Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
😄
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Egyetlen egy kifogásom lenne véletlenszerûen elmegy a hang, de úgy végleg ki kell lépnem meg vissza, hogy megjöjjön. Esetleg valakinek valami hasonló effekt?
Nem sokat játszhattál BF-el, ha ilyen hülyeséget mondasz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Bár szépnek szép és a terület is pofás, de a játék maga, még a BF szintet sem éri el....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tiszta BF feeling, BF pedig nagyon szar....
UI: ahogy látom ez ugyanaz a map mint a bétában, szal a demót már nem szedem le 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Aztán csak pislog, hogy mijafaszvan, hova tûnt a többi áldozat.
Eszetlen egy játék, nemtecc. <#shakehead>#shakehead>
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bocsesz szarul fogalmaztam egy cseppet!
😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Zomil kösz a linket.
nagyon zavart még az a hiba h amilyen profil névre regeltem csak azzal a névvel lehetett játszani...hiába nyomtam apply name-t a név nem változott:S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ilyen hibával áll le xp alatt. Wtf? 8800Gts, meg e6750 van alatta.
szerintem
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
nem egy, nem ket embert lattam kilepni a warmup alatt, hogy milyen jo jatek vagy milyen rossz, kozben el sem indult meg a jatek 😊
hihetetlen emberek vannak...
szerintem
Nemtom, hogy csinálta, de proci és vidkari alig melegszik, pedig a vga húzva van, a 7900gs-t csak a 8x AA fogja meg. Hasít...
amugy béte 1 ota játszom szinte folyamtosan
de sajna béta2 pályája eléggé elvette a kedvem, tulságosan 1 helyhez csoportositott mindenkit, és ahogy olvasom most is az a pálya van...
szvsz béta 1 pálya sokkal jobb volt😊
amugy aki játszott béta1-2-vel azoktol kérdezem: gyengitettek a strogg fegyvereken/jármüveken vagy még mindig sokkal erösebbek?😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A csapattársak már kevésbé, nulla team, nulla agy, senki nem tudja mit kell csinálni. Nincs medic, nincs engi csak soldier.
😊
Majd kikopnak azt jó lesz.
Nekem nagyon bejön, már hiányzott valami....
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Starcraft2 e-mail: [email protected]
egyszer akarok onnan is tölteni valamit erre szart linkelnek ki:S Amatõrök.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun