1338
  • Nuxa
    Hellosztokk!

Van egy olyan problemo, hogy a lövéseknek nincs hangja a játékban, egy csomó mindent kipróbáltam már, de nincs eredmény :( Tudtok valamit segíteni?
  • CS@
    nem
  • Colton
    az igaz hogy a warezes rövidebb mint az eredeti?
  • Cairass

Már folyamatban a dolog...
  • CS@
    Hello!
    Kapd le a demót aztán nyilatkozz
  • Cairass
    Idetaláltam...
  • CS@
    Van többféle verseny a játékban(csak autót és hajót próbáltam eddig, mert még nem nagyon érdekelt) azt hiszem(nem biztos) szám szerint 9 ilyen van.
    Kockás zászlók jelzik(mivel az elején még nincsenek így az is helyes, hogy fogják jelezni) a térképen.
  • M@TriX
    az nfo-ban az van, hogy nem észrevehető a különbség, én mondjuk elhiszem, én ahogy nézenm elég szépek az átvezetők, mármint felbontásilag
  • ent
    Nekem a 2,6 Gb os verzió van fenn, azaz a tömörített. A 6, akárhány GB os verzió mennyivel szebb, vagy miben? Csak az átkötő videókat tömörítették össze?
  • ent
    Mármint milyen versenyt? Van vmi magyar fun oldal a just cause-hez?
  • CS@
    Ja minden foglalást megcsináltam, de a piszok Rioja egy bizonyos számú ház után nem ad + t, így náluk még így sem vagyok maxos csak a Guerrilla -knál. Mindössze 1versenyt nyomtam és eddig 37órát játszottam vele. Folytathatod a játékot a vége után is a versenyek, foglalások és a melléküldik megmaradnak.
  • ent
    Ja még egy, ha kész vagyok a fő küldikkel, folytathatom tovább a mellék küldik és egyebekkel?
  • ent
    A zöld színű ! az azt jelenti, hogy megcsináltad? Már nem azért, mennyit ülsz a gép előtt?
  • ent
    Azért annyi nehezéket tehettek volna bele, hogy ha elkapok egy helit, akkor bármelyik küldit meg lehet csinálni símán...

Azóta is ámulok és bámulok... Gyönyörű a táj, néha nem is játszok csak csatangolok és érdekes helyeket keresek. Mondjuk ott van az oljafúró torony a tengeren. Később lesz vmi szerepe?
  • CS@
    Az eddiginél kicsit szebb TÉRKÉP
    Csak a harci légi járművek és azokból is csak az extrák, úgyhogy a „Delta SH4 Boxhead” –ek és a „Jackson Z-19 Skreemer” –ek nincsenek rajta, mert azokból úgyis van dögivel.
  • Wheeler
    Hali!

Akinek esetleg szüksége lenne magyar nyelvű végigjátszásra az itt talál:

http://www.thesource.hu/index.php?md=dls&fc=10&id=200&
  • Csero90
    Én is szeretlek!!
  • kryst
    Köszi a választ!:)
  • gameplusz
    Pecs vagy még :)
  • Csero90
    amúgy a haragom 1általán nem neked szól és nincs is köze semmihez ami ezen a topicon ill az sg-n fent van szal bocsi! télleg nem itt kéne levezetnem a dühöm!
  • Csero90
    Már bocsi nem szoktam csak úgy beszólni de ez 1 olyan primitív játék (bocs mindenkinek, amúgy nekem nagyon bejött) hogyha nem tudsz benne eligazodni akkor hogy mersz a géped elé leülni?
  • ent
    Jó lenne egy magyarítás már:D
  • gameplusz
    Just.Cause.Speech.Addon-DOOM
    Just.Cause.Dialogue.FIX-DOOM
  • CS@
    Ja próbáltam már a madzagos pisztollyal is hátha elvontat, de inkább megpusztult :)
  • CS@
    Először is a zöld „!” –jel a település(házikó ikon) vagy katonai bázis(sátor ikon) mellett van és nem rajta(benne), de ennél sokkal egyszerűbb ha egyszerűen ránézel a térképen a házikó vagy sátor ikonra, ha sötétzöld, akkor az már el van foglalva, ha még világoszöld akkor nincs.
    A Ridja –val ugyanez a helyzet, csak ott a még nem elfoglalt ház fekete az elfoglalt pedig sárga.
  • ent
    Lőttetek már le madarat? LOL próba!
  • kryst
    Nekem azt mondjátok már meg, hogy honnan tudom ,hogy melyik gerillának kell még segíteni elfoglani egy falut?Hogyan mutatja?
    Nekem 11 órát mutatott a statisztika.
  • Djemba
    kb hány órás a végigjátszás???
  • Csero90
    Ám 1hangú és hosszú távon unalmas (amúgy sztem is gyönyörű és én is végigtoltam mielőtt leoltanátok a fejem)
  • ent
    Ez vmi állat gém. Nekem sokkal jobban bejött mint a gtasa. Gyönyörű és káprázatos...
  • zolo
    végülis sikerült elindítani , de még van egy kisebb gubanc.Csak az alapot raktam fel, tehát a 600 megásat meg a music-ot , de ott már hiányzott neki egy fájl.Mindegy elindult.Viszont amikor kiszabadítottam a krapekot a börtönből, az játék motorjával készült átvezetőnél csak sistergés volt a beszéd helyett.
    Ezt melyik addonnal lehet megoldani a DOOM-osok közül?
  • zolo

Végigtoltam!
  • Jambokee
    Basszus én meg kamikaze módra, berohantam...
    El is jutottam a tankig....
  • CS@
    Helikopterrel.
  • Jambokee
    Sziasztok!

Az egyik missionnál egy palotában kell felrobbantani valami tankot, rohadtul őrzik a helyet,ti hogy oldottátok meg?
  • zolo
    Valaki meg tudja mondani hogyan kell a DOOM-os verziót feltelepíteni?(Nfot-t olvastam)

De már nagyon régóta csomagolja ki, már több mint 6 gigát leevett a vinyóból, de még mindig csinálta és inkább leállítottam, de gondoltam itt hátha meg tudjátok mondani ,mert nincs ennyi felesleges helyem.Direkt ezt szedtem le, mert nincs helyem a nagyobbnak.
    Ha valaki le tudja írni, akkor úgy kéne hogy nekem angol nyelv+felirat kéne.Mind a 4 DOOM-os fájl le van szedve, melyikek kellnek az előbb említett kritériumokhoz?

Segítségeteket előre is köszönöm.
  • kryst
    Értem.Köszi a választ!Csak azért kérdeztem mert, a GTA-ba azért egyszer csak elfogytak.Ebbe meg folyamatosan nyomja a mellékküldetést!:)
  • kutyafulu
    Hello!
    Én 5.1 játszzom és a hang olyan mint a Hitman 4:Blood Money-ban
    Van rá valami megoldás?