XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Assassin\'s Creed 4 director wants to take the series to ancient Egypt"
Imádnám, már most kell! Fáraók, rabszolgák, piramisok, csillagkapu 😄 jó lenne, van benne lehetõség bõven.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tegnap egy pillanatra eltöprengtem, hogy beszerzem õket, de elvetettem az ötletet, mert nincs rá idõm, a kormányt se vettem meg még...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
El is lehet adni egyébként.
Amúgy mindig írják a leírásban ha valami hiányzik a packból. Ezt már vagy 3-4 CE-nél megfigyeltem. Itt nem írták, hogy hiányozna.
Amúgy meg most komolyan 3 fontról megy a vita? 😄
Megeszek 2 hamburgert az több kerül.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A Forza Ultimate 3 nem lett volna jobb? Az tényleg fullos. Most az az 1 kulcstartó ennyire fontos? DLC-ket meg veheted meg. Ráadásul ilyen preowned cuccokban nem 100%, hogy benne lesz a pen, de úgy legyen!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza Motorsport 3 Limited Edition (Xbox 360) £2.99 (kicsit a pendrive miatt is akartam) 😄
Halo: Reach - Pre-owned (Xbox 360)£4.99
Forza Motorsport 2 Limited Edition (Xbox 360) £2.99
Total cost of products: £10.97
Delivery charge: £2.95
Order Total: £13.92
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nekem néha normalon is szopás volt. A játék utolsó 20%-a meg dögunalom volt.

Forza 3 a pendrive miatt is megéri. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Illetve Forza 2 limited és Forza 3 Limited 3 fontért.
így pláne megérheti 😄DDD
Forza.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
MS végre nyereséges, most minden fillért ki akar szedni a bizniszbõl és ez érthetõ is. Sony meg nem csinált akciókat olyat mint az MS. Inkább megvettem rakat játékot fillérekért, mint béreljek. Jó ez a plusz, de alapból nem szeretem a digitális világot és ez még a legrosszabbik fajta is.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
23rd October: Metal Gear Rising: Revengeance -PS3
23rd October: Remember Me - PS3
23rd October: Oddworld Strangers Wrath -PSVita
23rd October: MotorStorm RC - PSVita"
Nem értem, hogy MS-nek miért nem érné meg egy ilyen elõfizetéses dolog.
Akkor is hülyeség volt, mert az a fos széria ugyan úgy meghalt ha kímélted akkor is.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
A világ régiókra van osztva. A játékok különbözõ régiókra vannak engedélyezve. Vannak játékok, amik minden régióra engedélyezve vannak, még ha eredetileg pl Japánban is adták ki. Ezek mennek MINDEN gépen. A te itteni, európaidon is. Ilyen a GTA5 összes verziója, még az NTSC-J is (noha állítólag az RS szerint az japán-korlátos lett volna - nem lett)
Forza.
Pont ez a lényege a gta-nak, tetszik vagy sem. Én néha jól elszórakozom, hogy vadászom a emberkéket, pedig nem mondhatni, hogy kiskorú lennék. Ha normálisan akarsz versenyezni keress barátokat és együtt játszatok.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
PSN ID.: Beegabor
Jóbarátomnak holnap ünnepeljük a 30. születésnapját, ajándéknak megvettük neki többek között a GTAV-öt . Akkor nem nézegettem meg a dobozát, csak most hogy hazahoztam. Annak jobb felsõ sarkában az szerepel, hogy "NTSC J"
Le fogja tudni játszani?(a gépe itthon vett, PAL-os) Ha jól tudom Xbox360-on él a régió zár, azaz csak PAL-os vagy régió független játékok futnak rajta
Köszi
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Ez picit jó reklám amúgy, mint a múltkor az a McLaren MP4-12C faxgép mikor kamerával megpakolva nyomta a köröket! <#hawaii>#hawaii>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Szeptember 17.-én kezdtem a GTA 5-öt, mint sokan mások. Két hétig toltam mire befejeztem a storyt és a játék nagy részét. Éjszakás mûszakos héten alig aludtam. Már eltelt 3 hét. Megint éjszakás vagyok, de tegnap mikor hazaértem reggel, megint elkövettem a hibát, hogy nekiálltam kicsit a mellék küldetéseknek ... Most éjszkásban vagyok és kicsit véres a szemem <#nevetes1>#nevetes1>
Max pár órát alszok naponta-.-
Dead Space (x360) (2000Ft)
Assassins Creed 2 (x360) (2500Ft)
The Darkness (x360) (2000Ft)
Castlevania LoS (x360) (4000 Ft)
Metal Gear Solid 4 (PS3) (3000 Ft)
Tekken 6 (X360) (2000 Ft)
Azura's Wrath (x360) (2000 Ft)
Shadow of Damned (PS3) (2000 Ft)
Beszámítható játékok:
Forza 4 (x360)
Silnet Hill Collection (x360)
Neverdead (x360)
The Last of Us (PS3)
Prince of Persia Trilogy (PS3)
***************************II
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de agyalok a megvételén, 15font csábítóan olcsó... csak mivel nincs sikerélményem, asszem kidobott pénz lenne 😞
Forza.
Shanghai az egyik kedvenc pályám😄 most mentem rajt elõször ebben a részben, de a holnapi napot csak arra fogom szánni!