XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy xbox360 slim-em.XBox live-os elõfizetésem is.Miért nem frissûl a dasboardomon a felület?Mindig be vagyok jelentkezve a live-ra.Kb. Màr egy éve ugyanaz látható rajta.Valami beàllítàsi gond?
Köszi a vàlaszokat elöre is.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN ID.: Beegabor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
XBOX360-ra nem jön? A 8 éves hw ezt a grafikát nevetve kitolja magából 60 frémmel.
Szerk: Na, most olvasom, hogy jön X360-ra is jövõre. HELYES!
Más...
Castlevania MoF azért csak beugrott... kent wét 2 pléj. Induló áron is meg akartam venni, de jól tettem, hogy vártam, most feléért volt.
Megjött a Ryse, betettem nem ismerte fel a lemezet... 4szer ki be tettem elindult 3%nál megállt és piszkos lemez, megint próbálgatom, de semmi, szenved vele az olvasó majd kiírja hogy nem olvasható 😞(((
( nem nem az olvasóval van a gond, ami vicces lenne, mert 2 telepítésen kívül nem is volt használva, de gyorsan letöröltem a Dead 3at és az felment ahogy kell )
Ryse viszont nem akar... most vihetem vissza pestre a lemezet a hétvégén😞
( ilyen lemezhibán még sosem volt konzolon )
Ezer éve nem játszottam F1-es játékkal, szokni kell még a féktávokat
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az a helyzet,hogy az egyik ismerõsöm megkért hogy segitsek neki nyelvet váltani egy xboxon... ezzel nincs is semmi baj,csak a nyelv beállításánál nincsen magyar nyelv.. ( hiába van minden frissités leszedve hozzá + fentvan liven ) Ebben tudnátok nekem segíteni? Mert a saját xboxaimon,mindegyiken volt magyar nyelv.. Neki épp minden lehetõség kintvan,csak magyar nincs.. O.o
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Lego Hobbit 😄 Ha most lennék gyerek.. 😄
Amúgy ajánlom figyelmetekbe a Media Markt oldalát, sok az akciós Xbox termék, és ingyen van a házhoz szállítás decemberben! Szóval tessék szépen megajándékozni magatokat valami Xbox játékkal 😊
Köszi