Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
de szükség van a másikra is mert ha:
timingmethod 2, akkor 30 fölé nem fog angedni
timingmethod 1, akkor 30 és 60 között fog mászkálni
timingmethod 0, akkor annyi lesz a max amit a maxfpsben beállítassz
és én hiába kértem kulcsot itt a forumba senki nem volt hajlando adni, pedig haverok kiprobánlák:S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
com_unlock_maxfps 333 //itt végülis akármennyi lehet, talán a 0 a korlátlan mint q3-ban
com_unlock_timingMethod 0
@XenHai: sajnos már csak olyantól szerezhetsz akinek nem kell, a hivatalos kulcsosztást már rég lezárták, bár talán erre most több a sansz, mert egy hete törölték az összes accot és lehet van aki nem regelte be újra a kulcsát
jah és a bf2 netkodjárol nem alaptalanul mondom h szar:D van jóbár bf-es ismerösöm akik komolyan tolják és mondják h nagyobb emberszámkor eléggé megugranak a pingek
Vista alatt tolom, bár mivel OpenGL-es a játék gondolom ez nem sokat számít :D
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
We're still seeing some issues with dedicated server instances, including regular lag spikes affecting all players currently connected to that server instance. Our code monkeys here at Splash Damage continue to optimize the server code both in terms of stability and efficiency, but until we can get this fixed, our European GSP partners will be rebooting their servers every morning at 16:30 British Summer Time / 17:30 Central European Summer Time. This should ensure optimum server performance during peak playing times later in the day.
You can find more information at http://www.rackage.com/forum/showthread.php?t=1209.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
itt ha jö szerverre mész 24 emberrel sincs lagg egyáltalán
privibe küldjétek, 2kéne de már 1-nek is nagyon örülnék
elöre is thx
Ezt te sem gondolod komolyan :D
Nem rossz játék ez, de messze nem az, mint amire sokan vártak. Akinek tetszik ez az arcade pattogás, az biztosan jól ellesz vele. Marha jó ötletek is vannak benne, szerintem a grafikai design is a helyén van, szükség van a csapatjátékra is. De ha 50-el akarok szaladgálni meg pattogni, akkor én mégicsak inkább megyek UT-zni.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
láttam képeket... és látttam real képeket...
nem lehet, hogy a betaban csak a netkódot akarják tesztelni?...ugyanis arra bõven elég a buta graf is... mennyire van selejt szaga?..mert ha nagyon akkor eslõfordulhat amit mondtam...
namindegy majd úgyis kiderül nemsoká...szvsz mellé adják majd a q4 et... a steam es id super pakkban nincs benne ugyanis... szal elég valószinû
Kb 2 napig volt a gépemen ez a förmedvény!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Regeltem a bétába...
Vajon mi a rákért nem kaptan CD-kulcsot...
Nem ingyenes?
Ha tud valaki adni egyet, azt megköszönném...
Ha már valaki nem használja, vagy ha 1-2 napig használhatnám valakinek a kódját, akkor hálás lennék érte...
Elõre is kösz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ugy ugral-pattog az egesz, net kod siralmas ... jarmuvek mozgasa, a jatek 'alap sebessege', mintha mindenki ezerrel rohanna ... nekem a BF-ek ennel meg sokkal kiforrottabbak.
Pedig ez a kuldeteses rendszer kafa ... de kb ennyi :(
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**