XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kinek mi a véleménye a mostani Gold játékról?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ezt semmi más miatt nem hozták ezt a döntést csak és kizárólag az miatt hogy a LEGNAGYOBB piacot tehát azt a 13 országot maradéktalanul biztosan a lehetõ legprofibban ki tudják szolgálni minden téren!!!És így se biztos hogy sikerül nekik ahogy a hírek jönnek!
Arról meg nem is beszélve,hogy már most jelenleg 1 milliárd dolláros veszteséggel számolnak az elsõ évre amit biztos,hogy a további darabszámok kurtításával fognak minimalizálni.Mert nekik a már rendszerbe lévõk kiszolgálása hibátlanul a nagy pénz.Kéretik Magyarországon túlra gondolkodni...<#kacsint>#kacsint>
Aki most vesz konzolt az nem azért veszi mert amióta tudja az eszét azóta ezekre a láncs címekre vágyik... ezek jó címek arra hogy prezentáljál felületesen hogy milyen technológiai fejlõdésre lehet számítani, a gép erejét ás szolgáltatásait demonstrálják. Nyitócímek sosem váltották meg a világot, minden játékból ami megált folytatást ( vagyis nem volt bukás ) a 2. 3. rész minden téren, rendesen rávert az elsõre.
Azért veszed az adott gépet, mert azzal fogsz játszani a következõ generációban az összes játékkal ami jönni fog rá 1-2-3-4-5 év múlva.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A konzol megléte nem függ össze a játékok mennyiségével és minõségével erre hivatkozni minimum ciki és süt róla a savanyú a szõlõ esete...<#vigyor0>#vigyor0>
2 dolog lehetséges vagy van rá pénz vagy nincs!
Vagy van rá szükség vagy nincs ezek az eshetõségek azok amik érdemlegesek. A többi mind blablabla mindenkitõl...<#vigyor0>#vigyor0>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Azoknak lehet probléma, akik csak azt hiszik hogy ez az egy játék elég, nem...sok játék van sok játékstílus...ez egy a sok közül.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az hogy 1 teljesen hivatalos bolt berendel és értékesíti számlával vállal rá garanciát hirdeti publikus hivatalosan az szürke export????
Tehát akkor ha Én megveszem december 7.-én kint Angliába a PCworldbe 429 fontért akkor már jó vagyok az már nem szürke export???<#vigyor0>#vigyor0>
De nyugodj meg senki nem fog pofára esni ez semmi mást nem takar csak annyit,hogy jelenleg nincs Mgyarországon hivatalos forgalmazás support és az ezekhez tartozó egyéb dolog!Nem az van kiírva hogy a 13 országon kívül senki nem használhatja!Csak és kizárólag ÕK!
Vagy esetleg nem Magyarországon élsz,mert akkor is érthetõ!!!
És te hogy ahoz képest minden felett áll? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Oda szarsz ahol ettél. 😄
Nálam is van, meg még jópár embernél.
Ránézek a 360ra (FAT) és retro érzetem van :/
Hanem amíg nekem elérhetetlen, addig Next-gen, amikor majd elérhetõ lesz és megveszem na akkor lesz Curr-gen. 😄
Úgyhogy egész jól elvagyok most ezzel :-)
Forza 5 is elég kezdetleges. Ryse az nem lett nagy szám.
AC4 viszont jó de a 360-as verzió sem gáz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kíváncsi leszek mit hoznak össze.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
750ft az nem is rossz.
Mikor lesz 750ft?
Dragon's Dogma DA is jó vétel volt 2000 forintért kellemes játék 😊
Szóval 1500-ért annyira nem lesz tuti akció.
USA-val meg 5 dollár szal magyar accra megveszem tiszteletem jeléül. 😄
Amy még várat magára, mert a Dust: Elysian Tail-el játszok.
Ez is remek tapasztalat! Tudod miért?
Mert a sok neokonzolosnak (vagy ami még rosszabb vérpécésnek) halvány fogalma sincs róla, hogy ez a játék csak köszönhet a stílus IGAZI nagyjainak!
(Odin Sphere, Princess Crown, Dragon's Crown na meg a zseniális Muramasa.)
Kaptak egy csontot a kiddiefos Dust személyében szegény PC-sek és azt hiszik ez a csúcs. Jah, vakok között féleszû a pék... vagy valami ilyesmi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.