2590
  • 0ckH4M
    Nekem a Bf sorozat az első rész után már nem tetszik. De ennek hatalmas hangulata van szerintem, és hihetetlen jók a térképek. Csak kicsit idegesítő, hogy a jó campelő helyek elé a pályatervezők beraktak 1-2 fát. Ha nem lenne így, akkor az alagút után lévő strogg bázisnak nem lenne esélye. De ígyse nagyon van :-D
  • NeoMaN
    strogg rohadtul overpowered.....
  • NeoMaN
    nembaj, legalább te sem leszel itt többet
  • Dopti
    Sztem nem is a "sokkal jobb a béeff" -en van a hangsúly... Ez 1 kicsit más, vkinek bejön vkinek nem. Én "csak" 21 éves vagyok de sztem nincs szó arról h ez kiskorúak játéka lenne (legalábbis Q-ra remélem hamár előrendeletem)
    Sztem zsírság... Dopti out.
  • schrank
    mibe veri a bf-et a sok kis pöcs ezzel a szarral fog bunnyhoppolni a 25 év felettiek meg mennek majd frontline-ozni januártól
  • Neoncsoves
    én arra gondoltam, hogyha 8-10k között fog mozogni. 12ezerért én csak bf2-t vettem, 2hétre rá Special Forces (kieg. 8ezerért) ez is megér 12k-t, de most nincs annyim :)
  • Zomil
    naja mint most a bf2 2ezer :D
  • Neoncsoves
    hát, játszottam vele 4-5 órát most, folyamat. nem rossz. csak a sok láma csak Cyclops-sal kemény... egyébként ha olcsóbb lesz szerntem megveszem
  • atomkrumpli
    Szerintem nem nc, mert elég jól hozza az öreg Wolf/ET hangulatát a QW, ami annak idején a TF1 után az egyik legjobb csapatjáték volt.
    Viszont a BF-re rákattintott embereket már nagyon nehéz lesz áttérítenie (polcomon BF1-2 nekem is) picit talán elkésett.
    Nagyon ötletes és ebből még bármi lehet pár patch múlva.
  • Jürgen
    Üdv!
    Esetleg azt tudja valaki, hogy lehet azt a marha nagy célkeresztet eltüntetni? Nekem ET-ben csak 1 pont volt, itt is jó lenne.
  • Dopti
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak azt nem vágom hogy a limbo menüben miért nincs Fenyő Miki class
  • DarkSector
    3rd person azaz külső nézetet lehet állítani, mert pl Quake 4-ben lehetett!?
  • NeoMaN
    Tudtommal semmiféle SM3 nincs benne - OpenGL.
  • romeozor
    ez mégis miféle elmebeteg megállapítás hogy a két játékot csak a shaderek különböztetik meg illetve ezért job az egyik mint a másik. ésszel érveljünk már he
  • Neoncsoves
    BF-eket esetleg max azért veri majd, mert van benne SM3.0as Shader, de egyébként.. nc a game (mármint nem rossz, de azért kicsit durva azt mondani, hogy veri a BF-eket :) Ha a BF2-re lenne végre egy patch, ami tartalmaz SM3.0-s shadereket az jó lenne...
  • ROMOTO
    Én a mai napig szoktam tolni azt a multis demo pályát, tök jó meló utáni fesz. levezetésnek...meg most hozzájött a qw is :)
  • Zs0lt1
    ooh tényleg, köszi :D
    Még Quake 3-ban cg_fov volt, azzal hiába próbálkoztam :DDD
  • trawe
    hali tudja valaki hogy joystikot hogy lehet könyen raconfigolni a gaméra
    a jármuvek miatt lenne fontos.
    elörre is kösz
  • Shep
    Kösz.
  • ellington
    és hova kell menteni a cfg fájlt?
  • NeoMaN
    g_fov
  • NeoMaN
    com_unlockFPS 1
    com_unlock_timingMethod 0
    com_unlock_MaxFPS 0

Ezzel a beállítással 8600GT-n 60fps-ről 100-120 fps-re ugrott..
    :)
  • romeozor
  • Zs0lt1
    sziasztok, vki nem vágja a fov-ot melyik konzol parancssal lehet változtatni?
  • Dopti
    Nah, előrendeltem... elvileg 1 "jó" headset is dukál hozzá Nem mintha nem lenne 1 logitech em

Sztem zsír gém, és ha mindenki belejön, meg lesz csapatjáték akkor (sztem már most is) verni fogja a BF-eket

Egyebet nem tudok elmondani... Dopti out.
  • PunkZoli
    nem tudjátok véletlen multi platform e? azaz pl az ut 3 is megjelenik ps3 ra is.. szal nem elképzelhetetlen hogy a 30 fps es korlát a ps miatt van... végiggondolva nem is olyan rossz ötlet...
    és a másik meg hogy abszolúte nem zavaro szerintem, sebbességre nem volt panasz
  • schrank
    mi anno két hétig nyomtuk a bf2 demot és nem untuk meg valószínűleg peccsenként változik majd a játék itt is
  • L2Goku
    Sok Trük van de amugy FPS 30 fellet van "25 a Film " de ha élvezhetö a gama akkor jo :D hiába tetszik valakinek ha nem élvezi :D nekem tetszik meg élvezemis csak 1 map uncsi:D
  • Shep
    Na nyomtam egy kicsit a gamet, szerelgettem pár tornyot, meg ilyesmi. Nade hogy tudok pl lövegtornyot lerakni? Addig eljutok, hogy kiválasztom a lerakáshoz szükséges kütyüt, kiválasztom a 3-ból mit akarok lerakni, de aztán mit kell nyomni, mert én nem jöttem rá.
  • Zomil
    Bf 2142 mint jó game? nah ne röhögtess...
    eleve ETQW-nak jóval jobb netkodja van
    és azért "árkádosabb" mert ez ET, vagyis annak a pörgössége az alapja csak quake környezetben

amugy szvsz bf-ek nem egy nagy számok föleg a 2 az elbaxott pontozási rendszerével és elbaxott netkodjával, a 2142 meg már csak rókabör
  • Krinyo
    nekem meg 30 ultra lowon.. csak nemtom ez kit érdekel :)
  • NeoMaN
    játék közben benyomnál egy timingmethod 0-át, 100 felett lenne
    utána meg writeconfig
    :)
  • L2Goku
    50 FPS em van minden High / Ultra High 1027*768

Egyre Jobb ez az Enginer Class
  • L2Goku
    Ez Gecijo egy játék :D
  • romeozor
    a covert opsok (ruciban) általában pont az ellenkező irányban haladnak mint amerre a többiek, ez általában feltűnik a rutinosabb játékosoknak és ha nem is teljesen biztosak benne, de belelőnek a pallerba és ha nem teamhit hangja van akkor bizony kibújik a szög a zsákból és ütik ahol érik. gyilkolászni csak a késsel/tüskével van lehetőség és csak hátba, különben lehull a lepel rólunk
  • Cobra.
    Elvileg addig vagy álcázva, amíg csak mozogsz. Ahogy lősz egyet vagy bármi mást csinálsz, rögtön leesik az álca.
  • Jaffa 2843
    van akinek Vistaval vagy GF8xxx-al nemmegy a 30+ fps? esetleg egyszerre kettő :D
    milyen drvert használnak a GF8xxx tulajok?
  • dronkZero
    Aztán az mégis jobb lett... :)
  • dronkZero
    Minden hasonló játékban? A BF-sorozatra gondolsz, meg a klónjaira? :P :D Nem is nagyon tudnék hasonló játékot mondani... Battlefront 1-2, a nagyongagyi Terminator 3... és? Mi még? FarCryban volt egy-két jármű, de annak meg a multja volt egy kalap kaki... Esetleg a Red Orchestra... Az mondjuk egész korrekt is lett. Ja, meg a Flashpoint-ArmA. De az sem nagyon multis(ArmA-ról nem tudok nyilatkozni).

De tényleg, a BF lassan már a 6. éve mutatja a példát, az ID-nek meg most jutott eszébe nagyteres, járműves játékot kiadnia. Ha fejed tetejére állsz, akkor is csak BF-klón marad az emberek szemében, és ahhoz fogják hasonlítani. Ráadásul ahhoz képest gagyi. Ez van.
    Egyébként ugyanezt meg lehetne csinálni másképp is, de ez egy az egyben BF, csak stroggokkal meg űrfityfaszokkal.

Egyébként való igaz, ezek a kasztos-kaptafa játékok meg mind a Q1 alá írt Team Fortress mod koppintásai, legalábbis ami a kasztrendszert illeti. Már ott is volt felderítő, katona, medik, géppuskás-töltényosztós, meg kém. A kém pl nagyon hiányzik a BF-ekből, de oda talán nagyon nem is illene.

Erről jut eszembe, amikor "lenyúlom a csókák kinézetét", akkor miért lő pofán kapásból az első szembejövő ellenség? Még anno HL alá a TFC-ben úgy működött a kém, hogy az ellenség szemszögéből csapattársnak mutatta, sőt, még a feje fölé kiírt nevet is az ellenség csapatából nyúlta. Volt olyan vicces szitu is, hogy saját magammal találkoztam játék közben... :)
    Ez itt hogy működik?
  • Cobra.
    QW-t előbb kezdték el fejleszteni, mint a BF2142-t :)
    Egyébként nekem se nagyon tetszik idáig, túl pörgős a játékmenet, nem nagyon lehet taktikázni (BF-ben azért egyedül is lehetett zászlókat foglalni, itt esélytelen bármit is elérni egyedül, csapatmunkával viszont még nem találkoztam). A járművek elég bénák, főleg a légiek irányítása érdekes (igaz idáig csak egérrel próbáltam).