2590
  • Zomil
    jaja kapunk medálokat stb:)
    csak ugye ez a demo-ban nincs benne mert nincs account amit beregelnél:D
  • romeozor
    csak ditmácsból nem lesz szalonna :) legalábbis győzelem biztos nem. viszont a presistent statsokban meg megmaradnak a felépített/felrobbantott objektívák meg hekkelések stb. amivel aztán kapjuk a medálionokat (már aki erre is hajt) amivel monnyuk nem leszünk többek de azért presztízs :)
  • NeoMaN
    MOndjuk az XP osztás nekem valahogy fura.
    Szépen csinálom az objective-eket (robbantok, hekkelek) és alig kapok, oszt aki meg csak összevissza rohangálva dítmaccsol annak már csillagos egekben az XP-je...
  • Dopti
    Ja és még vmi, sztem a strogg engineer imba
  • Dopti
    Üdv, nekem nagyon bejön a cucc, közepes gépen is jól megy (7600gt, 4200+,1 g ram)a graf pont jó sztem. Bf et megvettem anno... de nekem az hamar ellaposodott, itt viszont a missionök miatt talán teamwork orientáltabb lesz. Remélem a vérpistikék nem veszik meg akik csak a fraget nézik (itt csak XP van asszem) Összegezve: Sztem jó, valszeg megveszem Dopti out.
  • Pachekoo
    Azok akik nem konyítanak a cfg-ék büvöléséhez itt egy kis program: QWTweaker
    itt belőhető a képfrissítés frekije, a maxfps stb.
  • schrank
    és a demo fel van telepítve ?
  • np
    Nekem meg nem indul el driver hibát ír ki. Pedig a 162.22-es whql-es driver van fenn. De már próbáltam a 163.44-el is azzal sem volt jó. Sőt már egy új 163.67-es beta driverrel is de azzal sem indult el.
  • schrank
    ezt a sok -t "battlefield 1"
  • LoCk
    Na kiproszaltam.
    Nem rossz, bar a Battlefieldnek egy kicsit jobban tetszik a hangulata.
    A grafika szep egy online gamehoz kepest.. ez is a Battlefieldre emlekeztet :)
    Megvolt a sikerelmenyem is :)
    Best Battlesense lettem 2x egymas utan + Best Light Weapons..
  • Jaffa 2843
    a 30fps gond még engem is üldöz.. konzolba a parancsok semmit nem csinálnak...
    60Hz-re megoldás lehet a RefreshLock 2.21 (vistaval is müxik)
  • Kandurex

bár az új motorra kíváncsi leszek :)
  • DarkSector
    Igen először én sem láttam, aztán az optionsban a fenti füleket váltogatva jött egyszercsak be
  • 0ckH4M
    Szerintem nagyon frankó. Grafikai szint beállításra még nem jöttem rá, mert nem találom az optionsben, fene tudja, hogy hova dugták el, de alapbeállítással legalább 60 fps-em van és teljesen simán fut. Nekem nagyon bejön a hangulat!
  • YMan
    " grafra bukó divatpléjerek nem lesznek."
    Haha, tudod ha ilyen vagyok akkor miért szoktam még mindig játszani mondjuk Battlefield 1-el vagy swat4-el?

Amin néztem Geforce7600GS és nem az FPS érdekelt mert tudom hogy "lassú" a kártya hanem a grafikai minőség... mindent feltoltam maxra.. akkor is ronda.
  • NeoMaN
    Hát egen mivel MOHA tele van baxva séderrel, hogy csillogjon ami tud.
  • scorpeeon
    Nekem ez úgy megy maxon 4xAA-val és 16xAF-el, mint az Airborne simán high beállításokkal. És QW-ben folyamatosabb az fps, Airborne-ban hajlamos lecsökkenni néha.
  • NeBby
    Nem kell hozzá bika gép? Ez szarabbul megy nekem maxon ,mint az Airborne!Az maxon 100-120 fps , ez meg 80-90 , pedig annak sokkal jobb a grafikája...Optimalizálatlan az is , de még ez mennyire!
  • NeoMaN
    Szóval konzolparancsok műkszenek. (menüben nem látszik, ott marad a 30fps, de játék alatt annyi amennyit bír a géped vagy maxfps)
  • NeoMaN
    NV karihoz driverből lehet fixálni a refresht (coolbits2.reg) vagy NVTray.
    30 fps kilövése pedig kitárgyalva kentebb valahol, nálam 8600GT-n 60FPS konstans, 1024*768/minden max, szűrők nélkül.
  • LegionarR
    Nekem pl. semmi bajom a grafikával... Fullon pontosan elég megfelelő a nagyméretű pályákhoz képest... A Doom3 motorra nem ismernék rá, ha nem tudnám hogy ez a Doom3-as motor...

De a frissítési (60HZ + 30FPS) problémára nem találtam még működő megoldást...

A Refresforce b*szik bármi hasznosat is csinálni, pedig be van lőve...
    A konzolparancsok sem működnek...
  • NeoMaN
    Mondjuk csak örülni lehet ezeknek a véleményeknek szerintem.
    Így tényleg csak az marad akit komolyan érdekel, grafra bukó divatpléjerek nem lesznek.
    :DDD
  • scorpeeon
    Ha sz@r grafikát akarsz 2007-ben, akkor nézd meg a Fifa 08-at, ott van a sz@r grafika a javából. Nemtom mi a baja vele páraknak, sztem teljesen jól eltalálták: pont elég jól néz ki, mégsem kell hozzá bika gép. Nézhetne ki sz@rabbul is és mehetne jobban és nézhetne ki jobban és mehetne sz@rabbul is, de úgy jó ez sztem, ahogy van. Textúrák élesek teljesen, ha nem 10cm-ről nézel egy falat, árnyékok, modellek, effektek a helyükön vannak. Mi kell még?
  • NeoMaN
    jó, veled nem vitázom, mert zsigerből utálsz mindent ami ID
    :D
  • NeBby
    Azért sztem is elég gány a grafika! Nem kicsit , NAGYON! 2007 ben ilyet kiadni pff... ez akkor lett volna esetleg jó , ha akkor jön ki , mint a Quake 3...Még csak hülyülni se lehet vele annyira unalmas!
  • Kandurex
    hm, ja? akkor menjek sakkozni? az is über multiban...azé 2007. -ben elvárok némi minőséget
  • NeoMaN
    Szia!

Ez a játék multira van, nem grafbámulásra...
  • scorpeeon
    A te gépeddel van a gond ha ilyet állítasz a grafikájáról. A stílusról nem is beszélve.
  • YMan
    Tényleg fantasztikus ez a játék!
    Fantasztikusan leszedtem a demót is és a demó installálót is.
    A lassúsága a gépigényével egyenesen arányos. Én szeretem a Q3at is, a Battlefield sorozatot is, és az Unrealeket, de ez még annyira se néz ki jól mint egy Battlefield 1. Felnyomtam mindent High-ra, de nem lett sokkal szebb. Stílustalan gagyi, nem tudom hogy tudta hozzáadni a nevét az ID
  • Shep
    OK kösz így már világos. Amúgy eszméletlen nagy háborús hangulata van.
  • romeozor
    nézni kell az eszközzel ami előugrik miután leraktad és nyomni amíg el nem készül az aktiválással
  • scorpeeon
    Rárakja a bombát, ezután a kütyüvel aktiválod. (ez pár másodperc) Innentől kezdve, ha már villog, robbanni fog, csak nem azonnal. Minnél gyorsabban villog, annál közelebb vana robbanáshoz. Viszont ha észreveszik, tudják deaktiválni. (de nem nagyon szokták, csak ha fontos objektívről van szó)
  • Shep
    Na azt mondja meg valaki, hogy tudom felrobbantani a bombát, mert addig, ok, hogy lapakolom előkapja a kis kütyüt de nyomkodhatok én akármit nem robban.
  • kerek1224
    *tetszik
  • kerek1224
    nekem testzi a játék, szerintem fasza móka.
  • NeoMaN
    nincs, ez team
    Van aki tud légitámogatást kérni, ha arra gondolsz esetleg.
  • Gauge
    Van parancsnok?
  • NeoMaN
  • romeozor
    az egyik féle a V gombra jön elő, ez olyasmi mint a BF-ben itt vannak a fontosabb dolgok, a másik pedig az egér középső gomjára, itt meg mindenféle tauntok meg hasonlók
  • NeoMaN
    Lenne egy kérdésem,lehet tök vagyok...

Rádióüziket hogy lehet előcsalni benne? Mint anno ET-ben, I'm an engineer, cover me, need backup, need ammo stbstb.
    ????