Just Cause

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kb 1 ora és minden meglessz...
CS@
Na ez már alakul bár én azt kérdeztem mennyi van meg és nem azt, hogy mennyi van hátra, de tökmind1, mert akkor ezek szerint olyan nagyon csak nem nyomtál ki még mindent.

fõküldik készen vannak összesen 5 város van még amit elkell foglalnom mentõhejekbõl 2-õn kivül mind megvan és az összes kék dobozkát felszettem
Elég fura játék... az irányítása szerintem nagyon rossz... de azért poén benne az ejtõernyõzés stb.. de akkorse az igazi... a búvárkodás valami iszonyat!!!! és persze az is, hogy a kocsi elbasz meghalsz, de ha szétlõnek akkor még ugrálsz😛PP

CS@
Az, természetesen, hogy az ilyen dolgoktól jobb lett volna a játék, de valljuk be, hogy a SA erdeiben sem hemzsegnek a szarvasok, pedig ez annak sem vált volna hátrányára.

M@TriX
hogy te milyen ügyes vagy...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CS@
Soha az életbe nem írtam még ilyet egy fórumba se és nem is fogok, de amúgy nem ezt kérdeztem...

M@TriX
de mondjuk állatok vagy egyéb 5letes dolgok elõfordulhatnának, sztem 😉
hogy tényleg élõnek nézzen ki a játéktér, bár sajna nálam már ott elhasalt, hogy fizika szinte 0, repkednek a kocsik, meg egyéb érdekes dolgok, na mind1

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Föltelepíted, majd a telepítettet Winrarral max tömörítésel becsomagolod 4,3 Gb-ra
nyomja össze az meg pont 1 DVD lemez.teszteltem alig 3,5 óra alatt megvolt <#vigyor2>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

CSA mikor te irtad be ide hogy már jön le a gém én akkor voltam kész a fõ küldikkel...
CS@
Elõre leszögezném, hogy szerintem a sok idegesítõ dolog, miatt a SA összességében egy jobb játék, de nehogy már elõnyként írjuk a számlájára azt is ami nem az. Mert itt a 20% van annyi, mint a SAban a 80% és valljuk be elég hülyén nézne ki, ha a dzsungelek tele lennének zsúfolva emberekkel.

M@TriX
nem teljesen de az SA területének 80%-án volt élet 20%-a lakatlan itt meg fordítva van 😉

de persze ez nem gond, kinek ami tetszik...

CS@
Azért ugye nem hiszed, hogy ez a terület teljes egészében egy lakatlan sziget?

jakewyler
ááá én nem szórakoztam ilyen hülyeséggel,1 dvd-re rádobtam 4,6gb fájlt meg egy 700mb-os cd-re rádobtam a maradék fájlt
és olcsóbban kijöttem mint ha dvd9-re írtam volna<#bee1>

M@TriX
hát az SA mégis sokkal "élõbb", nem egy lakatlan sziget 😉

CS@
Meg ne sértõdj, de nekem ez kissé hihetetlen, úgyhogy megkérdezném, hogy nálad a „kinyomtam már amit lehet midnent rajta” pl hány óra játékidõt jelent?
Mennyi Side mission, GuerillaProv/Settle, RiojaSettle van kész? Hogy állsz Safehouses –ekel?STB

Próbálkozott valaki a DVD9-es kép DVD5-re(1 vagy 2 disk) alakításával?

Csak halkan, mert ez illegális...

Ma2ska
Hmm...konzolon se csak arcade játékok vannak amugy, sõt...a 360 verzió baxott szépen néz ki amugy.

CS@
Sebaj, mert én már tudom hol van.

én kinyomtam már amit lehet midnent rajta amúgy lehet az afterbourneres vadászgépet is találni én már találtam egyszer de nemtom hol
huh bazz tényleg... elfelejtettem a soyler makrót hasznáni sorry 1000-el
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnálom a szar fórum engine-t hogy nem lehet módosítani az üzeneteimet
CS@
WAZZ azért így elsütni a játék egyik legjobb poénját...ejnye.
Mentségedre legyen, hogy legalább a körülményeket nem írtad le.

SötétBarom
Csak azér nem akadok ki a spoileren mert röhejes a gém, de ezzel vegyél vissza ha lehet...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Na végigtoltam a fõküldit, azért nagyot röhögtem a végén mikor ráb*szta a csávó hátára a bombát <#eplus2>

Most szépen elkezedem a területfoglalásokat, meg amit találok <#eljen>
tudom.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

nincs.9600 pro

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

dronkZero
Nekem is 9600XT-m van, és nekem sem látszik a víz... Én egyszer, még a játék elején láttam felszállni az égbe(az egész vízfelszínt), azóta nem jött vissza... 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

CS@
Szorry krumpli voltam, mert elõbb írtam csak aztán néztem ki a fejembõl, szóval az említett felrobbantós hegyes megvan(egy hajtómûves), ezek után gondolom olyat, mint amit a végén kapunk(két hajtómûvest) nem lehet többé beszerezni, de ha valaki mégis találkozik vele , akkor azért súgja meg, hogy merre van.

CS@
Olyan vadászgépet,amivel az uccsó küldiben repülünk lehet szerezni valahonnan?
pirosBoci az #550 ben ezt írta:
„vadász géped ott találod meg amikor mész arra a küldetésre amikor a hegyoldalon fel kell robbantani valamilyen bázist meg rakétákat lösz ki arra felé ott lesz a folyó parton”
ez sajna nem sok segítség, mert ezt kb minden 4-5.ik küldetésrõl el lehet mondani.
A vége után visszamentem oda is, ahol akkor megkaptuk a gépet, de olyan nincs csak kettõ ILYEN.
Ha a másik két típusból valamelyiket valaki megjelölné a térképen és beszúrná egy képként azt megköszönném.

balee4
bocs, de a 6600 GT azért egy kicsit erõsebb VGA kártya...!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

CS@
Na igen az arany középút rendesen kimaradt a játékból, vagy tök egyszerûen megy egy küldetés vagy baromi nehezen, vagy van egy 3dik változat a GTAkból már megszokott dolog, elsõre megpusztulsz, de másodjára már nincs gond, mert felkészülsz és tudod mit hogyan hova.

Balumann
úgyértem fizikailag nem tûnik el, csak így ilyen látványilag.

Balumann
9600 pro vagy 9600 xt? Neked nincs ilyen probléma hogy eltûnik a víz? Milyen vga driver van fenn?

Alwares
Faszán fog futni max-on!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Jaja nehezedik a game!!! Én is egy csomószor halok már meg meg ez a sok klón hadsereg!!! 😊
szerintem igen.nekem is ugyan ilyen a konfigom csak ATI radeon kártyám van 9600.és simán megy.

Geforce 6600 gt-m,1 gb ramom,2.8 ghz-es procim van,84.21-es Nvidia Forceware,ezen a gépen futna valahogy(mediumon legalább) szaggatás nélkül?

Balumann
Na hát most én is tovább vittem. Nekem is nagyon tetszik a játék. Tényleg vannak benne elég agyatlan dolgok, meg rengeteg bug is 😄
Így megyek sötétbe az utcán motorral, gyönyörködtem a tájba, néztem az eget. Majd hirtelen odaterem egy oszlop, és így lehuppan a földre, mintha nem is motoron mentem volna, a motor meg eltûnt :|
Egyébként nekem akkor kezd el beszarni a kép, így villogni a víz ami eddig nem volt, meg a felhõkben is van valami, amikor víz alá merülök és felfelébb nézek. Tényleg nagyon szép a graffja, de az azért nagyon zavaró hogy nincsen víz nálam 😞 Remélem ezt kifogják javítani vagy találnak rá megoldást.
Egyébként érdekes, 800x600-ba, post effects-el, high textures és high terrain detail quality -vel játszok, és szénte semmi akadás. Scene complexity-t ha berakom akkor már akad, de azzal még akkor is ha minden mást kiveszem meg low-ra rakok :|

CS@
Azért a szinte sebezhetetlen fõhõs illúziójára nálam néha rácáfolt a játék.
A lentebb említett „I’ve Got the Power” nevû küldetésben a 10-15dik próba után már majdnem ott tartottam, hogy megkérdezem itt a fórumon, hogy ki hogy oldotta meg, de aztán csak sikerült(amikor elõször benyögte, hogy minden oké, de 1percem van a lelépésre, akkor kimondottan morcos lettem).

DonnieBrasco
Amúgy hihetetlen agyatlan, már-már pénzbedobós árkád-szerû a játék, nulla realitás, szinte sebezhetetlen fõhõs, röhejesen végtelen számú kinyírható ellenség, béna mozgás, idegesítõ zene...

De mégis tetszik 😊)) Fura dolog ez.. 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

CS@
Nem tudok róla.

jakewyler
aha értem,nincs valami lista,hogy mégis mennyivel van kevesebb jármû mint a sa-ba?

CS@
Ez itt azért hibázik, mert az elrejtett dolgok tulképp nem elrejtettek, a csomagokat jelöli a térkép. Az a gond, hogy nem pontosan tudom mire gondolsz elrejtett dolgok alatt, de fegyvert a GTAhoz hasonlóan találtam már(egy Sniper valamelyik ház tetején). Számomra a GTA –ban az elrejtett dolgok igazából csak a jármûvek, ami itt annyiból változik, hogy itt a garázsok általában úgy mûködnek, mint a GTAban a reptér, vagyis kapsz egy üres garázst+valami extra járgányt, ami mindig ott lesz.

1-1,5 perc az rohadt jó!

CS@
Ez is csak ízlés kérdése, mert szerintem semmi gond nincs a küldetésekkel, és az „I’ve Got the Power” –nevûnél pl nekem semmi szükségem hosszabbakra. Ellenben én az autók irányítástól még mindig hülyét kapok, mert az annyira trágya, hogy az elmondhatatlan(így hirtelen ennél nem is tudnék rosszabbat mondani).

jakewyler
Amúgy talált már valaki valami elrejtett dolgot a gémbe?szal a san anderas hozzá képest milyen kicsi,és mennyi elrejtett cucc van...
nekem is már lejött a gém ,csak 3 fájlt újra lekell szednem mert hibásak:S

CS@
Nem.
Jogos igazad van szorry, de abban a hitben voltam, hogy csak nekem szólt, úgyhogy bocsy még 1x.

KB. akkora magasságba hogy utána szabadeséssel vagy 1 - 1,5 percig zuhantam <#bee1>

#634 :
az tény hogy a városok textúrái nem a legaprólékosabb, de akkor is 10x odatesz a San Andreas grafikájának, és mint említettem korábban ha többféle küldetést raktak volna bele, és hosszabbak is lennének akkor a GTA mehetne a lecsóba <#eplus2>
rossz az aki rosszra gondol 😄

Pedig a videókban szépek voltak a városok.