor leugrasz akkor meg lehetőleg oda ugorj ahova a videoban én is ugrottam, mert ott nem sebződsz.
    Utánna már csak a hajrá-hajrá van :-)
  • Balumann
    Én is pont ezen a feladaton buktam, nem tudtam megcsinálni. Tegnap este is meg ma délelőtt is vagy másfél órát szarakodtam. Állíti idegesítő. Megnézem a videot hátha segít. Egyébként odáig jutottam el hogy elöször motorra felszáltam és egyből kilőtt a heli rakétával, utána meg már le is ugrattam vele, és már a vizet is láttam, pár méterre volt de letelt az idő :S
    De az a szar hogy alig van élet, és lőnek ezerrel
  • bon
    Ird ki 2db dvd-re. Az utolsó két cab fájlt ragd külön dvd-re.
  • totyak
    Olvastam itt a fórumon, hogy megjelent a DVD5-ös verzsön, de nekem sajna a DVD9-es van meg. Arra gondoltam, hogy ebből is ki kellene törölni a többi nyelvet és akkor máris kisebb lenne. Gondolom valamelyik data fájlban vannak a nyelvek a sok kzöül, de melyikben, valaki nem tudja? Azokat kitörölném az angolt meghagynám és kiírnám egy sima DVD-re. Segítsetek.
  • gameplusz
    LOL. Persze direkt raktak bele a jatekba. LOL.
  • Colton
    De ez direkt vagy nem?

Egy új video kártya sagítene?
  • Colton
    :(
  • CS@
    Szerintem sehogy.
  • Colton
    Pls Help!!
  • Colton
    Hogyan Lehet azt Megcsinálni hogy ne laggozon?
  • CS@
    Ja nekem is volt vele gondom, de aztán rájöttem, hogy pofonegyszerű az egész, csak a 3nyavalya felrobbantása után el kell menni egy saját bázisra, ahol feltankolunk és rendbeszedjük magunkat, majd kerítünk egy helit.
  • Tinman #744
    Nem tudom nektek volt-e gondotok azzal a küldivel, amikor az erőműnél 3 helyen kell c4-el robbantani, majd picit feljebb még 1 helyen, majd el is kell menekülni a szigetről 1 perc alatt. Mivel már a legelejétől 5-ös szintű riadó van :-(

Nekem kb. 50.-re sikerült megcsinálnom.

Éppen izzottt a fraps, így gondoltam közzé teszem a megoldást.

14 Mbyte és a legszemetebb résztől kezdtem el a felvételt.
    /Letöltés úgy megy, hogy 30mp-et visszaszámol majd meg kell adni egy 3 betűs zölddel bekeretezett kódot./

Már kismilló játékot végigvittem, de toplistás a legszemetebb küldetések között.
  • Neoncsoves
    Srácok, akkor a DVD5-ben semmi sem más, csak annyi hogy only angol???
  • Evogordon
    Hello!
    Kellene egy kis segítség
    A játék elején tartok egy palival mentem egy terepjáróval de megállt mert ott volt egy úttorlasz kiszáltam kinyírtam pár embert de ott van az a sárga traktor:D vagy miaz ott mutat rá egy piros nyíl de nem tudom mit kell vele csinálni.,nem lehet beleszálni se
    Tud valaki ebben segíteni?
  • gameplusz
    Just.Cause.Dialogue.FIX-DOOM
    Just.Cause.Music.Addon-KPS
    Just.Cause-DOOM
    Just.Cause.Speech.Addon-DOOM
    ============================
    Össz: 789.26 Mb

:)
  • zsotee
    Annyiban kevesebb, hogy csak az angolt választhatod nyelvnek.
    Minden másban ugyanaz mint a 6,5gb-os.
    Még a crack is jó hozzá.
  • Tompie
    A DVD5-ös változatban akkor kevesebb cucc van ? Kevesebb küldetés stb? Ez amolyan lebutított kiadás ? Vagy erről mik hiányoznak ?
  • Colton
    egy a baj hogy 20 küldi van!
  • Colton
    Mit kell csinálni abban a küldiben hogy:Takin out the garbage vol.1

azt irja hogy mennyek a reptérre oda megyek és ott kit kellcsinálni?
  • Colton
    és mennyi hely?
  • Colton
    de hol?