1338
-
#854 Ja a fekete a főküldetés.
Szerintem a zöld(Guerrilla) és a Sárga(Ridja) melléküldetések soha nem fogynak el, de ebben nem vagyok 100%ig biztos.
Ha neked valaki küldetést ad az már bent van a városban(beköltözött). Ha még nincs bent a városban, akkor a város mellett ácsorog egy bódészerűségben(nagyon nagy jóindulattal nevezhetjük ezt bódénak mert inkább néhány láda+egy szék) és arra vár, hogy megszólítsd, ha megszólítod, akkor nem küldetést ad, hanem megkezdődik annak a helynek az elfoglalása ami mellett ácsorog, ha ez sikerült, akkor onnantól már az elfoglalt helyen fogod őt megtalálni és csak ezután ad küldetést. -
#853 Köszi!És akkor ezek a (!) küldetések valamikor gondolom elfogynak!?És honnan tudom meg, hogy mikor költözik be az a valaki?Mert folyamatosan adja a küldetésket, és úgy látom, mintha soha nem lenne vége.Gondolom a feket (!) jel a fő küldetést jelzi.Bocs, hogy ilyeneket kérdezek, de valahogy nem teljesen világos ez a játék nekem így küldetésileg.:) -
#852 Olyan borzalmasan nagy kihívások azért nem lesznek, mert ami nehéz az is csak amolyan GTAsan nehéz, tehát miután már tudod mit kell csinálni és jól felkészülsz rá utána már megy az is. Ettől függetlenül a későbbiekben, azért lesz érezhető nehezedés a játékban.
Bár a foglalások nem kötelezőek, de arra emlékszem, hogy nekem a térkép legdélebbi részén található katonai bázis bevétele nehézkesen ment(KB15X próbáltam), bár akkor még nem használtam a tankokat pedig ilyeneknél szerintem az a legjobb. -
ent #851 Akkor elárulom, hogy tegnap este tettem fel és tényleg nem szeretem tankal elüttetni magam:D Akkora kihívások előttem? -
#850 Így látatlanba, arra következtetek, hogy nem rég kezdted, mert az elején baromi könnyű a játék. Később majd lesznek meglepik, ahol érezni fogod, hogy mintha már nem lennél annyira skill. Hősünk például kimondottan nem kedveli ha egy tank az ágyújával rálő, de azért sincs túlzottan oda ha elüti, meg aztán majd jönnek a soha el nem fogyó seregek, akik már érezhetően jobban bírják a strapát. De tény és való, hogy a játék első felében nem fogsz komoly kihívással találkozni. -
ent #849 Én vagyok skill vagy tényleg ennyire elszúrták az MI-t? 200m-ről úgy lövöm ki a népet mint annak a rendje... -
#848 A zöld „i” betű alatt gondolom a zöld „!” jelre gondoltál.
Ezek mindig megmaradnak(a sárgák is), de kezdetben ezek általában mindig egy foglalással kezdődnek, ha ez megvan, akkor a „!” jellel jelölt emberke beköltözik az elfoglalt területre és ezentúl onnan adhat küldiket. Ezek a küldetések egy előre meghatározott szisztémára épülnek, tehát létezik KB. 10féle és ezekből randomra választja ki a gép, hogy mikor melyiket kapod. -
#847 Üdv!Azt akarnám kérdezni, hogy vannak ezek a mellék küldetések.Amiket a térképen is egy zöld (i) jelöl.Most ezek a küldetések akkor is megmaradnak, hogy ha el vállalok egy fő küldetést újból?Vagy ezek egyúttal törlődnek. -
#846 Mindent el lehet foglalni, de csak azután, amikor már kirakta a „!” jelet. -
juharfalvi #845 Nekem az északi, északkeleti tartományokon kívül nem akar olyan küldetést adni, ahol a gerillák területfoglalását tudnám segíteni. Az összes ilyen terület "government controlled"... Nálatok is így van? A katonai bázisokat egyáltalán nem lehet elfoglalni? -
#844 Találtam Rage-Johnston F6 Comet –et is, ez a két hajtóműves vadászgép, amivel a végén repülünk.
TÉRKÉP -
#843 tényleg az, azért nem is írtam eddig véleményt csak most. nem jött be ennyi. a gta 3at se vittem végig mégis sokkal jobban megfogott. ennyi :D 2006ban mást vártam. tudom az én bajom :) -
#842 Végigjátszottam és az autók számomra idegesítő irányítását és a memoryleak –et leszámítva jól szórakoztam, úgyhogy szerintem nem szar, bár az tény, hogy fordíthattak volna rá még egy kis időt.
Ettől függetlenül természetesen nem kell másoknak is tetszenie, de ez a vélemény, hogy szar, ezzel a rengeteg indoklással kicsit értéktelen. -
#841 lehet ,h senkit nem érdekell ,de igaz :D kb 15perc után töröltem. pedig a demó még elment... -
#840 Én még csak most töltöm a gamet,remélem nem csalódom benne! -
#839 ez meg egy olyan vélemény, ami a kutyát sem érdekli... -
nonstop noob #838 ez egy szar játék... -
pirosBoci #837 én ugy irtam ki hogy total commanderben ketté szedtem és kész
-
#836 A katonai bázisokon állandó helyük van, de előfordul olyan, hogy elviszi valaki, ilyenkor ha elmész bizonyos távolságra, majd visszatérsz, akkor ismét ott lesz.
Azok, amik garázsoknál állnak, azok szerintem(ebben nem vagyok biztos) csak azután kerülnek ki miután az adott garázst megszerezted. -
#835 A különböző helikoptereknek, repülőgépeknek, különleges járműveknek mindíg van valami állandó "születési" helyük, vagy csak használat közben lehet kölcsön venni őket? :) -
#834 Okés, köszi! :) -
#833 Otthagyod őket a francba. -
#832 Ha összebalhézok 1 bandával (lelövöm pl. az egyik emberüket), akkor hogyan békülhetek ki velük, hogy ne lőjenek le?? Előre is kösz! -
#831 Szerintem azt a gépet tök jól lehet irányítani.
Simán le kell lőni a rakétákat, mivel ez semmilyen nehézséget nem okozott így csak annyi tippet tudok adni, hogy igyekezz és rakétával lőjed és ne a géppuskával. -
#830 Ott mit kell csinálni,amikor megkapjuk a csúcs repülőt? :)
Beülök,baszott nehéz irányatni, és valami rakétákat kell kilőni,igaz?
A piros nyílakat látom,de nem tudom lelőni őket.
Van valami tipp?
És mit beszélnek,mi az a shram mód? -
neonx #829 És a procim is p4
-
neonx #828 Az ö lemezéröl tedtem fel! -
#827 DirectX-el hogy állsz?
Rendszerkövetelmények:
Minimum: Intel Pentium IV 1,4 GHz, 512 MB RAM, 4 Gbyte szabad hely, DirectX 9.0c kompatibilis videokártya
Ajánlott: Intel Pentium IV 2,8 GHz, 1024 MB RAM, Nvidia 7600+, -
neonx #826 Sziasztok nekem olyan problémám van a játékkal,hogy feltelepítem crack-elem virtual cd-vel inditom és amikor bejön a töltő képernyő,egy ujjnyi után kidob a windowsba és semmi hibát nem kapok csak friss windows-t.
A gépem:2.4 proci
1G ram
6800gt 91,31 driver -
#825 kétféle dolog van leírva, az első az 1dvd-s, én a két dvd-re mondtam hogy működik légyszíves mielőtt kérdezel olvasd el mit írtam és mi val a txt-ben!
Just Cause DVD9 --> 2xDVD5 konverzió
1. Másold le a teljes DVD9 -et 1 TEMP DIR -be
2. Szedd szét a file-okat 2 különböző DIR -be, \DVD01 és \DVD02, AHOGYAN
azt a DVD-1.JPG és DVD-2.JPG képeken van! Ahová kell (DVD02), COPY -zz!
(A DVD02 -be tedd be, \CRACK dir-be a RELOADED crack-et)
3. Írd fel 2db DVD5 -re, mindkettőnek JustCause VolumeLabel -e legyen!
ez az amiről beszéltem, mellette meg ott van a rarban a két kép, hogy minek hol kell lenni...ennél egyértelműbben nem lehet leírni... -
Lyan Kyj #824 Köszi -
#823 Csak a főküldik után ajánlja fel ha jól tudom. -
inter0015 #822 én má mentem vadászgéppel,boing-al,+a szokásos heli, dodo.Ti mivel mentetek eddig?? -
inter0015 #821 srácok van cheatetek-?????
ha van akkor most írjátok már
-
inter0015 #820 ja
ott is -
inter0015 #819 császtok!elvileg magátol bekellene hoznia a mentést de neked biztos manuálisra van állítva. a garázsnál lehet menteni.
-
#818 A térképen bástyaként mutatja. Ahol van élet,lőszer,fegyver,bizonyos helyeken jármű. -
Lyan Kyj #817 Vki megtudná mondani, hogy működik a játék mentése? kb 4 side missiont csináltam meg egyhuzamba, de nem ajánlotta fel. Még a legelején magyarázta, h ilyen antennáknál is lehet menteni. Azokat hol találom? -
#816 Köcce szépen a képet!
-
ricsimaster #815 amúgy durva hogy:
ati 9250
intel 2,4ghz
512ram-mal
low minden
aránylag jól megyxD