2590
  • scorpeeon
    Beléptem egy szerverbe, borzalmas nagy lámák voltak. 2szer nyírt kis csapattárs és utána semmi bocsánat, semmi. Arról nem is beszélve h azt sem tudták a legtöbben sztem h mit kell csinálni az ölésen kívül Odajöttek a spawnkillelni. Eléggé bénák még. Vagy csak ilyen szervert fogtam ki.
  • ERykk
    Igen, tank,helikopter,csapatszállító stb , ez minden hasonló játékban benne van;) Lépegetők meg már a Star Wars ban is voltak
  • Neoncsoves
    nézd csak meg a járműveket. van 1-2 ami igen is hasonlit a BF2142-re...
  • ERykk
    Nem BF koppintás, nem sok köze van a két játéknak egymáshoz. Ennyi erővel mondhatjuk azt is hogy minden FPS-t a legelsőröl koppintottak le...
  • Neoncsoves
    én ezért nem szedem le. BF koppintás, akkor már inkább BF2 Special Forces. Egyébként sok köze van a Quake-hez :) Zero tesvír(:D) előbb felsorolta nekünk.
  • dronkZero
    "Ha neked szaggat akkor egy lol géped van, még az én fika PC-mel is tartom a 30 fps-t, persze minimumon..."

Teljesen kurvamindegy most, hogy milyen gépem van, azt a takony grafikát, amit minimumon produkál, bírnia kéne kb TNT2-esen is. De nem bírja.

"Mondjuk ennek a játéknak a Quake-hez semmi köze."
    Quake Wars, stroggok, scifi űrszar, Doom3 motor, ilyesmi? Azt ne mondd már, hogy semmi köze!

"Ez Enemy Territory! Az pedig teljesen más mint a Bf, Quake, Cod vagy a CS..."

Ja, tök más. Teljesen. A legapróbb hasonlóságot sem tudok felfedezni például a BF2-vel. Hiába keresem, az égvilágon semmiben sem hasonlít. Ez a legeredetibb, legnagyobb újításokat hozó játék a történelemben.

Álljatok már le az ilyen kijelentésekkel, kérlek!
    Egyébként a játékmenete meg az összes eddigi BF-klón közül a legárkádosabb.
  • Jürgen
    Jah és már van csapatjáték, most nyomtam v 2 órát, így már tetszik.
    Persze nem magyar szerveren játszom.
  • Jürgen
    Na szerencsére nekem is megy 30fps felett!
    Én annyit csináltam, hogy az autoexec-be csak ezt a 3 parancsot írtam, a többit, amit a QwTweaker belepakolt, kiszedtem. De sztem nem emiatt javult meg
    Így most 7950GT-vel 60-120fps-em van (majdnem full graf)
  • romeozor
    repülő bombázó izék a Fieldops/Oppressor kaszthoz jár. fieldopsnál van egy füstgranyó amit ha eldobsz az megjelöli a célt és jönnek a repcsik bombárni. oppressornál meg egy violator beacon van amire meg értelem szerűen a violator reagál az égből. ezen kívül lerakhatnak a három féle támadó turretből 1et a korábban leírt módon és van egy lézeres távcsövük is amivel meg lehet jelölni a célet és jön a bombázás
  • ellington
    és másnál nincs olyan, hogy egy darab szervert lát online módban?
  • Jaffa 2843
    talán neked kéne visszaolvasni és látnád hogy másoknak se megy...
    én kösz a nagy helpet
  • NeoMaN
    hadd ne menjek már oda és hadd ne másolgassak cgf-t légyszi
    köszi
  • NeoMaN
    nemtudom, csak fura, hogy másnak megy neked meg nem
  • Jaffa 2843
    najo akkor gyere ide aztán meglátod [big][/big]

küldd el a cfg-det, vagy másold ide be az egész cfg tartalmát aztán kész.. mondtam hogy semmit nem reagál a konzolparancsokra, nemtom te mit nem értesz azon hogy nem működik..
  • Shep
    Akkor mivel lőnek az égből?
  • NeoMaN
    limbo menü (L)
    Hogyhogy hol vannak bombázó izék? Bázison...
    És nem, nem lehet őket használni, csak körbejárni és megnézni.
  • NeoMaN
    ittis megnézheted (gúgle barát)
  • Shep
    Hogyan tudok játék közben kasztot váltani? Repülő, bombázó izék merre vannak, lehet őket használni?
  • NeoMaN
    com_unlockFPS 1
    com_unlock_timingMethod 1 vagy 2
    com_unlock_maxFPS 0

olyan nincs,hogy ez nem műxik
  • Jaffa 2843
  • NeoMaN
    lehet hogy kevés a gts-ed, azt azémegy 30fps-el...
  • Jaffa 2843
    jujj télleg.. szerinted nem próbáltam?
    ha müködik akkor adj egy konfigot aztá kész nemkell itt beugatni hogy olvass vissza meg hasonlok
  • Bogdogege
    Ez a építkezés eléggé jó, sajna minden más egy nagy szar .Úgyhogy megy a game az aléba
  • NeoMaN
    #1465!!!!!!!!!!!
  • Alwares
    Ha neked szaggat akkor egy lol géped van, még az én fika PC-mel is tartom a 30 fps-t, persze minimumon... Mondjuk ennek a játéknak a Quake-hez semmi köze. Ez Enemy Territory! Az pedig teljesen más mint a Bf, Quake, Cod vagy a CS...
  • dronkZero
    Áááh. Megint felkúrtam az agyam az idiótákon. Egyszerűen hihetetlen, hogy gunnert nem lehet telálni. Se tankba, se APC-be, se helibe. Ha meg véletlenül valaki beszáll lőni, akkor visszavonuló+javítás közben elviszi előlem. Ha meg én szállnék be gunnernek, mert 5 másodperccel előttem ért oda, akkor meg nem vár meg.

Mondjuk nem lep meg, aki Quake-hez van szokva...
    Idióták, faszkalapok tömkelege játszik a demóval. Az a baj, hogy BF-ből kiindulva ez _soha_ nem fog megváltozni, csak ha majd jön a Quake5. Akkor majd maradnak a csíterek.

De a járművek... Istenem, hogy lehet valamit így elbaszni? A tank mintha papírból lenne hajtogatva. Erőssége is, irányítása is. A lövése meg egyenesen borzalmas, BF42 grafikai megvalósítás, fizika. De ez egyébként igaz a többi (kézi)fegyverre is, irtó bénán néznek ki. A rakétavető rakétája két egymásra merőleges sprite. Kis keresztke, amikor jön felém.
    Mindemellett egy zsebkendőnél nagyobb nyílt téren szaggat mint a barom, minimum grafikán.

Az biztos, hogy nem lesz a kedvencem. Legfeljebb majd tört szerveren, warezzal.
  • Jaffa 2843
    ilyen baromságot... 30fps-re korlátozni egy shootert.. már a C&C3-nál is kiakadtam ezen, de egy lövöldözös játékot 30fps-el nem lehet játszani!!! konzol b@xik a parancsokra, cfg-t átirom semmit nem csinál (hiába teszem irávédetté), szal akinek müködik az pontosani irja le hogy mit csinál mer jo lenne a game csak 30fps az erös szaggatás... közbe egy-egy megfordulás után asse tom hol vagyok... akad.. igy nemjo..
    nem azért vettem 8800gts-t hogy az uj játékokkal a fix 30fps-em meglegyen.. felháborító
  • dronkZero
    Aha, köszi szépen.
    Eszembe nem jutott volna pont a _távcsővel_ próbálkozni... :)

Helló Flatline! Mi van veled?
  • romeozor
    ha a deployable cuccokra gondolsz akkor keresd meg a cuccaid közt a távcsövet aztán klikk és külső nézetre váltassz és megjelenik a turet alakja. csak barátságos területre tudod lerakni és 4 zöld négyzetre. a use gombbal tudsz váltani a turetek közt (APT: emberkék ellen, AVT: járművek ellen, AIT: légicsapások ellen). ha megvan a hely akkor 1 klikk után lerakod és az egérrel irányba tudod állítani hogy merre nézzen (csak bizonyos szögben reagál a dolgokra automatikusan szal ne fal fele rakj le egy APT-t) a 2. klikk után pedig rövidesen megérkezik a turet
  • FlatlineHun
    Ahoy Zero!

A lepakolandó dolgot a Use segítségével tudod változtatni. (Amivel pld pontot is foglalsz)
  • dronkZero
    Azt súgjátok meg nekem még, hogy endzsivel hogyan lehet tornyot lepakolni?

Ha külön gomb van rá, akkor ne a default gombot mondjátok, hanem azt, hogy mit keressek a controlsban, mert alapból átkonfigoltam a billentyűket... Efölött valahogy elsiklottam.
  • kerek1224
    jujj....ajánlom a tetriszt...de nem ott is vannak gombok....kocsmai játékgép..nem ott is van vagy 5 gomb...hát nem is tudom.
    Amúgy meg nem egy bonyolult dolog átállítani a billentyűzetkiosztást...vagy igen?
  • romeozor
    parancsok elé \ vagy / jelet ugye nem írtál
    szal nem \com_unlok_timingmethod hanem simán com_unlock_timingmethod, de valaki itt linkelt egy konfig varázslót, esetleg azzal próbáld meg
  • Jürgen
    Sziasztok!
    Hát nekem sem sikerül 30fps fölé jutni, nem működnek a parancsok. Így elég gáz játszani....
    Remélem a fullban már nem lesz ez az idióta 30fps korlát.
  • Zomil
    amugy F ha jól emléxem :)
  • romeozor
    ha egy cibetmacska megtámadná a billentyűzeted és csak az irányítást meg a use gombot hagyná meg akkor is simán játszató lenne
    egyébként már elég rég implementálják a fejlesztők a gombok megváltoztatásának lehetőségét a játékokban :P
  • schrank
    többekközt ezért sem jáccok ezzel a szarral mert túl sok gombot kell használni és idióta a gombkiosztás...
    amúgy a válasz a G-gomb vagy az L már nem emlékszem
  • Bartn73
    Sziasztok nemtudnátok megmondani hogy a játékba melyik a HASZNÁL gomb mert pl valamit hekkelnem kellett volna az ellenségnél megjelent 1fehér kéz de az istennek nemjövök rá hogy mit nyomjak be melyik gombot Amúgy nekem nagyon tetszik a játék asszem ez lessz az első amit eredetibe megveszek
  • Krinyo
    Ha kijavítják a papírtankot akkor áldásom rá.
    Ennek a medálosdinak viszont nem örülök, xp hajszolás lesz belőle
  • romeozor
    már nem kell sokat várni és itt a full :)