Just Cause
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta is ámulok és bámulok... Gyönyörû a táj, néha nem is játszok csak csatangolok és érdekes helyeket keresek. Mondjuk ott van az oljafúró torony a tengeren. Késõbb lesz vmi szerepe?
Csak a harci légi jármûvek és azokból is csak az extrák, úgyhogy a „Delta SH4 Boxhead” –ek és a „Jackson Z-19 Skreemer” –ek nincsenek rajta, mert azokból úgyis van dögivel.
Akinek esetleg szüksége lenne magyar nyelvû végigjátszásra az itt talál:
http://www.thesource.hu/index.php?md=dls&fc=10&id=200&
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
<#banplz>#banplz>
Just.Cause.Dialogue.FIX-DOOM
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A Ridja –val ugyanez a helyzet, csak ott a még nem elfoglalt ház fekete az elfoglalt pedig sárga.
Nekem 11 órát mutatott a statisztika.
Ezt melyik addonnal lehet megoldani a DOOM-osok közül?
http://flickr.com/photos/zolika90/
El is jutottam a tankig....
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
Az egyik missionnál egy palotában kell felrobbantani valami tankot, rohadtul õrzik a helyet,ti hogy oldottátok meg?
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
De már nagyon régóta csomagolja ki, már több mint 6 gigát leevett a vinyóból, de még mindig csinálta és inkább leállítottam, de gondoltam itt hátha meg tudjátok mondani ,mert nincs ennyi felesleges helyem.Direkt ezt szedtem le, mert nincs helyem a nagyobbnak.
Ha valaki le tudja írni, akkor úgy kéne hogy nekem angol nyelv+felirat kéne.Mind a 4 DOOM-os fájl le van szedve, melyikek kellnek az elõbb említett kritériumokhoz?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Én 5.1 játszzom és a hang olyan mint a Hitman 4:Blood Money-ban
Van rá valami megoldás?
Szerintem a zöld(Guerrilla) és a Sárga(Ridja) melléküldetések soha nem fogynak el, de ebben nem vagyok 100%ig biztos.
Ha neked valaki küldetést ad az már bent van a városban(beköltözött). Ha még nincs bent a városban, akkor a város mellett ácsorog egy bódészerûségben(nagyon nagy jóindulattal nevezhetjük ezt bódénak mert inkább néhány láda+egy szék) és arra vár, hogy megszólítsd, ha megszólítod, akkor nem küldetést ad, hanem megkezdõdik annak a helynek az elfoglalása ami mellett ácsorog, ha ez sikerült, akkor onnantól már az elfoglalt helyen fogod õt megtalálni és csak ezután ad küldetést.
Bár a foglalások nem kötelezõek, de arra emlékszem, hogy nekem a térkép legdélebbi részén található katonai bázis bevétele nehézkesen ment(KB15X próbáltam), bár akkor még nem használtam a tankokat pedig ilyeneknél szerintem az a legjobb.
Ezek mindig megmaradnak(a sárgák is), de kezdetben ezek általában mindig egy foglalással kezdõdnek, ha ez megvan, akkor a „!” jellel jelölt emberke beköltözik az elfoglalt területre és ezentúl onnan adhat küldiket. Ezek a küldetések egy elõre meghatározott szisztémára épülnek, tehát létezik KB. 10féle és ezekbõl randomra választja ki a gép, hogy mikor melyiket kapod.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
TÉRKÉP
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ettõl függetlenül természetesen nem kell másoknak is tetszenie, de ez a vélemény, hogy szar, ezzel a rengeteg indoklással kicsit értéktelen.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Azok, amik garázsoknál állnak, azok szerintem(ebben nem vagyok biztos) csak azután kerülnek ki miután az adott garázst megszerezted.