XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehát: ugyan az a gyártó (ms), ugyan az a játék (forza), ugyan az az USB interfész. és nem megy, mert az adott eszközt inkább nem ismertetik fel, vegyél ujat
ha pár hónap mulva veszel xboxot és most nyitáskor JELENTÕSEN kevesebb fogyna, mint ps4-bõl, azzal az MS kapna egy pofont és fogadok ujragondolnák az xboxal kapcsolatos terveiket...
Forza.
Értem hogy szar dolog ez nektek,de senki nem garantálta azt,hogy ez nem következik be.
Példa gyanánt mint ahogy nekem se azt amikor az elõzõ autómra megvettem a borbet felniket fasza Goodyear gumikkal,hogy amit majd 3 Év múlva veszek pontosan ugyan olyan típust 0 KM erel nem megy majd rá,mert más az osztó köre más az ET értéke.<#kacsint>#kacsint>
Sajnos ezeket a békákat le kell nyelni nincs értelme rajta agyalni,mert változni nem fog a dolog és csak magadat teszed tönkre az idegeskedéssel,és még mindig benne van a pakliba az hogy vannak csodák esetleg a ferdeszemüek gyártanak hozzá átalakítót.
Amúgy Én is elgondolkodtam,ha veszek rábaszok,mert nem tudok FPS-t játszani rajta bill + egérrel.Mivel nem lesz hozzá XFPs+SJfrag.<#vigyor0>#vigyor0>
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
esküszöm, vagy 5x összeraktam egy csr elite + überpedál + überváltó kombót ... mondom ez lehet jó lenne mindenhez, eladnám a csr-t, g27et, mindent... most is ideges vagyok, mert a csr sem olcsó mulattság, de hogy akkor mit éreznék, elmondani nem tudom.
NE. VEGYETEK. DAY1. XBOX. ONE. KONZOLT.
Pofont kell kapjon az MS, máshogy nem lesz soha változás.
Forza.
(Gondoltam, hogy mûködhet de biztos ami biztos jobb elõtte megtudni)
Köszönöm azért a segítséget!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Nem lesz:
So far there is no adapter solution to make an Xbox360 wheels compatible with Xbox One and it is unsure if this will be possible.
De örüljé hogy vehetsz újat, mert a pedálokat használhatod! Értem, vagyis nem... a pedál miért lenne kompatibilis? hát persze hogy azért... vedd meg a kormányt megint 70 ezerért.
But there is a high chance that you can use your pedals, rims and shifters with a potential new Fanatec wheel for Xbox One although we cannot confirm a launch date yet. This will save you a lot of money and you can keep using the equipment you prefer.
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Üdv az USB szabvány világában, ahol csak egy drivert kell összekaparni és már megy is. Ja nem, mert fizetnek érte hogy ne menjen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
és kb ennyi 😞
az h bane már megint visszatér, része a legalja huzásoknak amit az arkham játékokban átélsz... mindenkit 5 kell legyakni, de mivel batman nem öl, ezért ujra és ujra és ujra kell lejátszanod ~ugyanazt
ezekután sztem az origin kimarad (hacsak nem lesz kedvem majdegyszer megint betmenezni)
Forza.
Remélem segítettem picit és érthetõ volt amit írtam.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Itt van egy alapból remek játék, amit két boss harccal (Bane, Deadstroke) sikerült teljesen hazavágni. A történet jó, a grafika pazar, de az a két harc... még mindig nem térek magamhoz. Normál módban nyomtam végig, gondolva milyen jól fogok szórakozni a történeten, erre végigidegeskedtem. A multiplayer lemez is kiváló profi munka, eleve nem lehet installálni. Innen gratulálok a készítõknek.
2/10
Forza.
Egy kérdés: Boxon is meg lehet csinálni azt, hogy hdmi-n megy a kép és analógon meg a hang ? A kábel pedig a boxhoz járó alap av kábel lenne, aminek van egy sztereó kimenete meg egy kompozit kép, de arra nincs szükség.
Elõre is köszönöm!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
DMC amúgy nekem tetszett.
Csak az utolsó 10% lett unalmas sajnos.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Resi Revelations 2990
DMC 2990
Vegyétek vigyétek!
Gondolom porosabb ... érdemes foglalkozni vele? Ha igen hol érdemes??
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ahogy észreveszem, ez a rész is - már sztori nélkül - az online részre épül (ranglista, sebességrekordok, stb.)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A PS4 már megjelent, a Driveclub meg csak hónapok múlva fog 😞 Szerintem ez picit gáz, megint a játékosok szívták meg 😞
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én értem, vagyis nem.
Ha van idõd egy nfs rivals minirivju jöhet 😊
Kiemelve a hasonlóságokat - ha vannak - az mw2012essel, ami nekem nem nagyon jön be... szeretném, ha nem olyan lenne, s mivel te azt ismered jól (végig si toltad végül?) nyilván össze is tudod õket vetni.
Forza.
Alig várom az élményeid... végül is neked a LOLipop Chainsaw is bejött... mondjuk az kereken 5x jobb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Valami alternatív valóságba csöppentem?
Adversus solem ne loquitor