176878

-
"A WD legnagyobb baja annyi, hogy hihetetlen mértékben túlhájpolták, aztán meg akkorát nem durrant a lufi."
Nem!!!
A WD nak annyi a baja,hogy a sok GTA fan elkezdte lefikázni"ok nélkül",mert szerintük ebben a műfajban semmi,de semmi más nem lehet mint a GTA minden csak a GTA utánzata ebből következően csak is szar lehet.
Ezen felbuzdulva a többi nyomorék aki még ki se próbálta,de már zsigerből fikázta tovább.
Kinek hájpolják fel???Csak a hülyéknek,hogy utána ez legyen,hogy amikor meg áll a vonat pofára essenek a peronon.(Mintha ez lenne az első hasonló eset)
Egyetlen egy videó előzetest nem néztem és úgy vettem meg,mert tudtam,hogy mint JÁTÉK ÉRDEKEL,nem méregetem máshoz,mert minden játék valamiben más.És ennyi nekem bőven elég arra,hogy szórakozzak és ne azon agyaljak,hogy na most mit is írjak inkább fikát róla,ha már mindenki ezt teszi...
5 Év alatt 340 játékkal játszottam van mihez és miként mérnem 1 adott játékot de nem teszem,mert értelmetlen.Inkább azt az időt játékra fordítom és meghagyom a picsogóknak a fikaáradatot Ők úgy is ebbe élik ki magukat,nekik ez a játék...Ja meg a YT os végigjátszás
-
itt -
Ha Te szerinted a kinect 48000 forint akkor nálad komoly problémák vannak.Abból következtetsz 1 eszköz árára,hogy a teljesen más dolgokkal összecsomagolt boxot miként áraztak be!? 
Kinect nélküli 125000
Kinectes 148000
NA EZ VALÓS,MERT CSAK A KINECTBE KÜLÖNBÖZIK!!! KINECT 23000 FT NEM 48000
És ez csak 1 bolt a sok közül...
Na most ha első napon le homoltatod (feleződik a játékok ára)a boxod akkor 2 játékkal az USA storól cirka 160000 ba áll meg a boxod kinectel ÉS UGYAN ÚGY digitális tartalomba lesznek meg a játékok mint ahogy a Te általad ecsetelt formációba kinect nélkül (a másiknál meg gondolom lemezesen)!!!
Viszont azt se értem,hogy mi milyen webshopot ajánljunk amikor Te "ennyire" konkrét "pontos" árakat prezentálsz az érveidhez!?
Érthetően ott vedd meg ahol 48000-el olcsóbban kapod meg a kinect nélkülit...
Jó vásárlást!!!

-
Minek?
Rámásolod pendrive-ra ami kell aztán átviszed az újra. -
Tudnátok segíteni abban, hol lehet venni Hard Drive Transfer Cable -t régi xbox360 -hoz olcsón? -
Konzolstudioba 130k titanfalllal -
misiizsai #149559 Köszi a tanácsot próbálkozok :) -
GOLD-al még a Gotham City Impostors és a Battleblock Theater is ingyenes. :D
Ha most beaktiválom akkor megkapom ezt a kettőt plusz elsején az új játékot plusz 16-án a másikat.
4 játék 1 kóddal. :D -
Mert más sandbox tökéletes... Ez itt rég nem a játék valódi minőségéről szól... -
Mik a nem valós trélerek? -
TomStorm #149555 Tele volt nem valós Trailer-el a net évekig.Ubi adta a hype-ot és húzta a népet azzal,hogy csúszott még ráadásul a játék több mint fél évet.
A nép pont,hogy lehúzza WD-t nem hype-olja:D
Azért valljuk kissé gyengécskére sikerült ez a Watch Dogs és jó Bugosra.Én is megvettem de már azt se tudom mi van a játékban kb hetek óta:)
Egy átlagos,közepes game szvsz -
Nos. Kiszámoltam,ha megveszem a kinectes xbox1-et és veszek hozzá egy forza 5-t akkor ez 177.000 Ft.
A kinect nélküli pedig 129.000 Ft Fifával és Forzaval. Tehát a kinect 48.000 Ft. Úgyhogy Szeptember 5.én egy kinect nélkülit fogok venni,amihez később megveszem a kinectet. Tudtok ajánlani valami webshopot ahonnan rendeljem majd az első napon? (Day One Editiont szeretnék ) -
WD-ről csak annyit,hogy 1 tartalmas nagyon jó játék és felesleges a lehúzós marhaságoknak hinni.Ismét elmondom játszani és élvezni kell.Idén a második helyen lévő játékom amire a legtöbb időt szántam.És minden perce élvezetes volt.
Acsi a legjobb módja ha nézel guidot hozzá,mert sose lesz meg különben! Én 1 zenét 4 órán keresztül kerestem.És utána megnéztem,hogy miként lehet.2 módszer van rá elvileg bizonyos zene bizonyos környékeken jelenik meg az ebereknél.Vagy a konkrét zenék konkrét rádiókon szólnak...Történetesen bemész a kávézóba előveszed a telót és benyomod a zenekeresőt,és majd jön a várt zene,DE SEMMI ESETRE SE VÁLTS ZENÉT X-el,MERT AKKOR A TE LISTÁDON LÉVŐ ZENÉKET KEZDI EL JÁTSZANI!!!
Nézd meg mi hiányzik és utána menyél oda így se lesz kevés idő,de legalább célravezető... -
A graf béli hazugság volt a kezdet. Utána persze, hogy feltűnt ezernyi más sutasága és kidolgozatlansága a játéknak.
Ha egy cég ennyire a csodás grafra hegyezi ki a kamu-trélereit, miért lepődik meg bárki, ha azután az alapján ítélik meg a produktumot? -
Persze. A grafika a lényeg. Meg a nagy számok.
Sajnos sikerült a plebszet lebutítani arra a szintre (tisztelet a kivételnek) hogy semmi más nem számít csak az adatok minél magasabb számokat tartalmazzanak.
HW esetén minéltöbbkór, minéltöbbká, minéltöbbgiga-bájt/herc/flopsz ésatöbbi. Ez a lényeg.
Játékok esetén pedig az, hogy a töredező hajvégek megjelenítése is tökéletes legyen.
Sajnos azoknak akiknek nem ez a fontos, azoknak nem sok minden marad :( -
De hát kik hypolták túl? A nép. Miért? Én a bemutató trélernél sem értettem miért van sikítozas... Mert az volt. Mintha megaton játék lenne. Ugyan azt kaptuk, bitre ugyan azt a játékmenetet, akkor mi változott? Ja hogy pár csicsa grafikai elem miatt ment a hype, ami ha nincs akkor már szar? Hogy is van ez.... Segget csinált a szájából a nép annyi történt, mert ezekszerint csak a graf számít, persze mindenki megveszi hisz 8 millió fogyott és a megjelenés óta töretlen a sikere. -
A WD legnagyobb baja annyi, hogy hihetetlen mértékben túlhájpolták, aztán meg akkorát nem durrant a lufi.
Nem beszélve a beetetővideókról, és ilyenekről.
Mivel ez is Ubisoft, már szinte borítékolható a megjelenésre a botrány, gyengébb grafika, gondok, bajok, stb, viszont én már hála az égnek kinőttem a poligonvadászatból, szóval ha tényleg olyan jó lesz a coop benne, akkor meglesz ez is. -
misiizsai #149548 Egyébként szerintem sincs semmi gond a Watch Dogssal.Én is úgy álltam hozzá hogy micsoda hype meg láttam a sok fikát..De kipróbáltam és elmélyültem benne és baromira bejön..Utóbbi pár napban vagy 20 órát tuti legalább bele vágtam...Pedig csak mellék küldetéseket csináltam.Fő küldetésből csak 3 van meg.Harlekin a Disk Space Full Achihoz hogy lehet a legkönnyebben az emberektől megszerezni a zenéket? 14 van még csak meg körülbelül.:/ -
Fura. Watch Dogs-ot szénni fikázták az emberek a 8 millió fogyott hírnél ( szar, közepes, GTA5 szebb stb... 200 kommentből 150 erről szólt )
Ennél a trélernél, meg megy az ájuldozás. Mire???? szép... mindegyik AC szép volt, természetes hogy ez is szép lesz. Jobb játék lesz mint Black Falg, vagy mint az előző részek? igen vagy nem? egy tartalmas, kihívásokkal teli, minőségi új fajta gameplayyal rendelkező Watch Dogs most a világ szemete, egy AC5 meg azért mert jól néz ki 1day és mennyire nagyon jó.
Dehogy jó... majd akkor lesz jó ha minimum! olyan gameplay lesz a az AC5-ben is mint a Watch Dogsban, vagy itt nem számít?! -
Igen, sok játéknál járható lesz a digit vásárlás (plána akciok, usa, ésatöbbi), de pl forza az polcra kell. Nade így?! :( -
Most néztem meg a boxon...Ha ez tényleg így fog kinézni eszméletlen jó lesz... -
Árak nem fognak változni, majd jövő ilyenkor. Lájvon érdemes figyelni az akciókat. Volt már Forza 5 leárazás és gondolom ünnepekre lesz megint. Most néztem, hogy bontatlan UFC, Watch Dogs 11.500 illetve 12.000. Mostani láncsra ennyiért lemezesen minden beszerezhető lesz. -
pláne ne TELJES áron az egy éves játékot :( -
Felesleges volt kiadni így főleg GOTY címszó alatt, mert az nem ezt jelenti. Nyilván most jön a 2. láncs, és sok season passot akarnak eladni az új tulajoknak és nem "ingyen" odaadni mindent lemezen. Ezt még meg is értem, de akkor ne GOTY-zzanak amikor semmi köze hozzá, csak egy Xbox One launch 2.0 kiadás. Kurva nagy zavarok vannak a PRosok fejeiben.
-
-
Mert az ms egy tetu, moho ceg - mi masert?
Plane durva ez egy felkesz jateknal, ahol kotelezo lett volna a goty minden joval. Nem gaz, majd veszem hasznaltan - vagy ugy se, jo lesz a 6 is. -
Voltak heti akciók, abból én azt tippelem, hogy egy hetes sale volt, vagy nem? -
Vége van a napi leárazásoknak? -
Most készülök megvenni majd, de miért csak a Top Gear csomag van benne? Miért nem az összes, tudom marketing. -
http://www.ign.com/articles/2014/06/06/forza-5-racing-game-of-the-year-edition-revealed
Lehúzás Edition n+1
Pont mint az FM4 GOTY.
MS = szánalom -
Rumor:
Anno, mikor ezt a játékot bejelentették, akkor mondtam a haveroknak, hogy talán ez az a játék, ami miatt nem szabad eladni a PC-t ... (Persze nagyon félek is, mert itt lesznek akkora elvárások mint a Star Citizennél, ha nem nagyobbak, itt lehet csúnyán pofára esni ...)
http://www.totalxbox.com/79309/frontier-elite-dangerous-could-one-day-be-coming-to-xbox-one/ -
volt az a "kutatás" miszerint a demo = kevesebb vásárlás, szal én nem bizakodok
kötelezőnek kellett volna maradnia :(( -
"Microsoft has recently updated the console with the same game trial functionality found on Xbox 360 - where you can download an Xbox Live Arcade title as a free demo and then pay to unlock the full version without downloading the game again. It's not something any available games currently make use of, but future titles are free to."
Jó tudni, hogy ezt eddig nem is lehetett, de most már igen. Ettől még nem kötelező mint 360on... kíváncsi leszek hogy mennyi játék fog ezzel élni... hogy azért csinálták 360on mert kötelező volt és rítak miatta, vagy tényleg fognak, abban a reményben hogy ez több váráslót vonza, ha mindenbőől van demó ( ami nyilván így van, hisz az ember könyebben fizet ha játszott 10 percet ÉLVEZTE, majd az arcába dobja hogy vedd meg és folytathatod) -
Schnappis :D
-
Hát amit egyedül irigylek X1nél az az fw frissítések gyakorisága. Sony olyan szinten láma ezen a téren, hogy hihetetlen. -
Ja igen...
Mi az a snaps. :D -
Ha így is van őszintén kívánom,hogy a jövőben is maradjon csak ez a privilégiuma...Ha már úgy is mindig csak a számok számítanak meg a hú de sokkal több meg jobb szuperség...
Viszont bőségesen meg vagyok elégedve az x1 tudásával multiplatform terén is a körítésről meg nem is beszélve.
-
Ha csak nincs snap lehetőség 360 on akkor nem is értem amúgy a kérdésed 
-
igen
-
ez xbox 1-en van?