Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Important note for ATI users: You must download and install the latest Catalyst drivers (7.9 or later) in order to be able to run the Enemy Territory: QUAKE Wars demo."
http://community.enemyterritory.com/

"ATI Catalyst gyorstapasz Enemy Territoryhoz
A nemrég kiadott meghajtó ATI Radeon 2xxx kártyák teljesítményét javítja az Enemy Territory: Quake Wars demója alatt.
Flame of Aiur, 2007. szeptember 10., 20:28

A Windows XP és Vista alá is applikálható cuccot az érdeklõdõ ATI tulajok itt tölthetik le - ha netán a közvetlen link nem mûködne: akkor a support.ati.com momentán legfrissebbjérõl van szó. Jó játékot kívánok; remélem tényleg megpörgeti HD 2??? kártyákon a dolgokat!"
http://www.gamestar.hu/ati-catalyst-gyorstapasz-enemy-territoryhoz.html
LegionarR
Nekem még szoknom kell a játékot... Ahogy elkezdõdött az elsõ Quake Warsos meccsem, rögtön olyan érzésem volt, mintha bedobtak volna a mélyvízbe...
A hangulatát is szoknom kell még...

Tehát a lényeg hogy nekem így elsõre nem jött be a game. De ez nem azt jelenti hogy felejtõs, csak még emésztgetnem kell :D
Szal még próbálkozok vele ha lesz kedvem...

De legalább jól fut (leszmáítva az állandó 30 FPS-t... többet nem képes kinyõgni sehogy, ami azért nagyon fura) És a frissítési frekvenciát is átállította 60HZ-re (1280x1024-es felbontásban, de mondjuk az összesben ez van), szal ha ezekre a problémákra találok megoldást, már jobban fog tetszeni a game egy kicsit :P...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

AntiHero
Kicsit láma kérdés de ezt: ETQuakeWarsDemoSetup.exe.gpg
hogy telepítsem?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

dienesoft
Igazából fentrõl kezdtem, aztán idáig kellett lehõznom, hogy élvezhetõ legyen. És még így sem sírhat a szám a szépségre :) Na holnap jelentkezek, Jó éjszakát!

LegionarR
Ha ezen a beállításon jól fut nálad, megnézed jobb minõségû opciókkal is?

dienesoft
Nem tudom, nekem elsõ fél óra alapján agyatlan zúzda jött le. De ez csak gyors próba volt, nem minden játékmódot, pályát próbáltam ki. Holnap délután már sokkal tüzetesebben át tudom nézni a játékot.

scorpeeon
Ez azért pont nem az eszetlen öldöklésrõl szól, sokkal inkább a taktikáról/csapatjátékról. A játék alapja sokkal inkább Enemy Territory, Quake környezetben.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Ombika
Volt vkinek olyan,hogy egerkurzorja folyamatosan lefele huzott es nembirta ikonokat elkapni?! :(((

dienesoft
Kicsit BF-es is (gondolom ismered), ám az emberek/strogg-ok "Quake"-esen rohangálnak össze-vissza (amit én nagyon nem szeretek, magát a Quake-t sem kedveltem). Ha meglõnek és medic-es vagy, csak úgy tudod betölteni az életed, hogy magad elé dobálod a csomagokat. Az életerõ már azért is jó, mert nem egybõl meghalsz (ugye az nem mind1, hogy mivel rõnek rád és hol találnak el)hanem egyes esetekben van idõd arra, hogy reagálj és beugorj valami fedezék mögé. De próbáld ki és meg látod, hogy ezt jól megcsinálták benne!

cserélj drivert, nekem a múlt havi catalyst volt fenn és uezt írta, ma jelent meg a szeptemberi, tedd fel és menni fog

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

scorpeeon
Próba megvolt. A pálya ugyanaz, mint ami a beta 2-ben volt. Ami továbbra is megmaradt: belépéskor spawning entites 100%-ont tovább írja ki, mint a beta 1-nél, belépéskor fél percig élvezhetetlenül szaggat aztán stabilan megy jól. Warmupnál végülis kibírható a fél perc de éles játékban kicst zavaró. A grafika megmaradt ugyanolyan szép, mint eddig, a játékban magában eddig semmi változást nem vettem észre a beta 2-höz képest egyet kivéve: mivel itt nem kell regisztrálni hogy játszhass, így nem számolja hogy mennyit játszottál/hányat öltél stb, így aztán a rangok sem úgy mûködnek, mint eddig, hogy sok-sok óra játék után 1-1 rangot fejlõdsz ami megmarad: itt minden játékban nulla ranggal kezdesz és mire eljutottam 120 xp-ig, már kb 5 fokozatot ugrottam rangban. Minden játékban nullázódik. Gondolom ez a teljesben nem így lesz, inkább úgy, mint a bétában, nemtom miért kellett ide ezt csinálni és miért nem lehetett a betanál jólbevált regelõs rendszer. 1elõre kb ennyi.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

trogerzsiger
nekem is ezt írja ki :/

trogerzsiger
Ati X550-en játszik vele valaki? mert támogatott vgaknál nem írja :/ de driver hibát ír ki

grebber
Életerõ rendszr milyen mert engem kapásból kinyirtak vagy 10x azt csak 2x löttem le valamait valakit de csak belenéztem gyorsan hogyan fut?

Next PC upgrade: 2022

dienesoft
A gépemen kipróbálva: Low/Medium beállítások között, 800X600 TÖKÉLETESEN játszható! Nagyon jól van optimalizálva a motor, a gyengébb gépûek bátran felrakhatják (nyílván a jóízlés határain belül, Geforce 4-el nem fog menni :) ). A játék alapja kb. Quake, egy csipetnyi BF2-vel. A zúzdások nagyon fogják szeretni (így elsõ 25 perc benyomása alapján), a pörgés nagy, de nem lehetetlen benne lelõni valakit, az életerõ-rendszer igen jó, bár szerintem BF2-t még itt sem üti. Aki szeret gondolkodás nélkül, elõre menni és lõni, ami mozog, meg fog felelni. Majd még játszok vele, egyelõre ennyi :). Jó éjszakát Mindenkinek!

Kandurex
ejjj, csak nem pista dohog a háttérben?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

spidey91
Én felinstalláltam, elindítom és amikor Create Player képernyõn vagyok akkor az egérkurzor csúszik lefele a képernyõn, mintha gravitáció lenne, és rá se tudok kattintani semmire, még billentyûzettel se megy tovább. Sosoe tapasztaltam ilyet.
grebber
Na kiprobáltam egész jó és maxon van ragyogoan fut. A fraps atomstabil 30 fps-t jelez végig (lehet direkt igy van ez nemtom).

Pár kép:

A pillanat hevében csináltam a képeket még az options menüben se voltam :D
Grebber gondolom mert az 8800GTX-en futott nem ilyen középkategoriás ATI-n :P

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

beállítás kérdése, nálam 1280x1024-ben a legapróbb részletig minden maxon és gyönyörû

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

trogerzsiger
Hali!

Van most publikus béta? :-)

dienesoft
Nah megyek tesztelni! :) Majd közlöm, hogy megy a gyengébb gépeken :)

grebber
Hát a videókban meg a kiadott képekben überbrutálul szebb volt :(

scorpeeon
Ejnye, AA-t rá azonnal! :)

Kandurex
Nekem szimpatikus lett a fazon.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dienesoft
Szép-szép...csak nem fog így menni nálam :D Attól még lehet jól optimalizált...de a mai játékok sajnos nem errõl híresek (nagy-nagy tisztelet a kivételnek)...

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

dienesoft
Remélem megtetszel a modiknak :)

dienesoft
Elméletileg ja...

ha most a sima gpg nélküli exét leszedem, akkor azzal már tudok neten játszani? semmiféle kódot nem találtam, még a hivatalos honlapon sem..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

XenHai
Es fel hogy rakod?
AntiHero
Van már demo server is:
EnemyTerritory.hu:27733

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Istencsászár
az, de a progi kéri:) -.-

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kérdés: más map elssz mint a bétában?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Igen kell a kulcs!

melyik verziót töltötted le? a gpg-set?
Jóestét! Leszedtem a Yahoo Games-rõl. Felraktam nem kért semmilyen kulcsot ! Van benne NET, LAN, és Botokkal is lehet játszani!

Istencsászár
Most a kód ide kell? vagy mi, mert nemjó... GG:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Most már csak wéjting a kulcsra...

http://www.etqw.owl-hosting.de/ETQuakeWarsDemoSetup.exe.zip
Istencsászár
Kösz:)

LegionarR
Akinek az elõzõek nagyon lelassultak volna, innen is szedheti: NZONE QUAKE WARS

grebber
"Innen leszeded a gnugp-w32cli-1.4.7.exe file -t

ftp://ftp.gnupg.org/gcrypt/binary/

Feltelepíted, odamásolod mellé a .gpg file-t és

gpg.exe ETQuakeWarsDemoSetup.exe.gpg

Enter

Majd szívsz, mert nincsen kódod... "

Nem fake az a gpg !!!!!!!!!!!!!!!!!! Sokan azthiszik az!

St0RmTr00pEr
van egy olyan érzésem hogy ezzel is csak holnap játszok :S mert a kulcs még sehol :S

http://st0rmy.blog.hu

Törölt felhasználó
Atomgyors? pff :)
scorpeeon
Nekem jön 500 körül, ami azért nem rossz a többi mirrorokhoz képest ahol legalább fél óra sorbanállás van, utána meg szedheted 50-el :)

dienesoft
Töröltem is.

dienesoft
Köszi, evvel már nem kell szórakozni a .GPG-vel meg ilyenek...mondjuk sztem 320kb/s nem atomgyors, de ahhoz képest, hogy most jött ki, naon jó. Köszi mégegyszer.

Az szerintem nem jó fájl, valami kamu lehet, szerintem meg se nyisd...