XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
THX. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Természetesen!
DarkSector
Figy megcsörgetnél mobilon légyszíves? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
oksa!<#vigyor>
Segítek annyit hogy 06 *0 ** ** **7 a tel számom pár karakter!!!
A föld nevû bolygón élek!!!
Születési dátumom pont 9 hónappal több mint a fogantatásom idõpontja!
Anyám leánykori neve viszont nem ugyan az mint a férjezett!!
Na ennél többet nem tudok segíteni!!!<#kacsint>
Tinman
Végre!

Köcsög konzolboltosok ott élték ki maguk... nem esik le a gyûrû az ujjukról, ha egy picit tejelnek is már végre.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Bazze, nem szólok semmit mert nem fizettem a szolgáltatásért, de PH-n is valami ilyen kurvulás történt.
Amúy nem gáz, max 1 hirdetésbe teszem az összes játékot. 😄

davidka003
Jatekaim.hu:

2014. január 1-tõl egyidõben 2 db hirdetés adható fel VIP tagság nélkül.
Aktív tagság nélkül a már feladott hirdetések, az utolsó 2 db kivételével, törlõdnek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
De Én is csak azért írtam,hogy ez azért nem annyira gáz,hogy parázni keljen.Természetesen lehet kellemetlen percet szerezni miatta,de nagy dolog nem történhet annak aki valóban a tulajdonosa.Ellenben annak igen aki a köcsögséget teszi...
DarkSector
Oksi. 😄
Te figy, még majd szükségem lenne pár más adatra, majd hívlak telón. 😄

Harlekin
Nosza rajta!!!<#kacsint>
DarkSector
Tiltassam le? 😄

Tinman
Értelek, világos.

Abból indult ki az egész, hogy nem szerencsés serialt/számlával/blokkal együtt kitenni egy publikus fórumra. Mert, ha valaki nagyon akar szemétkedni, akkor tud kellemetlen perceket szerezni még akkor is, ha a végén aztán semmi gondod nem lesz az ügybõl.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Persze, nézz szét a beállítások menüben.
DarkSector
Megvettem a Dark Souls-t.

Mikor megvettem nem értem mit irt ki, kiírta hogy Microsoft Account, és hadovált valami 240ft-ról, és Apply-zni kellett, ez mi a szösz volt?
Annyiért kaptam meg? vagy annyi ft-nyi pont volt a profilomban? <#nemtudom>

Mr Manson
Eladósorba kerül XBOX360 slim-em KINECTel.
Hogy tudom lepucolni ugy hogy "gyári" állapotba kerüljön? van egy két letöltött játék gondolom hiába hagyom rajta nem lehet majd használni.
Létezek valami reset funkció?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Harlekin
Rosszindulatú barom ide vagy oda!Eleve gondold végig xy betelefonál suporthoz ezzel az infóval,hogy ellopták a boxom tiltsák le.A visszakérdezés az lesz hogy ugye tett feljelentést,mert hát nyilvánvaló,hogy nem azonnal suporthoz megy senki elsõnek ha meglopják hanem a rendõrségre!!!
Tehát már itt fog bukni a dolog,mert önhatalmúlag nem fog MS tiltani semmit 1 tel hívásra,hanem õ is a hivatali feljelentés után fog bármit tenni!!
Ha csak azt veszem alapul,hogy a saját fiókom biztonságosabb tétele és a privacy elfogadása is jelenleg 1 hónap átfutási idõvel zajlana.

És akkor még 1 adalék gondolom ismerõs ez a kép
1 mozdulat a még el nem adott boxnak is megnézni a serial számát!!!

És akkor tessék ITT 1 játékot!!!!

Aki EZT A SERIALT letiltatja MS nél úgy,hogy ÉN nem tudom visszacsinálni annak odaadom ezt a boxot ÖRÖKRE!!!Tényleg az õvé lesz ha végleg kitiltja MS!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viszont ha ÉN vissza tudom szerezni a jogot AZONNAL FELJELENTÉST TESZEK CSALÁS ÉS OKIRATTAL VALÓ VISSZAÉLÉS MIATT AZ ELLEN AKI MEGCSINÁLJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NA ADOTT A DOLOG VAGY LESZ KARIRA BOXA VALAKINEK VAGY KAP A NYAKÁBA 1 JÓ RENDÕRSÉGI ÜGYET!!!BIZTOSÍTHATOK MINDENKIT TÖKÉLETESEN TUDOM IGAZOLNI,HOGY EZ AZ ÉN BOXOM!!!!!!!<#kacsint><#vigyor0>
davidka003
VPN használatért már bannoltak embert.
Itt simán az van, hogy amerikában élek csak hazajöttem haverhoz és belépek már megvenni a játékot. 😄
Nem kellett semmi IP trükközés. Nem régiózáras.
Ilyenekkel nem foglalkoznak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tatyla
na RDR behúzva 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tinman
Jogos, végül is most nem régió korlátot játszunk ki :-)

DE.

arty
nekem is van angol accom és vettem is nemrég vele cuccot (paypallal) ...

szerintem ez "nemugyanaz" 😄

Forza.

Macccy
ZAVVIs KÓD -10%

Kiteszem ide, de aki felhasználja, írjon hogy a többiek már ne próbálgassák feleslegesen! ... Szívesen!

4566-596D-4FA6

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Tinman
Your account has been banned <#eljen>

Nem úgy volt, hogy behúzzuk fülünk/farkunk? <#ejnye1>

davidka003
USA acc-al megvettem a Blood Dragont 800 Ft-ért. 😄

Totti5
Pc nem érdekel, s nem sokkal szebb, mert ugyan az.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Így van.

Muttley
pc-n pedig sokkal szebb, mint X1-on
na, akkor? 😊

Just do it :)

Renjike
Ráadásul szerintem nehezebb mint az alapjáték.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Ac4 sokkal szebb nextgenen, én is azért veszek, sokat nyom a latba, mert nagyon jó rész lett. Miért nyomjam 360on? Ha tudom szebben.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Lol mekkora szopatás!

Dark Souls: 750 Ft
Dark Souls Artorias of the Abyss: 3.790 Ft

Finoman jelzem, hogy a AotA DLC nem is DLC, hanem inkább kiegészítõ!

Qrvára mocskosul rendben van! Elsõ végigvitelkor simán 6-7 óra extra tartalom! Kihagyni bûn! Komolyan.

Tinman
2k

Tinman
Tényleg nem érted?

Elég egy rosszindulatú barom és letiltja MS-nél a gépet. A rendõrséget te keverted bele, szóba se hoztam.

lolol, febr végén jön a Castlevania los2, az neked apró, mi?
DarkSector
Akit érdekel 10% off Zavvi kupon az jelezze privátba!

DarkSector
RDR mennyi ha szabad kérdeznem?

Botond
RDR és Dark Souls beszerezve.
shaddam
Hát ha azt nézem 2013-ban hány ex cím jött ki... Mondjuk fifa meg a társai sportjátékok még idén is jöttek ps2-re 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Fogyna hidd el, sokan a fos AC4 meg minden más miatt vesznek bonét, amit még x360-on is szépre megcsináltak...vennének nagyon.

davidka003
Emulátor lol
Talán egy 100%-ig mûködõ PS2 emulátor kéne elõször.
Aztán beszélhetnénk a 360-ról.

Seth
Nem létezik

PSN ID.: Beegabor

XBOX360 emulátor kéne nekem ami mûködik.
Aki tud dobjon már egy linket.
arty
kihagytad a legjobbat <#eljen><#eljen>

Forza.

davidka003
Kétlem akár, hogy lesz butított grafikával Gears vagy Halo.
Mert akkor még annyira se fogyna az Xbox ONE.
Ellenben 2-3 ilyen exkluzív azért tud dobni az eladásokon.

Szerintem még kb 2 AC rész biztos jön 360-ra. Meg ugye a Fifa, NFS részek is szvsz.
Meg még pár apróbb játékra számíthatunk azért de én már sokat nem várok.

Bár én már akkor is boldog lennék ha minden arcade cím a Live-on kapna 75%-os leárazást és bevásárolnék. 😄

DarkSector
Ezt én sem értem...vagy lesz Gears meg Halo csonkított változat? vagy új exclusive-ok? 😄

Harlekin
Várj most,hogy jobban átolvasom Te ezt csak ehhez életszerû történésként mondtad.Tehát ha így akkor max az az eshetõség lép életbe amit leírtam.De ha mégse akkor meg majd õ bemutatja a névre szóló számlát!!Esetleg szembesítésre kerül sor a boltba és számtalan lehetõség van arra hogy kiderüljön ki is a valódi tulajdonos.<#kacsint>
Harlekin
uhh az sux!
De ezzel a képpel akkor se megy senki semmire.
Viszont visszatérve a Te boxodra,ha a rendõrség kérné biztos hogy a serialhoz tartozó adatokat kiadná MS.Feltéve ha a box járt liven.Csak a rendõrség szarik szimplán rá.
davidka003
Gamestar azt írta, hogy 2016-ig lesznek exkluzívok Xbox 360-ra!!!!

Én azóta röhögök ezen. 😄
Milyen exkluzívok lol. Xbox One-t fogja nyomatni az MS.

Tinman
Sajna ellopták a vonaton a frissen vásárolt konzolom, papírjai benne voltak, de szerencsére tudom igazolni a vásárlást, mert lefotóztam még a boltba a papírokat, mert meg akartam osztani FB-on, hogy végre megvan.

Az a minimum amit szeretnék, hogy a köv. széria számú konzolt legyenek kedvesek letiltani, tisztelt MS.

kirol
Köszi, sikerült.
Aztán rájöttem, hogy PS3-nál kell leges legelõször kábelen összepároztatni az eszközöket. :Ö

Harlekin
Nem kell 2015 ig várni 2014 nyarán már itt figyeld csak meg milyen anyázások lesznek!!!Hogy ez mekkora szemétség,hogy 360 re ez meg ez meg leginkább semmi nem jön!Szeptemberbe meg aztán fõleg amikor uborkaszezonnak vége lesz.<#vigyor0>