XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
borderlands2hözultimate vault hunter pack ingyen (csak 11 max szint emelést ad)
Lego gyûrûk ura féláron 3k
forza horizon és season pass is féláron (elõbbi 6,5k, utóbbi 3,5k)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
360 on a BF4 nem megy HDD megléte nélkül???
Tehát nem indul el egy 4 gigás boxon,mert nem engedi telepíteni penre a dolgot?
Gondom van a Boxommal.
Elég gyakran azt csinlja ,hogy bekapcsolom ,elkezdenék játszani vagy akár játszhatok is pár percet és kikapcsol magától a gép.Csippan egyet, majd villan 3x a leg a power gombnál.
Ezután visszakapcsolom, sokszor be sem tudok az accountomba lépni és kikapcsol. Ezt csinálja 4-5 alkalommal de utána megy rendesen.
Tudtok valami mondani ,hogy mitõl lehet?Esetleg mi lehet a megoldás?Visszaolvastam jópár oldalt de nem láttam ilyen hsz-t.
Köszönöm.
Az a faszparaszt meg álljon neki a 2. résznek teljes gõzzel!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
HDD csere van kellenek a mentéseim
de amúgy kinek mi.és ne felejtsük el hogy egy kicsi lánykáról van szó.szerintem rayman elég veszélyes húzás lenne.😄 platformereket inkább ne ,kinecten való bohóckodást ajánlok inkább,mint a Disney Adventures,meg ilyen tánci tánci programokat😊
Nem tudom engem nem húzott fel egyszer sem a rayman,nálam a fifa ami magasan viszi a pálmát,az olyan szinten felbasz hogy ha egyedül vok üvöltök mint a fába szorult féreg.Ha nem törtem volna már szét 3 kontrollert,akkor már a mostanit is darabokra szedtem volna.
Így viszont 3 széttört kontroller után sikerült a terápián elérnünk azt a szintet,hogy belássam a problémát és ne fajuljon tettlegességig a dolog,így marad az üvöltés😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
UI: amúgy meg mindenképp egy KINECT 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Amatõr banda<#violent>#violent>
Kislánynak a kacsatánc a tuti.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
mi van olyan zenés, táncos, amihez NEM kell kinect
és JÓ is?
Just do it :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
kameo (6 éves lányomnak nagyon tetszett, bár játszani nem tudott vele)
viva pinata (az elsõ ráadásul magyar szinkronos is!)
Forza.
kinect nincs nekik
(engem kértek meg, aki full-zokni ehhez a korosztályi témához 😊
mit javasoltok neki X360-ra?
Just do it :)
11k van az egyenlegemen még a múltkori pont átváltásból ennyi maradt.
Ha hazaérek és nem lesz felgyútom' az MS székelési házat-e!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Viszont találtam egy 3 ledest,tehát teljesen HASZNÁLHATATLAN,SZAR,ROSSZ!!!Ha valakinek esetleg kellene dekorációs célokra,akkor valami jelképes összegér odaadom!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
mivel egyszerre 2 HDD nem tud a gépen lenni, ezért pendrivere leszeded ami kell a hddrõl, másik hddt rádugod és arra visszamásolod a cuccot
de arra figyelj oda, h megbizhato pendrive legyen, mert többeknek veszett már el itt adata penrõl.... (és csak x360ban, tehát a pécében jol müködö pen boxon nem volt épp csucsformában 😞 )
Forza.
XBOX 360 esetében hogy lehet az egyik HDD-rõl a másikra adatok (mentéseket, játékokat stb.) másolni?
Válaszokat elõre is köszönöm!😄
Üdv: Bono
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina