2590
  • NeoMaN
    mijaza TS szoba? :DD
  • TS Zolly
    Nemáááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • schrank
    mocskos áruló
  • Rage47
    okkés
  • mNzJean
    üdv ,ha gondoljátok csinálhatok egy TS -szobát ,hogy esténként egymással tudjunk játszani , talán mire megjelenik az eredeti game addigra kialakulhatnak kissebb baráti társaságok.Ha kell akkor beirom a TS-ip-t meg a jelszót és megcsinálom a szobát.
  • LoCk
    Thx!
  • Rage47
    hunRage vok
  • LoCk
    Rage47 te ezzel a nick-el játszol?
  • Rage47
    be lehet állítani h ne inverz legyen
  • DarkSector
    Köcce
  • 0ckH4M
    Jaja, ezen a szerveren tolom én is, de nem ezzel a nickkel, hanem Bali. Azt hittem, hogy más nicket használ multihoz meg singlihez ezért adtam meg ezt, de lusta vagyok átírni.
  • LoCk
    Nekem mindegy hol játszok..mindenhol megy a game..
  • Dopti
    Magamból kiindulva, azért bénáznak sokan a légi cuccossal, mert BF2-höz képes invert az irányítás (szerintem, de már nem nagyon emléxek).
    Off: BF2 nek volt 1 külön modja... na abban isten volt a "légi irányítás" /OFF
  • Rage47
    sztem egész jól játszanak ezen a szerveren:)
  • LoCk
    Én megyek és fedezem az embereket, a poziciókat,a hidat,a generetot vedem az utolsó lehelletemig..
  • LoCk
    JB HUN ETQW-DEMO server, de nem ezzel a nickel
  • 0ckH4M
    Melyik magyar szerveren szoktatok játszani? Mert valami JBL-en vagy min játszottam (magyar szerver) de eléggé khm bénák ott az emberek. Sokkal jobbat lehet játszani külföldi szerveren.
  • skinnyman
    Én is inkább azt preferálom itt, szeretek csapatban, de magányos farkas módjára is kommandózgatni. Nem egyszer volt, hogy az ellenfél nem figyelt egy pillanatig egy spawn helyére én odamentem és visszafoglaltam. De a robbantás a kedvencem. Ha egy titán tank egyhelyben van, rárakok gyorsan egy kis plasma charge-t, aktiválom, aztán fél perc múlva látom kiírva, hogy megöltem 3 embert :)
  • LoCk
    En a Battlefield II-ben irtottam a gyalogosokat helivel, de itt inkabb gyalogosan kozlekedek és írtom az ellent..
  • skinnyman
    Ez a 2 légialkalmatosság a kezdőknek eléggé nehezen irányítható, ezért én is sokszor látok érdekesen mozgó heliket :)
  • schrank
    "egymással szemben imbolyogva lövi egymást két gép, netán fogócskába kezdenek " arra nem is gondoltatok hogy a gyalogosokat is lehetne darálni
  • LoCk
    De van egy par nemet szerver , amin mindig vannak vagy 18-an
  • LoCk
    JB HUN ETQW-DEMO server
  • LoCk
    Jogos. Erre nem is gondoltamKöszike!
    A nagy harcteri idegrohamban, nem is gondolok masra Csak a -ra
  • LoCk
    Én kétszer szálltam fel legi jarművel.. egyszer az antenna kapott el..csunya kapkodós antenna.
    Egyszer+ mint egy nyugdíjas csiga repultem at a masik oldalra, csak nem jutottam el odaig.. a raketa nem akart azonos sebességgel haladni
  • NeoMaN
    mi lenne ha favoritesbe tennéd? :)))

2 magyar szerver van, jó sokan vagyunk
  • NeoMaN
    a tank és a légicsaták eléggé szórakoztatóak
    főleg a légi :))))
    egymással szemben imbolyogva lövi egymást két gép, netán fogócskába kezdenek :)
  • Rage47
    nevét leírnád?:)thx
  • NeoMaN
    tedd fel a legújabb vga drivert..
  • LoCk
    Van.Nem mindig adja be frissiteskor a szerver listaba, de addig nyomon meg be nem adja.
  • skinnyman
    Akkor meséljünk kicsit. Icarussal gyorsan lehet magas helyekre feljutni és nagyobb járműveket, mint pl Titan tankot lehet vele hatásosan zavarni, emberek ellen nem kifejezetten jó, de egyes esetekben beválik. A Hog akkor jó, ha gyorsan el akar jutni valahova az ember, illetve gyanútlan gyalogosok elgázolására tökéletesen alkalmas, illetve ha szembe jön egy Husky, abba is bátran bele lehet ütközni, leviszi kis életét :) A Desecrator hatásos keményebb páncélosok ellen is jó, de egy nagyobb tank kilövi. A Cyclops bír a legnagyobb tűzerővel a földön, Titan ellen is tökéletes. Másfél óra játék meg nem valami hűdenagy játék. Én több, mint 20 óra játék után írom azt, amit írok.
  • Rage47
    van hun szerver?:O
  • LoCk
    Huhh.
    Most jottem egy magyar szerverrol.
    Durva hent volt, az emberek jol hasznaltak a tankokat APC-ket,gyorsan is epitettek a hidat, de nem tudtak nyerni.
    Szénnégránátoztuk a járműveiket, a gyalogosokat, meg rendre beletemettuk a foldbe
    Mind ket fel igazan kihasznalta az osszes jarmuvet, az osszes telepitheto vackot..
    Durva nagy hent ment az alagutba, de attortek..
    Ügyesek voltak..
    A veget azert mi nyertuk.
  • skinnyman
    home
  • finaltrekker
    Hát letöltöttem az sg-ről is, de így sem jó. De annyira sikerült rájönnöm, hogy valami openGL.dll-t hiányól.
  • schrank
    de most komolyan meséljetek már nagy gépek összecsásairól mert eddig mindíg csak szereltetek meg gyalogoltatok de ajárműveket nem nagyon boncolgattátok ki
  • Rage47
    winxp sp2? esetleg próbáld sg-röl letölteni, nekem onnan müxik
  • finaltrekker
    :D
    De egyébként ugyan ezt a hibaüzenetet írta ki, amikor csak símán feltelepítettem, ezért töltöttem le hozzá pluszba azt a demó szervert, de így is fatálozik.
  • Rage47
    hülye vagyok, összekevertem mással sry:)
  • finaltrekker
    2G? Ez érdkes. Az én installom 700 mega, .exe és a hivatalos oldalról volt linkelve a letöltés.