Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Sok bugot kijavítottak, meg belraktak néhány extrát. Viszont a netkód még mindig siralmas, és pont jól jön emellé, hogy az emberek 50km/h-val szladgálnak meg ugrálnak, magyarul a feeling ugyanaz. Nem lenne gondom a tempóval nekem, ha nem pattogna így mindenki 50 körüli pingek mellett is.
scorpeeon
Open-en vannak azért párezren mindig, a gond az szokott lenni, hogy egy 20/24 es szerverre mire rákattintok, már meg is telt :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DummyBoy
Valaki meséljen errõl az open Beta-ról ... Mert a Closed az qrva üres ...

Ráadásul ma felmentem játszani, és igaz, hogy rég nem játszotam FPS-t és kicsit berozsdásodtam, de 2 vs. 1-et játszottunk egy szerveren ls a Lacerator az esetek 90%-ában 1 lövésel kinyirt ... a többiben kellett 2 lövés ... szal gyanús volt ez nekem ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

scorpeeon
Ment privi. Talán menni fog, talán nem. Nem kellet beírnom, és simán be tudtama beta1-es acc-ommal lépni, ezért lehet hogy megy. Viszont lehet, hogy csak érzékelte, hogy én kértem a kulcsot ehhez is ezért automatikusan beregisztrálta, ebben az esetben nem fog menni.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

NeoMaN
na valaki adjon egy key-t légyszi mert megõrülök <#idiota>

kibebaszott fileplanet meg bekaphatja kisfaszomat
<#gun><#violent><#boxer><#kocsog><#levele>

scorpeeon
Kipróbáltam, sokmindenben fejlõdött az elõzõ változathoz képest több tekintetben: pl térképen sokkal többmindent jelez, pl az adott mission-t, hogy hova kell menni pontosan. Több praktikus újítás is van benne. Az új pálya sem tûnik rossznak elsõ nekifutásra.

scorpeeon
A béta keyt be sem kellet írnom sehova, simán beléptem az elõzõ bétás regemmel és mûködött. Furcsa. A rangom is megmaradt.

scorpeeon
Konfigom aláírásomban olvasható (nem egy bika cucc) és tökéletesen megy maximumobn beleértve AA-t és AF-t is.

Én is szedem. huhu 53%:D

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

megodlva, opera jo volt már neki... :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hardware verification után error-t dob ie-vel is, ff-el is, valakinek volt már ilyen? :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem megy csak 2-3fps-t miéééé 7950gt 4600amd nem elég neki levettem full alapra , mi lehet a gond.
Alwares
Hmm nekem szar a netem, nem szakad meg, de a letöltéseim folyamatosan megszakadnak, így nekem a fileplanet felejtõs, majd leszedem torrentrrõl...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Terra
en is, mar el is kezdte

Juheeeeee <#gun><#violent><#alien><#alien>

What I do, and what I listen.That defines me.

Alwares
Ha fileplaneten azt irja nektek, hogy invaild code, akkor próbáljátok meg IE-ben, mert Firefoxban nem mindig megy!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

scorpeeon
Kösz, hogy szóltál! Bent is vagyok, már csak le kell tölteni.

Már megy a fileplaneten siesetek!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Terra
A mai napon valamikor a fileplaneten indul a beta2 es 25000 cd kulcs valik elerhetove.

Mindenki aki akar jonni, csekkolja az oldalt, es regisztraljon mikor eljon az ido.....

Info: Gamestar

What I do, and what I listen.That defines me.

Ha valaki már nem használja, meg tudna dobni egy cd-kulccsal a bétához?Ki szeretném próbálni a game-et, leszedtem, telepítettem, de így ugye semmit nem tudok vele kezdeni:(
JCSR ODIN
Ez nem is kérdés volt te láma <#nyes><#pias>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Beers
Megnyitott témák:

2007. 02. 22. - A játék bolondít

2005. 08. 27. - Mennyien vagyunk képesek ölni?

Több kérdésem nincs!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

odex
ilyen seggfejek mint te õk szoktak beírkálni ilyeneket meg az a szar szövegeketek nektek azthiszitek ti vagytok a csúcs ozt fogadjunk még mostse tudod hol van a paint a gépen xd

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Mikor nyílik meg a kapu 3 napra újra?

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

NeoMaN
Nyomja valaki 8600GT-vel? Milyen sebességet produkál egy ilyen kari?

mekkora gyöké vagy

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

odex
kell cd kulcs? mennyit adsz érte?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Hello nincs valakinek egy felesleges cd kulcsa??? :( PLS PLS PLS
JCSR ODIN
Ne higgyetek neki, a sátán hírnöke, rosszat akar mindenkinek, vessetek keresztet gyorsan <#vigyor5>

erdos
Ne adjatok neki, megbízhatatlan alkoholista és csimbummzenét hallgat.. <#mf2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

JCSR ODIN
Megunt és eltaszított szegény árva CD kulcsok szeretõ gazdira találnának szerény személyemben. Ha vki tudna segíteni és egy árvával kevesebb lenne, az már tett vmit egy szebb jövõért <#rinya> <#vigyor5>

Viccet félretéve, ha vki esetleg megunta és nem játszik vele, akkor kérem szépen dobjon egy privit nekem. Köszönöm!

Kulcs nélkül úgysem tudsz vele mit kezdeni. A kulcsokról meg lemaradtál.

Minden jog fenntartva!

Honnan lehet leszedni a beta-t? mert cska haver mutatta, h kinnt van. Vmi linket tudna vki adnI?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

trident
Hiába frissítettem, majd reinstalláltam a pb-t, hibát dob ki.
Ha valaki a [email protected] címre csatolmányként el tudná küldeni a pbcl.dll fájlt, azt megköszönném!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

pIIrash
A bal felsõ sarokban megjelenik a "Connection problem" ikonja. Szóval valószínûleg ez a lag része.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Zomil
én ilyen képmegállást nem tapasztaltam :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pIIrash
Vettem (Csak a BF2142 DogTag Challange utolsó napján nem voltam éppen megfelelõ állapotban)!
Mellesleg sikerült szereznem a kérés után 1 órával. Hát mit mondjak. Szörnyû! <#szomoru1>
Az alapötlet meg a felépítése tetszene a dolognak. De az a mozgáskultúra ami van benne az egy vicc; meg a megtartott sztem gusztustalan bum-mapping.
Ha a karakterek mozgása csak egy kicsít is életszerû lenne akkor azt mondanám BUY, de így. Lehet ez csak Béta egy kijavítható "hibája". De ez már csak a demóban derül ki. NA meg persze rátesz egy lapáttal, hogy 30 mp-ként megáll a kép pár mp-re!

KáTéCé
Na a fõ ratyi leragyiz minket <#buck>

JCSR ODIN
<#idiota> Most vagy én szedek túl sok humorbogyeszt, vagy te nagyon keveset <#vigyor5> Csak móka miki volt, ne vedd magadra, nem akarok én rosszat senkinek <#law>

Jó gyerek vagyok én, csak néha egy-egy ilyen Mesor szerû ratyi frx-es bepróbálkozik <#hehe><#vigyor5>

pIIrash
Én normális stílusban kértem valamit. Ha nem tudsz érdemben, normálisan válaszolni, akkor inkább hallgass.

pIIrash
Hülyegyerek! <#szomoru1>

mesor
Jájjj a JCSR! Közülük is a legrosszabb! Mindenki meneküljön!!!!!!!!
:D

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Zomil
bemész media mark-ba és veszel egyet:DDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JCSR ODIN
Én nekem meg elutaznak a szüleim és akkor apum elviszi magukkal a monitor kábelét, hogy ne játszak sokat, szóval vagy most próbálom ki, vagy soha <#rinya>

<#vigyor5>

pIIrash
Kérhetnék valakitõl egy kulcsot. Mert szeretném megtudni, hogy érdemes-e sporólni erre a gammára. És mire a demo kijön addigra már késõ lenne nekiállni. :P Köszönöm!

NeoMaN
Én meg átmenetileg egy ATI 9550-en nyomulok, szal pihen.
:DDD

nállam már uninstalálás is megvolt 1hete:D
Zomil
nah miaz? de lecsökkent a lelkesedés :)

chalezlopez
Most olvastam mit írtál. Azóta már beírtam, hogy nem natív tft felbontásban futtattam, de már rájöttem, hogy mi volt a hiba.
Nálam is ugyan olyan mint nálad, 8800gtx-en semmivel sincs jobb kép mint gts-en. Persze kell alá proci is. Jah, és a colin dirt IS ugyanolyan szép mint a gtx-eden. Nézz át a dirt fórumba, dobtam screenshot-ot.

Vamos Argentina!

Zomil
Lenne egy fontos kérdésem!
mit kell átmásolni, h más gépen ugyanezzel a profillal tudjak játszani? meg ugye telepités után kér egy kulcsot, oda beirhatom ugyanazt amit a saját otthoni gépemen?

Lacc
Alacsonyabba már nem igen tudok, majd max. itthoni servereknél.