Just Cause
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
hogy tényleg élõnek nézzen ki a játéktér, bár sajna nálam már ott elhasalt, hogy fizika szinte 0, repkednek a kocsik, meg egyéb érdekes dolgok, na mind1
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nyomja össze az meg pont 1 DVD lemez.teszteltem alig 3,5 óra alatt megvolt <#vigyor2>#vigyor2>
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
de persze ez nem gond, kinek ami tetszik...
és olcsóbban kijöttem mint ha dvd9-re írtam volna<#bee1>#bee1>
Mennyi Side mission, GuerillaProv/Settle, RiojaSettle van kész? Hogy állsz Safehouses –ekel?STB
Csak halkan, mert ez illegális...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mentségedre legyen, hogy legalább a körülményeket nem írtad le.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Most szépen elkezedem a területfoglalásokat, meg amit találok <#eljen>#eljen>
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
pirosBoci az #550 ben ezt írta:
„vadász géped ott találod meg amikor mész arra a küldetésre amikor a hegyoldalon fel kell robbantani valamilyen bázist meg rakétákat lösz ki arra felé ott lesz a folyó parton”
ez sajna nem sok segítség, mert ezt kb minden 4-5.ik küldetésrõl el lehet mondani.
A vége után visszamentem oda is, ahol akkor megkaptuk a gépet, de olyan nincs csak kettõ ILYEN.
Ha a másik két típusból valamelyiket valaki megjelölné a térképen és beszúrná egy képként azt megköszönném.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Így megyek sötétbe az utcán motorral, gyönyörködtem a tájba, néztem az eget. Majd hirtelen odaterem egy oszlop, és így lehuppan a földre, mintha nem is motoron mentem volna, a motor meg eltûnt :|
Egyébként nekem akkor kezd el beszarni a kép, így villogni a víz ami eddig nem volt, meg a felhõkben is van valami, amikor víz alá merülök és felfelébb nézek. Tényleg nagyon szép a graffja, de az azért nagyon zavaró hogy nincsen víz nálam 😞 Remélem ezt kifogják javítani vagy találnak rá megoldást.
Egyébként érdekes, 800x600-ba, post effects-el, high textures és high terrain detail quality -vel játszok, és szénte semmi akadás. Scene complexity-t ha berakom akkor már akad, de azzal még akkor is ha minden mást kiveszem meg low-ra rakok :|
A lentebb említett „I’ve Got the Power” nevû küldetésben a 10-15dik próba után már majdnem ott tartottam, hogy megkérdezem itt a fórumon, hogy ki hogy oldotta meg, de aztán csak sikerült(amikor elõször benyögte, hogy minden oké, de 1percem van a lelépésre, akkor kimondottan morcos lettem).
De mégis tetszik 😊)) Fura dolog ez.. 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
nekem is már lejött a gém ,csak 3 fájlt újra lekell szednem mert hibásak:S
Jogos igazad van szorry, de abban a hitben voltam, hogy csak nekem szólt, úgyhogy bocsy még 1x.
#634 :
az tény hogy a városok textúrái nem a legaprólékosabb, de akkor is 10x odatesz a San Andreas grafikájának, és mint említettem korábban ha többféle küldetést raktak volna bele, és hosszabbak is lennének akkor a GTA mehetne a lecsóba <#eplus2>#eplus2>