Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
arról nem a bf tehet hogy gyökér vagyol és AK-val akarsz megfutamítani egy tankot <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

NeoMaN
Jó, az elsõ napokban minden vérpistike rászabadul a demóra. Nyugodj meg, pár napon belül durva teamek lesznek.
😄

JAG1
Voltam egy pár szerveren, de csapatjáték hírét sem láttam. Mondjuk nem tudom mit vártam egy kvék stílusú gémtõl. Mindenki csak hentelt magába. Nem adja magát a játék csapamunkára. Eszébe sem jut senkinek és ez a fejlesztõk bûne.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

izsook
No tegnap Én is kipróbáltam és azt kell mondanom, hogy rengeteg mindent lehet benne csinálni. Viszont a pálya masszívan csapat játékra van kiépítve. Nyílván több pálya van a játékhoz, amit majd az eredetiben meg is lehet kóstolni. A fegyverek, ranglépés jármû sérülés egyéb megoldások szerintem jól meglettek csinálva. A BF2-vel annyira nem érdemes összehasonlítgatni, mert csak hasonlít rá, viszont teljesen másképp van felépítve a fejlõdés pontszerzés stb.

Egyetlen egy kifogásom lenne véletlenszerûen elmegy a hang, de úgy végleg ki kell lépnem meg vissza, hogy megjöjjön. Esetleg valakinek valami hasonló effekt?

JAG1
Ehh... :-)

Nem sokat játszhattál BF-el, ha ilyen hülyeséget mondasz...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

DarkSector
Ezt én is így látom!!!!!
Bár szépnek szép és a terület is pofás, de a játék maga, még a BF szintet sem éri el....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem
Szerintem iszonyat szar a demó. A sebzés katasztófa, a játék számomra átláthatatlan, a terep tárgyak minimálisan sérülnek...

Tiszta BF feeling, BF pedig nagyon szar....
gduck
Le van korlátozva az FPS 30-ra! Olvassad el a #1224 hozzászólást, ott le van írva hogy lehet kikapcsolni!

UI: ahogy látom ez ugyanaz a map mint a bétában, szal a demót már nem szedem le 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

most is egy szervert dob ki. és internet beállításokat nem is találtam a játékban..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

akkor valamit nagyon rosszul csinálhatsz,,,mert nekem kb 5000 szever volt fellõve este... csak amire tudtam volna felmenni természetesen filterrel ez joval kevesebb
neten hogy lehet játszani? van már valami magyar szerver? nekem tegnap este az onlinera kattintva egy drab szervert dobott ki, azon is egyedül voltam.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

NeoMaN
settingsben talán....

JAG1
A legjobb az, mikor warm alatt lövik egymást az idióták és úgy beleéli magát, hogy nem veszi észre, hogy már éles és úgyanúgy hentel...
Aztán csak pislog, hogy mijafaszvan, hova tûnt a többi áldozat.

Eszetlen egy játék, nemtecc. <#shakehead>

romeozor
a névváltoztatás csak lan módra érvényes, de szerintem acc kreálásnál figyelmeztet is erre

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

NeoMaN
Hát jah, elég vicces....

LegionarR
Ezt nem hiszem el 😊 Pont tegnap szedtem le ugyanezt a programot, a panaszkodásaim és egy kis keresgélés után 😄 Viszont a konzolparancsról nem tudtam, köszönöm meg is nézem...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

DarkSector
Grafikát hol állítsam?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mármint az olyan mint a battle...az a fps jellegre akart utalni..!
Bocsesz szarul fogalmaztam egy cseppet!
😄

Zomil
battlefield miota külsö nézetes?😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ez fps mint a Battlefield...
Zomil kösz a linket.
DarkSector
Amúgy ez fps, vagy külsõ nézetes....mint a battlefield?

Zomil
jah még vmi😊
nagyon zavart még az a hiba h amilyen profil névre regeltem csak azzal a névvel lehetett játszani...hiába nyomtam apply name-t a név nem változott:S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil

DarkSector

Zomil
olvass már vissza bazzzzz

Rajtam kívül senki mást nem zavar a 30-as fps limit? Nálam olyan szakadozott a mozgás 30 fps-mél is, amivel még single playerben sem játszanék, nemhogy online...
teddymac
map restartnal nalam kifagy 😞

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Image '_default' was generated with internal format 0x83f0 but GL returned 0x83f2

Ilyen hibával áll le xp alatt. Wtf? 8800Gts, meg e6750 van alatta.

alma2
Ja mielott kidobna valaki a grafkartyajat, pl nalam, alapbol be van kapcsolva mind a ket kimenet a grafkartyan, nem igazan kedveli a jatek akar csak a COD, max 5 fps-el ment mig ki nem kapcsoltam ! nvidia.

szerintem

Alwares
Biztos, hogy ezt az engine-t most látod elösször és utoljára, ezen kívül az összes új játékukban Tech 5 engine lesz, legalábbis én így tudom...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

NeoMaN
Jaja, én is láttam.

alma2
Azert jo, hogy van benne az elejen egy minimalis iq szuro...
nem egy, nem ket embert lattam kilepni a warmup alatt, hogy milyen jo jatek vagy milyen rossz, kozben el sem indult meg a jatek 😊
hihetetlen emberek vannak...

szerintem

Csak Carmack apó graf-motorja miatt szedtem le.Remélem, h. a prey köv. részében is ehhez a motorhoz lesz szerencsénk; óriási terekkel, megatexture és más fincsi effektekkel-a füst effekt qrva jó.
Nemtom, hogy csinálta, de proci és vidkari alig melegszik, pedig a vga húzva van, a 7900gs-t csak a 8x AA fogja meg. Hasít...

Zomil
holnap tuti kiprobálom én is😊
amugy béte 1 ota játszom szinte folyamtosan
de sajna béta2 pályája eléggé elvette a kedvem, tulságosan 1 helyhez csoportositott mindenkit, és ahogy olvasom most is az a pálya van...
szvsz béta 1 pálya sokkal jobb volt😊

amugy aki játszott béta1-2-vel azoktol kérdezem: gyengitettek a strogg fegyvereken/jármüveken vagy még mindig sokkal erösebbek?😊

nem rossz, nekem elsõ ránézésre tetszik.... bár télleg elég buták játszák
scorpeeon
Eleinte bétánál is lámázott mindenki aztán késõbb már általában meg lett ez egyensúly, néha még csapatjáték is volt valamilyen szinten 😊 Néha viszont olyan láma szervereket fogtam ki, hogy 4 perc alatt sikerült elveszteni a csatát mert mindenki ment a saját feje után. Az ilyen helyekrõl sikítva menekülni kell 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

NeoMaN
Uhh, jó a game.

A csapattársak már kevésbé, nulla team, nulla agy, senki nem tudja mit kell csinálni. Nincs medic, nincs engi csak soldier.
😊

Majd kikopnak azt jó lesz.

Nekem nagyon bejön, már hiányzott valami....

Húbazz ezt a fost a kormány miatt mozgott lefele a kurzor, most hogy kihúztam a MOMO-t megjavult...
scorpeeon
Az fps problémára: alapból limitelve van 30-ra az fps, azért megy mindenkinek úgy. Ha kicsit lejebb olvasol a topicban, találsz egy konzolparancsot amivel kilõheted a limitet. A képernyõfrissítésre: ReForce.exe -> ezt szerezd be, ez fixen tartja minden játéknál a frissítést, a legnagyobb értéken amit a videókártyás/monitorod is elbír.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

NeBby
A grafika az tényleg olyan mint a képeken, amit linkeltetek? Elég gyengusz...De sebaj , azér kipróbálom , hátha multiba meg veri a többi gamet...<#vigyor>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

AntiHero
😄 egy játékot. Inkább TDU-zok

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

teddymac
nem tudod mit hagysz ki

AntiHero
pffffffffff.. Akkor minek rakta ki ezt a gamestar? Na faszom nem is érdekel tovább:S

egyszer akarok onnan is tölteni valamit erre szart linkelnek ki:S Amatõrök.

teddymac
az egészet töröld es szedd le mashonnan pár linket talalsz ha visszaolvasol.

Nincs nálad fent a Doom 3 tört verzió esetleg? Már arra is gondoltam hogy esetleg amiatt?
Igen ha pár hozzászólást visszaolvastál volna láthattad volna hogy nálam is ez van... Konfigod?
AntiHero
a ".gpg"-t? Mert ha azt törlöm és utánna csak exe van akkor rámegyek de egy dos-os ablak feljön oszt kilép😞

teddymac
töröld...