XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Forza.
(logikád szerint a legszebb gondolom az 1x1 pixeles kép)
Forza.
Metro Last Light 12 font
Gears of War: Judgment 13 font
Nem a legjobb rész de ennyi nem rossz ár érte.
Tomb Raider Explorer Edition 10 font Év játéka kb. 😄
Crysis 2 Limited 6 font
Resident Evil 6 Steelbook edition 8 font
COD Black OPS 2 - 13 font
multiban elég jó
Ace Combat: Assault Horizon Limited Edition 8 font
Számomra nehéz volt de végigvittem és élveztem. Sztori se gáz.
Tartalma:
Ace Combat: Assault Horizon game in exclusive folded box case
Ace Combat: Assault Horizon notepad signed by the development team
Ace Combat: Assault Horizon DVD
Ace Combat: Assault Horizon Soundtrack CD
Exclusive Aircraft - F4-E Phantom II
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vegyétek! Legjobb játék amivel valaha játszottam!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@ Algerian Marketplace
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
A lehetõség adott, hogy kihasználják-e az más kérdés.
Quantum Break-hez fûzök nagy reményeket.
Ha részletekben is jön? vagy epizódokban?
Kit érdekel? Ha a story egyben lesz, most is számtalan játékot így tálalnak, csak basznak bevállalni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
esetleg pécén?
kijön x360ra?
hjaa.... "telitalálat" 😛PP
Forza.
végülis ahoz képest amilyen az MW/Carbon volt x360on (nyitocim - majdnem nyitocim), ez kimondottan szép és jól is fut ... hajlamos vagyok elfelejteni (talán mert irritál a sandbox nfs börnáut kriterionéktól? asszem ja 😊 )
Forza.
miért, min nem látszik még? ne maszatolj má' 😊 kb mindenre szebb a ps4, hiszen erõsebb a hardver (és olcsóbb is 😄 )
jahogy ezek a 30fps-t is tartani képtelen balfaszok nem tudták/akarták kihasználni... hátö... ja.
Forza.
szóval... miért jó 150ért konzolt venni, ha 120ért is lehet? 😉
egyáltalán: 120 is sok, egy fifa miatt, ami prevgenen is korrekten néz ki/jól fut
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez a legszebb az egészben. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Faszán fut, nagyon jól néz ki. Kár hogy rendõr és nem sportkocsi verseny😞
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Játékok akár 50% kedvezménnyel
Nekem 3 for 10 font:
Spec-Ops: the line
Gears of War 3 Steelbook edition
Warhammer 40K Space Marine
De pl Battlefield 3 + Premium csak 6 font
Hitman Absolution Professional Edition 8 font
Halo 4 Limited 9 font
Forza 4 - 8 font
Azért szívesen megnéznék egy interjút ebben a témakörben,hogy mégis hogy gondolták ezt ott msnél.Agyon reklámozzák a forzat,boxos húzócím meg hogy milyen szimulátor meg így meg úgy,aztán tolhatod két pedállal,2 kormány közül választhatsz.
Nevetséges
XBOX Live Gamertag:Waczkor
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A jövõre nézve veszek One-t.Forzak miatt.Csak a mostan forza nem hoz lázba,de a következõ részek biztosan.
Minden attól függ többiek vesznek e,ha nem akkor én sem mert fifazni együtt szoktunk.
De szerintem max decemberben veszek ha veszek,de lehet átcsúszik jövõre.
Még mindig csak a fifa ami érdekel,meg max NBA,de NBA-t már régóta nem nem követem.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
125ezer ft az xbonehoz a thrustmaster kétpedálos retke
Forza.
2) mert teli van a f.sza az egésszel + célközönségének zöme mind PC-s + nem voltak hajlandóak akkora brutálisat jattolni Sony-nak és MS-nek, amennyit õk kértek
3-4) árban max 50-60 e. kell h legyen. ha elszállnak, a kutya nem fogja megvenni
a nagy szim-ek úgyis pc-n vannak, ezt a "kormányosok" tudják
5) sz.rrágás - a PC szim kormánykompatibilitás viszont szerencsére egyértelmû
Just do it :)