Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Nagy pattogás nálam nincsen. Lépj alacsonyabb pingû szerverbe..

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Lacc
Mondj egy jobbat? :D Mégis mi a halálért kéne jobbat mondanom? BF-hez képest jobb, de attól még mindenki pattog. Lehet hogy a külföldi serverek miatt van nagyobb packetloss, elképzelhetõ.
scorpeeon
Hát ezaz, kb errõl van szó. Scythe, mondj egy jobbat akkor. Sztem is teljesen korrekt netkódja van, fõleg BF-hez képest.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

NeoMaN
Jaj, nehogymá egy Quake3-at letévõ, annál jóval újabb ID motorra épülõ progi netkódja legyen szar...
:D

Lacc
Játszottam, annak tényleg jóval szarabb de ez semmire nem mentség :P
Pretorian
Haha...én még emléxem, amikor BF2-ben 60 körüli pinggel 30 méteres szökellésekkel közlekedtem a pályán, európai szerveren...
Azok voltak ám a szép idõk... XD <#vigyor4>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

mesor
Szörnyû netkódja? :DDD
Ha játszottál volna bf2-t akkor tudnád mi a szörnyû netkód.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Zomil
sztem meg a hiba nálad van ,mert nekem tökéletesen megy, és nagyon is jó netkodja van :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lacc
Valahogy nekem minden server idegesítõen lagos. Hiába az 50-es ping, mégis összevissza remegnek a karakterek. Fõleg közelharcál zavaró, szörnyû egy netkódja van ennek.
Pretorian
Én amit nagyon szeretek, azt többnyire azért megveszem. Ez a játék nem hiszem, hogy benne lesz a "gyûjteményemben", legalábbis a béta alapján tuti nem, demó után majd kiderül.
GRAW 2 viszont fix, már csak a multi miatt is. Nem hittem volna, hogy pont az a játék lesz az, amit a multija miatt fogok megvenni...
Single részébõl pedig ugye semmit sem láttunk, de attól nem is félek, mert az elsõ rész meg SP-ben volt nagyon erõs, szerintem most sem fogok csalódni...
Hogy a Devla tartsa meg jó egészségben Ubiékat és GRINéket...<#buck>

scorpeeon
Az a baj, hogy qrvára bejön ez a játék, és qrvára nem szokásom játékot venni (kivéve néhány Blizzard és Valve játékot), ez meg csak multijáték, így vagy megveszem, vagy 1általán nem játszok vele...

Pretorian
Hála az égnek, egyre könnyebb bejutni jó szerverekre, biztos sokan beleuntak a rengeteg ronyóba, ami a szerverek túlterheltsége miatt jött elõ...

Pretorian

Informatika órán ilyen dolgokat tanultok? Szomorú...
Intranet Expojlerben a Guglival keres rá a Cavinton-ra...sokat segít...<#vigyor2>

Zomil
egyedül vampire mükszik semmi más légi támogatás nem, hatótávot nem tudom

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

scorpeeon
Én egyszerûen ping alapján rendezek mint írtam, és az UK-k és I3D (vagymi) szerverek szoktak elõl lenni. Az anti artillery amúgy hogy mûködik pontosan? Gondolom amíg áll, addig a környékére nem lehet artillery-t dobni (Hammer/Vampire-t sem?), mekkora az a hatótáv? Sajnos van, hogy nagyon láma a csapat és ha nem kõrözök az égben Icarussal és dobálom az emp környékét folyamatosan, akkor egybõl elfoglalják. Márpedig mostanában nem az emp (ill. késõbb a sewers) környékén szoktam tevékenykedni, hanem pl felszabadítom a spawn pontokat, felrobbantom a turreteket, kommandózgatok, csinálom a mellékküldetéseket :)

JAG1
És még gerinctelen is vagy...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Zomil
nah igen de ha a strogg picit is odafigyel és van 1 azaz EGY értelmes mérnökük berak az emb mellé egy anti artelly-t és egy anti-person turretet onnantók kezdve szinte teljesen meg van löve a gdf, persze jó csapat azért ismán megcsinálja, de a kezdökkel esély sincs, hiába rambozom le egyedül (ugye repcsi hivása és 2granyo-tól felrobban az anti artelly), de a hülyék nme lönék le a mérnököt sött multkor ovltam fenn, utolso 3percben gonodltam szolok már h a mérnöknek épitenie kéne az emp-t és láss csodát...egyböl sikerült felraktni elötte meg 20percig csak szopatott minket a strogg

a laggmentes szerveröl meg annyit h ajánlom az UK( asszem radneck a neve) szervereket és az I3D-ket ezeken nekem 50-60 körüli pingem van ami nagyon jó

egyébként nekem iszonyuan tetszik a játék, nagyon megfogott:)

mesor
Ne a grafikát nézétek! Inkább játszatok! :)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Doomista
ki írt olyat, hogy ezt, vagy azt, képzelem???
<#fejvakaras><#buck>

csak egy párán fikázták a grafot, és azoknak raktam fel képet....

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

scorpeeon
Szépnek szép de nálam is ugyanígy néz ki mint mindenki másnál full beállításokkal, csak a felbontás nagyobb, meg esetleg 4X AA helyett 8X vagy 16X van. Mellesleg 1 hsz-be is mehetett volna. :)

Pretorian
Végre találtam viszonylag lagmentes szervereket, és a furcsa "egyhelyben ronyózok" buggal is egyre kevesebbszer találkozom mostanában...

Pretorian
Ez lol srác, komolyan azt képzeled, hogy 8800 gtx-el bármi olyasmit is látsz EBBEN a játékban, amit én ne látnék X1650XT-vel? <#buck>
XD...

JAG1
Szebb nem lett, csak nagyobb...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Doomista
nesze
remélem elégedett vagy <#eljen>

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
me?

Doomista
vége :)

Doomista

Doomista
ha rámentetek a képekre, utána a nagyitásra is tessék rá menni!
8800 gtxes karival készültek a képek
mozgásban szebb egy kicsit

Doomista

Doomista

Doomista

Doomista

scorpeeon
Ok, ezekre közben rájöttem :) Nagyjából most értettem meg, hogy mi zajlik az egész pályán :) Az a baj, hogy sokszor fogni ki láma csapaotot, múltkor másfél perc alatt elfoglalták az emp-t aztán még 2 perc és hackelték az objektívot. Szép kis csapatmunka volt a csapatom részérõl. Egyébként 4000 felett van az xp-m és egyik csata közben láttam, hogy mégtovább fejlõdõtt a rankom, az azutána csatában még1et fejlõdött, már az a 3 bigyó egymás alatt a jele. A persistant stats-ben viszont a 2vel ezelõtti rankom mutatja, mint ahogy eredményhirdetésnél csak csata közben mutatja egy a felfejlõdött rankot. Kicsit érdekes, nemtom melyik az igazi most :)

Zomil
én mostanában a gdf légitámogatot szeretem( persze a sniper mellett) strogg nem jön be:) csak elég zavaró h gdf-nek semmi gyorsan közlekedö jármüve nincs, jójó ott a quad, de azzal meg nemsokat érek:S

az lesö monitor röktön a bázissal szembe van a guard tower mellett, ahol emp-t épitesz ott nincs oda csak akkor spawnolsz ha felépited azt, és a másik meg a strigg bázisnál van az épületben(ahol kezdesz stroggal ott jobbra van egy épület, és abban van)

scorpeeon
Ne szídd csak a jetpackeseket (Icarus), mert én is közéjük tarozom masszívan, amikor csak tehetem, mindig icarussal indulok a harcmezõre, ha másért nem akkor azért, hogy gyorsan eljussak valahova aztán legfeljebb otthagyom, de ha útközben meglátok vmi szép kis célpontot, addig kõrözök körülötte hajigálva az aknákat amíg ott nem marad :) A stroggokat én is jobban csípem, GDF-el csak muszájból voltam eddig, mert túl sok strogg volt már. Többször volt olyan, hogy Hyperblasterrel 3-4 GDF-est nyírtam ki egy huzamban. Mondjuk ez lehet annak is köszönhetõ, hogy rajtaütésszerûen támadok rájuk, vagy annak is szerepe lehet benne, hogy milyen jól tolom a cuccot, viszont talán az is közrejátszik, hogy az én fegyómnak van a legnagyobb tûzereje :)

scorpeeon
Aham. De hol is vannak ezek a monitorok? Egyet ismerek de minden spawn helynél van? :)

scorpeeon
Azzal egyetértek, hogy fullon szép a játék, viszont ugyanolyan beállításokkal ugyanúgy kell kinéznie a játéknak 2 akármilyen kártyán, max az fps szám lehet kisebb. Mellesleg nincs olyan játék manapság, amihez kevés a GTS, a GTX meg már pont jó.

scorpeeon
Néha belül nekem is lemegy kicsit az fps szám de még élezhetõ marad bõven. Néha viszont amikor a pálya egy részén mindenki összegyûlik és egymást öli, volt már, hogy szabályosab beszaggatott pár másodpercre. De eléggé ritkán fordult elõ.

Pretorian
Egyébként ez a megatextures dolog szerintem nagy ötlet, még ilyen ócska textúrafelbontásnál is (talaj) nagy rajság, hogy végre nem mindig ugyanazt a fûcsomót/sziklaszirtet látjuk bármerre is járunk.
Ami furcsa, hogy belsõ területeken valamiért elkezd szaggatni a játék, pedig azért nincsenek Condemned-féle árnyékok meg "millió x millió" felbontású textúrák.

A konfigom: A64 3800+, kb. 4200-ig felhúzva, 2 giga Samsung DDR 400 ram, és 256 megás X1650XT. Furcsa.

naon menõ vagyol
Lacc
Van neked némi halvány fogalmad is arról, hogy mire használja a szerencsétlen kártyád a rajta levõ memóriát?
Pretorian
Nahh, arra kíváncsi vagyok. (XD)

Nyomjál má' lécci pár shotot, hadd csorogjon a nyálunk. <#buck>

JAG1
Te nagyon sok butaságot hordasz össze.

Doomista
tényleg, van magyar szerver?
(már bocsi ha valaki már beírta ide)

Doomista
"Amúgy ez a full grafika kb."

hmmm, akkor valamit nagyon elcsesztél, ugyanis nekem 8800 gtxem van, minden fullra állítva, és a képek amelyeket beraktál hányadékok.

a grafika igen is szép! nem iszonyatosan brutál gyönyörû, de SZÉP!
legalábbis 8800 gtxen!

neked viszont gts s karid van és lehet a memoriája miatt is rossz.

havernak is gtse van, és az új colin mc rally nem olyan szép nála, mint az én kártyámon, mivel az is inkább jobban szereti a 768 mb memot!

Lacc
A strogg heavy mg-s csóka fegyvere is messze erõsebb a GDF-es megfelelõjénél, legalábbis nekem úgy tûnt. Igaz, hogy fel kell pörögnie, de utána nagyot üt.
Zomil
hát igen engem is kurvára idegesit h össze-vissza pattog és akkor probáljam leszedni....(a jetpack-et)

Pretorian
Szerintem is erõsebb a Strogg. GDF-nél nincsen combosabb harcjármû, a Titan általában szart sem ér a lépegetõ ellen, a terepjárókon lévõ géppuskánál meg még a "kézi" géppuska is erõsebb. Ezen kívül túl sok a transporter jellegû jármû GDF-éknél, tök feleslegesen.
És akkor ott van még a jetpack meg a repülõgép is Stroggéknál...
Jetpackes fókát a géppuskán és a rakétavetõn kívül máshogy nem is nagyon lehet leszedni, és még azokkal sem gyerekjáték...

tescodr
akkor asszem egyenlõre nem próbálom ki :( nincs cd key de remélem azért nem rontották el

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Zomil
odamész a monitorhoz és nyomsz határozottan F betüt:D

egyébként sztem strogg kicsit erös lett ha jól összejátszanak ezen a pályán esély sincs gdf-nek

a másik nagy gond mai rohattul zavar, h nem tudom lerakni tálcára...(most olvasom h alt+tabbal megy? )