XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Nincs. Ez a szar kb semmit nem támogat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

gduck
Én megvenném miatta, ha lenne rá pénzem, de mivel nincs így nem fogom 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

rastaman
nagyon gyönyörû lesz a forza 5. ettõl függetlenül 100%, hogy nem veszem meg 0day az új konzolt.

Firerock
Mert nincs?😞

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
Van módja?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Firerock
Melyik a legolcsóbb módja a G27 boxhoz kötésének?

Totti5
Az a 200 legyen 100.

Totti5
A lényeg hogy a nép szerint okés. Igaz kanyarra pontosan megmondom hol van fps drop, de megint én vagyok a hazug mint mindig, aki semmit nem ért az autós játékokhoz.

"Valami bajság lesz a warezboxoddal. Nekem egy dekát nem szaggatott."
"Nálam sincs szaggatás"
"Nem szar. Mármint nekem sem tetszik, de egyáltalán nem laggol."

Totti5
Az.

B kategóriába jó volt a WRC3, dúrván túl látt hájpolva, mert az sem ért fel a Dirtek bokááig, de leglább játszható volt, valami minõségi ugrást mutatott 5 év után, de az AAAhoz az ég világon semmi köze nem volt annak sem. Nem tudom hogy sikerült nekik, valahogy a csillagok állása lehetett a dologban... aztán jött az SBK X, aztán a még rosszabb MotoGP. Ez már elõre látszott hogy hozzá sem értek, ugyan az lesz, mert minõségi fejlõdésen nem egy át, de hogy ennyire szar legyen a frém, bár ennek is voltak elõjelei, mert a MotoGPbe is szaggatott a kanyarokban egyes pályákon.

Firerock
Megoldottam. A Screenshot kombináció okozta.

arty
x360demo?

a wrc3al elégedett voltál, nem?

Forza.

Firerock
Sajnos nem csak a fifában van ez. Most próbáltam a PES-t. Azzal is ugyanazt csinálja. Valami 5let?

Totti5
Nagy levegõ... beszív, kifúj... nyúl a nyugtatóért...

Milestone a világ legtehetségtelenebb, legbutább, legótvarabb, legamatõrebb, fejlesztõje a világon.

Ezek nem veszik észre, hogy a játék szaggat? hogy az istenbe vegyem a kanyarokat be a sziklától centikre, ha szaggat minden kanyarban ez a trágya? elsõ 5 kanyart 20szor kezdtem újra, mert képtelen voltam elfordulni.

Kedves Jézuska, Mikulás, Nyulacska! Egyet kérek. Csõdöljenek már be, és menjenek utcát söpörni ezek a tehetségtelen semmirekellõ balfaszok.

Pegazus galaxis sincs elég távol hogy szemlélteni lehessen mekkora az ûr a Codemasters és a Milestone elszántsága, hozzáértése és a minõségre törekvése közt.

Talán mégis :-)
Egy konzolbolt veszi meg, gondolom még hasznot is rak rá, mikor eladja.

Firerock
Srácok az miért lehet hogy az 1-es kontrollernek a b gombját nem érzékeli hosszan a fifában(más játékban nem tudtam kipróbálni) a teljes csíknak kb az 1/10-éig felmegy aztán megáll,tehát csak egy gombnyomásnak érzékeli,nem pedig folyamatos nyomásnak. A kettes kontrolleren viszont hibátlan. Ha kicserélem a kettõt,akkoris a kettes kontroller mûködik.

Totti5
WRC 4 demo...

Majd jövök, de ahhoz nagyot kell alakítania hogy ne fikázzam a fejlesztõket.

arty
de mindegy is a dizájn... számoljunk...

kuplung, fék ... hol a gáz!? nemjó
fék, gáz... de hol a kuplung? nemjó
kuplung, gáz... fék nincs???

sehogy nem jön nekem ki 😞(

Forza.

Totti5
A sokkal többet azt jelenti hogy közelében sincs!!!

Fanatec:

FFB motorokban alázza, ahogy beállítások terén is, 900 fok..., nyomásérzékeny fék, H váltó, kuplung, valódi pedálok.

Az az agyondizájnolt pedál szett meg nagyon jól néz ki, de hol láttunk már ilyet autóban?! minek kell csicsázni? semmivel nem lesz attól jobb sõt... pont hogy rosszabb.

arty
Ó, értem!

KERS, DRS, setupolás, taktikázás. Ez a játék tényleg nem a kezdõknek van 😄

Forza.

arty
Ha láttad a videot, már tudod: nem fog menni a fanatec sem az xbone-vel.

LEHET, hogy valamit majd hekkel-tákol a fanatec, de a sok fw/friver nyûg után én nem hiszem, hogy meg tudnák (jól) csinálni.

Forza.

Totti5
Nem néztem végig nem is érdekel. Van kormányom a következõ sok évre. A piac egyik legjobbja, ami mindent tud, sokkal jobban mint ami alant látható. Fanatec csak megjelnés után fog nyilatkozni, remélem nem okoznak csalódást, ha kell akkor úthengerrel mentek az MS székházához.

Ha meg nem akkor nem lesz Xboxhoz kormány. Forza 5 tecsdemónak jó lesz, azt kész, csak az a baj hogy a GT6 mér kormánnyal is köpedelem lesz😞(((( hanggal nem lehet élvezni, hang nélkül meg autós játék semmit nem ér.

davidka003
Átment, mert én is olvastam. Csak úgylátszik eltûnt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Hümm, napközben válaszoltam telóról, de akkor nem ment át vagy az sg van a csúcson megint.

Teljesen normális.

Köztes esõ - full esõ - szuper lágy - lágy - közepes - kemény

Végeztem a Maláj versennyel, bõven a kitûzött célon túlteljesítettem, hatalmas verseny volt. 2 DRS zóna halos. Az elsõn mindig megelõztek, majd a célegynesbe mivel én voltam mögötte vissza. Ez ment oda vissza végig, kivéve amikor nem elõzött meg és célegyenesben nem volt DRSem, na akkor kellett aggódni és a KERSet kinyomni😊

davidka003
Az a gáz ha nem megy a 200 ezres Fanatec-el se.

Waczkor
Itt a kérdés inkább az hogy a fanatec kormányok menni fognak e vagy ott is gondot okoz majd a kormánynak a One sok újítása.

Amúgy meg kapják be,még a madcatz prémium kormánynál sincs kuplung.
Vagy a kuplung is beletartozik majd a megvehetõ és fejleszthetõ,testre szabható kiegekbe?
Logitechet miért nem lehet engedni?

Részemrõl egy 50-60 ezres minõségi kormány még beleférne.

Amúgy meg miért nem az ms gyárt kormányt?Nekem se a madcatz,se a thrusmaster mint márka nem tetszik,nem bízom bennük,ha jól emlékszem 360as kiegek is jó nagy szarok voltak mind.

Bár perpill nem a kormány a legnagyobb bajom a one-nal,hanem hogy a nyitócímek közül egyik sem hoz lázba egy picit sem.
Aztán persze lehet hogy mégis veszek egyet 0day😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

arty
a kontrollert nem vártam, az a konzol szerves része
a kormányban - ha már eddig is MS exkluziv, forzalogós és gecidrága eszköz volt - viszont még volt egy minimáis bizalmam... azért egy konzol árát csak kormányra nem szívesen ad ki az ember (ami ráadásul máshoz éppcsak jó), néhány évente - ugye ezt semmiféle technologiai váltás nem igazolja (lásd logitech kormányok vs. PS2/3/4, azaz simán csak üzleti - VÉRGECI - döntés)

Forza.

miert? te komolyan ugy gondoltad, hogy majd jo lesz a 360-as kormanyod vagy kontrollere vagy bármid is a one -hoz?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

arty
3:45-nél 200 lett a pulzusom.

A jókurva anyád MS.

"olyan szintü ffb-t csináltunk az xboneba, hogy az nem menne a régi kormányokkal".... LOL!

fasszopó féreg banda.

Forza.

arty
erre mintha már irtam volna 😮

namindegy - szal, az normális h a pirelli felirat más színû lett?

Forza.

davidka003
Beszerzek mindent amit az ügyfelek akarnak. 😄

DarkSector
Nekem vibrátodr kell. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Neki már ez sem segített. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kérdés, hogy Neked minek volt? 😄 😄

Renjike
azt én rendeltem 😞

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Köszönöm szépen, bevállt. Áll az árbóc. 😄

Waczkor

XBOX Live Gamertag:Waczkor

davidka003
A játék. 😄
Amúgy tegnap feladtam ajánlottan+elsõbbségivel a címedre a pénisznagyobbító pumpát amit vettél tõlem. Ma vagy holnap meg kell, hogy kapd. 😄

DarkSector
Na mutasd. 😄
Jó nõ? 😄

Totti5

DarkSector
Totti néz ki jól vagy a játék? 😄

davidka003
Vannak a youtube csatornáján Xbox videók. Tényleg nagyon jól néz ki.

DarkSector
Jah Xbox, kapott egy update-et, hogy fussananak rajta 1080p ulrta minõségû nextgen játékok. 😄

Macccy
Ezt mint tolod Totti?! Ez Xbox? Mert kurvamód jól néz ki szerintem ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
kurvajo.

Totti5
A részletek....

Egy etap után:

Friss abroncsok:

davidka003
Az, hogy elõrendelte és mégsem kapott semmit 1 hét után se.

Botond
Komolyan kedvet csináltál a játékhoz, ma ráadásul kijött godon. Az meg hogy van benne classic az külön plusz pont.
Ugyanakkor már forza horizonnál is zavar, hogy olyan az egész mintha jégen vezetnék. Szerinted ez életszerû? Jó párszor vezettem 200-al, néha 230-250el, de sose tapasztaltam ilyesmit, igaz mindig szárazon, autópályán ahol nagyon enyhe kanyarok vannak csak. Ez csak ilyen nehezítés a játékban, vagy ez valóban ilyen lehet?
DarkSector
mi volt a gond?

Totti5
Beyond-nak lõttek egyenlõre. Canceleztem a zavvin az elõrendelésemet a megjelenés után lassan 1 hétel! Anyukájukkal szórakozzanak...............

Totti5
Ezaz, nem kötelezõ. Nem értem. A karrier lényege az hogy kicsapatoknál kezd és ha jül teljesítettél akkor következõ évben egy jobb szerzõdést kapsz. 5 évig tart a karrier az alatt kell elérni a VB címet, többet megszerezni.

Ha Caterham, Marussi és Toro ( ami már kilóg a sorból ), indulunk akkor a csapat elvárása az hogy a csapattársat gyõzd le. Szó nincs arról hogy pontokat szedj, dobogót, futamokat nyerj. Egy tanuló év, a pályákat megszokni, a setupokat megcsinálni. Nincs rajtad semmi nyomás, a cél egy 15. hely, mert ezzel a csapattal az a reális. Aztán ha sikerül év végéig hozni a targetet, akkor le fog szerzõdtetni egy jobb csapat, ahol a célok nyilván nõni fognak. Pontszerzés, dobogó, késõbb gyõzelem is lehet. Egy gyári csapatnál a cél már igen magas. A VB cím.

Namost aki egybõl egy Lotus Rönóba ül bele, annak nem a 15 hely a cél... az a világbajnokság 4. csapata, és ott a csapattársad akit le kell gyõzni, az nem a 20. helyre fog kvalizni.... hanem a 7.re s ott a dobogó a cél. Ezzel csak a player magát szivatja meg, hogy egybõl nehezebb célokba vág bele, amikor még a játékot sem ismeri.

Az is vicc, hogy ennyi év után minden résszel játszottak és most tudatosul bennük, hogy az autót lehet fejleszteni... arról fogalmuk sincs, hogy az autó azért lassab, mint GP ( quick race ) módba, mert ott a jelen állapotot tükrözi, ami már jó pár nagy fejesztésen átment, ez pedig az az autó amivel év elején indult a csapat, ahogy a gumi is úgy van modellezve ahogy az évadban alakultak a dolgok.

Hülyeség ez a minden autó dolog, egy évet nyugodtan le lehet nyomni kötelezõen kiscspattal és kitanulni a játékot. Másodjára már sokkal jobban fog menni és az ember nem fog azon görcsölni, hogy nem tudja a pályát, nem érti a gumi viselkedését, ami mindig pályafüggõ... ez nem úgy megy mint egy árkéd játék. Ezért dõrva, hogy lassú, hozzá nem értõ emberek rínak a codemasters fórumon a nehézség miatt... csak maguknak köszönhetik hogy nehéz, mert nem a játék az, hanem õk teszik azzá. Arról már kár is beszélni, hogy nem setupolnak. Rátolja a gyors setupot és azt hiszi hogy az tökéketes. A francokat. Az egy nagyon minimális iránymutatás, de mindent az adott páyának kell belõni.

Bele sem gondol, hogy milyen szerepe van a tökéletes váltó áttétek megtalálásának. Ugye kvalin lehet haqsználni a DRS-t az adott 2 ponton. Ott szépen ki lehet pörgetni 7esbe a csúcs sebességet a DRS zónában, ami nyilván egy ausztrál, maláj pályán tizedeket is jelenthet a hosszú egyenesekben. Nade versenyen a DRSt az elsõ 2 körben egyrészt nem is lehet használni, aztán csak akkor ha 1mpn belül vagy az elõtted levõhöz. Mi van ha nincsenek elõtted? 7esbe kapcsolsz és nem gyorsulsz mert nem jó az áttét... úgy mennek el melletted mint annak a rendje. Ezt pontosan be kell lõni, hogy DRShez is jó legyen, de fõleg anélkül legyen jó. Tökéletes sosem lesz, mert vagy az egyik vagy a másik, így csak egy középút választható, de ezt ki kell tesztelni minden pályán... gyors setuppal, csak megát szivatja be az ember, mert sem DRSel, sem anélkül nem lesz jó.