XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincsenek elvárásaim, pár 100as ajánlatot megérte😊
WWE13 viszont marha jó. Ez a széria kinõtte magát az évek alatt. Minõség, elképesztõ tartalommal!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ráadásul pokoli nehéz is.
zsé kategoria, de 370ft-ot már csak a víz-graf és a nosztalgikus érzések is megértek 😊
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Prey - 240 pont
Brothers in Arms: HH - 400
eleinte én is huztam a szám, végül a tavalyi kedvencé avanzsált 😊
Forza.
Ha viszont nem kapom vissza a dollárnyi zsetont, akkor megfojtom a telefonos kontaktot a zsinórral!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Szóval lehet, hogy te is visszakaptad.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ezután:
Háromhavonta egyszer áthelyezheti a Microsoft-fiókját az aktuálisan hozzárendelt régióból egy másik régióba. Azonban a Microsoft-fiókjában lévõ összegek nem helyezõdnek át, szóval ügyeljen arra, hogy felhasználja az összes pénzt a fiók helyének módosítása elõtt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox Live “Ultimate Game Sale” Day 4
The final day of the Xbox Live “Ultimate Game Sale” is here. The titles below are on sale through the weekend until July 8th:
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"A magyar Xbox Live a legolcsóbb a világon
„Az extra kedvezményért tettesd, hogy magyar vagy!” - áll egy külföldi honlapon, mely a napokban zajló Xbox Live-os leárazásokról számolt be.
Könnyes szemmel intettünk búcsút utolsó félretett pénzünknek a napokban, melynek okozója Microsoft, pontosabban az Xbox Live Ultimate Game Sale nyári felvonása.
Érdekes ezt hallani (és leírni), de a világ összes országa közül, úgy tûnik, mi jártunk a legjobban. A Pixel Enemy is beszámolt az akcióról, de egy számunkra kiváltképp érdekes információt is megosztott olvasóival, miszerint ha igazán jól akarnak járni, vásároljanak a magyar Xbox Live-on. Ott van például az akció elsõ napján olcsósított Assassin's Creed 3 példája, ami külföldön 14,99 dollárba, átszámítva kb. 3500 forintba kerül. Ugyanakkor ha valaki regisztrál egy magyar felhasználói fiókot, mindössze 1990 forintért, azaz 8,80 dollárért szerezheti be. Tényleg hálásak lehetünk a leárazásokért, és örülünk neki, hogy a mi szegényes kis Live-unk is elsõ lehet valamiben. A legutóbb meghírdetett akciók az egész hétvégén, egész pontosan július 8-ig élnek, vásároljatok be, amíg még lehet."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

(telefonrol ekezetem nincs)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

RtH: Retribution-t és vélt benne valami hangya fasznyi pozitív dolgot fellelni???
Ez egy moslék 1 hányadék szar nem is értem,hogy került ez kiadásra!!!!
Nagyon sok szar gamával játszottam már,na de ez brutálisan túlszárnyalja mindet,minden túlzás nélkül.
Grafika 1 jellemtelen hibás mosott szar.
Zene na azt az elsõ másodpercbe likvidáltam ezt a semmit mondó se eleje se vége "rock zenének csúfolt csimbum cirkuszt"
Hangok na az aztán a elképedés...
Az 1 dolog hogy bent vagyok a cassinóba és lézeng 1 ember,de tényleg 1 na de a hangok olyanok mintha minden nyerõgépnél meg asztalnál legalább 1000 ember hangoskodna.És a tejszínhab amikor 1 totál üres területen áll 2 azaz 2 fa és meg közelítem 4 méterre és valami elképesztõ szélsusogásos madár csicsergéses ambient fogad 4.1 méteren meg nulla szó szerint nulla hanghatás hallható.
Karakterek ez a buflák fejû igénytelen fõ hõs akinek a feje csak azért annyira nagy,hogy a szar kameramozgást még jobban kiemelje,mert az hogy ha 2 méternél közelebb vagy valamihez akkor olyan ügyesen van megoldva a kamera,hogy vagy befordul szembe vagy csak a nagy fejet látod.
Tényleg elképesztõ az a mozgás kultúra amit tud beszarás mint valami paralízises gnóm jah a futás van de minek,mert a sebesség megnõ+1 el a kamera imbolygás 70-el tehát csak dedalonnal futható le 15 méternél nagyobb távolság"jah többet nem is tud"
A verekedés na azzz tyuhuhhuuuhu
A+X van védekezés Y,de ez szót se érdemel.Nevetséges az egész oké,hogy hót hülye az AI"késöbb többet róla",na de ennyire elbaszni valamit az már mûvészet.Nyomkodni össze vissza az A+X et van valami kombó"ááá inkább nincs ,mert 1 marhaság" Na de néha bead 1 berzerker modot meg kell nyomni a B-t és karakterünkre tuti,hogy a híg fosás jön rá az arca alapján ami akkor történik.Majd jön a csoda random nyomkodni ABXY-t néha 1szer néha soxor oszt meghónak.
Motorozás one way nincs megfordulás kerekezés meg poverslidelés van igaz iszonyat gyopárul.Kihagysz valamit az ott is marad nem mész vissza érte...
AI 1etlen jó tulajdonsága,hogy vonalba közlekedik feléd,ha jön és nem elkezd valami beépített búgócsiga effektussal kóvályogni a pályán fedezéket keresve.Iszonyat a beépített célkereszt radarjuk ahogy ráhúzod a célkeresztet lebújik és ott is marad ha arrébb mozdítod elõjön majd ha lõsz 1 kapáslövést talán úgy marad,hogy lõj neki 1 fejest.
Ja a fej lövés nem is tudtam,hogy a kalap,meg a kendõ tökéletes 9mm es lövedék megállító tulajdonsággal rendelkezik,mert ha az enemin ezek vannak akkor 2 lövés a fejes elsõvel eltûnik a cucc másodikkal loccsan a fej.Na de akkor jön a borzalom minden hulla után pontosan ugyan olyan csiga fröccs marad pont úgy néz ki mintha az asszony a gyûlölt vörös körömlakkját földhöz baszta volna.A csúcs az amikor 4-5 enemi áll egymásmellet kb 3 nm-en és beszélgetnek messzirõl lövök a legközelebbinek fejest meghó majd a második elkezd szaladni felém a többi meg kedélyesen cseveg nyújtózkodik tovább úgy,hogy a hulla közéjük esik.A legdurvább meg az amikor lövöm õket és kilépek az "érzékenységi területükrõl" kész megszûnik minden vagy állnak 1helybe vagy elõjön az aranyhal effektusuk és elfelejtik a 4 másodperccel elõtte történteket és teszik a semmitmondó dolgukat.
Játékélmény nulla beleraktak minden baromságot,jaaaa nõket kell menteni akik hálából nem kell mondani mivel fizetnek há de,hogy az valami vicc ahogy meg van csinálva inkább 1 nagy censored felírat lenne a kijelzõn...
ááááááá nem is folytatom,mert nincs értelme,de közbe eszembe jutott 1 pozitív dolog az hogy azonnal el lehet nyomni az átvezetõket igaz arra nem jöttem rá,hogy 1 átvezetõ miért áll néha 5-6 részbõl amit minidg el kell újra nyomni.<#nevetes1>#nevetes1>
Bõségesen tudnám még szapulni és írni a negatívumokat,de ennyi is elég...
Tehát ez 1 fossssss!!!
Csak azért is ki akartam szedni az 1000 GS-t,de rezistens lettem a ketaminra amit eddig szedtem a szenvedéseimre amikor ezzel a nyomorúságos szarral játszottam így nem lesz 1000....
Irányítás fasza, még ha nem is real.
A Forza Horizon szintúgy. Árkédebb jóval, mint a F3-4 de már kezdtem ráharapni tegnap és sok versenymód van.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Csak bankkártyával lehet majd fizetni, az MS pontok kivezetését tesztelik.
"FC3 és a Crysis AIjai is mind mesterlövészek, bármilyen fegyverrel ledarálnak kilóméterekrõl... ez valami olyan ficsõr lehet mint a hulldék autókázás ezekben a sandbox FPSekben."
Pedig Easy-re le van véve ...
MW3 6 font volt 1 hete GAME-en.
Amúgy ilyen jól fogyó multis címeket még sosem láttam leakciózva Live-on.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA