2590
  • skinnyman
    lol? Én mindig stroggal játszok, minimális összjátékkal simán nyerhet a GDF, kb fele-fele arányban fordul elő a nyereség ill. kikapás. Egyébként meg ha mindenki így gondolkodna, szépen néznénk ki.
  • NeoMaN
    Aki strogg-ot játszik a demóban, az legyen szíves mesélje már el nekem, hogy miért teszi? Kihívás nulla, simán szarrá lehet szopatni a humant.
    Csak az XP hajszolás miatt? Vagy miért?
  • TS Zolly
    Ha elötte térden álva szeretsz :DDDDDD
  • Doom 4
    persze mindenki lehet a haverom és bocsesz akkor legközelebb nem dicsekszek
  • And5
    És én lehetek a tiéd ?
  • bazsi72
    Nem tudom jó ötlet lenne-e jelszavazni a szervert mert szerintem így sincs mindig tele. De ha lesz rá igény akkor teszek rá jelszót.
  • TS Zolly
    Isten ments! Elég Landor és gémover oda. :DDDD
  • TS Zolly
    Neked is lehetek a barátod???
  • TS Zolly
    Húúú, lehetek a barátod???
  • romeozor
    hozd le a konzolt (ctrl-alt-0) és nézd meg ott a hibaüzenetet
  • Mester01
    Srácok engem kidob a pb mikor elinditom a gamét betölt azt 10mp mulva kidob de nem tudom miért mert a kis ablak bezárodik magától! Volt valakinek ilyen problémája?
  • Zs0lt1
    az ilyenekkel menj a bf2 topikba, ott szeretik a stat lámáskodást :DD
  • Zomil
    láttad volna néhány béta1-2-ös teljesitményem:D
  • NeoMaN
    ezt hagyjuk tényleg....
  • NeoMaN
    csinálj egy defragot a vinyón
    Jaaa, és auto grafon hagyd, ne told feljebb mint ahogy beállítja.
  • Krinyo
    ezt hanyagoljuk sztem
  • Doom 4
    HIHI
  • Doom 4
  • Doom 4
    SZTEM KÉNE PASSWORD A SERVERHEZ HOGY CSAK MAGYAROK JÖJJENEK BE
  • Mester01
    engem meg kidob a pb nem tom miért magától bezárodik a kis ablak.
    5let?
  • skinnyman
    A vidkari tűnik a leggyengébb pontnak. Nálam nem kell bejárni, hanem várni kell az elején kicsit aztán már jó.
  • ZsirosKenyer
    srácok, miután betöltött egy pályát az elején amíg be nem járom az egész területet mindig beakad közben a wincsi is pörög mint a szar. Amúgy ha már bejártam a helyet tökéletesen fut. Azon gondolkozom hogy a RAM-om kevés vagy a winchim túl lassú? (RAM 1gb,alap core2duo, geforce 7300LE)
  • NeoMaN
    mert f gombot kell nyomni azé
  • Tibikees007
    Valaki árulja el nekem, hogy miért nem javítja az engi a hidat, ha a fogóval a kezemben odakucorodok az a zsák+motorizéhalom mögé és nyomom a tűzgombot?
  • Rage47
  • bazsi72
    Üdv!

Inditottam egy TS szervert is a JB HUN ETQW Demo szerverhez.
    87.229.26.92:8767
    jelszó: jbhun
    Gyertek minél többen
  • Tibikees007
    Tegnap kipróbáltam ezt a gamét :) 2-3 órát játszottam vele. Szerintem egész élvezetes lesz ha kicsit csiszolnak rajta. A grafikája maxon ugyan olyan mint a BF2. A járművek mozgásán lehetne javítani kicsit. A gyalogosok fegyverei elég jók és változatosak. Ha kitapasztaljátok, hogy mi mire való akkor sokkal élvezetesebb mint a BF2142. A robbanások és a lövések efektjei szerintem szebbek mint BF2142-ben. Persze ez max grafikán értendő. Nekem PowerStrip van a gépen crt monitorral 1024x768 és 85Hz ment a game. Az fps-t nem néztem de teljesen folyamatos volt singliben és neten egyaránt egy magyar szerveren.
  • NeoMaN
    Kösz most inkább nem. Ha ilyen hajlamaid vannak, akkor Capella környékén nézz körül....
  • 0ckH4M
    Team speak szoba tényleg jó ötlet lenne!
  • LoCk

Ezt nem 20 kor alatt..
  • LoCk
    Tr3 neven vagyok font..
  • LoCk
    Győzzön a jobb!
  • mNzJean
    Jójez a játék csak kicsit szokni kell , azért a Bf az BF de ez más kategoria nem szabad a kettőt egymás mellé tenni , remélhetőleg sokmindent kijavítanak a demo után , majd meglátjuk.Nekem a bf2 már kicsit uncsi .
  • JAG1
  • Rage47
    nemsokára én is megyek remélem lelőhetlek:D
  • LoCk
    Na megyek vissza csak elotte eszek..
  • LoCk
    Huu de odatettem a nepet!!!
    Sok magyar is volt fent a szerveren, de a magyarok tetomagasan a legjobbak voltak... közöttük én
  • TS Zolly
    Ittenék van.
  • Rage47
    loooooool:DD

#1630(teamspeak amúgy)
  • schrank
    Térdelj Szeress