XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Okés, köszi a választ! :)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
FAT gépekre átalakítóval USBn keresztül. Slim modelleknél az alaplapon van kinect csatlakozó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TaRka0107
Akármelyik boxra lehet kötni kinectet ugye?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

arty
remélem majd pecselik :(

Forza.

DarkSector
jaja akkor no problem, mert arra gondoltam a Gears 1 csak pc-n volt meg de mivel meghalt a GFWL ezért......

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Hát paypalt nyilván kér. Azon kívül mást nem kell megadni.
Renewalt pedig xbox.com-on valahol. nem olyan nehéz megtalálni gondolom, mert nekem is 1-2 perc alatt meglett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
igen de kér kártyaadatokat.
linket arra értettem hogy a renewalt kilõni. :D
már nem emlékszem. :D

meg az 1 honap lejártával asszem a paypal vagy kártya adatokat is engedi valahol töröltetni csak már nem tudom hol és hogyan.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Készíthetõ videókommentár a gameplayok mellé, hang, vagy kép a képben. Magához a programhoz igényli a kinectet gondolom :I

davidka003
http://hunt4freebies.com/free-1-month-xbox-live-gold-membership/

Ha USA accod van akkor elvileg majd a linken lévõ oldalt megnyitva felajánlja, hogy 0 dollárért legyen Live-od.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ha pl walkthrough-t szeretnel csinalni akkor vesz teged es odarak a sarokba vagy ahova akarod. De ha en csak feltolteni akarok, ahhoz ugye nem hasznalnek kinectet, de kell ennek a szarnak akkor is :(

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Igen, csak azt viszi el majd az ups.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

arty
"sajna kinect nelkul nem megy az upload studio"

?
ez az a videoszerkesztõ, nem?
ahoz minek kinekt?!

Forza.

DarkSector
van erre valami link?
mert már elfelejtettem, régen megvolt.

davidka003
Ki kell kapcsolni rögtön az autorenewalt.

DarkSector
igen?
és autorenewal?

davidka003
Paypal is jó.
De nem von le róla pénzt.

Renjike
Szervízre csak a kinectet kell beadnod?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Franko :) sajna kinect nelkul nem megy az upload studio, szoval az nekem egy idore kimarad nekem sajna :(

Ez a game amit biztosan megéri megvenni next.gen-re,thx
Renjike
Milyen játékod van még One mellé? :)

Totti5

Renjike
elég csúnya játék(not) <#wow1>

Kérhetném link formában?Csak üres kockát látok
Totti5
Elsõ felvétel:)
http://www.youtube.com/v/TZ3Pz6ZCEB0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

DarkSector
srácok USA 1 hónap gold-ot csak akkor engedi megváltani ha beirok bankkártya adatokat?

Botond
Hopp már le is vették. Már csak videó van, tegnap még kliens is volt.
Megpróbálhatom végülis.Majd jelzem mire jutottam
Macccy
Ismerem a motyót, kína rárepült erre is, de azért ennyire még DIY vagyok :D
Egy fül ment a levesbe, de okosan van megcsinálva, hogy ez az alja, mert ha mindet letörném, a gravitáció akkor is a helyére tenné a dobozt :D

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Jó igen a szelíd erõszaknak mindig minden enged feltéve ha utána nem kell vissza csinálni!<#vigyor>
Totti5
Lapos csavarhúzó és erõ kell hozzá:DDD

Harlekin
ez kell hozzá és 2 pec szétszedni biztosan sérülés nélkül,mert ez minden 1 oldalon lévõ fület tökéletes pontossággal totálisan 1szerre pattint ki.Ha szólsz mire készülsz adtam volna :-D
Macccy
Ohhoohh, Mr. Harley Quinn! Szerettem volna éppen kérni, hogy 1-2-t átvennék, ami már nem kell, de így cool! :) Lesz mivel zúzni amíg újra tudok járni :D ... A Batman Origins-szel éppen végeztem, nagyon ajánlom mindenkinek!!

Amúgy az összes cucc ami a szétkapáshoz kell:
- 1 vékony gagyi flat csavarhúzó (CHECK)
- 1 youtube videó valami értelmesebb amcsi gyerektõl (CHECK)
- 1 acélos idegzet ... rendszerint ezen szoktam elcsúszni :D
Amikor régebben szétpattintottam, akkor szinte karcolás nem lett rajta. Most is csak azért törtem el egy pöcköt, mert siettem, nehogy már rám kelljen várnotok

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Facebook- Svindlerek listája- itt ki szokták tenni a csalókat

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Macccy
Olyankor keversz magadnak 3000 g protein shéket és nézed tovább! :D :D

DarkSector
Megnéztem fos film.
Mark végett sajnálom, jó színész.

Totti5
Bay egy zseni, persze divat rugdosni, de neki köszönhetõ a

Armageddon
Pearl Harbor
A sziget
Transformers 1

Ezek mind olyan alapmûvek számomra ahogy illik.

Transzformers 2 is bejött, de a 3 nagyon el lett gagyizva, de ott sem a robotokkal volt a gond... talán a következõ rész újra pofaszaggatósra sikeredik!

Harlekin
Hogy szedted szét???Nagyon szar szétszedni spéci eszköz nélkül szinte biztos a sérülés!!!Zoli 1 beteg állat.Halál félelmem van,ha ülök mellette!A körforgalmakat azzal a böszme nagy ivecoval kilincsel elõre szoktuk elverni minimum 2 körbe...Szokott is nagy riadalom lenni amikor megérkezünk bele.<#vigyor>
Baszott jól vezet csak szerintem túlságosan vakmerõ...
Ha sikerül átjutnom átviszem az összes gamámat ami még megvan(van még bõven)és mazsolázhatsz belõle.Boltolunk lemezárba.<#kacsint><#vigyor0>

Seth
Én próbáltam élvezni,de eltompult tõle az agyam és már csak csillámpónikat láttam.

PSN ID.: Beegabor

Macccy
Mondom! :D Bay vagy nem Bay, gecijó szórakozás!! És nem kell magyarkodni rajta, hogy jaj kiket nyírt ki a Sun Gym banda, csak élvezni kell a filmet, ennyi! :D

Na megyek és pumpálok egyet ... hhhhHHH XD

Macccy
Azon a "clancore" nevû cod vagymi oldalon is lehet be kéne égetni Pistikét, azok a zöldgatyások kemény arcok :D ... Bár ha ott elvágja magát, szegény lehet eret is vág

Totti5
Pain & Gain <#eljen><#eljen><#eljen>

Májkül Béj ezt odatette rendesen!!!

http://www.youtube.com/v/HvMsuONpTLo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nézzétek <#vigyor>

Macccy
Félisten vagy, eezzzaaaz!!! THX! Remélem nem volt ciki, hogy leszedtem az alját, persze eltörtem az egyik pöcköt mert felkúrt a dzsunkaszökevény, de szeretem a kellemes részeket magam csinálni! :D Zoli kollégádnak is köszönöm a szállítást, nagy racer, átért Ercsibõl annyi idõ alatt, amennyi alatt én cipõt húztam és lebotoztam a földszintre :D

Moby
már a mataendibõl megvolt minden
Mata Endre Gábor, Dabas, Táncsics Gimnázium...

Adversus solem ne loquitor

Moby
már a mataendibõl megvolt minden
Mata Endre Gábor, Dabas, Táncsics Gimnázium 5/a...

Macccy
Valami nyilvánosra kéne feltenni, az többet ér mint elsüllyeszteni faszkabátéknál egy fiókba a feljelentést. Tudjon errõl több ember, hogy ne legyen átbaszás, pl én SE hallottam az e-bayes kretén csaló gecirõl ...

Rena! Mondd meg anyjáéknak, hogy a nadrágszíj megint kezd divatba jönni, éljen a retró! ;)

Harlekin
Ja a gyökér!!!
googleba írjátok be endi1130 a baromról mindent kidob!
Tinman
Ez nagyon kemény ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Harlekin
Na itt van az OKOSOD!!!!Ha holnap lesz idõm átdobom!
Moby
Mert magától nem tudja? Szerinted a k betûs mondat is ártatlan gyerekcsíny volt? Ez egy csaló gazember, akárhány éves. A pénzt úgy leakasztotta volna, mint a huzat. Hagyjad már a gyerekcsínyt...
Feljelentés, mostazonnal.