1338
-
#814 Na azt meg végképp nem tudom, hogy milyen. Milyen? -
#813 Meg nem probaltam, de sztem nem lehet rossz. DOOM verzsönnel tolom. -
#812 Akkor jól döntöttem, már töltődik is. Az Unleshedből mi lett kivéve? Csak a nyelvek és a videók megmaradtak? És a Spitfirenél nagyon gázosak a videó bejátszások, vagy tűrhetőek? -
#811 Spitfire-t. -
#810 Ok. És ezzel a verzsönnel mivan: Just Cause EMUDVD5-Unleashed Ebből mi lett kivéve? Csak ezért érdekel ennyire, hogy melyik verziót szerezzem be. -
#809 nyelvek, +50%-kal tomoritett video= ~2,5Gb -
#808 Hát kitöröltem őket és rájöttem, hogy nem tudom telepíteni a játékot nélkülük. Lehet, hogy én voltam béna, de nem csinált semmit a telepítő.
Amúgy a Spitfire féle verzióból most akkor pontosan miket is töröltek ki? Csak a nyelveket, vagy még valamiket? -
#807 És ha kitörlöm a Data 4-et meg a Data 5-öt akkor milesz? Azok mit tartalmaznak, csak a nyelvi fájlokat, vagy valami fontosabbat is? Gondolok itt videókra, hangokra meg ilyesmik. -
#806 Biztos van még egy csomó, de így fejből most csak EZ a 3 hely ugrik be, mindegyiken az Ulysses McCoy Redcloud(1sugárhajtóműves) típusú gép található, olyannal amivel a játék utolsó küldetéseiben repülünk(2sugárhajtóműves) még mindig nem találkoztam. A világháborús vadászgépet pedig azon a reptéren fogod megtalálni, ahol a sztoriban a fent említett(2sugárhajtóműves) géped megkapod. -
#805 dvd9 to 2xdvd5 ez alapján...nekem működik... -
#804 Az csak nálam van hogy nem mozog az emberek szája vagy tényleg ilyen gyenge a játék? -
#803 valaki betudna rakni 1 képet hogy hol találok 1 vadászgépet?! Előre is THX! -
#802 Hja, sztem nem gaz ez a riliz, az a lenyeg, hogy kicsi, es ami kell van benn... -
Hellsing47 #801 nem értem az mért baj ha a crack le lett nyulva :D
gondolom lusták voltak saját maguk is feltörni
elég volt nekik a méretbeli csökkentés -
zsotee #800 Az szép..57ft-os verba
Gondoltam, hogy nukolják ezt a SPITFIRE verziót.
Stolen crack.. -
#799 Sziasztok!
kipróbáltam és személy szerint nagyot csalódtam. Az autók irányíthatatlanok, fizika nulla. Minden embernek fegyvere van és mindenki lő mindenkire! Ráadásul a mérete óriási! De ez csak magánvélemény. -
#798 Hja, de en is ezt fogom leszedni, aztan marad az 57Ft-os Verbatim :) -
zsotee #797 Mást is módosítottak, hogy ekkorára lecsökkentsék a méretét.
A videók minőségén 50%-ot rontottak.
Akit ez zavar annak marad a dvd9-es verzió. -
#796 piacon 600 Ft egy dupla rétegű egy dupla rétegű dvd egyébként :D (Budapest) -
Hellsing47 #795 jojo..de ugyanugy 6giga lesz???(már ha tod :D)
én meg ahhoz lusta vok hogy külön szedjem le hozzá a videokat,zenéket stb..:D -
#794 Csak nyelvi cuccokat szedtek ki, minden mas full.
"Ripped : Foreign Languages"
Egyebkent a DOOM-felehez is vannak addonok, es igyis kifer 1 CD-re, en ezzel tolom.... -
Hellsing47 #793 igy meg nem ugyanaz..videok és zenék nélkül nem hinném hogy vmi jo lenne =/
amugy a SPiTFiRE féle riliz is csonkitott vagy kicsomagolva az is 6giga??:) -
#792 Just_Cause_DVD5-SPiTFiRE
Just.Cause-DOOM
A lehetőség adott. -
#791 Oh én már loptam el ilyen gépet. Elég szarul lehet vezetni... -
#790 Én úgy tudom hogy 64 * 100 MB
Azaz 6,4 GB... -
#789 Én úgy tudom hogy 64 * 100 MB
Azaz 6,4 GB... -
Hellsing47 #788 Just Cause DVD5-SPiTFiRE
56x50 MB
2.50GB
leszedném a gémet ha nem egy kétrétegü DVD-re kellene irnom :P :D -
#787 ja sajna nekem is :(
pedig ténylegh király játék -
#786 Szerintetek mi lehet a gond, hogy, ha a Cracket felteszem utánna elindul a játék és miután elkezdené tölteni mindjárt a legelején, egyszerűen kilép a játék.Hibaüzenet nélkül. -
#785 Sehogy.
A ControlMK –val van rá esélyed, hogy összehozz egy elfogadható irányítást. -
#784 Nagyon jó a játék, csak nálam rohadtul akad. Igaz nincs egy nagyon nagy konfigurációm, de azért minden minimumon és még így is szar. Szerintem itt valami más is van a háttérben. Hang, vagy ilyesmi. -
#783 Sziasztok! Vki tudja hogy hogy lehet beállitani a gamepadot hozzá? -
#782 21 fő küldi? :S
Akkor ez a feladat, ahol ezen a rendőrökkel vagy mikkel teli szigeten kell felrobbantani ezt a 3 + 1 bigyót. :S Akkor már értem miért ilyen nehéz -
#781 ebben a játékban tényleg csak 21 fő küldi van?
ha megveszem eredetiben akkor is? -
#780 Ennek a game-nek is vége, hiába a szép graf, azért a GT:SA összhatását nem érte el. Uninstall. -
#779 Hardkore Extreme..
-
#778 Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne a gameval hogy nincs 1 kumma hangja sem! Csak a menüben van! Valaki tudna ebben segíteni!
-
#777 Simén kell telepítenni. Kérni fogja a következő lemezt, beteszed neki és folytatod a telepítést. AH jól emlékszem a végén még kérni fogja az elöső lemezt is. -
norrec92 #776 Én így csináltam:
Kicsomagoltam a rar filokat,total commanderral feldaraboltam az iso filet (2 dbra) és így írtam ki:) -
#775 Köszi nektek! :-)