176910
banner
  • DarkSector
    csak? akcio?
  • davidka003
    Még mindig csak 1990 Ft a Murdered: Souls Suspect Live-on.
  • Harlekin
  • orichalcos
    Volt már rá példa, kurta nagy flash. :)
  • Harlekin
    Na ez nem az a játék pilóta vs pilóta.

Majd amikor egyik mach fejéről ugrasz a másikra és lmg ből pumpálod a golyót az agyukba úgy,hogy előtte kaptak 1 arc gránátot akkor majd nagyon jó érzés lesz,hogy nem csak pilóták rohangálnak azon a baszott nagy mapon...
  • orichalcos
    Na most beletoltam vagy 10 órát a Titanfall-ba. Marha jó játék, kár hogy nincs pilot vs pilot játékmód.
  • Harlekin
    Na bummm,de van 30 másik és akad közte olyan bőven ami meg nekünk nincs meg
  • Tyrant01
    Nem fifázhattok, az nekem nincs :-D
  • Harlekin
    Tisztára kész van itt fog agyalni a bőség zavara miatt,hogy mibe kezdjen bele és mindjárt jönnek az új gamák.
    Kis szerencsével mire jönnek az új nagy gamák "őszre" végez ezekkel!!!
    És még megvesszük a snipert meg az outlast a mostaniak közül ez biztos...

Jah meg jut eszembe Rena még itt a fifa is valamelyik nap néztem,hogy azt is lehetne instalálni.Ha nagyon nem lesz más mehet...
  • Harlekin
  • Renátó1985
    Úristen :D. 16 nap!!!
  • Harlekin
    Tudom,de ha hazajössz a legkevésbé fogsz a bf re vágyni hiszen mióta elmentél a profilodhoz csapódott 12 játék meg pár dlc tehát,ha azt veszem,hogy 8 óra naponta 1 game,meg ehhez jön a föld forgása és a keringési együttható mínusz,hogy nem fogsz dolgozni és ki vagy éhezve a játékra ez summa summarum is kurva sok idő.
    Délelőttönként nyomod az egyéb gamákat délután meg indul a nagy vasak háború.Tyrantal ezért nem titanozunk hetek óta,hogy mire itthon vagy iszonyat legyen a tűz a szemünkbe...

Jah és szerintem szólj az otthoniaknak,hogy indítsák el a boxot és tegyenek be mindent letöltésre,mert a gamákkal meg az upokal cirka 350 gigát fog leszedni a vas ami nem kevés idő.
  • Tyrant01
    A gazdája úgysem azzal fog játszani :-D
    Mindenesetre várjuk a gazdáját 1-2 titanfall menetre :-)
  • Renátó1985
    Jó lesz , ha neki állsz a bf-nek, mert a gazdája hamarosan visszatér :).
  • The Norberto
    Bocs ha hülyeséget kérdezek de hogy lehet bekerülni a Destiny bétaba? Előrendelésen kívül?
  • Harlekin
    Jah ne is mond!Mióta ezt tudom kapaszkodva közlekedek nehogy elesek...
  • Botond #149621
    És a Nap, a Hold meg a csillagok?! Azt ki fogja nézni, hogy forog vagy kering?!
  • Harlekin
    Már beszerezve,de hogy mikor jutok oda,hogy ki is próbáljam azt még nem tudom.Valahogy nem fér bele ebbe a napi 8 órás játék menetrendbe...Itt a múlthétről is a thief (az is akcios volt) azt is csak éppen megnéztem a bf4 et még mindig be se raktam(4 hónap alatt)...Hihetetlen,hogy nincs mivel játszanunk mások szerint...
    Talán azért most a napi 8 órát kitolhatom 12-re,mert legközelebb aug 11.-én megyek dolgozni!
  • Totti5
    Igen.
  • Botond #149618
    Én korábban is fel tudtam menni mobilon Xbox livera, és vettem ott cuccokat, ha úgy alakult. Berakta a sorba, és ha bekapcsoltam a boxot, akkor elkezdte letölteni. Vajon mobile purchase pontosan miben több? Benne lesz smartglassban is a vásárlási opció? Asszem abban most nincs.
  • Totti5
    Wolfenstein 40 dollár a hétvégén X1en - kb 8900 huf
  • Totti5
    Augusztusi Xbox ONE update

Mindenki megnyugodhat, akit ez tartott vissza, most már megveheti a gépet!

Low battery notification: You asked for it, now a notification will pop up when your controller battery is getting low.

Nincs többé izgalom, nincs többé kétely, nincs többi reménytelenség, mert itt a fény az alagút végén.

ui: tényleg erre van szükség? baszki........... ennyire hülye nem lehet a nép.

Most hogy nincs már PS3am, kezdtem aggódni, de ez NAGYON HASZNOS frissítés :

Enabling 3D Blu-ray: An update to the Blu-ray player app will enable 3D Blu-ray functionality on Xbox One

Továbbá:

Activity feed updates: barát aktivitás részhez lájk illetve komment lehetőség ( éppen mivel játszik, milyen acsit szerzett, milyen videót szedett ki ), a rendszer jelzi felugró ablakban hogy ha van hozzászólás

Expanded Friends area on Home: barát aktivitás figyelő, TOP 10 játék a barátlista alapján, statiszika hogy ki melyik játék acsijaon dolgozik éppen a legkeményebben

Mobile purchase - mobilról ( és egyéb smartglass eszközökról ) végre lehet hajtani vásárlásokat

Disable notifications during video - filmezés alatt a felugró ablakok letiltása

Last seen time in Friends list - utoljára ivel játszott, és hány perce ( órája ) volt online az ismerős
  • Harlekin
    Magas labda lecsapva tiéd a pont...
  • Harlekin
  • DummyBoy
    Üdv Mindenkinek!

Ha valakinek lesz felesleges Destiny béta kódja XBOX360-ra, az gondoljon rám :)
  • Tyrant01
    PS4 topikban már hülyét csináltál magadból, itt is sikerült :-D
    Állj tovább, biztos máshol is szeretnének röhögni.
  • davidka003
    Nekem a Doom 3 HD collection is tetszett. Be is szerzem majd valamikor újra.
    Ha hasonló lesz akkor tuti vétel.
  • Totti5
    EPIC
  • Tinman #149609
    Azt nem, de azt tudja, hogy a Föld a saját tengelye körül forog a Nap körül pedig kering. ;-)
  • orichalcos
    Ha nem megy el fizuig, rádírok. :D
  • Ulthane
    Azt tudod, hogy a Föld forog a Nap körül? :)
  • Totti5
    Doom 4 infók

- A játék minden szempontból újragondolás lesz.
    - Visszatér a gyors mozgás és a run-and-gun játékmenet.
    - Nagy szerep jut a közelharci támadásoknak.
    - A játék alatt az idTech 6 motor fut, 1080p és 60 fps mellett.
    - Az életerőt a legyilkolt ellenfelekből lehet visszatölteni.
    - Az ellenfelek a találatoknak megfelelően sérülnek.
    - A játék tele van brutális kivégzésekkel.
    - Visszatér a harmadik rész sötét, horrorisztikus atmoszférája is.
    - Lesz egy-két lazább parkour-elem és dupla ugrás is.

Remélem minimum olyan jó és igényes lesz mint a Wolfenstein volt!!!
  • Harlekin
    Most vagy soha!
  • arty
    Harlekin, itt az idő! :D
  • bacaelit
    CronusMax-om eladó, ha valaki igényt tart rá, PM-be. 15 e Postával együtt! Sürgős!
  • Harlekin
    ja és ehhez még hozzájön az elmúlt 7 hónapnyi x1 idő ,mert azt a raptor nem nézi.Így pluszba lehet számolni x1 en -na nézzük csak 23 játékkal játszottam a tf kiemelkedően sok meg a forza és a dr3 is és a na mind egy. Tehát cirka 550 600 órával.Mert ugye hát az x1 tök felesleges,meg még kihasználhatatlan és a társai mellett is...
  • Harlekin
    Na a raptor szerint 2012 április 29 óta 2856 órát játszottam!!!

Holnapra szeretnék pontos napi heti bontásban statisztikát,hogy mennyire nincs életem és mennyit játszok!!!És ötleteket,hogy még hol tudok időt szerezni a játékra!!!!
  • Harlekin
    Nem hogy nem alszunk,de még bónusz időt is szerzünk!!!Vagy is Te biztos a 312 órádhoz!!!Ugye,mert sose vársz meg!!!Ja és a 244 órányi forza 5-röl nem is beszélve!!!

Tényleg idén tervezed az utcára a kimenetelt?Én a lakást már idén 2x is elhagytam,de az utcára kimenni még nem sikerült!!!
  • kirol
    Köszi.
  • Tyrant01
    8 órás átlag?

Titanfall (Xbox One)

HARLEKIN543 Played for 206 hrs 54 mins

Naponta 20 órát játszunk és még dolgozunk is 8-at, viszont nem alszunk