2590
  • ellington
    play Online-ra kattintok, az netes.
  • NeoMaN
    Egyetértek. Én is mindig azt érzem, hogy egyedül vagyok, többiek csak dítmeccs.
    :))
  • dronkZero
    Ja, csak a járművek, meg a nagy terek hasonlítanak. Csak a "nagy" terek itt elég kicsik, a járművek meg egyenesen csapnivalóak. Lesz még min dolgozniuk a srácoknak.

Egyébként egész aranyos játék.

A játékosok meg síkhülyék, ahogy az lenni szokott az elején. Egész jól eldeathmatchelgetnek, amíg én megjavítottam a hidat, bevittem az MCP-t(utsó két méteren megjavítottam, bevittem), meghekkeltem a pajzsot (alulról csatornán megközelítve, utsó két másodpercet 3 strogg közt hackelve), aztán levittem a bombát, és felrobbantottam a cuccot. Ezt mind ugyanabban a körben.
    Jó, persze, van aki csinálja a dolgát, de elenyésző. Meg a hátsó spawnpontok úgy teljesen kiesnek a látókörükből. Hiába van hátul lépegető, meg repülő basz a stroggoknak, esze ágába se jut senkinek, hogy előrehozza.
    Szal a pléjereknek is van még mit tanulniuk.
  • NeoMaN
    az az egy szerver amit látsz, az tuti netes szerver?
    Nem te kreálsz LAN-os szervert magadnak véletlenül?
  • ellington
    nekem nincs is online lehetőségem :(
  • GazCamp3r
    az lenne a kérdésem, hogy volt-e vkinek olyan problémája, hogy a demoban multi közben bármelyik szerónál 1 percenként felugrál a pingem 6-700-ig, és ezért játszhatatlan, mert ha jármíben vagyok, akkor nemtom irányítani, ha az uton, akkor meg értelemszerüen nem mozgok, ezért lelőnek egyből... erre van vmi megoldás esetleg?
    :(
  • AnarchoiD
    ma uninstallaltam a betat remelem jon mar a boltokba a full
  • Pachekoo
    Bazz itt mindenki sír az FPS miatt, hogy full grafon nem bírja, meg szagat. Emberek ez csapatalapú multi FPS, ahol minél több FPS=élet. A látvány számomra nem a legfontosabb, beta1-nél megnéztem full grafon -szép meg jó - aztán butít mint állat és máris lehet normálisan lőni, mozogni. Nekem a játékélmény fontosabb, minthogy gyönyörű graf mellet folyamatosan a spawnt várjam.
  • csimpok
    Hát lehet hogy csak én vagyok ilyen kényes, de a kép mozgásából simán megmondom hogy 30 vagy 60 fps van-e éppen; 60-nál érzem teljesen jónak, 30 viszont nagyon darabos.
    Doom 3-ban is egyből láttam ha nem bírta a 60FPS-t és lement mondjuk 40-re, le is teszteltem kiíratott fps-sel, mert marhára zavart.
  • gyuri12
    30 fps játszhatatlan? akkor most kívánok egy olyan foschtalicsak gépet mint az enyém,mert itt 15fps-nél többel futó játékot nem nagyon fogsz találni(max régebbiket) szal pszt
  • LegionarR
    Szeretem én is ha minél több az FPS, na de hogy 30 FPS mellett játszhatatlan? :D Nekem csak 15 FPS alatt lenne az... Sztem 30 FPS már elég folyamatosnak mondható (Persze minél több, annál jobb).

Sztem túl nagyok az igényeid, de nem én tudom hogy te mit akarsz, ez a te szíved joga...

Na persze ha a grafikára céloztál ilyen beállítások mellett, akkor nem szóltam...
  • Eftörsokk
    Nálam, 3500+,1.75giga ram,7600 gt,jobban elfut fullon,mint mediumon,először med-en játszottam be-be szaggatott,aztán levettem lowra nagyon ronda volt,mondom megnézem hogy néz ki fullon,és erre fullon tökéletesen játszható,erre bizonyíték,38 killem volt egyik játékban railgunnal,most kill tulaj lettem:)
  • NeoMaN
    Elképesztő lámiság van egyenlőre, szinte megvalósíthatatlan a team munka.
    :(((
    Kurva mérges vagyok!!!
  • Cobra.
    Nálad valami gond lesz csimpok, mivel nálam X800-on (igaz 2Gb rammal) gond nélkül megy 1280x1024 mediumon. Legújabb 7.9-es Catalyst van fent? Ha nem, akkor lehet az a gond, bár elvileg csak a 2x00-s kártyáknál van gond a régebbi driverrel.
  • Myrddraal
    A játék neve nem Battlefield: Quake Wars, nem értem mér kell mindig a BF-hez hasonlítani. Nem véletlen Enemy Terrirory a neve, hiszen arra épül és az egy teljesen más játék. BF-es elem minimális van benne.
  • csimpok
    Hát nekem A64 2500Mhz, 1Gb, 1950Pro 256Mb géppel 1024*768-ban low-medium beállításokkal tartja a 30Fps-t, ami mellett játszhatatlan a számomra, de ha kiveszem az fps korlátot, akkor is csak nagyritkán megy fel a folymatosnak látszó 60Fps-re, ha van valaki a képen, akkor garantált a 30Fps, így a gém számomra kuka.
  • gyuri12
    gépigény? azt hallottam,hogy fosch,ténylleg az?
  • berczely
    OFF:

Sztem Battlefield 2142 detto ugyan ez!Grafika elég gyengusz tipikus doom-os motor feltűrbózott verziója....többet vártam tőle!
  • scorpeeon
    Mielőtt ilyen nagy hírekről adsz infot, kicsit visszaolvashatsz máskor :)
    Amúgy úgy tudom, hogy a MegaTexture eljárás benne lesz az id következő motorjában is, tehát nem itt látjuk utoljára. Ebben a játékban egy pálya egy darab, 32768x32768 pixeles textúrából áll, ez 1024 megapixel (1 gigapixel)
  • NeoMaN
    audigy 2
  • JAG1
    Mondta volna inkább, hogy uvaanyád?
  • JAG1
    Mindenhonnan maxon jön, csak valahol 10kbyt a max, valahol meg 100MB...
  • FLeT
    csá nép!
    Jön valahonnan maxon?
  • Eftörsokk
    Üdv
    Én is kipróbáltam,nekem tetszett.
    Szerintem felesleges Bf-ekkel hasonlítgatni,ennyi erővel lehetne a cs-hez is:)(jó ez így erős túlzás,de a lényeget értitek)
    Szerintem a küldetések bevezetése nagyon jó dolog,mindenki eldöntheti mire koncentrál,és eddig szerencsére kifogtam a láma mentes övezeteket,mert egész jó csapatmunkák voltak ott ahol játszottam.
    Szerintem hozza az eredeti ET feelinget,akinek az tetszett az értékelni fogja ezt is.
    Akinek nem,az menjen keressen magának más játékot de ne szidja ezt orrba szájba,mintha muszály lenne.
    Csak ennyit szerettem volna.
  • Zomil
    "ad kettő, nagy láma"
    most aztán jól megmondtad...
  • TS Zolly
    Kipróbáltam ezt a mitomén mit. Jónak jó, még talán tetszik is. De megvenni, esetleg lewarezolni nem fogom.

Más! Aki ezt a játékot bármelyik Battlefield játékhoz hasonlítja, ad egy, nem játszott egy bf-el sem, ad kettő, nagy láma.
  • Zomil
    amugy is csak megvenni tudnád "megvétel" helyett mivel regelni kell a cd kulcsot értelmesen lehessen játszani vele
  • JAG1
    Na kabbe teis.
    Ugyan annyi köze van BF-hez, mint amennyi Unreal-hoz.
  • hiba
    fragzsák ?

na azert tenyleg kivancsi vagyok mit hoztak ossze...bar ugy latom az első elmenyek eleg negativak...

nem túl BF-es ez?
  • dienesoft
    Nekem se tetszik továbbra se (úgy, mint tegnap este) a játék, agyatlan hentnek tartom még mindig. Nem játszok vele és szerintem a teljest sem "veszem" meg.
  • ERykk
    Ilyen hozzáállással késöbb ingyenfrag leszel;)
  • hiba
    van rocket jump? :)
    és tankkal?
  • hiba
    az nagyon jo egy ilyen kikapcsolodasra mar rég vágytam, esznelkuli szaladgalas ez azigazi

• JAG1
    Inkább köze van kvékhez, mint bármelyik másik FPS-hez.
    Ugri-bugri agyatlan hentelés.
    Remélhetőleg hamar megunja a sok vérláma és lesz egy kis taktika benne.
  • izsook
    A hang problémára, hogy miközben játszok nem tud valaki mondani valmi megoldást

konfig:
    core2duo
    Asus P5B
    2GB ram
    Audigy 2
  • romeozor
    a vgadhoz tegyél fel hivatalos drivert (ne bütyköltet), ha nem segít nézd meg mit találsz itt http://community.enemyterritory.com/forums/showthread.php?t=1987&highlight=_default
  • ellington
    van valaki akinél az online play egy darab 0/32-es szervert ad ki?
  • Shep
    Indítanám a demot de ezt írja

FATAL ERROR: Image '_default' was generated with internal format 0x83f0 but GL returned 0x83f2

A a fene baja van?
  • romeozor
    attól hogy a nevében benne van a quake már default hogy quake stílusú? köze nincs hozzá, itt feladatokat kell végrehajtani, az hogy nincs csapatmunka az annak köszönhető, mint már említették, hogy eddig kb 50000 emberke játszottt vele, a többieknek meg fogalmuk sincs merre kell menni, mit kell csinálni, hogyan kell használni az eszközöket. kétlem hogy ezeket a hibákat bárkinek fel lehetne róni, türelem és boldogság
  • L2Goku
    Én Closed bétával probáltam és ott nekem tetszett nagyon jo volt remélem ez fasza kis game lesz fullba is!:D