1338
  • Wheeler
    de ahhoz a szaggatásmentes világhoz egy bivaly gép kell:)
  • Lyan Kyj
    Ok, a mai játék után úgy érzem, a legjobb grafika díjat ezennel átvette ez a játék nálam. Gondoltam, megnézem mennyi a magassághatár, a GTA-ban is volt. Erre NINCS!!! Egyszerűen csodálatos, ahogy megcsinálták! Még onnan a magasból is látom a hídakat, az erdőt, még a korallzátonyokat is!!! Leugrottam, és vagy 4 percen át zuhantam. Minden tiszteletem a grafikai motorért a fejlesztőknek. Egy ilyen világot, töltés és szaggatás nélkül véghezvinni...respect!!
  • Wheeler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hali, a gép jobb szárnya felé repülj, és mikor kijön a jump to plane felirat, ugorj a gépre.
    A végigjátszásomat pedig a www.thesource.hu oldalon találod, ha érdekel.
  • CS@
    Ott vannak azok, ahol jelzi őket a térkép, legfeljebb egy kicsit feljebb vagy lejjebb.

bauer15 #933:
    Nem tudom én simán kiugrottam oszt kb 3.próbából meg is volt
  • fery02
    Nekem lyan gondom van, hogy minden megvan már, csak a ,,rejtett" csomagoknál kettőt nem tudok megtalálni. Mert kijelzi őket a térképen, de nincsenek ott. Nálatok volt ilyen probléma? Mit kell, ha lehet, csinálni?
  • bauer15
    csá amikor
    az elnök gépét követem akkor hogyan kell ráugranom?
    mert kimászok és nem mutatja azt hogy átugorhatok meik oldalról közelítsem meg? kösz
  • gameplusz
  • fery02
    Ne szidjátok a játékot, kezdő csapat csinálta, ahhoz képest fenomenálisra sikerült :P
  • Nuxa
    Hát mos megint látom, megőrülök
  • Nuxa
    Most már nekem se látszik, mind1, az a lényeg, hogy a víz csudaszép :D meg a többi is
  • Nuxa
    Én is úgy gondoltam.
  • ent
    Néha csak leülök elé és barangolok. Ez a farcry szörnyek mellett képtelenség volt, mindig fostam a következő fánál:D.

Ja és egy: mentetek már helikopterrel a felhők között? Vmi eszméletlen jó sikeredett, élethű mint állat.
  • Lyan Kyj
    nálam azért jócskán elmarad a "legjobb játék" címtől. Játékmenet tekintetében van mit javítani, példának hoznám az ismétlődő küldiket. De tény, h eszméletlen hangulatos és csodálatos grafikája van, főleg bivaly gépen. FarCry szebb sztem, de képtelenség lenne Just Cause szintu helikopteres túrázásokat csinálni. Szal nekem is bejön a gamma, de van jobb is
  • Nuxa
    Amúgy nekem tetszik az sg új dizájnja!
  • Nuxa
    Nekem látszik, csak kicsiben
  • Zsoltika 007
    Nekem nem jön be semmi. Szerintem elrontottad a linkelést.
  • Nuxa
    Itt a vizem :D :
  • Nuxa
    Könnyen meglehet, hogy a Just Cause a világ legjobb PC-s játéka! Jobban bejött bármi másnál, a robbanások nagyon látványosak, a víz-effekt is gyönyörű. Mostmár ez a kedvenc játékom.
  • fery02
    Láttatok már ennél nagyobb és részletesebb térképű játékot? Csak kár, hogy nem nagyon lehet kihasználni ezt a bazi nagy teret, mert kevés a küldi.
  • Csero90
    Én már nem tartok sehol csak gondoltam +osztom veled a taktikámat ami ahhoz a missionhoz tartozott de nem ugrik be ez a küldi.
    Sztem se kódozz +lehet azt oldani anélkül is! Nekem is sikerült pedig nem vok 1 kocka gémer!
  • CS@
    Szerinte elég gáz, ha kód kell hozzá, de mivel nem ártasz vele senkinek és csak a saját szórakozásodat teszed vele tönkre TESSÉK .
  • bauer15
    én is ott tartok és ott is akadtam el
    fel kell robbantani a 3 generátort vagy úgy hogy a terepjáróval kilővöd+c4 vagy a helikopterrel ami követ majd téged
    nekem ehhez a részhez kéne kód
  • Csero90
    Mit kell csinálni a 12 küldiben?
  • CS@
    SG , Games*ar , PCdo*e
  • bauer15
    Va hozzá cheat mert egyszerűen a 12. küldetést nem tudom megcsinálni vagy van valkinek utánna lévő mentése aki el is küldené
  • Lyan Kyj
    Nekem az egyetlen bajom az a hülye npc-k vezetése. Ha meghalok, akkor csakis azért, mert egy nyomorék elüt. Mindig úgy esek, vagy fordulok, h a szemét npc rámgurulhasson...kicsit zavaró
  • Cairass
    Adjatok egy demos linket, mert már 2x meghalt letöltés közben! Please...
  • Nuxa
    Működik! Van hang, meg minden, egész szépen szólalnak meg :D
  • Nuxa
    ÚÚÚ, bocss, ezen a site-on crackek vannak, de ha megjelenik a patch, itt lessz hozzá a krekk :D Csak pozitívan.
  • Nuxa
    Tutkó gáma sztem is, a patchet nézd meg itt!, amúgy még mindig nincs hang, "az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát!" :DD
  • fery02
    Frankó kis játék. Amúgy szerintem ha csak a főküldikkel foglalkozunk, akár 4 óra alatt is végig lehet vinni, nekem mondjuk 9 órába telt, de most nem ez a lényeg:D Hanem az, hogy tudje-e valaki, hogy a játékhoz van-e már patch? Mert ismerősömnek kellene, mert garfikai gondok vannak nála, és nem a videokártya driverje miatt van. Amúgy észrevettétek, hogy a vízben nem lehet megfulladni? :D
  • Nuxa
    Felraktam a kodeket, minygyárt kipróbálom :D
  • caprine #902
    Nálam ABIT NF7S lap, 5.1 Soundstorm hangkari. Alaplap és hangkártya drivert leszedtem a gyártó Nvidia honlapjáról, felraktam, most megint jó. Remélem így is marad.
  • Lyan Kyj
    ezzel a gyorsítás-módosítással vmi miatt csak időlegesen lett jó, aztán visszajött. Most teljesen van, és csak nagyon ritkán megy el a hang, olyankor nyomok egy restartot, és utána jó lesz.

Kodeked meg legyen, mert könnyen lehet az a ludas.
  • Nuxa
    Ja és 5.1-es a hangkártya, meg a driver cd-jére Sound Blaster van írva.
  • Nuxa
    Neked akkor van hang?
  • Nuxa
    Már eredetileg is alapon volt, ma vettem fel teljes gyorsításra, de sehogy sem volt hang, a Total Overdose is ugyanezt csinálta
  • Nuxa
    Alaplap: Vmilyen ASUS :D, Sb Audigy Audio Hankari, Ati 9550 videókari, Kodek az nincs feltelepítve, de megvan egy cd-n. Eax 4-et most tettem fel.
  • Lyan Kyj
    start->futtatás>dxdiag a hang hardveres gyorsítását visszaveszed, nálam bevált. Amúgy amióta fent van a játék a gépemen, azóta más játékoknál is előfordul, h nincs hang, míg restartot nem nyomok. De a vicces, h zene mindig van, csak a lövés és a lábdogobás nincs egyik játékban sem:)
  • caprine #895
    Nekem sincs hang a játékban, az elején még volt, de eltünt. Menü, mozik esetében viszont igen. Milyen alaplapod, hangkártyád van? Video kodec?