Just Cause

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Torrent
Colton
HOL?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Kijött a DVD5-ös változat:

Just.Cause.EMUDVD5-Unleashed

Csak halkan, mert ez illegális...

jakewyler
na majd holnap megpróbálom...

Amúgy azokat a helyeket ami a térképen lila házzal van jelölve,azokat hogy kell elfoglalni?

CS@
Gondolom meg kell ölni a csávót.

jakewyler
Azt a küldit,ahol egy repülõtérrõl követek egy csávót azt, hogy kell megcsinálni?

CS@
Semmiféle „tisztelet” nem kell hozzá, az csak a safehouse –okhoz kapott járgányt befolyásolja. Odamész a SafeHouse melletti zöld „!” –jelhez és elvállalod a területfoglalást, ha sikerült, akkor megkapod a házat(úgy vettem észre, hogy KB.10bõl 1x ez nem jön be és nem azt kapom amit vártam). Néhány Safehouse –t a kis kék pöttyök összeszedésével lehet megszerezni, de ilyen nem sok van.

Errõl jut eszembe azt megtudja mondani valaki, hogy miután ez feljebb megy és a régi helyett új járgányt kapunk onnantól fogva a régit már nem lehet sehogy sem beszerezni?

báttyó02
fú,jókis gém csak erõsen lassu :|
szal nem szaggat,hanem tiszta lassu az egész gém :\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Colton
a gerilláknál hogyan lehet safehouse-t Kapni?
meg szerzem a kellõ tisztelete és semmi!

Colton
Miért még nincs meg?

Köszi...<#worship>

OFF: Ahogy újból és újból végignézem a movie -mat kicsit NFS fíling jött elõ bennem, és eszembe ötlött hogy milyen frankó Underground szerû játékot lehetne ebbõl fabrikálni... hatalmas korlátlanul bejárható trópusi környezet, változó napszak, egzotikus tájak, forgalom, rendõrök (még akár sok-sok szabálytalanság után a hadsereg is <#eplus2>), gyalogos forgalom, HATALMAS HEGYI DRIFTEK. Csak a városokat kicsit életszerûbbé/nagyobbá alakítanák (nem jönnek be ezek a kocka alapú városok)... Istenem mekkora játék is lenne... De errõl még sztem pár évig csak álmodozni fogok <#rolleyes>
CS@
Megnéztem THX!
Azt kell mondjam, hogy nagyon királyosan nyomod(hozzám képest mindenképp😊, frankó volt szó szerint élvezetes volt nézni, még az is lehet, hogy ha nem látom, akkor nem hiszem el, hogy ezzel a járgánnyal így is lehet menni.

Na megcsináltam a FRAPS videót, itt a link hozzá.
Jó nem mondom azt hogy NFS szintû az irányíthatósága, de azért el lehet vele DRIFT -elgteni <#vigyor>
Just Cause Street Racing Car Driving
Azt a helikopter mikor kapom meg amit heavy droppal lehet megkapni?

nah ezegy olyan game hogy a demoja tetszik a full game nem.. XD

CS@
No igen minden relatív…szerintem az gáz, hogy egy forgalmasabb hídon lehetetlen átmenni 2nél többel, úgy hogy nem csattan méterenként a falnak vagy egy másik autónak. De ha van kedved akkor nyomj egy fraps –os videót arról, hogy te, hogy tudsz menni azzal a trágyahalommal, szívesen megnéznék egy igényes autózást az említett járgánnyal.

Nem tudom velem lehet-e a gond de nekem egyik jármû irányítása sem okozott különösebb gondot <#eplus2>, kivéve a rendõrségi terepjáró az tényleg elég gáz, bár ha nem teljes gázzal kanyarodok vele még azzal is elcsatangolok ha nincs más.

Szerk. #715: mondjuk azért jobb színe is lehetett volna ennek a kocsinak <#vigyor>
CS@
Szerintem ez az egyik legtrágyább járgány a játékban, nem a kinézetére, hanem az irányítására gondolok.

DonnieBrasco
Az ám, de minek, ha a vezetési modell vérbéna? 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Hmm de fincsiiii <#vigyor>
DonnieBrasco
Nem hiszem, hacsak nem pucolja a swapfile-t is 😞

DB

CS@
Majd a délután/este kipróbálom a BySoft FreeRAM –nevû programját, hátha az segít valamit.

DonnieBrasco
Pontosan, egy memory leak így mûküdik. Soha nem javul, csak rosszabodik... 😞(

Egy átmeneti megoldás ugyanerrõl a fórumról:

"ok i think i found solution for lagg by disabling virtual memory completely
remember some games may require virtual memory enabled in order for game to start"

Hmm... elég gáz! Én inkább megvárom a patch-et 😞

Azért az Eidosnál szarabb kiadó se nagyon van... talán az EA? 😊

DB

CS@
Igen azt én is észrevettem, hogy fõleg nagyobb harcokban jelentkezik, de az a gond, hogy ha ilyenkor elkezdi utána már abba sem hagyja.

DonnieBrasco
Teljesen egyértelmûen memory leak, nem pucolja a swapfile-t maga után, trágya programozás. Egy patchet megvárunk.

Bõvebben itt - (az elején pár láma processzormelegedésrõl meg ilyenrõl ír, de a végén rájönnek lassan...)

DB

DonnieBrasco
Itt Azt írják, a hanggal kapcsolatos a szaggatás, amikor túl sok hangot kellene egyszerre leképezni, akkor szakadozik.
Ez nagyon is igaznak tûnik, a legrosszabb szakadozásom akkor volt, mikor az egyik nagyobb várost igyekeztem elfoglalni, és ezer irányból jöttek a rendõsök meg a gerillák is, gyalog és autókon, plusz helik... nekem is úgy tûnt, hogy a hangtól akad!
Jó vicc, egy X-Fi-vel 😞((

DB

DonnieBrasco
köszi!

Nézem, nézegetem, de most nem tudám megmondani, hogy mennyi idõ után jön elõ... 1-2 mpre talán nem, de fél mp-ekre meg-meg áll a kép, szaggat a hang és akadozik minden, de folyamatosan 😞
Amikor fut, akkor 70-80 FPS, sõt szerintem 100 fölött is, ez az akadozás tök egyértelmûen memória/IDE problémának néz ki....

DB

Nálam is van ez a hiba!Ja és van az amikor rendelhetünk jármûveket,autó,motor,hajó,helikopter,és ezekbõl nekem a helikopter kellene!Azt hol lehet megszerezni?

CS@
EZ a fajta problémád van neked is, amikor a játék frankón fut, de idõnként 1-2mp –re beáll a kép és akadozik a hang? No nem mintha tudnám a megoldást, de engem is érdekelne, mert ez a hiba idõnként nálam is jelentkezik.

DonnieBrasco
No, hát ilyen még nem volt... 1024x768-ban, minden mediumon, effekt nélkül is folyamatosan és szünet nélkül szaggat, szakadozik a játék. Ez igen szégyen, tekintve hogy a konfigomon (X850XT, A64 3000+, 1Gb 400mhz RAM) ilyet még egyetlen játék sem csinált, az Oblivion is sokkal szebben fut ugyanilyen felbontásban, 6xAA-val....
Gyanítom, hogy valami memory leak hiba mert folyamatosan swappel (10 gigás a swapfile és minden meghajtón 10+giga hely van)... egyszóval valami nagyon el van Qrva (divatos szóval) a programban.
Másnak nincs ilyen jelenség? Nem hiszem, hogy driver vagy egyéb hiba, az összes játékomból (30+) ez az egy, ami csinálja... a rendszerem atomstabil, soha semmilyen játék nem fagy (ez sem).
Egyelõre uninstall, hátha lesz valami pecs 😞

DB

báttyó02

Hát tudod olyan nagy repülõ valami aminek van egy pörgentyû a tetején... <#nevetes1> (tom szar volt de nem hagyhatam ki <#kacsint>)
Viccet félretéve ha a kezelhetõségére gondolsz akkor nagyon jó, mérföldekkel jobb mint a GTA:SA -ban volt, ugyanígy minden repülõ dologé <#eljen>

Ja amúgy olvastam a GAMESPOT fórumában hogy valószínû lesz hamarosan valamiféle bõvítés/patch hozzá.
Colton
Milyen a Helikopter?

jakewyler
írd ki fájlokba szal 1 dvd-re 4,7gb fájl+700mb cd-re a maradék fájlt

Én azt csináltam hogy az ISO-t szétbontottam Total Commander-el 700MB -os szeletekre, és azt kiírtam 2 DVD-re ahogy jött, a 2. DVD-re még fér más játék is ha nem akarsz 3/4 DVD-nyi területet lezárni üresen
üdv ti hogy irnátok ki a 6.29gb iso fájlt.nem dual layeres a meghajtom!
mountoljam be es azokat a fájlokat szedjem 2 részre?
vagy a nero 7-nek nincs olyan opcioja ahol be lehetne állitani hogy 2 db dvd lemezre irja ki az iso-t?
mi a fuckot csináljak?
----------------

jakewyler
oks,akkor feldobom én is azt

báttyó02
a rippelt verzió nemtudjátok mennyit tömörít ki? :S

Törölt felhasználó
89 féle jármû van ha jól tudom.
Balumann
videokártya driver csere megoldja a vizes problémát! Ati Cat 6.9 -el jó!

CS@
A fõszálon kívül, olyan akiknek bedolgozhatsz 2(Guerilla,Ridja).
A vezethetõ jármûvek számát vagy megmondja valaki, vagy utánanézel a neten vagy megszámolod te magad.

Colton
Hány agency és hány jármûvet lehet szerezni?

Randelz
Köszi. Akkor nekiugrok és remélem mákos lesz nekem is a game :]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután kiugrottam a helibõl mentem egy kicsit a motorcsónakkal a sziget felé, majd megálltam és a csónakról "fogtam" egy helikoptert a csákjával, azzal berepültem a szigetre. Gyalog szerintem lehetetlen ill. rohadt nagy mák kell hozzá hogy bejuss olyan messzire, miközben lõnek-bombáznak-rakétáznak.
Colton
Hello a játékban hány agency van?

dronkZero
Egyébként szerintem nem lehet általánoságban azt mondani, hogy a kocsik irányítása szar. Vannak autók, amik irányíthatatlanul szarok. Legalább van szempont a szelekcióra. Élõben fogyasztás, kényelem, ár, belsõ tér, esztétika stb. alapján választasz autót. Itt az a szempont, hogy normálisan lehessen kanyarodni, és minél gyorsabb legyen. GTAban szinte csak a sebesség alapján választottam. Itt hiába van pl a Simazu Tournament, ami fasza gyors, de ha egyszer nem lehet irányítani, akkor nem lopom el...

Nagyon fasza a heavy dropként kérhetõ "tank" is. Bár mondjuk láttam valami ellenséges APC-t, meg tankot(vagy artillery?) is, azt nem tudom, hogy bírja.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

jakewyler
törölt hozzászólás

Randelz
Valaki letudná írni nekem spoiler-ban, hogy hogyan csinálta az a kuldetést amikor a szigeten kell megölni el president-et
?

a versenybõl csak hébe hóba csináltam emg de ezis meglessz nemsoká

amúgy kb 4 napig nyomom fojamatosan persze suli után
CS@
Ennyi idõ alatt még lenyomod az összes versenyt is, vagy már az is megvan?
Mivel engem még mindig érdekel, amit kérdeztem, így ha van kedved, akkor légyszí áruld már el, hogy mindezt mennyi játékidõvel csináltad meg. THX!