1338
-
#978 Nos, ha valaki lesz szíves, és kimegy a játékban a nagy szoborhoz, és ha ott talál egy csomagot, és leírja, hogy hol van pontosan megköszönném -
#977 pölö? mik a hibák? -
hitch #976 Csáó.Ehez tud valaki patchet vagy vmi javitást mert egy idö után nagyon bugos lesz a game.Valami ötlet?THX -
#975 Csónakot vízpart melletti bázisokon, helikoptert pedig olyan bázisokon, ahol van neki leszállóhelye. -
#974 hello azt szeretném megkérdezni hogy a Jaeg SF7 csónakot és a Jackson Z 19 Skreemert hol lehet találni ??
Ugyanis a Guerilláknál már annyi küldit megcsináltam hogy megkaptam őket de fogalmam sincs hogy hol találhatók ??? (Jelenleg 1100 pont van)
Biztos valamelyik Guerilla bázison !!! De melyiken ?? mert nekem eddig csak egy van még a játék elején !!! -
#973 én a Spitfire-t töltöm:) de a Reloaded megbízhatóbb;) -
#972 Reloaded. De van belőle olyan verzió is amiben a videőkat 50%-ban tömörítették és csak az angol nyelv maradt meg. Az csak 2.5 Gb körül van. Most nézem az a Spitfire. -
hitch #971 Szerintetek Melyik just Cause-t érdemel letölteni????
Just Cause (c) Eidos-RELOADED
Just Cause (c) Eidos *EMUDVD5*-UNLEASHED
Just Cause (c) Eidos *DVD5-Rip*-SPITFIRE
a Választ elöre is THX -
#970 Sziasztok! Vhogy ki lehet cserélni a game zenéjét??? -
#969 ja akkor én elmentettem csak nem töltöttem vissza :)
köszs -
#968 Ne viccelj mit nem értesz azon, hogy bekapcsolod a savesyst(SHIFT+8) és ezután a „Z” betű lenyomásával elmenti az aktuális pozíciót az „X” –el pedig visszatölti. -
#967 nekem a dokumentumok közé tett egy Just cause mappát
#961 help -
#966 A játék hol tartja a mentéseket?(Doom-os verzióm van) -
#965 persze, egyet meg kell jegyezni, érdemes a post effectet levenni akinek nincs olyan marha nagy gépe:) -
#964 nekem 2× ennyi memoriával és egy fokkal jobb videokártyával szépen megy fullon:) -
#963 Nekem AMD 2400-es proci, Ati 9600 pro (jóval gyengébb mint a tied), 512 mb memóriával tűrhetően megy. (érdekes módon a küldetéseknél ritkábban akad, de az ilyen mellék küldetéseknél, bandaháboru vagy mi, úgy akad mint az állat :D de jó ettől függetlenül -
hitch #962 512mb memori,asszem amd athlon 3200 vagy mi a szösz. -
#961 igen ezt tudom de nem tudom hogy kell előhívni mert azt írja hogy: Save system (Z) szóval aki tudja hogy mit nyomjak akkor az segítsen
kösz -
#960 #918 -
#959 Csá van olyan cheat ami olyan hogy lehet menteni a küldetés közbe mert az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az utolsó repülésnél vagyok amikor rá kell ugrani és nem tudok ráugrani és ha meghalok mindig előlről kell mennem kösz -
#958 az attól függ... mennyi a memória és a proci teljesítménye? -
hitch #957 Hello.Ati Radeon 9600 XT-n hogy futna a játék.a választ elöre is köszönöm. -
#956 nah kipróbáltam... hát, a grafika gyönyrörű (mellesleg fullon megy 40-50 FPS-el:)) , játékélmény nagyon jó, minden szép és jó... őszinte elismerésem a fejlesztőkenk:) -
#955 Lehet hogy télleg proci limit van, de egy 2.8-as prescottnak ki kéne használnia. _vagy mégse? -
#954 Megvan a probléma.Már a kicsomagolásnál jelentkezik,azt írja,hogy a #93-as fájlnak csomagolási gondjai vannak.Akkor gondolom ezért nem akarja nekem elindítani normálisan a telepítőt.Zolo majd valamikor írdd már ki nekem újra Plz. -
#953 nah tőtöm a demo-t aztán majd mondok véleményt ha nem gond:D -
#952 Először is úgy csomagold ki a 127 fájlt, hogy az összeset kijelölöd, nem úgy mint a többi játéknál ahol csak az elsőt kell.És utánna setup.bat és elég sokáig kell neki dolgoznia,mire kéri hogy nyomj egy gombot.És magától megkéne kérdeznie hogy hozzáadod-e a reg fájlt.És ha minden jól megy lesz just cause.exe -
Wheeler #951 azért van valsz, mert a procid gyenge lehet és nemtudja kihasználni a géped a vga-t tehát ígyis úgyis ugyanúgy megy a játék. gyorsabb procival nem lenne ilyen bajod -
#950 Hy!
Nemrég raktam fel a jc-t, tehát még nagyon az elején vagyok, de nagyon megkedveltem. Viszont az a fura, hogy szinte minimumon és maxon is ugyanúgy megy a játék. (olyan 20-40 fps) 7800 GS-em van és mostanában egyre több játéknál jön elő hasonló jelenség...
Másnak is így megy, vagy nálam van valami rosszul beállítva?? -
#949 De olyan van hogy van külön a setup bat és van egy olyan, hogy regsetup exe.Ha a setup bat-ot futtatom akkor csak azt írja hogy nyomjak meg egy gombot,de ha a regsetup exe-t futtatom akkor kérdezi meg hogy hozzáadom-e.Itt igent nyomok,akkor azt írja hogy a hozzáadás sikeres volt és akkor megjelenik egy új fájl de az nem Just Cause exe,hanem SETUP REG.Iyenkor mi van?Vagy várni kell a setup bat-nál?Mert én vártam de nem csinált semmit,csak azt írta hogy nyomjak meg egy gombot. -
#948 Szal Ádám:
MEgy a dosos ablak, elég sokáig tart, és ha jön hogy nyomjon meg egy gombot akkor fel kell hogy tegye a kérdést, hogy hozáadja-e a setup.reg fájlt a regisztrácós adatbázishoz.Itt igent válasz.Utánna abban a mappában ahol elindítottad a setup.bat-ot , lennie kell Just Cause .exe-nek.és már mennie is kell. -
Lyan Kyj #947 Na, raktam fel youtube-ra egy ugrást, sajnos nem engedett nagyobb méretben, szal picit zizis a kép:
KATT -
#946 Hali!
Mit kell csinálni a Doom-os verziónál mikor elindítom a kicsomagolt setup bat fájlt és akkor előugrik egy dos-os ablak,ott pedig azt írja hogy "a folytatáshoz nyomjon meg egy gombot".Megnyomok egy gombot és akkor kilép.Itt mi a teendő?Mert olvastam az nfo-t és ott nem ír semmi különöset csak azt amit én is csinálok.
A választ előre köszönöm. -
#945 A MemoryLeak ot leszámítva én is úgy vagyok vele, hogy ilyen frankó engine -t nem sűrűn láttam, gondolok ezalatt arra, hogy egy nem bivaly gépen is milyen frankón néz ki a játék és mindemellett jól is fut. -
#944 most néztem meg az ajánlott követelményt:) simán megvan:D -
#943 telepítő cd?
kimondta, hogy cd-n van meg:D? -
Hellsing47 #942 fx 5500-ön 800*600-ban minden más médiumon ment nekem 13-14 FPS-el :D -
Wheeler #941 a 9600 pro elég gyengus ennek a játéknak de talán egy közepesen alacsony grafikán rendesen fog futni. a játéknak előszőr a telepítőcédéjével érdemes nekikezdeni :D -
#940 helo! Legyen szíves valaki írja le, hogy érdemes-e ennek a játéknak neki kezdeni:) És, hogy a grafika mien lenne (3.07 GHz, 1 giga ram, ati 9600 pro 256 mb) meg, hogy a játék élmény mien??? Előre is köszi:) -
Lyan Kyj #939 tavasszal vettem egy gépet, h az Oblivion menjen rajt rendesen:
msi p4n diamond, p4 3ghz, 2giga ddr2, 7800gtx 256.
1440x900-ban, minden maxon, és egyetlen egyszer sem szaggatott eddig. Csinálok képeket, meg egy zuhanós videót. Párszor anyáztam közben, főleg, mikor a víz fölött zuhantam, és épp alkonyodott.