Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ráadásul ma felmentem játszani, és igaz, hogy rég nem játszotam FPS-t és kicsit berozsdásodtam, de 2 vs. 1-et játszottunk egy szerveren ls a Lacerator az esetek 90%-ában 1 lövésel kinyirt ... a többiben kellett 2 lövés ... szal gyanús volt ez nekem ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
kibebaszott fileplanet meg bekaphatja kisfaszomat
<#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#kocsog>#kocsog><#levele>#levele>
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Juheeeeee <#gun>#gun><#violent>#violent><#alien>#alien><#alien>#alien>
What I do, and what I listen.That defines me.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Mindenki aki akar jonni, csekkolja az oldalt, es regisztraljon mikor eljon az ido.....
Info: Gamestar
What I do, and what I listen.That defines me.
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
2007. 02. 22. - A játék bolondít
2005. 08. 27. - Mennyien vagyunk képesek ölni?
Több kérdésem nincs!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Viccet félretéve, ha vki esetleg megunta és nem játszik vele, akkor kérem szépen dobjon egy privit nekem. Köszönöm!
Minden jog fenntartva!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Ha valaki a [email protected] címre csatolmányként el tudná küldeni a pbcl.dll fájlt, azt megköszönném!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mellesleg sikerült szereznem a kérés után 1 órával. Hát mit mondjak. Szörnyû! <#szomoru1>#szomoru1>
Az alapötlet meg a felépítése tetszene a dolognak. De az a mozgáskultúra ami van benne az egy vicc; meg a megtartott sztem gusztustalan bum-mapping.
Ha a karakterek mozgása csak egy kicsít is életszerû lenne akkor azt mondanám BUY, de így. Lehet ez csak Béta egy kijavítható "hibája". De ez már csak a demóban derül ki. NA meg persze rátesz egy lapáttal, hogy 30 mp-ként megáll a kép pár mp-re!
Jó gyerek vagyok én, csak néha egy-egy ilyen Mesor szerû ratyi frx-es bepróbálkozik <#hehe>#hehe><#vigyor5>#vigyor5>
:D
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
<#vigyor5>#vigyor5>
Nálam is ugyan olyan mint nálad, 8800gtx-en semmivel sincs jobb kép mint gts-en. Persze kell alá proci is. Jah, és a colin dirt IS ugyanolyan szép mint a gtx-eden. Nézz át a dirt fórumba, dobtam screenshot-ot.
Vamos Argentina!
mit kell átmásolni, h más gépen ugyanezzel a profillal tudjak játszani? meg ugye telepités után kér egy kulcsot, oda beirhatom ugyanazt amit a saját otthoni gépemen?