Just Cause

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Ja minden foglalást megcsináltam, de a piszok Rioja egy bizonyos számú ház után nem ad + t, így náluk még így sem vagyok maxos csak a Guerrilla -knál. Mindössze 1versenyt nyomtam és eddig 37órát játszottam vele. Folytathatod a játékot a vége után is a versenyek, foglalások és a melléküldik megmaradnak.

Ja még egy, ha kész vagyok a fõ küldikkel, folytathatom tovább a mellék küldik és egyebekkel?

A zöld színû ! az azt jelenti, hogy megcsináltad? Már nem azért, mennyit ülsz a gép elõtt?

Azért annyi nehezéket tehettek volna bele, hogy ha elkapok egy helit, akkor bármelyik küldit meg lehet csinálni símán...

Azóta is ámulok és bámulok... Gyönyörû a táj, néha nem is játszok csak csatangolok és érdekes helyeket keresek. Mondjuk ott van az oljafúró torony a tengeren. Késõbb lesz vmi szerepe?

CS@
Az eddiginél kicsit szebb TÉRKÉP
Csak a harci légi jármûvek és azokból is csak az extrák, úgyhogy a „Delta SH4 Boxhead” –ek és a „Jackson Z-19 Skreemer” –ek nincsenek rajta, mert azokból úgyis van dögivel.

Hali!

Akinek esetleg szüksége lenne magyar nyelvû végigjátszásra az itt talál:

http://www.thesource.hu/index.php?md=dls&fc=10&id=200&

Csero90
Én is szeretlek!!

kryst
Köszi a választ!😊

gameplusz
Pecs vagy még 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Csero90
amúgy a haragom 1általán nem neked szól és nincs is köze semmihez ami ezen a topicon ill az sg-n fent van szal bocsi! télleg nem itt kéne levezetnem a dühöm!
<#banplz>

Csero90
Már bocsi nem szoktam csak úgy beszólni de ez 1 olyan primitív játék (bocs mindenkinek, amúgy nekem nagyon bejött) hogyha nem tudsz benne eligazodni akkor hogy mersz a géped elé leülni? <#wilting>

Jó lenne egy magyarítás már😄

gameplusz
Just.Cause.Speech.Addon-DOOM
Just.Cause.Dialogue.FIX-DOOM

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

CS@
Ja próbáltam már a madzagos pisztollyal is hátha elvontat, de inkább megpusztult 😊

CS@
Elõször is a zöld „!” –jel a település(házikó ikon) vagy katonai bázis(sátor ikon) mellett van és nem rajta(benne), de ennél sokkal egyszerûbb ha egyszerûen ránézel a térképen a házikó vagy sátor ikonra, ha sötétzöld, akkor az már el van foglalva, ha még világoszöld akkor nincs.
A Ridja –val ugyanez a helyzet, csak ott a még nem elfoglalt ház fekete az elfoglalt pedig sárga.

Lõttetek már le madarat? LOL próba!

kryst
Nekem azt mondjátok már meg, hogy honnan tudom ,hogy melyik gerillának kell még segíteni elfoglani egy falut?Hogyan mutatja?

Törölt felhasználó
Nekem 11 órát mutatott a statisztika.
kb hány órás a végigjátszás???

Csero90
Ám 1hangú és hosszú távon unalmas (amúgy sztem is gyönyörû és én is végigtoltam mielõtt leoltanátok a fejem)

Ez vmi állat gém. Nekem sokkal jobban bejött mint a gtasa. Gyönyörû és káprázatos...

zolo
végülis sikerült elindítani , de még van egy kisebb gubanc.Csak az alapot raktam fel, tehát a 600 megásat meg a music-ot , de ott már hiányzott neki egy fájl.Mindegy elindult.Viszont amikor kiszabadítottam a krapekot a börtönbõl, az játék motorjával készült átvezetõnél csak sistergés volt a beszéd helyett.
Ezt melyik addonnal lehet megoldani a DOOM-osok közül?

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
<#help><#help><#help>

Törölt felhasználó
Basszus én meg kamikaze módra, berohantam... <#vigyor1>
El is jutottam a tankig....

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

CS@
Helikopterrel.

Sziasztok!

Az egyik missionnál egy palotában kell felrobbantani valami tankot, rohadtul õrzik a helyet,ti hogy oldottátok meg?

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

zolo
Valaki meg tudja mondani hogyan kell a DOOM-os verziót feltelepíteni?(Nfot-t olvastam)

De már nagyon régóta csomagolja ki, már több mint 6 gigát leevett a vinyóból, de még mindig csinálta és inkább leállítottam, de gondoltam itt hátha meg tudjátok mondani ,mert nincs ennyi felesleges helyem.Direkt ezt szedtem le, mert nincs helyem a nagyobbnak.
Ha valaki le tudja írni, akkor úgy kéne hogy nekem angol nyelv+felirat kéne.Mind a 4 DOOM-os fájl le van szedve, melyikek kellnek az elõbb említett kritériumokhoz?

Segítségeteket elõre is köszönöm.

kryst
Értem.Köszi a választ!Csak azért kérdeztem mert, a GTA-ba azért egyszer csak elfogytak.Ebbe meg folyamatosan nyomja a mellékküldetést!😊

Hello!
Én 5.1 játszzom és a hang olyan mint a Hitman 4:Blood Money-ban
Van rá valami megoldás?

CS@
Ja a fekete a fõküldetés.
Szerintem a zöld(Guerrilla) és a Sárga(Ridja) melléküldetések soha nem fogynak el, de ebben nem vagyok 100%ig biztos.
Ha neked valaki küldetést ad az már bent van a városban(beköltözött). Ha még nincs bent a városban, akkor a város mellett ácsorog egy bódészerûségben(nagyon nagy jóindulattal nevezhetjük ezt bódénak mert inkább néhány láda+egy szék) és arra vár, hogy megszólítsd, ha megszólítod, akkor nem küldetést ad, hanem megkezdõdik annak a helynek az elfoglalása ami mellett ácsorog, ha ez sikerült, akkor onnantól már az elfoglalt helyen fogod õt megtalálni és csak ezután ad küldetést.

kryst
Köszi!És akkor ezek a (!) küldetések valamikor gondolom elfogynak!?És honnan tudom meg, hogy mikor költözik be az a valaki?Mert folyamatosan adja a küldetésket, és úgy látom, mintha soha nem lenne vége.Gondolom a feket (!) jel a fõ küldetést jelzi.Bocs, hogy ilyeneket kérdezek, de valahogy nem teljesen világos ez a játék nekem így küldetésileg.😊

CS@
Olyan borzalmasan nagy kihívások azért nem lesznek, mert ami nehéz az is csak amolyan GTAsan nehéz, tehát miután már tudod mit kell csinálni és jól felkészülsz rá utána már megy az is. Ettõl függetlenül a késõbbiekben, azért lesz érezhetõ nehezedés a játékban.
Bár a foglalások nem kötelezõek, de arra emlékszem, hogy nekem a térkép legdélebbi részén található katonai bázis bevétele nehézkesen ment(KB15X próbáltam), bár akkor még nem használtam a tankokat pedig ilyeneknél szerintem az a legjobb.

Akkor elárulom, hogy tegnap este tettem fel és tényleg nem szeretem tankal elüttetni magam😄 Akkora kihívások elõttem?

CS@
Így látatlanba, arra következtetek, hogy nem rég kezdted, mert az elején baromi könnyû a játék. Késõbb majd lesznek meglepik, ahol érezni fogod, hogy mintha már nem lennél annyira skill. Hõsünk például kimondottan nem kedveli ha egy tank az ágyújával rálõ, de azért sincs túlzottan oda ha elüti, meg aztán majd jönnek a soha el nem fogyó seregek, akik már érezhetõen jobban bírják a strapát. De tény és való, hogy a játék elsõ felében nem fogsz komoly kihívással találkozni.

Én vagyok skill vagy tényleg ennyire elszúrták az MI-t? 200m-rõl úgy lövöm ki a népet mint annak a rendje...

CS@
A zöld „i” betû alatt gondolom a zöld „!” jelre gondoltál.
Ezek mindig megmaradnak(a sárgák is), de kezdetben ezek általában mindig egy foglalással kezdõdnek, ha ez megvan, akkor a „!” jellel jelölt emberke beköltözik az elfoglalt területre és ezentúl onnan adhat küldiket. Ezek a küldetések egy elõre meghatározott szisztémára épülnek, tehát létezik KB. 10féle és ezekbõl randomra választja ki a gép, hogy mikor melyiket kapod.

kryst
Üdv!Azt akarnám kérdezni, hogy vannak ezek a mellék küldetések.Amiket a térképen is egy zöld (i) jelöl.Most ezek a küldetések akkor is megmaradnak, hogy ha el vállalok egy fõ küldetést újból?Vagy ezek egyúttal törlõdnek.

CS@
Mindent el lehet foglalni, de csak azután, amikor már kirakta a „!” jelet.

Nekem az északi, északkeleti tartományokon kívül nem akar olyan küldetést adni, ahol a gerillák területfoglalását tudnám segíteni. Az összes ilyen terület "government controlled"... Nálatok is így van? A katonai bázisokat egyáltalán nem lehet elfoglalni?

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

CS@
Találtam Rage-Johnston F6 Comet –et is, ez a két hajtómûves vadászgép, amivel a végén repülünk.
TÉRKÉP

reaper4
tényleg az, azért nem is írtam eddig véleményt csak most. nem jött be ennyi. a gta 3at se vittem végig mégis sokkal jobban megfogott. ennyi 😄 2006ban mást vártam. tudom az én bajom 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

CS@
Végigjátszottam és az autók számomra idegesítõ irányítását és a memoryleak –et leszámítva jól szórakoztam, úgyhogy szerintem nem szar, bár az tény, hogy fordíthattak volna rá még egy kis idõt.
Ettõl függetlenül természetesen nem kell másoknak is tetszenie, de ez a vélemény, hogy szar, ezzel a rengeteg indoklással kicsit értéktelen.

reaper4
lehet ,h senkit nem érdekell ,de igaz 😄 kb 15perc után töröltem. pedig a demó még elment...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

dante3
Én még csak most töltöm a gamet,remélem nem csalódom benne!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

CS@
ez meg egy olyan vélemény, ami a kutyát sem érdekli...

ez egy szar játék...
én ugy irtam ki hogy total commanderben ketté szedtem és kész
CS@
A katonai bázisokon állandó helyük van, de elõfordul olyan, hogy elviszi valaki, ilyenkor ha elmész bizonyos távolságra, majd visszatérsz, akkor ismét ott lesz.
Azok, amik garázsoknál állnak, azok szerintem(ebben nem vagyok biztos) csak azután kerülnek ki miután az adott garázst megszerezted.

Csuhai G
A különbözõ helikoptereknek, repülõgépeknek, különleges jármûveknek mindíg van valami állandó "születési" helyük, vagy csak használat közben lehet kölcsön venni õket? 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"